View Full Version : Смяна накладки/дискове
Колеги предстои ми смяна на накладки и на дискове задни сигурно, та днес минах през един магазин тук във Варна, дадоха ми 48лв цена за предни и 27лв за задни накладки марка permafuso, а за дисковете 40лв бр. задни марка "AP" и 55лв бр. Как са според вас тези цени и марките защото не съм ги чувал. Благодаря предварително
hristiqn
29-02-2008, 22:05
Ми добри са цените , на мен ми взеха 60лв . в Сливен за Същите задни , ама като бях на зор :x
Ами много са евтини,едва ли са стока.А нали знаеш евтиното понякога излиза скъпо! :!: :!:
Аз си поръчах задни накладки marelli, надявам се да са читави. :roll:
Sergey_gigov
01-03-2008, 10:07
момчета - пари за спирачки не пестете повярвайте че са много важни аз съм ф хубавото "феродо" и колата пак не спира добре
за дисковете незнам,
ама си купувайте качествено феродо(накладки), че много ядове ще берете...
аз постоянно взех да ги паля мойте... явно са някакви ментета..
като направя едно спиране(екстремно) от 120 до 0 и съм ги запалил...
изчезват напълно след това...
Ужас !!
иначе при нормална експлоатация спира брутално !
но загряват много, ама много бъързо !
да не говоря как досадно постоянно свирят !
да поясня само- накладките са ми почти чисто нови !
Дискове РЦ и наклаадки Ремза-комбинацията е добра :wink: :wink: :wink:
Аз просто отидох в магазина питах и ми казаха за тези. Колега Diablo кажи каде има хубави във Варна тогава. това беше при италианеца.
ааааааа... ами мисля, че навсякъде ще можеш да намериш хубави накладки.......
да ти кажа, и цената не е много варираща...
аз лично не съм питал за накладки..... с тези я вех колата..
мисля че разликата няма да е повече от 10-20 лв... от хубавите..
просто си вземи Марка !!
все пак се сменят достатъчно рядко... така че...
Пиши ми ЛС ако искаш да те ориентирам нещо ;)
Колеги какво ще кажете за тези http://drive.bg/index.php?ModelId=181&cPath=13_48 като марка и цена
Колеги какво ще кажете за тези http://drive.bg/index.php?ModelId=181&cPath=13_48 като марка и цена
Да това не е лош вариянт,даже требе да имат и дискове за твойта колица :wink: :wink: