View Full Version : Софийска алфа 156 засечена във Варна
Вървя си днес да уловя нещо за обяд, и виждам една красавица. Сребриста 156-ца 2.4 ЖТД, и в момента в който я подминах поглеждам отзад Клуб Алфа Ромео...... Колата е със Софийска регистрация. Като се връщах видях в далечината как шофьора влезе и отпраши.....преди да го настигна. Но понеже в нашия загубен център не е лесно бързо да излезеш го настигнах точно пред нашия офис. Колега следващия път се отбий да те черпя едно кафе поне! На снимката си точно пред вратата на нашия офис.
ха, и не си признава.....заповядай на 4-ти на Уиски с фъстъци в офса ни... 8)
ха, и не си признава.....заповядай на 4-ти на Уиски с фъстъци в офса ни... 8)
Ееее, супер оферта, аз бих дошъл, ама е далеко, наздраве :?: :lol:
ХАха офертата е силна аз се замислям дали от Италия да не отскоча на гости на колега доста е гостоприемен :) ако поканата зависи за сички съфорумници :lol:
Ама заповядайте всички, само нали да доуточня, че офертата с алкохола е валидна само за 4-ти, понеже ще отваряме новия си офис, после само за кафенца :):):).
п.п.
е, сега ако си носите уискито, няма да ви върна :):):), ще намерим и мезе и така....в шеги и закачки, минала нощта.
Ама заповядайте всички, само нали да доуточня, че офертата с алкохола е валидна само за 4-ти, понеже ще отваряме новия си офис, после само за кафенца :):):).
п.п.
е, сега ако си носите уискито, няма да ви върна :):):), ще намерим и мезе и така....в шеги и закачки, минала нощта.
E ще се възползваме все някой ден, с каквото дал Господ, а за офиса на добър час :!:
Вървя си днес да уловя нещо за обяд, и виждам една красавица. Сребриста 156-ца 2.4 ЖТД, и в момента в който я подминах поглеждам отзад Клуб Алфа Ромео...... Колата е със Софийска регистрация. Като се връщах видях в далечината как шофьора влезе и отпраши.....преди да го настигна. Но понеже в нашия загубен център не е лесно бързо да излезеш го настигнах точно пред нашия офис. Колега следващия път се отбий да те черпя едно кафе поне! На снимката си точно пред вратата на нашия офис.
:) :) :) Абе в този форум само готини хора има ей......Колега с такъв гостоприемен офис няма как да не ти върви бизнеса :) Аз съм от Бургас, ама като дойда някой път на изпит във Варната с удоволствие бих те уважил :D
Днес нямаше мераклии за Уиски, Ще се напием в нас с Бира тогава:)