Log in

View Full Version : Вече имам Алфа !!!

Заро
03-03-2008, 17:37
Здравейте, да ви се похваля днес капарирах една 146ti :))) Отскоро съм шофьор и това ми е първа кола, обаче ми се струва голям звяр :).
Искам да ви попитам няколко неща за нея (прощавайте, не намерих конкретни отговори )

Първо, колко е нормално да харчи тоя 2.0 ТС двигател - тоя от автокъщата каза че не е много повече от 1.6ТС например.

Другото е можете ли да ми препоръчате тенекеджия, че има малко косури за оправяне по ламарините :)
Ще се радвам, ако ми препоръчате и сервиз където им разбират на тея коли и където могат да ми я прегледат и сменят, квото трябва.

zaryto
03-03-2008, 17:50
От 12 до 15 зависи от стила на каране :lol: Честито и много безаварийни километри!!!Напиши си в подписа колата и от кой град си! :wink:

yo
03-03-2008, 18:57
Честито и от мен ама кажи от кой град си иначе няма как да ти препоръчаме нищо!Много безаварийни километри и карай внимателно че колата верно е голем дзвер! :twisted: :twisted:

Заро
03-03-2008, 21:00
Благодаря, ще внимавам! Оправих си профила - във София съм, Дружба 2 по-точно :) Така, че ако знаете някои "разбирачи" на италиански коли, ще съм благодарен за инфото:)

VladoH
03-03-2008, 21:30
Rock & Roll сервиз са много добри. При тях непрекъснато има 2-3 алфи, та ги познават. Аз останах много доволен от тях. Адреса е Симеоновско шосе 34 - вижда се лесно :)

Viktor_
03-03-2008, 23:01
Благодаря, ще внимавам! Оправих си профила - във София съм, Дружба 2 по-точно Така, че ако знаете някои "разбирачи" на италиански коли, ще съм благодарен за инфото
- Еее ти си съсед бе колега - аз доскоро живеех в 414 блок и пак съм много често там. Трябва да направим някоя дружбенска среща за обмяна на опит. Там се събрахме вече много алфаджии наоколо и ако ти потрябва нещо /главно електроника, аларми/ може да се обаждаш.

jjkale
04-03-2008, 01:35
Честито и от мен

Ранобудниче
04-03-2008, 06:12
Здравейте, да ви се похваля днес капарирах една 146ti :))) Отскоро съм шофьор и това ми е първа кола, обаче ми се струва голям звяр :).
Искам да ви попитам няколко неща за нея (прощавайте, не намерих конкретни отговори )

......

Ще се радвам, ако ми препоръчате и сервиз където им разбират на тея коли и където могат да ми я прегледат и сменят, квото трябва.

ето тук - отлични лични впечатления. (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=17461&highlight=lisan+%F1%E5%F0%E2%E8%E7)

и честито! :D

Заро
04-03-2008, 10:27
- Еее ти си съсед бе колега - аз доскоро живеех в 414 блок и пак съм много често там. Трябва да направим някоя дружбенска среща за обмяна на опит. Там се събрахме вече много алфаджии наоколо и ако ти потрябва нещо /главно електроника, аларми/ може да се обаждаш.

Аз съм в 309 :) Ами супер, тея дни трябва да отида да си я прибера от Дупница:?

Иначе за срещата съм за с две ръце, ще ми интересно да науча повече неща за тая кола :)

Благодаря, на колегите за инфото за сервизи. Ще се възползвам най-вероятно .

Mury
05-03-2008, 17:45
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814

Ето това е втоят сервиз,иначе ако имаш конкретни питания,давай смело не се притеснявай :wink: :wink: :wink:

миро
05-03-2008, 18:15
Честито, колега!
Мъри ти е написал за сервиза, а разхода е около 12+-, зависи от много неща...

Walker
05-03-2008, 19:17

Първо, колко е нормално да харчи тоя 2.0 ТС двигател - тоя от автокъщата каза че не е много повече от 1.6ТС например.

Другото е можете ли да ми препоръчате тенекеджия, че има малко косури за оправяне по ламарините :)

Честито и от мен съседе! Ще се радвам ако се засечем някой ден :wink:
И аз съм от Д2 - 218 блок :) Моята хубавиза е 145 черна от до :wink:

blabla
06-03-2008, 09:54
А стига бе, ние тука само Дружбенци ли пишем в тоя форум, 218? аз съм в 214 хихи (бях де, ама пак се мяркам там) 218 срещу бриза ли беше?

lgancho
06-03-2008, 10:18
Честито колега за хубавата кола. Пожелавам ти много безаварийни километри с нея. Те бързо ще минават, като се има предвид двигателя :D . Понеже и аз съм от Дружба - 414 бл. , може верно както е предложил Viktor_ да си направим една среща в Дружба, тъкмо ще се запознаем, защото и аз съм сравнително нов в Форума :) Пък и ще си видим бегачките (тя моята си е за циклителско каране де, не е много за бегане :D). Ако искате да се видим тая събота и неделя някъде в околността, ще пусна една тема в форума: Срещи и мероприятния :)

HeBpo3a
06-03-2008, 11:13
брао, брао Alfa Romeo Rullz, честито!!! :clap2:

Заро
07-03-2008, 23:16
Ехее, невярвах че толкова писане ще падне по тая тема :) Вчера си взех машината:)

Явно сме доста фенове на Алфа в района (може да я имам от два дена, ама определено съм фен :lol: ))

Айде, като решите за срещата кажете ;)