Log in

View Full Version : Българската песен на Евровизия

code
24-02-2008, 09:27
:P :P :P
http://zazz.bg/play:b8ec0d4e

MaVrUt
24-02-2008, 09:39
страшна песничка, най доброто от всичо възможно за избор :D

J_I_V_K_O
24-02-2008, 10:43
този път и ние да сме с добро парче :) радвам му се :D

gadimir
24-02-2008, 13:24
страхотно парче,дано подобрят постижението на Стоян и Елица.............Жесток ритъм и мнооооого як саунд.Добро
Късмет

fiore
24-02-2008, 13:35
страхотно парче,дано подобрят постижението на Стоян и Елица.............Жесток ритъм и мнооооого як саунд.Добро
Късмет Дано, дано ама....

acko88
24-02-2008, 14:20
Няма да кажа че неми харесва но няма и да кажа че ми харесва :? Според мен няма да има голям успех...Но да видим :D

lyuli
24-02-2008, 17:49
супер е парчето, модерен ритъм, много му се кефя!!!!!!!! дано да бъде оценено по достойнство!!!!!!

AlfaRomeo
24-02-2008, 17:51
Няма да кажа че неми харесва но няма и да кажа че ми харесва :? Според мен няма да има голям успех...Но да видим :D

Сори за спама,ама се отказа от ГТА-то и си купи Мерцедес и Ауди аа :) Приятел

acko88
24-02-2008, 19:23
Аз ги имам преди да намеря GTA-то :lol:

yo
24-02-2008, 19:30
ХА ХА ХА
Тва евровизия е най-големия SHIT който съм слушал и виждал!
Пълна боза! :screwy: :metal: :bad_evil: :wierdo: :biggrin1: :hehe:

pent
24-02-2008, 19:59
издиша... може и да е добро парче да си го слушаш в колата по време на задръстване, но не и да направи нещо на Евровизия.

Ае тия няма ли да се научат как се печели конкурс? Защо след силна песен(Вода) допускаме поредната боза излязла от някое студийце в София.

поне ще падне смях :lol: :lol: :lol:

lyuli
24-02-2008, 20:03
издиша... може и да е добро парче да си го слушаш в колата по време на задръстване, но не и да направи нещо на Евровизия.

Ае тия няма ли да се научат как се печели конкурс? Защо след силна песен(Вода) допускаме поредната боза излязла от някое студийце в София.

поне ще падне смях :lol: :lol: :lol:

аз вчера не чух по-добро нещо....

acko88
24-02-2008, 20:10
Абее малко подигравателно е да си представим страната с тази песен но пак казвам да видим какво ще стане :)Според мен трябваше поне да е на роден език!!!

fred
24-02-2008, 21:38
Ми успех на парчето, ама май няма да го бъде, не е нещо особено. Трудно можеш да направиш хубаво парче, просто Вода ще си остане за известно недостижимо, от гледна точка на класиране в Евровизията, с характерно звучене. То ако помните и класацията в България тогава, Вода безапелационно изпревари всички останали тогава.
Но това е по добре, от парчето на оня начумерен и вечно кисел Г. Христов и италианеца, та всяко зло за добро.

pent
24-02-2008, 21:49
ае аз не съм ги слушал и другите, ама тва хаусче и в ялта няма да го пускат дори... толкова е стил 90те... 'тейк ми ауей'.. аре нема нужда

г.христов и той се е изложил да представя българия с половин италианска песен.... няма как да стане...

дано другите страни изкарат поне нещо свестно...

proper
24-02-2008, 22:37
еднодневка е парчето разбира се...не е като Вода....но аз лично го харесвам и даже сега разбирам, че е спечелило!!! супер
Лично аз го ползвам като мелодия за звънене на една от групите в телефона ми поне от 2 месеца и като свирне много му се радвам.....

code
24-02-2008, 22:37
Песента си е №1, но всеки има право да няма вкус :twisted: proper и на мен ми е рингтон от няколко дена :)

lyuli
24-02-2008, 22:43
Песента си е №1, но всеки има право да няма вкус :twisted: proper и на мен ми е рингтон от няколко дена :)

на мен сега ще ми стане ринг тон ;)

milenamr
25-02-2008, 00:44
ХА ХА ХА
Тва евровизия е най-големия SHIT който съм слушал и виждал!
Пълна боза! :screwy: :metal: :bad_evil: :wierdo: :biggrin1: :hehe:

И аз съм на същото мнение :twisted:

Stoyan Georgiev
25-02-2008, 10:31
леле, е**** смещката дето е тази песен, обрала е от стиловете, ама нищо скъпо не е обрла, а пък отначало това техното (щото това не се нарича хаус ами си е точно техно) със скречовете на тези двамата е толкова жалкоооооо

а момичето толкова зле пее на живо.. абе въобще, защо трябва да се излагат нашите толкова лошо ? или пак някой си е платил да иде на ервовизия ? балтазар като нищо иска да си намери работа на запад...

