View Full Version : ИталФест 2008 - свободна дискусия
ALFA155Ts
10-09-2008, 09:07
Ще поживеем и ще видим как ще е на "италфеста"... Преди половин година бях написал един пост за "италфест" и аз бях леко против ,че ще е на другия краи на българия .... смисъл такъв едни ще пътуват 15мин. и ще станат 1час преди феста а пък хората от "провинциата"-като мен сиромаси един вид ще трябва да набием по 900км и да пътуваме 2 дена.... то явно нии не сме хора се пак сме от провинцииката..... ама аиде живи и здрави и някои ми беше написал пост след това мое мнение "братле там са парите там ще е феста е добре....." съгласих се ще пътувам бил съм на всички фестове дори и на първия с поляната тогава бях с лилава 145-ца боксер и пак ще бъда на феста и ще поживееем и ще видим дали там са парите и щом от там са всички спонсори и организатори как ще е аджиба ..... :upsidedwnsmiley: предполагам че ще ми бъде изтрито мнението ...... живи и здрави ще се видим на "Италфест" то е ясно че нии от провинцииката еле варна русе ..... ще ядем дървото!!! но ще доидем
Все някога трябваше да е в София.
Stoyan Georgiev
10-09-2008, 11:57
Как да не е? Ето :)
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=31542
е друго имам предвид - все пак е градски ;)
kiler_4o
10-09-2008, 15:14
Как да не е? Ето :)
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=31542
еми похвалих се, ама :)
Тия дни ще отида да видя до къде е стигнал човека и да го поканя неофициално на феста, а като имаме вече точна дата, програма итн - ще го поканя и по-официално :)
deadairplane
10-09-2008, 20:10
еми похвалих се, ама :)
Тия дни ще отида да видя до къде е стигнал човека и да го поканя неофициално на феста, а като имаме вече точна дата, програма итн - ще го поканя и по-официално :)
Виж горната тема :mrgreen:
Alfa User
16-09-2008, 22:23
Аз пак да си придърпам чергицата - нещо по въпроса с преспиването има ли изяснено, или се спасяваме поединично ???
Аз пак да си придърпам чергицата - нещо по въпроса с преспиването има ли изяснено, или се спасяваме поединично ???
от кой очакваш отговор....
феста е на 11ти на писта лесново.
какво друго те интересува?
Furious 155
17-09-2008, 09:32
от кой очакваш отговор....
феста е на 11ти на писта лесново.
какво друго те интересува?
11-ти не е ли първия ден? или феста ще е само един ден или ще е 11-ти и 12-ти ???
това е питане във връзка с преспиването и самия фест като мероприятие!
11-ти не е ли първия ден? или феста ще е само един ден или ще е 11-ти и 12-ти ???
това е питане във връзка с преспиването и самия фест като мероприятие!Феста е само 1 ден.
Kamen666
17-09-2008, 09:55
добре де,няма ли да има пак уредени хотели като миналата година....не всички сме от София
ALFA155Ts
17-09-2008, 20:14
добре де,няма ли да има пак уредени хотели като миналата година....не всички сме от София
не можа ли да разбереш че феста е за Патрони не за такива като нас "там са биле парите" ние от провинцията буко баламите, ще го дух..е , че ще блъскаме 900-1000км и че ще се чудим каде да се денем да отдъхнем ..... никои не го е.. за нас . такъф е живота брат!
Kamen666
17-09-2008, 20:20
не можа ли да разбереш че феста е за Патрони не за такива като нас "там са биле парите" ние от провинцията буко баламите, ще го дух..е , че ще блъскаме 900-1000км и че ще се чудим каде да се денем да отдъхнем ..... никои не го е.. за нас . такъф е живота брат!
донакъде и ти си прав :)
абе има още малко време и може да се уреди нещо...надеждата умира последна.
А какви са плановете за гала вечерята и т.н. има ли нещо осигурено вече
Пак ли започвате с простотиите,от миналата година се знае,че след скандала се реши КАРБ да урежда евентуално спането само на членовете на клуба :rtfm: :rtfm: :rtfm: Миналата година имаше хора членове,които нямаше къде да спят,незвисимо че бяха заявили места :rtfm: :rtfm:Затова се реши всеки се спасява поединично,КАРБ урежда спането за членове :rtfm: :rtfm:
ALFA155Ts
17-09-2008, 20:38
Живи и здрави ще се оправим някак си. ако решим да пътуваме заедно с Варна като миналата година тогава варненската група може да станат в 2часа през ноща:crazy: да си мият колите до 3ч. :crazy: после да тръгнат за бургас до към 4,30 сутринта наще ще сме ги излъскали вече..... и в 5часа да блъскаме към софия да стигнем към 9-10часа сутринта в софия.
