View Full Version : проблем със задържане на 4-рите колела
cvetelin
25-02-2008, 18:44
задържат ми и 4-рите колелета на колата... до вчера задържаха постояно... колата грее повече от нормалното не върви и т.н.
от днес задържат на моменти ... виждам че колата загрява и се охлажда нормално и върви нормално... .
някой идеи да има къде е проблема ... или да се зблъсквал с такъв проблем
колата е тая от подписа и е с абс.
Bako_Marto
25-02-2008, 20:03
при мен също го имаше този проблем и като я закарах на майстор се оказа че маркучите са запушени една профилактика им направиха и ся е по добре
при мен също го имаше този проблем и като я закарах на майстор се оказа че маркучите са запушени една профилактика им направиха и ся е по добре
И аз така я излекувах 9 лв бройката на маркуч
cvetelin
27-02-2008, 17:19
забравих да допълня,че губи яко течност... на 1 седмица ми светва лампата ... и доливам...
добре ако задържането е от маркуч от къде тече тогава?
четерите колела са сухи не е теч от цилиндърчета или нещо от сорта...
DerMeister
27-02-2008, 17:42
Колега, ще ме извиняваш, но как може да караш и да си доливаш СПИРАЧНА течност на 1 седмица?! :shock: Отивай веднага на сервиз да не се утрепеш някъде, защото може и друг да пострада покрай теб!
alfa 146
27-02-2008, 18:10
Цецо,щом ти губи спирачна течност,значи някоя от помпите на съединителя е заминала и може всеки момент да останеш без него.Сменял ли си ги тез помпи-горна или долна ?
cvetelin
27-02-2008, 18:15
Колега, ще ме извиняваш, но как може да караш и да си доливаш СПИРАЧНА течност на 1 седмица?! :shock: Отивай веднага на сервиз да не се утрепеш някъде, защото може и друг да пострада покрай теб!
ма верно така ли да направя... колата си спира повече от добре... абс-а си работи ....проблема е че гуми течност
имам си багажника и си доливам докато дойде време за ремонт
Цецо,щом ти губи спирачна течност,значи някоя от помпите на съединителя е заминала и може всеки момент да останеш без него.Сменял ли си ги тез помпи-горна или долна ?
ми и павката се съмнява за помпа ... ама от паметници като твоя :lol: няма време да ми види колата
най вероятно спира4ната помпа изпуска кум серво апарата
и от там да идва проблема ако неяма явни дриги те4ове
вси4ко говори за тая повреда освободи помпата от гайките с които се закрепва за серво апарата и виж дали е пълен с сппира4на те4ност ако е изсму4и я с спринцовка и подмени помпата