SFINKS
25-02-2008, 12:04
Балтазар и Дийп зоун са гейове
Парчето е боза ама чак вкиснала , с диджейско парче на Евровизия , баси смешката . Другите държави които учавстват могат по 500 по добри диджейски парчета да изкарат без да се напъват даже .....
Европа ще покоряваме и впечатляваме с диджей парче :roll2:
Там тая музика са я измислили преди прасето Балтазар да се е родило даже .................

Tickles
25-02-2008, 12:06
голямо разочарование :shock:
вярно, че може би нямаше по-добра песен /макар, че на мен най-много ми хареса на Светльо и Владо, но и нея не бих я класирала/ ... това не означава, обаче, че е добра, за да ни представи на конкурса. Просто нямаше добри :roll:
Първият път като я слушах песента на победителите ... леле бая фалшивичко :? После на няколко пъти я засичах така изпята, на момичето ту му се отдава да хване правилния тон, ту не, уви. Студийният запис са го докарали.
Другото, което ми направи впечатление още на първо слушане, а и сега колкото и пъти да я чуя. Значи казах си - "тая песен ще я дисквалифицират" Без изобщо да се замисля я свързах с Prodigy - Out of space ... мелодията и преходите бавно бързо ... само дето са вкарали модерни ритми :idea:
А може и аз като толкова години се занимавам с музика да съм се повредила и да ми правят впечатление неща, дето с "просто ухо" :lol: не се забелязват ... щото очаквах масови такива реакции, а пък то няма :D

PRODIGY - Out of space (http://youtube.com/watch?v=AzGkiamRfso)

Stoyan Georgiev
25-02-2008, 13:29
Балтазар и Дийп зоун са гейове
Парчето е боза ама чак вкиснала , с диджейско парче на Евровизия , баси смешката . Другите държави които учавстват могат по 500 по добри диджейски парчета да изкарат без да се напъват даже .....
Европа ще покоряваме и впечатляваме с диджей парче :roll2:
Там тая музика са я измислили преди прасето Балтазар да се е родило даже .................

точно това си мислих и аз, общо взто от едно 5000 хиляди тракове на европейски диджеи има около 5, които са по-зле от този на тез двамата

code
25-02-2008, 16:55
Абе да бяхте отишли нещо да изпеете, като сте големи разбирачи. Мен ме кефи парчето още от първия път като го чух. И само мен да ме кефи в цяла Б-я не ми пука :wink:

gadimir
25-02-2008, 17:05
и на мен ми харесва,ама явно по лесно е да сереш и да мажеш(типична българска черта)...........................

pent
25-02-2008, 17:40
чайте малко .. даваме си мненията :) кво като не го харесваме да се мазним ли?

факт че е спечелило и че ще ни представя всички нас....

айде дано "журито" мисли по-различно и достигнем финала....

Бобби
25-02-2008, 17:41
Аз от музика много, много не разбирам :!: ...ама някакви жартиери видях там :shock:

proper
26-02-2008, 11:54
Пееща пуйка и Киркоров на Евровизия

Пуйката Дъстин ще пее за Ирландия на Евровизия в Белград през май. Птицата всъщност е шарена кукла и е много популярна в страната на детелините.

Дъстин е истинска телевизионна звезда. Той е на екрана още 1990-а и освен разните маймунджилъци, които прави, може и да пее. Има издадени 14 сингъла и 6 албума. Четирима различни актьори пресъздават гласа му през годините. Последният се казва Джони Морисън.

.....чудесен избор :)

156
26-02-2008, 18:27
Без изобщо да се замисля я свързах с Prodigy - Out of space ... мелодията и преходите бавно бързо ... само дето са вкарали модерни ритми :idea:
А може и аз като толкова години се занимавам с музика да съм се повредила и да ми правят впечатление неща, дето с "просто ухо" :lol: не се забелязват ... щото очаквах масови такива реакции, а пък то няма :D

Да, верно има нещо общо, но не бих се сетил, ако не ги бях чул една след друга. За плагиатство не може да става дума според мен :)

Lame_0ne
29-02-2008, 07:08
Take me away съм сигурен, че ще спечели първо място......ама отзад напред! С тия скречове и тая, която не съм я чувал никога, "пeвица" направо сме се изложили, ГАРАНЦИЯ!

Neokill
29-02-2008, 09:03
Без изобщо да се замисля я свързах с Prodigy - Out of space ... мелодията и преходите бавно бързо ... само дето са вкарали модерни ритми :idea:

Да, верно има нещо общо, но не бих се сетил, ако не ги бях чул една след друга. За плагиатство не може да става дума според мен :)

Гледах финала с един професионален DJ, същото каза и той и веднага след това го миксира с Продиджи. Паснаха си като кенеф и тоалетна хартия :lol: :lol: :lol:

code
29-02-2008, 11:01
Нищо общо няма между двете песни, dj-я може да си ги пасне и с Лили Иванова при добро желание:wink:
http://zazz.bg/play:b813f73e
някой пак нещо се сетил за някой си . .

bager
29-02-2008, 12:54
Е тия ме върнаха в 90-те! :D
И Tickles е много права за приликата, била тя случайна или -не!

