View Full Version : Узаконяване на АГУ
chelsea2122
02-03-2008, 21:37
Здравейте,не знам може и да съм пропуснал по форумите темата някъде ,но не я намерих!!! Искам да помоля някой да ми каже къде мога да си узаконя АГУ която е сложена в Италия но не знам кога!!!? И после дали ще мога да я регистрирам само на газ щото на бензин не е карана много дълго време и изобщо не стига до двигателя,пък ми изтичат транзитките и нямам особено много време!!! От София съм! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Отиваш в някой сервиз,където монтират газови уредби. Питаш дали могат да ти направят преглед и паспорт. На повечето места става. А после дали ще я караш и на бензин си е твоя работа.
Извинявам се , не бях разбрал,че си още с транзитни номера. Отиваш направо в КАТ и там заедно с първоначалния технически ще ти направят и преглед на газовата и паспорт. А щом газовата е законна няма значение дали колата работи на бензин. :wink:
От 7г карам на газ на 2, а вече и на 3 коли и преглед не са минавали. И досега никой не ми е искал.
chelsea2122
04-03-2008, 09:32
Извинявам се , не бях разбрал,че си още с транзитни номера. Отиваш направо в КАТ и там заедно с първоначалния технически ще ти направят и преглед на газовата и паспорт. А щом газовата е законна няма значение дали колата работи на бензин. :wink:
Благодаря ти колега,значи така ще направя!!! А нещо друго да те попитам,имаш ли представа в КАТ дали ще ми направят проблем ако единият калник е леко подпрян до мигача,но мигач си има?