PDA

View Full Version : Рейка!?!?

acko88
25-02-2008, 21:06
Някой да е имал проблеми с рейката да я е сменял с нова или втора ръка ако да цени?Да е рециклирал старата си?Цени?Моята от някаде изпуска хидравлична течност и се е прецакала резбата дето влизат болтовете който я прикрепят кам магарето и се чудя рециклиране или втора ръка за нова знам че е майка си и баща си :lol:

миро
25-02-2008, 22:49
Знам, че ги рециклират, но колко ще изкара никой не знае... Потърси при италианеца, но там пък може да попаднеш на прецакана или на такава с луфт. :? Нова струва множко, нямам идея колко е за твоята кола. На старата кола взехме от италианеца срещу 85лв, всичко ок, но след 90км/ч се държеше като опел вектра и поведението на пътя се промени тотали... В общи линии е тесла с тези рейки.

acko88
25-02-2008, 23:13
Еее добре италяне неможеш ли да му върнеш нещо ако е прецакано !?То така аз мога да си купя 10 рейки от него и нито една да не е читава то каде ше му излезе края :lol:

Viktor_
26-02-2008, 01:14
Колега от доста места чувам за цех за рециклиране около окръжна болница, ако ти е спешно ще питам и ще ти пиша точно къде е. Там рециклирали и рийки и карета ако не се лъжа. Другото място за рециклиране за което съм чувал е около 7 ми блок до техничмеския университет.

Относно новите - искам да ти кажа, че някой марки които се предлагат като нови по магазините са всъщносто рециклирани рейки още в италия и опаковани като нови - даже никой не го крие и не е тайна за хората раблотещи във фирма за авточасти, но понякога не се знае от обикновените шофъори. Мисълта ми че е рециклирането на еда рейка не се различава дали ще е направено тук или някъде си стига да е качествено, т.е. аз бих пробвал тукашния рециклаж. Един приятел преди няма и садмица му рециклираха рейката на 156 срещу 200лв /тропаше много преди това/ и засега всичко е наред.

Ако искаш ще ти дам телефони на майстора му и т.н.

teo_gti
26-02-2008, 09:23
Някой да е имал проблеми с рейката да я е сменял с нова или втора ръка ако да цени?Да е рециклирал старата си?Цени?Моята от някаде изпуска хидравлична течност и се е прецакала резбата дето влизат болтовете който я прикрепят кам магарето и се чудя рециклиране или втора ръка за нова знам че е майка си и баща си :lol:
Имах разбита рейка и в един сервиз ми казаха че ще ми я заварят, не знам ко са праили и дали е възможно заваряне обаче се оправи и сега не хлопа, зехами 80 лв но ми казаха че това е временна мярка и аз реших да се застраховам и си намерих 2 ра ръка и чакам пак да се разлопа и да я сменям,ама вече 5000 км съм минал не се е обадила още.

миро
26-02-2008, 10:33
Да, повечето по магазините пак са рециклаж. Потърси във форума или пиши в гуугъл рейка и ще намериш къде ги рециклират, май имаше някакъв на име Жан, но не всички бяха доволни от резултата.
Ето ти от Фиат форума тема със снимки: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic. ... 5%E9%EA%E0 (http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11987&highlight=%F0%E5%E9%EA%E0)

acko88
26-02-2008, 14:47
Благодаря ви колеги!Казаха ми че имало место на което ги правели много добре някаде от Дунев нагоре посока дружба се намирало и скички били доволни първо е питам колко парички е резиклирането и ще сравня кое ще е по изгодно и по добре рециклиране или рейка 2ра ръка :wink: :wink:

trouble
26-02-2008, 17:43
Благодаря ви колеги!Казаха ми че имало место на което ги правели много добре някаде от Дунев нагоре посока дружба се намирало и скички били доволни първо е питам колко парички е резиклирането и ще сравня кое ще е по изгодно и по добре рециклиране или рейка 2ра ръка :wink: :wink:

Колега извинявай за спама....ама...като гледам какви коли си наредил в подписа си защо си търсиш рециклирана рейка ако ме разбираш :roll:

acko88
26-02-2008, 19:21
Според теб има ли смисал да дам 1000 лева за някаква част като колата ми вече няма стойност дори 5000лв :)