code
22-05-2008, 23:00
Айде честито първо успешно представяне на нашите :D !!!!!!!!!!!!! :bowdown: :headbang: :firstprize: :busted_cop: :dj: :cheers: :respect: :thumbup: :bravo: :big_bow_down: :th_up: :bg: :dance:

Neokill
23-05-2008, 07:40
Ти тва успешното къде го видя :shock: Те нашите не се класираха за финала :shock:

code
23-05-2008, 08:54
Гледах нашите и си легнах, и тая сутрин изненада :shock: Гадно. :frown:

SFINKS
23-05-2008, 09:27
баси изненадата :roll2: .... тва беше ясно отдавна че е гола вода тва тейк ми ауей , аиде сега ауей надалече

DerMeister
23-05-2008, 10:12
Много беше зле парчето, нормално да не се класира. Просто тука като ти го пускат отвсякъде един месец и искаш, не искаш му свикваш и почва да не те дразни. :lol: Ако "красавицата" можеше да пее или ако тия от Deep Zone не бяха толкова комично облечени и изглеждащи можеше и да се проврем до финала.
http://img210.imageshack.us/img210/4745/deepzoneandbalthazardjtrk9.jpg
Тва обложка на плоча на Балкантон ли е?

code
23-05-2008, 11:12
Аман от хейтъри все пак е на живо, а половината песни бяха "клуб на пенсионера" за тия дето се кефят като мене ето го парчето от снощи
http://zazz.bg/play:6f478f3f

fred
23-05-2008, 19:54
Аман от хейтъри все пак е на живо, а половината песни бяха "клуб на пенсионера" за тия дето се кефят като мене ето го парчето от снощи
http://zazz.bg/play:6f478f3f
Абе имаше и добри, ама като цяло нашето беше безлично-факт е че Елица и Стунджи, без да са популярни, без да гонят разните псевдофолк идеи на Трифонов и други некадърници стигнаха до 5 място в генералното класиране.Е това е успех, дай боже и повече.

JORDANGT
24-05-2008, 01:42
Получи се това което повечето от нас очакваха.Добре,че не показваха и резултатите защото сигурно щяхме да сме 19-ти,но такива бълвочи като Латвия,Хървтска,Дания и Португалия да продължат на финала ми се струва смешно.Нашата песньовка не е чак толкова лоша(за 92/93г.) ама певачката грам не я бива :pain:

Стоян и Елица бяха номер1,ако не бяха бившите републики и милионите гастербайтери :( :frown:

reptli
24-05-2008, 10:42
fred искаш да кажеш че с тази песен- http://www.zazz.bg/play:8f8e23de

нямаше да ги разбиеме още с първото ни участие :roll:

fred
26-05-2008, 08:47
fred искаш да кажеш че с тази песен- http://www.zazz.bg/play:8f8e23de
нямаше да ги разбиеме още с първото ни участие :roll:

Абе сега я пуснах, ама бавно ми се отваря нещо, ама разбирам какво ще е:)) Не забравяй, че тоя дует се пробва един два пъти и не успя да се класира на ЕВровизия от България.При това, точно с песен, с тия "балкански" звучения, разни картини в стил Босна след войната ми приличат на фестивала за политическа песен Ален мак от миналото, там се правеха песни по поръчка, а музиката трябва да се родила от чувства, да е истниска и тогава има успех.Трудно и относително е...Даже и хубаво парче може да не успее.А в крайна сметка едни АББА са истинска легенда, започнала от ЕВровизия, другото е спорна работа. :roll:

pent
26-05-2008, 09:23
за пореден път си изиграха представлението като по сценарии :)

ако някои не беше виждал "съседски вот" - това беше :) неслучайно Австрия се отказа :) милите няма кой да гласува за тях :)

bobi_j_i
26-05-2008, 09:39
Егати тъпото. Нашата песен може и да не беше много гот, ама и руснаците не заслужават първо място.

pent
26-05-2008, 09:52
ами не е точно така за руснаците... вложили са мега усилия в този продукт, дори най-много от всички 40 и кусур страни ;)

1. нали знаеш кой беше фигуристът?
2. а цигуларя (тя и цигулата е не по-малко известна)?
3. а помощ от кой свтовноизвестен американски продуцент имат?

та... руснаците си го заслужиха, а и с това лоби :) в този ред на мисли православието сме голяма сила. в последните 6 години само 2 пъти не-православна страна е печелила(турция и финландия) конкурса. Ред е на България! :))))))))))

bobi_j_i
26-05-2008, 10:06
По принцип съм съгласна. Обаче за мен лично имаше по-добри песнички. Може и да не са вложили толкова много в тях, но като че ли ми звучаха по.....

Tickles
26-05-2008, 10:38
така и предполагах, че ще отпаднем веднага, въпреки че имаше и по-глупави песни.

На мен продължава тази да ми звучи като Prodigy :roll:

pent
26-05-2008, 10:50
По принцип съм съгласна. Обаче за мен лично имаше по-добри песнички. Може и да не са вложили толкова много в тях, но като че ли ми звучаха по.....

въпрос на вкус :)

code
03-10-2008, 18:29
http://zazz.bg/play:f3287494 :bravo:

кеф! Звука на MAX !!