PDA

View Full Version : Търся си жило за капака на Алфичката ми.

mzd
22-02-2008, 23:39
И аз реших да се присъединя към Вас, колеги и си купих една 146 - ца. :roll:, но на второто отваряне на капака ми се скъса жилото и дръжката остана в ръцете ми. :cry: беше много износено! Молбата ми е, къде може да се намери такова жило и колко ще струва ,евентуално. Освен това се колебая и за маслото, какво според Вас е най- подходящо. Приятели ме посъветваха да сложа полу-синтетика, но не се ангажираха с марката и вида му, та бих Ви помолил да ме посъветвате и за това. Предварително благодаря!!!

georgievst
24-02-2008, 17:03
Честито !
Като си оправиш жилото, погледни под капака. Там пише какви масла се слагат.
:D

mzd
26-02-2008, 00:22
Бе, нещо са махнали точно тази важна бележка за маслото. :evil: Абе, ще карам с клещите за сега... :?

TRENDi
26-02-2008, 00:53
Моето се скъса на совалката и проблема си го реших, като си купих 2 от максимално най-дългите жила за скорости на колело. 2-3 лустер клеми за снаждането и за повече от година и половина не е мръднало. На 145/6 не знам как е, но едва ли ще има нещо по различно.

mzd
26-02-2008, 01:01
Да ти кажа и аз това си мислех...една яка лустер клема и едно стоманено жило. Ама тоя дето е имал Алфата преди мен въобще не е гресирал ключалката и нормално е да се износи жилото. "Мизерник" Иначе алчето много ме кефи. :D Определено не е кола за всеки!!! :roll:

mzd
02-03-2008, 18:00
Е, най-после го оправихме това жило с брат ми! :D Видях и какви масла да слагам.