Log in

View Full Version : Каква цена...?

alfa155-1.7TS
28-02-2008, 13:39
Перфектно техническо състояние...перфектна по вид и салон...двд с тв и нави. джанти 15" с нови летни и зимни гуми туби и т.н.

hsr
28-02-2008, 13:54
Май шофьорската седалка не е чак перфектна :roll:

alfa155-1.7TS
28-02-2008, 14:02
Чакам да ми донесат нова и ште я сменя

ALFA CORSE
28-02-2008, 14:16
Напиши какво си сменял по колата, амортисьори, носачи, съединители, дискове, накладки, генереция, консумативи... е такива неща, щото ако не са сменяни на бъдещия собственик тепърва ще му предстоят тея неща и цената отива надолу...

Като минуси по снимките забелязах онова висналото нещо отзад и цялото табло е в дупки...

Wolfy
28-02-2008, 15:12
Перфектно техническо състояние...перфектна по вид и салон...двд с тв и нави. джанти 15" с нови летни и зимни гуми туби и т.н.

Колеги по снимки едва ли може да се определи точно реалната цена на колата, гледам че стана модерно да се пускат такива темички... Най-добре е да се поразходите на някоя от редовните срещички и сумите да се обсъждат на място :!: Преди да си купя моята срещнах една обява в мобилето със страшни снимки, без забележки колата... Отивам да я гледам - огледът бе 30 секунден, просто на снимките колегата умело бе покрил всички недъзи по возилото!

alfa155-1.7TS
28-02-2008, 15:42
какво восящо нещо бе alfa Corse ......?Абе хора колата е за продаване....които има интерес да заповяда никои не карам насила!
В интерес на истината ако има перфектна кола на 14 годони не ка някои да ми я покаже...веднага я купувам....казвам перфектна в смисал че всичко е сменено....има си някои малки забележки които са наистина незначителни....сменял съм само накраиници и тампони....човека от които купих колата ми е познат и тои е сменял всичко необходимо аз я взех напулно идеална и каквото се обади за тия 4 месеца сум го сменил...това е ....!!!

ALFA CORSE
28-02-2008, 15:54
какво восящо нещо бе alfa Corse ......?
ауспуха визирах :)

Wolfy
28-02-2008, 16:24
какво восящо нещо бе alfa Corse ......?Абе хора колата е за продаване....които има интерес да заповяда никои не карам насила!
В интерес на истината ако има перфектна кола на 14 годони не ка някои да ми я покаже...веднага я купувам....казвам перфектна в смисал че всичко е сменено....има си някои малки забележки които са наистина незначителни....сменял съм само накраиници и тампони....човека от които купих колата ми е познат и тои е сменял всичко необходимо аз я взех напулно идеална и каквото се обади за тия 4 месеца сум го сменил...това е ....!!!

Ако колата се продава си объркал раздела и заглавието на темата :idea:

hsr
28-02-2008, 16:29
Той е пуснал обява в "Продава", но не е писал цена и затова пита тук колко да й иска .

Бобби
28-02-2008, 16:45
В интерес на истината ако има перфектна кола на 14 годони не ка някои да ми я покаже...веднага я купувам....казвам перфектна в смисал че всичко е сменено....има си някои малки забележки които са наистина незначителни....сменял съм само накраиници и тампони....човека от които купих колата ми е познат и тои е сменял всичко необходимо аз я взех напулно идеална и каквото се обади за тия 4 месеца сум го сменил...това е ....!!!....ако имаш желание :idea: ...ще ти покажа 16 годишна...ама не се продава :wink:....и задното гърне...нещо не ми се нрави...стой като на пернишки голф :roll:

alfa155-1.7TS
28-02-2008, 16:50
[quote="alfa155-1.7TS":130p6jk2]какво восящо нещо бе alfa Corse ......?Абе хора колата е за продаване....които има интерес да заповяда никои не карам насила!
В интерес на истината ако има перфектна кола на 14 годони не ка някои да ми я покаже...веднага я купувам....казвам перфектна в смисал че всичко е сменено....има си някои малки забележки които са наистина незначителни....сменял съм само накраиници и тампони....човека от които купих колата ми е познат и тои е сменял всичко необходимо аз я взех напулно идеална и каквото се обади за тия 4 месеца сум го сменил...това е ....!!!....ако имаш желание :idea: ...ще ти покажа 16 годишна...ама не се продава :wink:[/quote:130p6jk2]

Километрите колега километрите....неразбрахте ли че перфектната кола е само на витрината....или в списанието....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бобби
28-02-2008, 16:52
[quote="Бобби":1lkwj2su][quote="alfa155-1.7TS":1lkwj2su]какво восящо нещо бе alfa Corse ......?Абе хора колата е за продаване....които има интерес да заповяда никои не карам насила!
В интерес на истината ако има перфектна кола на 14 годони не ка някои да ми я покаже...веднага я купувам....казвам перфектна в смисал че всичко е сменено....има си някои малки забележки които са наистина незначителни....сменял съм само накраиници и тампони....човека от които купих колата ми е познат и тои е сменял всичко необходимо аз я взех напулно идеална и каквото се обади за тия 4 месеца сум го сменил...това е ....!!!....ако имаш желание :idea: ...ще ти покажа 16 годишна...ама не се продава :wink:[/quote:1lkwj2su]

Километрите колега километрите....неразбрахте ли че перфектната кола е само на витрината....или в списанието....!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:1lkwj2su]...какви километри те развълнуваха :?: :!: :?: ....тя преди 16 години беше на витрината 8) 8)