Log in

View Full Version : Ключалката н багажника

koolio
26-02-2008, 00:35
Знаете ли майстор, който може да смени ключалката на багажника и да я върже към централното? Става въпро за колата от подписа.

TRENDi
26-02-2008, 00:57
Намери си майстор, който никога не го е правил това. Ще ти каже тънка цена и после цял живот ще се псува, е и теб ще те споменава барабар с алфата, за където се е захванал с това приключение за без пари. Който го е правил и знае, какъв чанч е, и за какво иде реч ще ти резне главата.
БТВ централно за багажника? Като си отключиш вратите да ти се отвори и багажника ли? Нещо не ми е ясно какво си намислил...

koolio
26-02-2008, 09:17
Е нека да н е към централното, но лъм бутона, който е в жабката. Кой може да се хване с това? Кажете електричар.

pr_00f
26-02-2008, 09:29
Пич- седя и си мисля, и в един момент разбирам че само седя.
Ебаси ако мога да схвана какво точно искаш и за какъв чеп ти е ще те черпя една бира :)

gallena
26-02-2008, 09:55
знам такъв - направи моята
пиши на ЛС ако искаш телефон
ама работи само през почивните дни

Xman
26-02-2008, 11:08
Знаете ли майстор, който може да смени ключалката на багажника и да я върже към централното? Става въпро за колата от подписа.
Майстор не знам.
Ама е голяма хурка смяната-само нерви да имаш :?

vaklinator
29-02-2008, 22:40
Колега махай цялата ключалка.
Прибери я в кофата.
Направи си електрическата брава да се отваря и от дистанционното и ще се родиш
Успех

koolio
01-03-2008, 00:19
Прибери я в кофата.
Успех
Звучи прекрасно, ама знаеш ли кой може да го направи? И каква сума да си приготвя?

The_Game
01-03-2008, 11:07
Прибери я в кофата.
Успех
Звучи прекрасно, ама знаеш ли кой може да го направи? И каква сума да си приготвя?

Като си слагах алармата. Валк*р си сложих най-евтината. За 30*лв отгоре ми предложи по-висок модел, който може да отключва и багажника, от дистанционното,. Тогава се замислих и спестих 30*лв сега ме е яд.

*ползвам отстъпка и незнам дали тази цена е актуална за всички.

koolio
01-03-2008, 15:11
Благодаря за съветите на всички, но проблемът вече е решен :D . оказа се, че някой умник е разбутал кабелите и бушонът е изгорял.
специални благодарности на Краси от сервиза под моста "Чавдар" :cheers:
И, разбира се, на колежката Галена, която ми го препоръча! :clap:

monigt
03-03-2008, 17:07
колега vaklinator, а като прекъснат кабелите между багажника и купето тогава да знаеш къв ша го ядеш... Знам от личен опит а и др. колеги са се оплаквали за прекъснати кабели... :shock: