View Full Version : БАН за 1 тема - италианските автомобили :)
Аз влизам, регистрирам се в Ауди форума, защото са писали някакви глупости за италианските автомобили.
Пускам си темата, с доводи, факти, и съвсем приятелски задавам въпроси.
Има един потребител, който с А4 казва - цитата може да не е точен "докарай колата и да сравняваме"
Аз към него отправям молба да се видим да сравним колите и после той да си даде мнението за автомобила.
И... Описвам нещата както ги виждам, с думи, изрази, доводи....
и следва това....
Lancia Lybra SW 2.4 JTD (135hp, 304nm/2000rpm)
Ускоение 0-100км/ч - 10.3 c
Макс скорост - 200 км/ч
Рзход извън/градско/смесен - 5.5/9.2/6.9
Маса - 1410кг
Audi A4 Avant 1.9 TDI (130hp, 310nm/1900rpm)
Ускоение 0-100км/ч - 10.1 c
Макс скорост - 208 км/ч
Рзход извън/градско/смесен - 4.5/7.5/5.6
Маса - 1450кг
А бе изобщо не мисля че има какво да се коментира... освен че ланча имат 9 продадени автомобила миналата година срещу близо 700 ауди-та. Е има защо сигурно да е така.
Демек дизеловия двигател бил много по-як от на фиат.
Аз от техния форум им пускам точно това: :mrgreen:
Колата е АУДИ Б4 1.9 TDI 93г. с електрона помпа. След продължително каране с 200км/ч се стопиха две от буталата.Направи се пълен основен ремонт
нови бутала сегменти шлайфане и всичко останало но в момента много пуши и прекъсва . Пробваха и с друго ГНП но нищо центровки с друга турбина но пак нищо видях се вече в чудо. Препоръчайте добър майстор , че вече не знам какво да правим
......
Е колко па време я кара с 200 за да даде такива поражения?
Виж, ако си го правил системно...
......
Карах я така около 5мин
.......
Да го пусна ли това във форума на Алфа
Е ... пуснах го :lol: :lol:
Това ли е нормален форум. Така ли се защитава теза, като те гонят?
И накрая БАМ на ИП-то ми. Добре, че разполагам със 1000 ИП-та, та мога да си продължа доводите
И не забравяйте - великото немско автомобилостроене казва:
С 200км/ч повече от 5 минути НЕ, че се топят бутала 8)
и затва БАН на ИП? е по секта от тия нема!
Alexanderbb
27-02-2008, 08:42
Ми то с толкова 0 по емблемата какво да иска човек от тях. И явно в Libra не са се качвали да видят колко екстри са наблъскани вътре.
ми много ясно че БАН , ти си влязал там с единствената мисъл да се заяждаш ... Там някой бил плюл по италианските коли ... че тук всеки ден се плюе по немските ама някой да е ревал ???
Алфата и ланчата можеш и тук да ги хвалиш дето си ги знаем колко са "хубави ". Ти да си видял някой от Ауди форума да влиза тук и да плюе по италианските кочини ? Не нали
аз се сещам за един "японец", дето плюе по италианските "кочини", ама още го траем
ми много ясно че БАН , ти си влязал там с единствената мисъл да се заяждаш ... Там някой бил плюл по италианските коли ... че тук всеки ден се плюе по немските ама някой да е ревал ???
Алфата и ланчата можеш и тук да ги хвалиш дето си ги знаем колко са "хубави ". Ти да си видял някой от Ауди форума да влиза тук и да плюе по италианските кочини ? Не нали
чай ве, човека си го е казал че е тръгнал с доводи и данни... елементарен разговор е това ;) на ниво форум! интернет :) и после.. аре земи тоя БАН.
