PDA

View Full Version : Четиримата, Екстрийм Тунинг, Серес, лудостта и успеха!

ne0
26-02-2008, 20:51
Реших да напиша тази тема защото много такива случки оставят забравени, а аз не искам така.
От форума всеки добива някаква крива представа за хората в него, но сега ще ви запозная с една много истинска
история с истински участници.
Петък, 22 февруари, първи тренировъчен на писта серес Гърция. Групата, която беше се записала за Серес беше
достатъчно голяма, но естествено от работа и нестигане на време аз пристигнах в София около 7:30 вечерта чакан
от екипа на Екстрийм Тунинг, приготвили цялото ни нужно оборудване. Специални благодарности на Алекс Макс и Григор,
които ми намериха джанти и гуми (борбет от 164 и гуми АДВАН), гумите пристигнаха в сервиза на Бобо благодарение на
Пламен (шефа на сервиза на Вантотрейд) и Гиги § Митко § Тоти (верни ятаци). Та двамата с Бобо натоварихме,
последни визуални промени и тръгнахме да вземем Гиги и Митко от къщата на гиги. Те дойдоха с красивия кораб на Гиги
166 2.4 JTD, тръгнахме около 21:00 часа. Оставихме една девойка в Перник и на магистралата преди Долна Диканя,
алфата ми 145, 1.6 туйн спарк се счупи за първи път от както съм и собственик. След зверски звуци и тракания, Бобо установи счупено дясно
вътрешно къре. За да стигнем до диагнозата изполвахме големи крикове и всичко нужно. Единствено резервна част ни
липсваше. Та се стигна и до дилемата.
Вариант 1 - закачаме 145 за 166 и след 2 часа сме пред сервиза. Оставяме колата и тръгваме на купон в Гърция.
Вариант 2 - впрегваме всички усилия и приятели и смачкваме всички в Гърция.
На пътя Аз, Бобо, Гиги и Митко, 166 и ранена 145, 22:30 часа.
145-цата беве в движение и взех решение да и изсипя цялата газ с надеждата центробежните сили да ми помогнат.
Започна предварителна подготовка. Стаси от ТиН беше в готовност да помогне с всяка налична част. Бате Еньо,
беше в готовност, колегата Добри (Дригата) оказа подкрепа. Цялата газ, никога алфа не ме е оставяла на път и
този път така, стигна до сервиза след зверски звуци и много молитви. Там беше запалена бургаската печка и поръчана храна. Донора за частта намерен,
Екстрийм Тунинг отворен, Бобо положи невероятни усилия, колата стъпи на крака и разцепи квартала с въртене на гуми.
02:30 часа готови за тръгване.
В 06:00 бяхме по леглата в хотела в Серес, в 07:30 на пистата. Сменихме гуми, подготвихме колата и записахме
отлични времена. При положение, че за първи път карам на писта записахме време 1 мин 42 сек и 6..(най-добро
време от състезанието 1:39:..., Брера 3.2 компресор) , 8-мо време от всички класове на пистата (60 коли). Показахме на Гърците за какво иде реч. Кола 1.6 в десятката с такова време
и с пилот идиот зад волана. Показахме че дизел на писта не верее, Григор постигна забелижителни времена с една от най-тежките коли 1:46:.....,
Абе беве супер.
Благодаря на БОБО и екипа на Екстрийм Тунинг, Гиги, Митко, Тоти, Григор, Алекс (за всичко и за съветите на пистата),
Еньо, Стаси, Пламен от Ванто, Тони от Ванто и пандо за готовността, Мъфка, Дригата....
Беше си супер!

Моля темата да остане тук.

Abizianata
26-02-2008, 22:07
евала на extreme tuning евалата страшни сте

Xtrime7
26-02-2008, 22:13
Ами-ЧЕСТИТО за това което сте постигнали(само вие си знаете как и с какви трудности).Запред ви пожелавам да сте НОМЕР ЕДНО,ако може със 1.6 дори.

BillyBoy`
26-02-2008, 22:42
ne0 извинявям се за спама по темата ама не ли е време вече на твоита кола за турбо или :wink: големи усилия сте хварлили успехи и за напред по големи и по големи :wink:

proper
26-02-2008, 23:32
Евала пичове...Евала!!!
Браво, че не сте се предали и сте оправили и колата!

Евала!

ne0
26-02-2008, 23:35
ne0 извинявям се за спама по темата ама не ли е време вече на твоита кола за турбо или :wink: големи усилия сте хварлили успехи и за напред по големи и по големи :wink:

мислил съм хиляди пъти турбо или атмосферка.... е ршено е ще подминава червената зона. А и колата има да се развива в друга насока вече, времето ще покаже. Иначе има една икона 2.0 турбо 300 коня дето малко и остана сама да се движи и да радва. А и 1.6 турбо е голям клас... па видяхме че може и с малко а и ако шофера се научи да кара.... гони челото... да сме живи и здрави

100letov
27-02-2008, 19:57
Евалата момчета, така се правят нещата...
Изораваш асвалта, лудница на макс и пръскаш панера на всички и то се нарежда от само себе си готиното... :lol:

hristiqn
27-02-2008, 23:49

мислил съм хиляди пъти турбо или атмосферка.... е ршено е ще подминава червената зона. А и колата има да се развива в друга насока вече, времето ще покаже. Иначе има една икона 2.0 турбо 300 коня дето малко и остана сама да се движи и да радва. А и 1.6 турбо е голям клас... па видяхме че може и с малко а и ако шофера се научи да кара.... гони челото... да сме живи и здрави
Радвам се за темата , ам нищо смислено от много време насам ... , пожелават ти мнооо успехи и скоро и ние да имаме някоя по-бърза Алфа , 4е на моето 1.4 душата му излиза ве4е от тея 8000 оборота , ам неще ина4е :lol:

Absente_
28-02-2008, 09:52
браво , готина история и аз имам подобна ама пред тая ще е скучна няма да има смисъл да я разкзвам :wink:

acko88
28-02-2008, 14:23
Браво Нено!!Хммм от много време ми е мерак да я видя твойта 145ца де..а само слушам се хубави неща и имам голямо желание да я видя :)

Mury
28-02-2008, 19:13
Реших да напиша тази тема защото много такива случки оставят забравени, а аз не искам така.
От форума всеки добива някаква крива представа за хората в него, но сега ще ви запозная с една много истинска
история с истински участници.
Петък, 22 февруари, първи тренировъчен на писта серес Гърция. Групата, която беше се записала за Серес беше
достатъчно голяма, но естествено от работа и нестигане на време аз пристигнах в София около 7:30 вечерта чакан
от екипа на Екстрийм Тунинг, приготвили цялото ни нужно оборудване. Специални благодарности на Алекс Макс и Григор,
които ми намериха джанти и гуми (борбет от 164 и гуми АДВАН), гумите пристигнаха в сервиза на Бобо благодарение на
Пламен (шефа на сервиза на Вантотрейд) и Гиги § Митко § Тоти (верни ятаци). Та двамата с Бобо натоварихме,
последни визуални промени и тръгнахме да вземем Гиги и Митко от къщата на гиги. Те дойдоха с красивия кораб на Гиги
166 2.4 JTD, тръгнахме около 21:00 часа. Оставихме една девойка в Перник и на магистралата преди Долна Диканя,
алфата ми 145, 1.6 туйн спарк се счупи за първи път от както съм и собственик. След зверски звуци и тракания, Бобо установи счупено дясно
вътрешно къре. За да стигнем до диагнозата изполвахме големи крикове и всичко нужно. Единствено резервна част ни
липсваше. Та се стигна и до дилемата.
Вариант 1 - закачаме 145 за 166 и след 2 часа сме пред сервиза. Оставяме колата и тръгваме на купон в Гърция.
Вариант 2 - впрегваме всички усилия и приятели и смачкваме всички в Гърция.
На пътя Аз, Бобо, Гиги и Митко, 166 и ранена 145, 22:30 часа.
145-цата беве в движение и взех решение да и изсипя цялата газ с надеждата центробежните сили да ми помогнат.
Започна предварителна подготовка. Стаси от ТиН беше в готовност да помогне с всяка налична част. Бате Еньо,
беше в готовност, колегата Добри (Дригата) оказа подкрепа. Цялата газ, никога алфа не ме е оставяла на път и
този път така, стигна до сервиза след зверски звуци и много молитви. Там беше запалена бургаската печка и поръчана храна. Донора за частта намерен,
Екстрийм Тунинг отворен, Бобо положи невероятни усилия, колата стъпи на крака и разцепи квартала с въртене на гуми.
02:30 часа готови за тръгване.
В 06:00 бяхме по леглата в хотела в Серес, в 07:30 на пистата. Сменихме гуми, подготвихме колата и записахме
отлични времена. При положение, че за първи път карам на писта записахме време 1 мин 42 сек и 6..(най-добро
време от състезанието 1:39:..., Брера 3.2 компресор) , 8-мо време от всички класове на пистата (60 коли). Показахме на Гърците за какво иде реч. Кола 1.6 в десятката с такова време
и с пилот идиот зад волана. Показахме че дизел на писта не верее, Григор постигна забелижителни времена с една от най-тежките коли 1:46:.....,
Абе беве супер.
Благодаря на БОБО и екипа на Екстрийм Тунинг, Гиги, Митко, Тоти, Григор, Алекс (за всичко и за съветите на пистата),
Еньо, Стаси, Пламен от Ванто, Тони от Ванто и пандо за готовността, Мъфка, Дригата....
Беше си супер!

Моля темата да остане тук.Евала баце,сичко мнооо убаво,ма да попитам,чия беше полуоската която те спаси :?: :?: :wink: :wink: :wink:Добре сте си изкарали :wink: :wink:

tokata_pz_flex
28-02-2008, 21:44
евала бе брат ;))))))) сега ще ида да цуна моита по емблемата ;))) браво на всички ;))

kiler_4o
28-02-2008, 21:59
тц тц... аз се чудя, защо тази седмица 2 пъти идвах до паркинга, бравото стои, алфата я няма :D Успех следващия път и ако не си в челната тройка (по възможност в горната й част) - да не отрезнееш вечерта, а ако си на първо място да не отрезнееш 2-3 дни :D:D:D Евала на момчетата, които са се включили в пътуването и помощта, както и на човека, който си е дал полуоската :) Макар че и аз да бях и аз бих си я дал :)
И да се научиш да караш ! :twisted:

миро
29-02-2008, 01:20
Евала момчета! Шапка ви свалям. :)

gigi
29-02-2008, 01:41
Евала баце,сичко мнооо убаво,ма да попитам,чия беше полуоската която те спаси :?: :?: :wink: :wink: :wink:Добре сте си изкарали :wink: :wink:
На няква щайга дет не беше в движение, намерих я при това в багажника :lol:

П.С а и в челната 8-ца пак не отрезняхме ни в Гръцко ни тука 8)

Mury
29-02-2008, 10:42
Евала баце,сичко мнооо убаво,ма да попитам,чия беше полуоската която те спаси :?: :?: :wink: :wink: :wink:Добре сте си изкарали :wink: :wink:
На няква щайга дет не беше в движение, намерих я при това в багажника :lol:

П.С а и в челната 8-ца пак не отрезняхме ни в Гръцко ни тука 8)

Ахааааааааа :twisted: :twisted:

ne0
29-02-2008, 15:31
Полуоскаа на Мурджев :):):)..... как са пукнахме в Джим Бийм....

Mury
29-02-2008, 18:54
Полуоскаа на Мурджев :):):)..... как са пукнахме в Джим Бийм....