с едно изречение"станете членове на клуба за да станете хора" ??? сигурно ще се съберем и на отделни маси ако има де?вече може тихо мълком да са резервирани от КАРБ :busted_cop:
ALFA155Ts
17-09-2008, 20:43
с едно изречение"станете членове на клуба за да станете хора" ??? сигурно ще се съберем и на отделни маси ако има де?вече може тихо мълком да са резервирани от КАРБ :busted_cop: все си мисля че ако КАРБ се състоеше от членове от всеки един град щеше да е друга работата :busted_cop: все се нервя чета само в тоя форум много свястни момчета се отказаха да пишат вече в него ама неска вече ми преля да чета и да се нервя последните 2 години само чета ...... и не пиша. ама маи тва и ще ми е писането ся като ме наритат дето много взех да разсъждавам.... и тва ше ми е
с едно изречение"станете членове на клуба за да станете хора" ??? сигурно ще се съберем и на отделни маси ако има де?вече може тихо мълком да са резервирани от КАРБ :busted_cop:
Миналата година стана сериозен проблем с уреждането на доста места за спане,имаше много сърдити,затова се взеха тези решения,не трябва да има сърдити и отцепления :neutral::neutral:
vikoalfa
17-09-2008, 21:16
Миналата година стана сериозен проблем с уреждането на доста места за спане,имаше много сърдити,затова се взеха тези решения,не трябва да има сърдити и отцепления :neutral::neutral:
Супер,но точно така има отцепления съгласи се,че излиза членове на КАРБ са богопомазани....леле не мога да повярвам.Поне да се дадат някакви алтернативи като тел на хотели,мотели в близост и вече тогава сами да се оправят.Не е работещо решение това само за едни за други......А поне някакво заведение ще има ли вечерта? Всяка седмица минавам през елин пелин чак до ихтиман.На магистралата до ихтиман посока бургас има голям мотел с паркинг и там мога да питам,за стаи и кви пари.Ихтиман е на 10-20 км посока бургас от елин пелин.Друга алтернатива ПАЛАТКИ и на полянката,че даже е романтично хехе
Супер,но точно така има отцепления съгласи се,че излиза членове на КАРБ са богопомазани.Не е работещо решение това само за едни за други......А поне някакво заведение ще има ли вечерта? Всяка седмица минавам през елин пелин чак до ихтиман.На магистралата до ихтиман посока бургас има голям мотел с паркинг и там мога да питам,за стаи и кви пари.Ихтиман е на 10-20 км посока бургас от елин пелин.Друга алтернатива ПАЛАТКИ и на полянката,че даже е романтично хехе
Така е но няма друг вариянт :busted_cop: :busted_cop:
deadairplane
17-09-2008, 23:51
Усещам, че Стара Загора беше последния Италфест за мене.
Alfa User
18-09-2008, 00:26
Май май натам отиват нещата ... щом Феста стана само за членове, ясна е работата !
Знаете, че не е така - ИТАЛФЕСТ е от всички нас и е ЗА всички нас :idea:
Знаете, че не е така - ИТАЛФЕСТ е от всички нас и е ЗА всички нас :idea:
Да идеята е такава:idea2:
Поне да бяхте го написали по-рано, че спането на членовете е уредено. То и миналата година уж беше уредено, ама накрая кво стана...Тази година няма да е по-различно, пак ще има недоволни, но голяма вина имат и отговорните лица от хотелите. Сега остава да пишете, че ще има гала вечер само за членове, за да можем не- членовете да си заформим отделна. Това не го разбирам, както и липсата на всякаква информация или оскъдна такава след много зор! Разочарован съм!
ама то си е ясно като се организира от КАРБ те си организират както им е удобно за тях и уж за всички да е весело:blah::blah::blah:,за това трябваше да се включат в организацията и обикновенни любители на италянските марки(да не визирам само Алфа Ромео),които имат желание за работа и малко нерви...накрая ще останат само колите с детелинки по стъклата:question::question::question:
ALFA155Ts
18-09-2008, 10:14
ама то си е ясно като се организира от КАРБ те си организират както им е удобно за тях и уж за всички да е весело:blah::blah::blah:,за това трябваше да се включат в организацията и обикновенни любители на италянските марки(да не визирам само Алфа Ромео),които имат желание за работа и малко нерви...накрая ще останат само колите с детелинки по стъклата:question::question::question: ние сме :native: ..... нали се сещаш че мога да си платя членския внос мога но нямам никаква полза от това да дам пари за една карта която ще ми стои в портфела и нищо повече защото няма никаква полза от това в гр.Бургас аз и така си ползвам 25процента отстъпки по магазините ... Да обобщя .. това членуване и този клуб е само за софиянци това е !
прав си алфист не те прави една карта и членски внос от еди колко си лева,а любовта към марката и дребните нещица които ни грабват от любимата марка:thumbup:
Вечеря до колкото знам ще има, доста по лесно е да се резервира ресторант за да кажем 150 човека и ако са 170 пак ще се намери начин да се съберем. За хотел е много по сложно защото винаги има хора дошли в последният момент и се пишат че имат резервации, че на баба му шуринайката е резервирала стая преди 2 века точно за този ден, човека си взима нагло стаята и ти оставаш без легло. Едва ли така ще си по-малко разочарован.
Аз примерно за такива мероприятия винаги си резервирам по едно, две места повече - и никога не остават незаети.
Нека поне да се оставят телефони на удобни хотели както беше на летния събор и феновете да си направат резервации сами. Все пак вярвам са големи хора щом са успели да си купят кола и да я подържат ще могат с една резервация да се оправят.
ПП Хора фест-а все пак е в София не е на луната. Ако и там не можете да се оправите.......
ние сме :native: ..... нали се сещаш че мога да си платя членския внос мога но нямам никаква полза от това да дам пари за една карта която ще ми стои в портфела и нищо повече защото няма никаква полза от това в гр.Бургас аз и така си ползвам 25процента отстъпки по магазините ... Да обобщя .. това членуване и този клуб е само за софиянци това е !
Именно членският внос е за организирането на италфеста. Ако наистина си фен и щом тези кинти не са ти проблем защо да не ги дадеш именно за популяризиране на марката. Забелязвам че след едно такова мероприятие като италфест и някой събор феновете стават повече и повече.
Защо всички свързват картите с отстъпки. След въпроса как да стана член следва къде ползвам отстъпки и колко.
ALFA155Ts
18-09-2008, 10:47
Фен на марката не се доказва само с това да се внесе членски внос.... и няма да си дам кинтите на някои в софия да могат да си направят по добре феста за тях! и после да ми пишат мании от сорта "там са парите там ще е феста" ха ха Сега като си го организираха в софия представяш ли си на цялата тази работа да бях дал пари и за членски внос :blah:
Идеята за организиране на Италфест в София е от доста време. Аз принципно нямам нищо против да е там. Дали ще е в София или Пловдив или на Марс все ще отида. Примерно за нас е много по удобно да отидем до София отколкото да кажем В.Търново (нищо лично към пичовете В.Т:notworthy: )
Идеята за София идва от времето когато се мислеше и за международно присъствие.
Пичове, не знам защо трябва да се правим на ощипани - предният фест беше в Стара Загора, първият е бил пак на изток - какво, тгава да не би хората от София да не са дошли??? Аз например последните два феста ги пропуснах, но причините си бяха само мои лични, не съм занимавал никого с тях.
Дидо, аз отдавна имам идея следващият фест да е някъде в Северна България, конкретно около Плевен - по-добре да помислим за това отсега и да дадем предложения отколкото да се се делим.
hondoman
18-09-2008, 12:18
Аз да питам колеги тука едни мои познати с италианки се интересуват живо дали Италфеста ще се проведе на пистата в с.Лесново Елин Пелинско???
Аз да питам колеги тука едни мои познати с италианки се интересуват живо дали Италфеста ще се проведе на пистата в с.Лесново Елин Пелинско???
Да на пистата - вече е платено:smile::thumbup:
DerMeister
18-09-2008, 12:48
Фен на марката не се доказва само с това да се внесе членски внос.... и няма да си дам кинтите на някои в софия да могат да си направят по добре феста за тях! и после да ми пишат мании от сорта "там са парите там ще е феста" ха ха Сега като си го организираха в софия представяш ли си на цялата тази работа да бях дал пари и за членски внос :blah:
А предния път като е бил в Стара Загора, тия от София що не са си поискали обратно парите, а? Ако е в Бургас ще платиш ли членски внос по тая логика? Комплексите на тема София - провинцията са напълно излишни. Просто феста ще е в София, догодина в Силистра, по-догодина може и във Видин да е. Тогава сигурно ще напишеш жалба до Господ. Какъв е последно проблема, че е в София феста? Пари за бензин? Път? Нали сещате, че универсалното междупространствено място, което е на 5км. от всички точки в света още не са го открили.
много ти знае устата сега ама ако го бяха лепнали феста във силистра сигурно 70% от столичани щяха да засипят темата съсъ"хвалебстеия"за мястото???и колегата не му е проблема мястото а това че като е от далеко няма къде да спи след това защото няма нищо подсигурено :question:и аз да кажа веднъж обичаната от всички модове фраза"чети малко" :haha:
ALFA155Ts
18-09-2008, 13:13
А предния път като е бил в Стара Загора, тия от София що не са си поискали обратно парите, а? Ако е в Бургас ще платиш ли членски внос по тая логика? Комплексите на тема София - провинцията са напълно излишни. Просто феста ще е в София, догодина в Силистра, по-догодина може и във Видин да е. Тогава сигурно ще напишеш жалба до Господ. Какъв е последно проблема, че е в София феста? Пари за бензин? Път? Нали сещате, че универсалното междупространствено място, което е на 5км. от всички точки в света още не са го открили.
защото пътя на миналите фестове бешее по равно за всички ... и в Нова Загора беше добре, и в Пловдив беше Супер и в Стара загора ..... винаги е било някаде в центъра на България и пътя бе еднакъв за всички и нямаше проблеми !!! Това е общо взето !
Пичове, не знам защо трябва да се правим на ощипани - предният фест беше в Стара Загора, първият е бил пак на изток - какво, тгава да не би хората от София да не са дошли??? Аз например последните два феста ги пропуснах, но причините си бяха само мои лични, не съм занимавал никого с тях.
Дидо, аз отдавна имам идея следващият фест да е някъде в Северна България, конкретно около Плевен - по-добре да помислим за това отсега и да дадем предложения отколкото да се се делим.
хубаво място за мен е писта Долна Митрополия,но знам че са правени опити за там и шефовете им са поискали голяма сума...за мен мястото няма голямо значение,важна е организацията:idea2:
DerMeister
18-09-2008, 13:26
много ти знае устата сега ама ако го бяха лепнали феста във силистра сигурно 70% от столичани щяха да засипят темата съсъ"хвалебстеия"за мястото???и колегата не му е проблема мястото а това че като е от далеко няма къде да спи след това защото няма нищо подсигурено :question:и аз да кажа веднъж обичаната от всички модове фраза"чети малко" :haha:
Аз не знам защо си решил, че феста значи, писта, яденье и пиенье на корем, хотелче и т.н.
Феста е един ден на писта, където за феновете на марката да има организирани авто инициативи, да може да се разгледат хубави коли, да се запознаят хората, да се популяризира марката. Мястото е Елин Пелин, който иска след пистата да яде, пие, да се весели и да спи, може да проучи и да си намери хотел. Не се организира екскурсзионно летуване за хора с Алфа Ромео, ами така нареченият фест, който вече споменах какво представлява.
П.П. Не ща да се заяждам с никой, просто си казвам мнението, всеки е прав за себе си. Ако феста беше в Силистра и имам желание щях да ида заедно с приятелката ми с идеята да комбинирам феста с посещение на някое интересно място и една или две вечери в някой хотел. Ако е в Силистра и трябва да си бича сам до там и навръщане за един ден, то наистина вече е 40%-60% дали ще ми се ходи, но никой нямаше да обвинявам ил ида плюя. Силистра за цяла североизточна България е супер дестинация, и колегите там са хора.
Аз не знам защо си решил, че феста значи, писта, яденье и пиенье на корем, хотелче и т.н.
Феста е един ден на писта, където за феновете на марката да има организирани авто инициативи, да може да се разгледат хубави коли, да се запознаят хората, да се популяризира марката. Мястото е Елин Пелин, който иска след пистата да яде, пие, да се весели и да спи, може да проучи и да си намери хотел. Не се организира екскурсзионно летуване за хора с Алфа Ромео, ами така нареченият фест, който вече споменах какво представлява.