а тук спциално за немските автомобили отдавна има строг контрол... аз не смеем да напишем колко са 'дизайнерски' VW, или Оуди колко хубава предна решетка имат, че ша ме мъмрят :lol:
Даааа ,айде сега ... никой не БАН ва ей така за добър ден
Замисли се някой от техния форм да влезе тук и да почне да copy/paste в някоя тема всичките проблеми на някой ТС , примерно как се чупи постоянно или как гори по 20/100 .... няма да е много хубаво нали . коли без проблеми няма , ма да одиш по другите форуми щото няма ко да прайш и да плюеш по тяхната марка няма грам смисъл нито в Ауди форума нито в Алфа форума ..
аз се сещам за един "японец", дето плюе по италианските "кочини", ама още го траем
а за теб какво да кажем .. имаш в подписа и френска и японска кола
като ще се броиш към сектантите вземи ги изтрий поне че се излагаш така
еми да ти кажа, като ми пейства проблемите по ТС-а нищо ново няма да ми каже :) това е елементарно пич, да се съглася с него. приятно неприятно проблемите си ги има и са ФАКТ :)
другото е комплексарщина... незнам защо ама не се учудвам, че от Оуди форума са го кикнали :)
SFINKS молим, аз смея да твърдя, че съм достатъчно сектант, но не защото в момента имам 156 и не защото не съм имала други алфи преди това
това което ми е в подписа е един хубав спомен, това дето не е в подписа ми все още и вероятно е Алфа... ще видим, като го напиша там
ни по Нисан плюя, ни по Ситроен, ни по Пежо
но ти демонстрираш - видите ли, вече имам Тойота и съм по-добре от вас - вие си карайте разтропаните бангии
но ти демонстрираш - видите ли, вече имам Тойота и съм по-добре от вас - вие си карайте разтропаните бангии[/quote]
и къде видя да демонстрирам нещо такова :shock: ??????????????????
тва че ти правиш някакви изводи за разтропани бангии са си твои а не мои думи ...
пma perche' litigate con la radiotocca?
мдаа , накъде без мерудията
Damnant quod non intellegunt ;)
Ами пент Фиат и Алфа съм карал достатъчно дълго за да си ги съдя съвсем обективно
само на чужди езици , включително и латински нема да се опитвате да се изразявате щото знам перфектно 3 езика и съм завършил 2 филологии които включват и изучаване на латински .
Объркала си се :!: мазен турчин е и така изглежда ;)
български македонски и сръбски да? :lol: :lol: :lol:
Ба ! Тоя си е баш турчин! Там е сглабян :)
аз по мазен от Naso не съм виждал :roll2:
а търтейчо езиците са English , Francais , Italian ама не изучавани в час по трудово обучение а езикова гимназия + университет :wink:
въх жива да не бях :))
липсва ти седийя на френския :wink:
ама ти и университет си завършил викаш
лелиии
нии тука простити ко да каем
ама само един ли? :lol:
Сфинкс, я са брат, 'земи да ми обясниш какво нередно е направил колегата за да го баннат?! Сравнил е 2 коли. И к'во от т'ва?! Тук не се ли сравняват коли?! Т'ва значи ли, че трябва да се баннва всеки?! Значи, когато кирливите ризи на дадена марка кола се появят на яве - и БАН?! Айде, стига с тея глупости!
П.С. Ако толкова много искаш да плюеш по Алфите (и италианските коли като цяло), пусни си една тема и помоли модовете да не ти я трият, и там си плюй на воля. Поне няма на всеки да му се налага да чете мненията ти във всяка една тема. Като не те кефат италианските коли, защо пишеш в тоя форум?! Или сега, като плюеш по Алфите, трябва ли да те баннат от тоя форум?! Не мисля, че ще е редно! Замисли се малко преди да почнеш да обвиняваш някого!
Еб..ти :censored: - защо нямаш поне един пост в който да не се заяждаш, с който и да било! Ти явно си "мъничко" комплексиран и само се дървиш наляво надясно, с кривото си разбиране за реалност и правота на нещата,мислейки си, че по тоя начин ще почешеш егото си и сам ще се убедиш, колко си велик с безграничната си инфантилност!
Не мисля ,че на някой си нужен в тоя форум .......... чиста хлебарка!
те го написаха цензурирано по-нагоре - аз преведох :twisted:
Не, той просто е НЕмазен и нали знаете, какво става со Сфинк-теро, когато му липсва лубрикант..... не ми се мисли, но пък му разбирам вкиселяването :)
И на всичкото отгоре... да караш турска кола... от най-безличната марка в света... е много му се е събрало :)
които са по паметливи ще си спомянт едно лице jamie което влизаше тук само за да плюе по алфите , по 3 пъти на ден го банваха .
Същото е направил и Бо в Ауди форума и е ясно защо са го Баннали
Пак да попитам вие виждали ли сте някой от другите форуми да влиза в Алфа форума за да "сравнява " тоест да плюе ??
Няма , няма и да има защото нашите адмистратори също ще го баннат
Със Санчо Панса ( Насо) отдавна не споря , то от толкова мас мозъка се е удавил и задушил безвъзвратно и нобратимо
а за най беличната марка в света .... ако не си забелязал това е марката с най много продадени коли в света , или викаш целио свят е заблуден само ти ги разбираш нещата и затова караш 10 годишна "спортна" кола
Що бе аз там доста се задържах :) и хората не са лоши :) не всички там са лошим, но не обичат много 'талянското :)
Сфинкс, ти пак не ми отговори, дали и теб трябва да те баннат 'щото плюеш по Алфите....
Аааа, да! И на въпроса за сравнвнието на колите не ми отговори?! И за такова нещо ли трябва БАН?!
Caro mio сфинскт,
nasconditi bastardo perche' non sai come andra' a finire
:devil:
Сфинкс, ти пак не ми отговори, дали и теб трябва да те баннат 'щото плюеш по Алфите....
Аааа, да! И на въпроса за сравнвнието на колите не ми отговори?! И за такова нещо ли трябва БАН?!
никакво сравнение не е това , колега е показал само малка част от тов акоето писал в Ауди форума
а това дали трябва да ме баннат .....
не го решавам аз това
никакво сравнение не е това , колега е показал само малка част от тов акоето писал в Ауди форума
а това дали трябва да ме баннат .....
не го решавам аз това
Аз те питам как мислиш, а не те карам да взимаш репение. Като това е една малка част от писанията на колегата, 'земи ни светни каква е дугата. Но, каквато и да е била, съм сигурен, че не е излязал от нормалния тон!
Със Санчо Панса ( Насо) отдавна не споря , то от толкова мас мозъка се е удавил и задушил безвъзвратно и нобратимо
а за най беличната марка в света .... ако не си забелязал това е марката с най много продадени коли в света , или викаш целио свят е заблуден само ти ги разбираш нещата и затова караш 10 годишна "спортна" кола
Поне имам мозък... а ти поставяш съществуването на твоя под въпрос с това изказване.
Вица за голфа и ферари-то го знаеш ? Да си чувал понятието ширпотреба или казано на "разбираем" от теб език... масмаркет ?
EvgeniiM
27-02-2008, 11:25
Айде темичката от тройката - иии кош .
Аз за три години разбрах едно нещо- Алфа е кола за специално настроени хора -шашави на тотал и непрактични, и когато нормален човек се обърка и си купи това недоразумение рано или късно (по-често рано) започва да мрази , да обижда ,и т.н. и не може да му стане ясно на прагматичния мозък аждеба тия луди алфисти как не виждат че това си е жив скрап.
