Log in

View Full Version : отново.......ТУРСКИ ТИР/катастрофа с журналист...

proper
26-02-2008, 01:10
http://news.ibox.bg/news/id_238224221

"Заместник-главният редактор на вестник "24 часа" Борислав Зюмбюлев катастрофира тежко на магистрала "Тракия".

Инцидентът с първия заместник-главен редактор е станал на 25-я километър на магистрала "Тракия" в посока София. Лекият автомобил "Нисан Микра", в който е пътувал Зюмбюлев с жена си и двете си деца, е бил ударен от турски ТИР. Съпругата му и двете им деца не са пострадали, но самият Зюмбюлев е в тежко състояние. Той има тежки наранявания в белите дробове и счупени ребра."

Дано уживее човека и дано поне сега 24 часа ги емнат тия престъпници........колко още ТУРСКИ ТИР-а трябва да си разиграват коня по нашите пътища и да убиват ...... извинявам се ама ква държава сме ние....

Mind_Control
26-02-2008, 09:03
Робска :) ако идеш да чуеш какви ги говорят турците по родопите ще ти стане лошо.. Според тях сме си още под турско робство :twisted:

cvetelin
26-02-2008, 09:26
Робска :) ако идеш да чуеш какви ги говорят турците по родопите ще ти стане лошо.. Според тях сме си още под турско робство :twisted:

ма ние наистана сме си .... не само говорят...
как мое само 1 човек да контролира цялата държава... амет дохан

Mind_Control
26-02-2008, 09:37

Ами аз се чудя няма ли кой да поръча убийството му, но за съжаление за сега май няма :(

cvetelin
26-02-2008, 09:45
вчера пишеше в нета някъде за заплахи на станишев петков и първанов по телефон за убийство...
дано да вярно :roll:

Stoyan Georgiev
26-02-2008, 09:48
[quote="Mind_Control":jsvrpe4b]Робска :) ако идеш да чуеш какви ги говорят турците по родопите ще ти стане лошо.. Според тях сме си още под турско робство :twisted:

Ами аз се чудя няма ли кой да поръча убийството му, но за съжаление за сега май няма :([/quote:jsvrpe4b]

е то има ама после на него ще му поръчат също :P

иначе на магистралата онзи ден един тир с турска регистрация така щеше да ме отнесе, че си е**** м****** аз от 100 км изпреварвам, че даже съм оставил мигача пуснат и онзи педеруга да вземе в последния момент да тръгне да изпреваарва друг тир... като в последния момент разбирайте 10 метра преди да го изпреваря, съответно напивам спирачки и успях да намаля едва на 1 метър от него... опитах се после да го накарам да отбие 'ма той не отби :roll: , щото бях с приятелката си и ако бепе станало нещо... :evil:

тези си мислят, че тук могат да правят каквото си искат, ама то и горе долу така излиза...

MrX
26-02-2008, 10:00
За същаление всички тираджии, гондоладжии и прицепчии са един дол дренки. Елате да погледате в Драгичево към 19.50 за какво става дума като пуснат добитъка след забраната, а пък нацелите ли ги празни няма изпреварване, а те в повечето случаи са по 3-4 в комплект и карат задружно на влакче, смятай 150+ метра. Качат лис е в камиона са безсмъртни в буквалния смисъл и щото са големи другите искат неискат се съобразяват с тях

proper
26-02-2008, 10:22
Значи аз нямам нищо против Турския народ и хора....искам да го спомена.

Аз съм против всеки нарушител и измамник независимо каква националност е той!
Но определено тука зе да се очертава, че ние сме страхливци и трепетлики и само и само нещо някой да не каже и да не ревне оставяме кой ли не да си прави каквото си поиска..........цигани не плащат ток......турски тир-ове карат като пилоти от Ф1 и вече доста хора загинаха......е има ли закони тука или не.......

tokata_pz_flex
26-02-2008, 15:27
тфа е щото са ни такива управляващите ! Направиха ни пълни мишоци , и ние седим и си траем

Derry
26-02-2008, 17:30
Революция трябва ама...

Alfa User
26-02-2008, 19:27
Революция трябва ама...

Трябва, ама ...
Аз от сума ти време говоря за това, но все се намира някой да ме изкара бунтар, фашист или не знам какво още ... А тия, дето роптаят срещу моите думи, не съзнават, че и заради тях сме на тоя хал. Ама това, докато българина си трайка, ще го шибат - без извинение. Трябва най-сетне да се направи нещо, и да покажем, че не може повече така !

pipi
27-02-2008, 00:24
Аз също нямам нищо против турците като народ. Имам един спомен от преди доста години автобус с деца (тогава на мойте години) ходили на екскурзия в чужбина, блъснати от турски тир, как почти всички загинага. Тогава се премълча, такова беше времето. Аз до ден днешен имам страх от големи коли.

Mind_Control
27-02-2008, 08:37
Аз също нямам нищо против турците като народ. Имам един спомен от преди доста години автобус с деца (тогава на мойте години) ходили на екскурзия в чужбина, блъснати от турски тир, как почти всички загинага. Тогава се премълча, такова беше времето. Аз до ден днешен имам страх от големи коли.

Как така нямате нищо против турците? :shock: за тия 500 години има да ни се отплащат 3 пъти повече!

Alfa User
27-02-2008, 18:54
Как така нямате нищо против турците? :shock: за тия 500 години има да ни се отплащат 3 пъти повече!

Аа, колега, недей говори така, че сега половината ЕнТеЛеГеНцИя у форума ще скочи срещу тебе сякаш си новия Антихрист :censored:
Някои вече се опарихме :brickwall:
На тия същите Ентелегенти препоръчвам да гледат "Време разделно" - тази неделя, в 20.00, по Нова ТВ. А и за всички се отнася - нека си припомним какво е изтърпял нашия народ, и да не забравяме кое какво е било!
България завинаги ! :bg:

georgyg
27-02-2008, 20:16
Защо не се съпоставят случайте с инциденти на Максим и на жената в Перник, която беше осъдена на 14 години вчера.
А това дали е ТУРСКИ, или какъвто и да е ТИР просто се спекулира. Такива инциденти стават навсякъде по света и ако пострадалия не беше зам главен редактор, нямаше и да се спомене за него.

А и темата ми се струва че се изчерпа. Има съд и закони в тази държава.

Това е личното ми мнение и не ангажирам никой с него.

bager
27-02-2008, 21:16
... Има съд и закони в тази държава.

Ето в това е проблема, че няма! Или тези, които ги има не вършат работа.

Alfa User
27-02-2008, 23:41
По-скоро не вършат работа за когото не трябва да вършат. Ако хванат мене или тебе, колега, ще ни опандизат за нула време. Но за някои хора винаги ще се намира вратичката в полето...

tokata_pz_flex
28-02-2008, 21:38
тия у парламента заслужават да ги избием всичките ... нещастници смачкани , само пари им даваме , и ни се подиграват !