П.П. Не ща да се заяждам с никой, просто си казвам мнението, всеки е прав за себе си. Ако феста беше в Силистра и имам желание щях да ида заедно с приятелката ми с идеята да комбинирам феста с посещение на някое интересно място и една или две вечери в някой хотел. Ако е в Силистра и трябва да си бича сам до там и навръщане за един ден, то наистина вече е 40%-60% дали ще ми се ходи, но никой нямаше да обвинявам ил ида плюя. Силистра за цяла североизточна България е супер дестинация, и колегите там са хора.
нищо против колегите от силистра:thumbup: но колега една голяма част от феста е да се седне на една голяма маса след него да се видят всички на по бира и т.н. защо тогава ще е организира и ресторант и хотел,някой ще прекали с алкохола и кво???в колата ли да спи...затова е цялата дъндания:smile:колегите от КАРБ не са прави като запазват само за тях от тука идва разделението на членове и не членове на клуба което дразни повечето от нас.на феста ще се ходи където и да е но да има малко повече ясното около проблемите след него ;)
StarChild
18-09-2008, 14:16
Айде стига ровили отиваме да се кефим и забавляваме на любимите си марки или да се угояваме и после да се псуваме о масите!Да не сме на почивка в пет звезден курорт. Правим си един огромен лагер за през ноща(зависи от метеорологичните условия) и си пеем....стига вече само се ядем не трябва да има селения! Да не забравяме идеята за която се събираме мисля, че не заради някяква си "гала вечеря" и гущавка или се бъркам..!?:roll:
С риск ( не че ми дреме ) да стана черен за някой хора ще кажа :
КАРБ организира Италфест и кани всички фенове АКО ИСКАТда присъстват на събитието.
КАРБ определя датата мястото и времето за организирането на Италфест и кани всички фенове АКО ИСКАТ да присъстват.
Организирането на Италфест става с парите от членският внос така че малко или много всеки един член се чувства като домакин. Останалата част от средствата се набавят от спонсори, които също поставят определени условия.
И да има организиран хотел той ще е за членове поради това че има Управителен съвет на КАРБ който е издигнат с гласовете на членовете и за да стигнат до там тия хора малко или много са се задължели да глезят избитрателите си.
Форума не е КАРБ макар че е в структурата му
Защо някой от плюещете не се опита да осигури хотел за желаещите да видим до къде ще стигне. Знаете ли колко лични средства и време ше заминат и за какво - после някой като вас да каже ,,Ма той се насра".
Вместо да критикувате опитайте се да се организирате и да дойдете. (Аз лично мога и да не успея и ще умра от яд)
Има ли значение каде ще е феста..........
Истинските фенове винаги ще са там.......
tokata_pz_flex
19-09-2008, 09:42
Много ясно ... аз лично нямам резервация , но не мисля че ще е проблем некоя кака да ме приюти :holiday: Пък и не пречи да метна палатката в багажника , и да си направим сървайвър :)
Alfa User
19-09-2008, 14:53
Ми аз от една седмица съм на полеви лагер и палатки, така че не ми дреме за това че ще си спретнем лагер :)
Идеята делението не ми хареса. Проблема миналата година със спането на "членовете" не ми стана ясно от де дойде - аз си имах резервация 5 дни преди феста, и си ми важеше и за вечерта. Така че ако резервациите са били направени както си му е реда, не виждам как ще да е имало проблем. Проблема по-скоро беше за повечето не-членове, за които просто нямаше места в близките 3-4 хотела... Но това е минала история, и не виждам защо трябва да дава отражение на настоящия фест, и да се говорят врели-некипели ?!?
19-сет страници спам, кефиме.
Аиде и аз да напиша нещо че гона милион мнения. Феста е организиран ама ще имали от каде човек да си купи бира и каде да пишка после :) ако ниама бира ниама да доида ако ще алфата да стане на мазерати.
Приключих със спама. А вие мислете как да си прекарате добре а не как да дразните другите.:tequilla: НАЗДРАВЕ
Тоест, ти идваш заради бирата?
Искрено се надявам да се шегуваш :roll:
tokata_pz_flex
19-09-2008, 23:50
Ние от Пазарджик си возиме по една каса в багажника , за всеки случай :) Малко по темата ... как ще са разделени класовете в драг състезанието ?