Насе пак си неподготвен- точно на Сфинкс колата са модел който се произвежда само в Япония
Ок извинявам се за турските коли тогаз ! Иначе си много прав докторе ! Виж ми подписта :)
EvgeniiM
27-02-2008, 11:29
Ок извинявам се за турските коли тогаз ! Иначе си много прав докторе ! Виж ми подписта :)
именно- това в подписа ти е квинтесенцията на всичко казано. Ама има и друго - стара любов ръжда не хваща - колко и да я мразиш се заглеждаш по тая оная
именно- това в подписа ти е квинтесенцията на всичко казано. Ама има и друго - стара любов ръжда не хваща - колко и да я мразиш се заглеждаш по тая оная...като e палавница :!: ...как няма да се оглеждаш :?: :roll:
virusalfa
27-02-2008, 11:44
Аз за три години разбрах едно нещо- Алфа е кола за специално настроени хора -шашави на тотал и непрактични, и когато нормален човек се обърка и си купи това недоразумение рано или късно (по-често рано) започва да мрази , да обижда ,и т.н. и не може да му стане ясно на прагматичния мозък аждеба тия луди алфисти как не виждат че това си е жив скрап.
Насе пак си неподготвен- точно на Сфинкс колата са модел който се произвежда само в ЯпонияКато им глеам луфтовете калник-купе и начина на боядисване по автовозите,точно в Япония се правят,да знайш!!!Еле пристигат от корабите в Гърция :wink: А относно недоразумението,мога да ти кажа,че най-големото недоразумение са фолксваген!Аз от зъби не разбирам,ама съм направил няколко двигателя поне и знам криво-лево кое Е и кое не може да бъде кола!По логиката на стадото народ бих си купил народна кола(не ми се дума на немски)!Но логиката на разума надделява!Един поет е написал "Животът труден-народът-прост...."
Вица за голфа и ферари-то го знаеш ? Да си чувал понятието ширпотреба или казано на "разбираем" от теб език... масмаркет ?[/quote]
къв голф кво ферари кви пет лева , ти имаш самочувствието че ферари ли караш :lol: ????? масмаркет.. за разбираеми езици съм сигурен че повечко разбирам от теб :wink:
в италия ходил ли си ? там фиатите и алфите са повече от всички останалии марки взети заедно, съответно френските на най много в Франция и така нататък . А тойота притежават още една марчица наречена Лексъс , а тя е толкова масмаркет колкото си ти...
огледай се по улиците на България в скоро време фиат и алфа ще станат повече от голфовете даже , щото са по евтини , генерално погледнато от Итлаианските коли по евтини няма , а защо ли ...
virusalfa
27-02-2008, 11:48
Едно време японците по този начин са влизали по света-най-напред с евтиното!
EvgeniiM
27-02-2008, 11:48
Насе пак си неподготвен- точно на Сфинкс колата са модел който се произвежда само в ЯпонияКато им глеам луфтовете калник-купе и начина на боядисване по автовозите,точно в Япония се правят,да знайш!!!Еле пристигат от корабите в Гърция :wink: А относно недоразумението,мога да ти кажа,че най-големото недоразумение са фолксваген!Аз от зъби не разбирам,ама съм направил няколко двигателя поне и знам криво-лево кое Е и кое не може да бъде кола!По логиката на стадото народ бих си купил народна кола(не ми се дума на немски)!Но логиката на разума надделява!Един поет е написал "Животът труден-народът-прост...."
абе то вече има ли нещо да го наречеш кола - всичко се разпада след 3 години употреба, и ние купуваме. А за луфтове като говорим миналата зима си бех харесал едно недоразумение -Нисан Примера -те такива луфтове и у ладите нема , иначе беше мейд ин ингланд .
мейд ин ингланд .
ин нигланд ама от индианци най-вероятно :lol:
EvgeniiM
27-02-2008, 11:52
мейд ин ингланд .
ин нигланд ама от индианци най-вероятно :lol:
абе незнам ама за нисана ми казаха че от 15 години леките коли се сглобявали там - се да са се научили, или викаш голямо текучество на кадри
откъде го измисли това незнам ...с най-евтиното влизат навсякъде китайците
:wink:а японците винаги са влизали навсякъде с най-качественото за цената си ,нали виждаш къде е разликата
EvgeniiM
27-02-2008, 11:53
едно време и американските коли са били по 6 хил долара
virusalfa
27-02-2008, 11:54
:wink:а японците винаги са влизали навсякъде с най-качественото за цената си ,нали виждаш къде е разликатаТи май пишеш преди да мислиш-я се сети колко са качествени от 80-те години като бяха пълни гнилежи!Прочети малко история и тогава ше говориме :idea:
:wink:а японците винаги са влизали навсякъде с най-качественото за цената си ,нали виждаш къде е разликата
мале колко си заблуден :lol: :lol: :lol: :lol:
Уфффф, пак тръгваме да сравняваме несравними неща!
Да извъртя темата- кой ще успее да ме убеди, че Ауди А4 1.9 ТДИ 98-ма година е по-рационална покупка от Алфа Ромео 156 98-ма година 1.9 ЖТД.
аз:)
една прослокйка лесни каки се кефят на алди ма не и на алфа :lol: :lol: :lol:
А, най - лошото е, че тая прослойка се увеличава.... :?
Мдаа колко световни икономисти имало тука ...
Айде споделете какво евтино произвежда Япония
Япония не произвежда евтини неща по принцип , евтини имам предвид продукт който да е евтин . Японците от край време вървят по един много правилен път да произвежда повечко Хай тек по скъпички неща и никакви краставици , маслини мебели и други такива ефтини простотии ...
Япония не произвежда евтини неща по принцип , евтини имам предвид продукт който да е евтин . Японците от край време вървят по един много правилен път да произвежда повечко Хай тек по скъпички неща и никакви краставици , маслини мебели и други такива ефтини простотии ...
Освен Тойота, май....?! :)
За тях има отделна тема :P . Аз за другото питам.
EvgeniiM
27-02-2008, 12:17
да ти окапе робота дано
да ти окапе робота дано
Тва беше грубо! :?
EvgeniiM
27-02-2008, 12:34
да ти окапе робота дано
Тва беше грубо! :?
нали знаеш че беше шега :lol:
П.П. Мойта сега като е с ръчки ако знаеш как върви- нищо общо
Wishmaster
27-02-2008, 13:41
След края на 2-рата световна война на япония се забранява да произвежда оръжия за масово поразяване, след което те насочват своите кадри към технолигиите и тяхното развитие за масовият пазар. Няколко години по късно вместо да пуснат ядрена глава над вашингтон те заливат американският пазар със евтини и качествени стоки. Японското автомобило строене е било предпочетено от почти 90% от американският потребител поради евтина подръжка и доста продължителна експлоатация. Няколко години след това американското правителнство не устава по назад и започва обсъждане и по късно се приемат една камара закони за облагане само на японските стоки които се внясят в щатите. Накрая се получило така, че един автомобил който преди е струвал примерно 5000$, след облагане цената му се е покачила почти тройно. Това е било така защото само за година след настъплението на японски стоки на американсият пазар, повечето от америсканските фирми производители са били пред фалит. Това го пише във всеки учебник по икономика, и в повечето носи името "ответният удар на япония в/у САЩ". Така че японците са допринесли и то много до сегашното пазарно ниво. С извинение може някой да се засегне но нямаше да има толкова така наречени HI-tech ако точно тея очидръпнати(както ги наричат) не се бяха захванали да го усъвършенстват и да го пускат на масовия пазар. Точно японците бяха първи които заговориха за процесори, силиконовата долина пак има японско участие, ако не бяха те сега нямаше да има толкова голямо участия на технологии в съвременното автомобило строене в цял свят. Не е ли така? И пак може някой да се обиди, но някои от така наречените гиганти в автомобило строенето дължат част от успеха си отново на японците.
EvgeniiM
27-02-2008, 13:49
не е за тук ама и без това темата е шит
http://evgeniim.alfaromeo-bg.com/ като влезете чуйте Мп3-ката Кенли- нема такъв смех.
и стига сме спорили за марки коли- кой квот му харесва
"Това на какъв език е? - На Английски !?!?!" :) Те така те СФИНКС ти чуваш ли го тоя английски :)
http://www.vbox7.com/play:23e4a8fc
Добре де... , защо сега водите такива безсмислени спорове?!
Всяка кола си има своите плюсове и минуси!!!
Всеки сам преценява какъв компромис ще направи за да си закупи кола!
Crusader
27-02-2008, 14:14
.......
Много тенденциозно написано и ....доста невярно. Японските возила пробиват в щатите само защото са по-качствени от АМЕРИКАНСКИТЕ коли, а някой от Вас да е виждап подобни /американски/ возила - те това са най-лошо изработените и сглобени коли на света: огромни луфтове между детайлите, пропуснаи болтове, конструктивни недомислици и не на последно място разход от 6 мили на галон - е кефи ли Ви хамериканското?
Нищо против японките, даже наопаки /карал съм Хонда/ обаче да пробутвате странение с американското - база няма!
И е така немските са по-качествени от италянките, но какво от това, няма да ме погребат в нея я или да я завещая на внуците си - нищо подобно, ще я карам 3-5 години и ще взема друга, пак ефтинка и пак стилна /щото ме кефи/...
...другото, ми кажете си какво Ви тежи на душичките, колко са Ви мъчили скапаните талянки...те така е кат си купиш боклук - ще те мъчи, дори да е немски боклук - пак мъчи...аз си знам каква ще е следващата ми кола...подобна на предишните :wink: , ма Вие си говорете - не пречи!
EvgeniiM
27-02-2008, 14:33
"Това на какъв език е? - На Английски !?!?!" :) Те така те СФИНКС ти чуваш ли го тоя английски :)
http://www.vbox7.com/play:23e4a8fc
либу либу даут ю
а довечера ще има некъв уникален мангал и Джордж Майкъл
venci-aleks
27-02-2008, 15:58
Струвамисе че, този пич е не е написал някои данни на Lancia Lybra с точност или аз не разбирам за кой модел става на въпрос.
Сравнение
Марка: Lancia /Audi
Модел: Lybra/ A4
Модификация: SW 2.4 jtd 10V LX /avant 1.9 TDI (5-gang)
Гориво: дизел /дизел
Тип каросерия: комби /комби
Брой врати: 5 /5
Обем мотор в cm3: 2387 /1896
Брой цилиндри: 5 /4
Макс. мощност kW/к.с.: 103/140/ 96/130
Ускорение 0-100 км/ч: 9.7/ 10.1
Макс. скорост км/ч: 205/ 208
Среден разход л/100: 6.9 /5.6
Обем багажник: 420 /442
Приблизителна цена
нов Евро: 27000 /29050
Година на производство: от 1999 г. до 2002 г. /от 1995 г.
А иначе всеки кара каквото го кефи и му позволяват възможностите.
Wishmaster
27-02-2008, 16:29
.......
Много тенденциозно написано и ....доста невярно. Японските возила пробиват в щатите само защото са по-качствени от АМЕРИКАНСКИТЕ коли, а някой от Вас да е виждап подобни /американски/ возила - те това са най-лошо изработените и сглобени коли на света: огромни луфтове между детайлите, пропуснаи болтове, конструктивни недомислици и не на последно място разход от 6 мили на галон - е кефи ли Ви хамериканското?
Нищо против японките, даже наопаки /карал съм Хонда/ обаче да пробутвате странение с американското - база няма!
И е така немските са по-качествени от италянките, но какво от това, няма да ме погребат в нея я или да я завещая на внуците си - нищо подобно, ще я карам 3-5 години и ще взема друга, пак ефтинка и пак стилна /щото ме кефи/...
