Log in

View Full Version : Чухте ли

petko
26-02-2008, 21:36
В немско настана голяма дандания :D

Значи немското БНД, това е РАЗУЗНАВАНЕТО , по поръчка на правителството е погнало тея дето крият данаци. Дотук нищо необичайно......но.... Тея от БНД подкупват и шантажират Банкери в Лихтенщайн и Монако и ги принуждават да им дадат данни ЗА БАНКОВИТЕ СМЕТКИ на немски граждани в техните Банки :!:
Така са набавили около 3000 сметки на немци дето не са ги декларирали и все с по няколко милиона в тях. В момента текат арести в цяла Германия, сметнаха че имат да събират 200.000.000 евро от данъци, панделата отделно.

Тука писна правителството на Лихтенщайн и Монако, ........ ама как така, това било НЕЗАКОННО . На което швабите им рекоха да млъкват да не им Заведат дело За подпомагане на укриване на данаци :D

Дали у нас имат почва такива действия :?:

.

1115
26-02-2008, 22:05
...

Дали у нас имат почва такива действия :?:

.

Разбира се,
нали после събраните пари трябва да се откраднат.

vladu
26-02-2008, 22:33
е а дано се падна от тея с милиони в сметки в монако и лихтенщайн деа ..

fred
26-02-2008, 22:51
У нас такива действия няма, защото всички с неплатени данъци са спонсори на миналото, настоящето и бъдещето правителство, та ако имаш данъци укривай тука, най много да споносорираш някой по изборите, бълха те ухапала

ne0
26-02-2008, 23:43
аз имам и на Сейшелите.... спокоен съм

pipi
27-02-2008, 00:06
е а дано се падна от тея с милиони в сметки в монако и лихтенщайн деа ..

vladu, а да си откривал сметки там? :lol:

georgyg
27-02-2008, 11:07
У нас такива действия няма, защото всички с неплатени данъци са спонсори на миналото, настоящето и бъдещето правителство, та ако имаш данъци укривай тука, най много да споносорираш някой по изборите, бълха те ухапала

Е това е цялата истина за съжаление.

PEPI-2ALFA
28-02-2008, 13:24
аз имам и на Сейшелите.... спокоен съм
Вчера имаше новина за Орнела Мути , която има гражданство в Монако ,но я съдят да плати данъци в Италия. Монакското и гражданство било фиктивно. За доводи данъчните използвали полетите и в Европа и по света , коико завършвали в Рим. Освен това е наела детегледачка в Италия. Така , че имай си и на други хубави места , само внимавай тук как харчиш , че.... някой "добросъвестен" данъчен директор да не направи кариера за твоя сметка.

fred
29-02-2008, 09:16
В крайна сметка всяка държава си има закони и данъците са един от елементите на държавността.Богатите и развити общества имат силна данъчна система висока събираемост, слабите и корумпираните имат слаба данъчна система и събираемост. В една развита държава, като хванат някой хем му събират данъците, хем и в затвора го вкарват-Ал Капона, бащата на Щефи Граф, не съм правил статистика, но примери бол.У нас мафиоти, двудневни богаташи и разни пишман политици не плащат нищо или почти нищо. Ей на Ванко баба му купила Мерцедес..........