Евала брат,супер сте :twisted: :twisted: :twisted: кълнем се о тебе ейййййййй :twisted: :twisted: :twisted:

RoMAN
13-03-2008, 11:21
какви бяха другите коли в десетката и с какви двигатели?

ne0
13-03-2008, 20:37
Grigor и KGB трябва да кажат

VFTI
13-03-2008, 23:02
Купете си новия брой на АУТОБИЛД :P Вътре има 4 страници информация :P :P И снимки :P :P

Нео само не ми хареса алфата с онези джанти :) Но бързината изисква жертви :P

Mury
14-03-2008, 13:15
Купете си новия брой на АУТОБИЛД :P Вътре има 4 страници информация :P :P И снимки :P :P

Нео само не ми хареса алфата с онези джанти :) Но бързината изисква жертви :P

Бате тоя Аутобилд е на пазара от една седмица :idea: :idea: :idea: :idea: отдавна всички са си го купили :wink:

bouncer
14-03-2008, 15:40
Браво момци велики сте!
по-темата с пистите: сега отново тръгва Шоурум но ще е по Канал 1 май... та идеята ми е, че ще има рубрика в която всеки който иска може да отиде да кара за време на писта Бухово и ще го излъчат. първото предаване ще е в неделя и ще участва един пич от екипа с много много правен Голф 2......ако искате да покажете какво може да направи една истинска кола се обадете да уредим снимки.

PEPI-2ALFA
14-03-2008, 19:18
отдавна всички са си го купили :wink:
:offtopic: Някои спахме 2 дни и вече го нямаше :wallbash:

Събев
17-03-2008, 13:49
Браво Нено!!!
Браво на всички!
Учудили сте много гърците! Така разбрах!
Лошо че не бях в страната иначе при възможност щях да дойда да
видя за какво става въпрос! Не смятате ли пак да ходите и ако е така кога???
А за помощ... винаги когато имаме възможност трябва да си помагаме, нали сме алфисти тук...трябва да разчитаме един на друг!!!

kiler_4o
17-03-2008, 22:43
От 2-3 дни се каня да си го сканирам - един приятел си го купи и аз му го приватизирах, а той още не го е чел :D А противозаконно ли ще е ако го пусна тук ? :)

PEPI-2ALFA
18-03-2008, 02:02
... А противозаконно ли ще е ако го пусна тук ? :)
Тук вече е пуснато : http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... c&start=75 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=20503&postdays=0&postorder=asc&start=75)
П.П. Пост на pinko

kiler_4o
18-03-2008, 12:52
Пфф, нещо съм го пропуснал :oops: Тази тема чак сега я виждам :lol:

alexma3x
18-03-2008, 14:42
Колата на Нео има огромен потенциал и ако ме послуша и направи това което му казах колата ще стане много силна /а и останах с впечатлението, че и Бобо е на същото мнение/, но за тази цел Нео трябва да направи жертви спрямо колата си и карането си като пилот...и предвиждам много победи и опулени погледи и овации сред публиката...

на такава голяма писта 145 не е в силата си заради обема на мотора и широчината на стъпката , но въпреки това се доказа като бърза и стабилна машина, на затворени и спънати писти нещата ще се обърнат в нейна полза :lol: :twisted:...и съжалявам, че не упях да я покарам на Серес :(

Българите се доказахме като добри пилоти и като се има впредвид, че половината не са се качвали на писта е направо похвално...аз за мен доказах, че не съм сбъркал в избора си и сега единствено остава да развивам новия автомобил...

Често чувам хората да плюят по Калояново, че не е писта и прочие, но мога да ви кажа, че Калояново учи на много, изгражда техника която на Серес няма как да научите...в живота е така от трудните неща научаваш повече, а като писта Серес е в пъти по-лесна от Калояново

KGB
18-03-2008, 14:53
Относно Серес и Калояново, въобще не съм съгласен с теб!!!

Серес е много по-трудно писта ако искаш да изтискаш максимума от колата си и да видиш собствените си възможности.

Като се видим на живо ще поспорим :wink:

ne0
18-03-2008, 16:38
Колата на Нео ......
следващия път ша вземем повечко гуми и ТИ ще караш па с колегите от Екстрийм ша направим магия на колата и глей ко стаа ;)