Ние от Пазарджик си возиме по една каса в багажника , за всеки случай :) Малко по темата ... как ще са разделени класовете в драг състезанието ?
Даммм
И на мен ще ми интересно как ще са класовете за драга
Колеги,не можах да видя къде точно е написано кога е окончателната дата за феста.
Alfa User
21-09-2008, 13:25
Има си специална тема със инфото, колега ...
netsurfer
21-09-2008, 18:19
Аз лично ходя за идеята, да се видя с познати хора, да се забавлявам, няма значение с какво и къде отиваш, ходил съм 2 пъти с либрата, веднъж с пежото, а тази година сигурно ще си отида с bmw-то, ама ще се отида ... даже и с автобус да трябва ...
transporter
22-09-2008, 10:55
Айде и аз да пусна 1 спам-аз като нечлен на клуба си дадох заявка за спане в ланча-форума-поне ще сме заедно.Трябваше ли и ние на Италфест2006 да кажем че усигуряваме спане само за фиат-форума,а другите да спят при хлебарките в резервираните от КАРБ хотели!!!!!:offtopic:Сякаш не е колегиално някак си...........:hmm:
kiler_4o
24-09-2008, 01:52
Понеже не успях да открия - да попитам - има ли някаква програма за италфеста ? Не ме интересуват точни часове, а точни мероприятия...
Става въпрос - Какво точно ще има пак и евентуално какво ново ще има, какво няма и т н ...
Драг, Майсторско, Ретро, Аудио, Тунинг итн ?
Искам да поканя човек с току-що реставрирано Тополино, но трябва да знам какво да му кажа, утре сутринта към 10-11 ще ходя при него, надявам се да отговорите до тогава ...
Понеже не успях да открия - да попитам - има ли някаква програма за италфеста ? Не ме интересуват точни часове, а точни мероприятия...
Става въпрос - Какво точно ще има пак и евентуално какво ново ще има, какво няма и т н ...
Драг, Майсторско, Ретро, Аудио, Тунинг итн ?
Искам да поканя човек с току-що реставрирано Тополино, но трябва да знам какво да му кажа, утре сутринта към 10-11 ще ходя при него, надявам се да отговорите до тогава ...
Ретро конкурс твърдо ше има!
Ретро конкурс твърдо ше има!
е ти с твоите боядисани коси си без конкуренция.... ама и аз се боядисах наскоро ;)
И ко сега ще има ли некви хотели или нема
tokata_pz_flex
25-09-2008, 23:26
Хотел " Звездоброй "
ALFA155Ts
26-09-2008, 08:36
И ко сега ще има ли некви хотели или нема
ще има ама за нас:indian::indian::indian: няма да има
ще има ама за нас:indian::indian::indian: няма да имаКолеги в интернет е пьлно с хотели в София.Видяхте миналата година какво се получи!!!
Добре
Тогава да задам въпроса по друг начин
Къде ще сме вечерта? В София или в Елин Пелин
Защото аз в София има къде да спя ако се наложи
И за ПЗ алфистите има ама да знаем за къкво става въпрос
PEPI-2ALFA
28-09-2008, 11:38
Грешка
Alfa User
28-09-2008, 15:31
Все още няма никакво инфо за началото и програмата на Феста ?!?
Еб..и положението другари и господа ... Май ще се кара на самотек тая година ...
Все още няма никакво инфо за началото и програмата на Феста ?!?
Еб..и положението другари и господа ... Май ще се кара на самотек тая година ...
11.10.2008г. от 10:00ч. откриване.
Самата програма е нормално да се публикува няколко дни преди Фест-а.
Има си традиционни неща всяка година има и отделено време за спонсорите....те си го заслужават и им го дължим.....а с тях винаги се работи до няколко дена преди събитието...
Кое имаш предвид колега, че ще е на самотек?
Alfa User
28-09-2008, 20:20
Ми какво ... ясно е, че програмата се съобразява със спонсорите - спор няма. Но феста яко си наближи - има-няма две седмици :)
А за самотека - имах предвид спането и т.н. А поне за вечерта нещо официално да се каже ? Доста от хората идват от доста далеч, и според мен няма да е лошо да има нещо организирано за всички ... не само за членовете.
Ми какво ... ясно е, че програмата се съобразява със спонсорите - спор няма. Но феста яко си наближи - има-няма две седмици :)
А за самотека - имах предвид спането и т.н. А поне за вечерта нещо официално да се каже ? Доста от хората идват от доста далеч, и според мен няма да е лошо да има нещо организирано за всички ... не само за членовете.
да цитирам един член на клуба "евала баце":pimp::pimp:
transporter
28-09-2008, 22:51
Та да допълня колегите-ако няма да има организация за хотелите кажете овреме да се организираме някак си.За работа със спонсорите и самата организация на феста съм съгласен че искат време но спането зависи само от избора на място за мероприятието..........:surrender:
tokata_pz_flex
28-09-2008, 23:31
Палатков лагер на пистата , с чеверме и каси Шуменско !
transporter
29-09-2008, 08:27
То барбекюто и бирите са ясни ама през октомври много са големи звездите и натежават към сутринта:devil:
То барбекюто и бирите са ясни ама през октомври много са големи звездите и натежават към сутринта:devil:
Кво ти пука бе братле, нали ще сме в отвъдното!:drunk::tequilla::stretcher:
Така ще сте се "озвездили", че няма да разберете топло ли Ви е или студено.........
Палатков лагер на пистата , с чеверме и каси Шуменско !
То май така ще стане и ша ни е екстра
Стига да има желаещи
Alfa User
29-09-2008, 22:39
Бе аз съм "за", ма нали все половинките капризни ... ще трябва да ги сгряваме здраво и тях, за да не се оплакват :lol:
Иначе сериозно - някой проверявал ли е какви хотели има наоколо и какви са условията ???
bobi_j_i
30-09-2008, 10:46
Хотел "Димоли"-Елен Пелин-приятно хотелче, 30-40лв. на стая и хотел "Гайдарец", също в Елин Пелин. Ако не ви е далече, базата на БЧК в с.Лозен също не е лоша
Само да вметна - проблемите миналата година се появиха от това, че заради някаква група или трупа беше, не се спази резервацията от + 20 стаи.
Т.е. проблема идваше от хотелската управа.
StarChild
01-10-2008, 22:55
Бе аз съм "за", ма нали все половинките капризни ... ще трябва да ги сгряваме здраво и тях, за да не се оплакват :lol:
Иначе сериозно - някой проверявал ли е какви хотели има наоколо и какви са условията ???
Ще ти помогна да ги стоплиш колега няма проблем за какво сме съфорумците:upsidedwnsmiley: колега в нужда се познава;)
не знам за вас, ама аз си запазих стая в хотел Димоли, та знам ли палатката ми дали ще издържи. я дъжд заплющи, я нещо друго. а и колегата (alfa user) вижте как знае по въпроса с половинките.... кво да ги правиш! ЖЕНИ! :hitbycupid: :machinegunner: :rotfl:
забравих да попитам дали само на 11 ще бъде феста или ще продължи и на 12, защото на 11 и 12 по принцип е кръг от националното рали на България Твърдица и може да се отиде, който е в нея посока ...
Ако ще ви създават проблеми половинките - по добре тръгвайте без тях
dido76bg
04-10-2008, 09:16
Някой ще може ли да каже, от колко е откриването, че нещо не намерих час...
Alfa User
04-10-2008, 11:58
10.00
а дръпки, нещо? Ако да, кой може да участва, кой не?
От 08.10.2008 започва записването инфо до няколко часа...
Дали ще ми трябва ли винетка за да стигна до Лесново(от София), някой знае ли??!
Дали ще ми трябва ли винетка за да стигна до Лесново(от София), някой знае ли??!
Със сигурно ще ти трябва. Лесново не е квартал на София. Все още...
Аз па нема да си купя
За какво са ви минетки, като се движите в група?!
За какво са ви минетки, като се движите в група?!
..ами ако минат през околовръстното?:)
hondoman
12-10-2008, 20:22
Евала момчета аз присъствах на това великолепно мероприятие и бях очарован направо колко коли и колко фена имаше с бая колеги се запознах от този хубав форум и от фиат форума също и даже си поговорихме доста време с колегата 1912 за драг историйки голям фен и пичага и с удовоствие като си оправя колата ще се пусна с него на старт още един път евала просто да ти се прииска да станеш алфист :rosso_spider:
1912 е супер пич и заслужаваше да спечели!!! Евала