...другото, ми кажете си какво Ви тежи на душичките, колко са Ви мъчили скапаните талянки...те така е кат си купиш боклук - ще те мъчи, дори да е немски боклук - пак мъчи...аз си знам каква ще е следващата ми кола...подобна на предишните :wink: , ма Вие си говорете - не пречи!
Колега извинявай не съм искал по някакъв начин да втълпавям на някой че японското било най най и така нататък. И аз си карам алфата като се счупи си я оправям. То кола дето да не се чупи не знам да има. А от изказвания от сорта тя мойта нам си колко километра минала нам си как варяла и тем подобни от доста време влизат през едното ухо и излизат от другото. И аз съм фен на италианските автомобили харесва си ми алфичката, карам си я пък нека се чупи ще си я прая. Не съм фанал да се дракам с хора каращи други марки и мисля че просто няма смисъл. Извинявам се ако някой се е обидил от предния ми пост. И спирам че много оффтопик направих извинявай че ти омазах темата. :roll:
sa6o_roman
27-02-2008, 21:39
колеги вие не разбрахте ли, че не се суди по колата за човека, а по човека за колата? Колата ти колко е мръсна, как изглежда или колко е разбрицана зависи от това какъв ти е маниера, дори не какъв човек си като цяло. А не, че като караш Пежо говориш на "р" и кат ти кажат "мерси, боклук" се радваш :)
milko_166
28-02-2008, 10:00
Е аз имам и ауди А6,но алфата си е кралица спрямо кревата А6.
Уфффф, пак тръгваме да сравняваме несравними неща!
Да извъртя темата- кой ще успее да ме убеди, че Ауди А4 1.9 ТДИ 98-ма година е по-рационална покупка от Алфа Ромео 156 98-ма година 1.9 ЖТД.Е в това приятелю никой не е способен да ме убеди.Имал съм неудоволствието да карам Ауди А4,и удоволствието да карам 156 и мисля че няма база за сравнение,тотално различни автомобили.Мисля че никога няма да разбера защо хората харесват толко този непослушен автомобил , но е факт.Искам да изкажа едно голямо благодаря на тези хора,защото заради тях ние успяваме да съхраним идентичността на неповторимото изживяване AlfaRomeo :D
една прослокйка лесни каки се кефят на алди ма не и на алфа :lol: :lol: :lol:.... :D :D :D ....с колата ли набираш пчеличките?....голям кошер трябва да е :roll:
[quote="търтей":3ruaklwu]аз:)
една прослокйка лесни каки се кефят на алди ма не и на алфа :lol: :lol: :lol:.... :D :D :D ....с колата ли набираш пчеличките?....голям кошер трябва да е :roll:[/quote:3ruaklwu]
късно откри форума иначе щеше да видиш там за ницше кое как :wink:
[quote="Бобби":3sradk3q][quote="търтей":3sradk3q]аз:)
една прослокйка лесни каки се кефят на алди ма не и на алфа :lol: :lol: :lol:.... :D :D :D ....с колата ли набираш пчеличките?....голям кошер трябва да е :roll:[/quote:3sradk3q]
късно откри форума иначе щеше да видиш там за ницше кое как :wink:[/quote:3sradk3q]...ще ми е нужен малко превод-"ницше"...по някой път ме зтруднява жаргона ти :roll: ...подскажи, или пак ще си затраеш :wink:
ницше (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B8%D1%85_%D0%9D% D0%B8%D1%86%D1%88%D0%B5)
иначе за четенето на ницше е едни мноо стар лаф на компанията :)
ма шъ се сетиш за кво точно иде реч: - ти си умно момче 8)
ницше (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B8%D1%85_%D0%9D% D0%B8%D1%86%D1%88%D0%B5)
иначе за четенето на ницше е едни мноо стар лаф на компанията :)
ма шъ се сетиш за кво точно иде реч: - ти си умно момче 8)...с тази Уикипедия.....направо ще ми повишиш ценза :roll:....остарях...и пак преоткривам някой неща да е.... :screwy: