View Full Version : НЯМА ДРУГА ТАКАВА КОЛА...
ЕЕЕЕ не не, няма друга такава кола. От доста време съм пасивен потребител на форума, интересувам се от този модел(145/146), за съжаление не карам такава, дай боже някой ден и аз да се похваля, но в4ера седнах в една 146 '99г 1.9 JTD - усещането е невероятно, за пръв път в4ера влязох в такава кола ииии още със самото сядане усетих комфорта и динамиката - Влюбих се още пове4е - като любов от пръв поглед, но не в жена а в кола :wink: :lol: - доста просторна за габаритите си, след това седнах в една 156-ца, но като 4е ли не се 4увствах толкова комфортно в нея, някак си ми се стори по тясна, може и да си внушавам. Съжалявам за темата, изтрийте я ако искате, но просто не можах да се сдържа да не споделя еуфорията в която изпаднах когато се ка4их в тази 146-ца. Сега ве4е благородно Ви завиждам 4е карате тази кола. Поздрави на вси4ки! - НЕ ИСКАМ ДА ПРЕУВЕЛИЧАВАМ, НОООО....... АБЕ НЕ МОГА ДА ВИ ОПИША КАКВО ПО4УВСТВАХ ....
Време е за покупка :)....чакаме те да се похвалиш
BillyBoy`
03-03-2008, 20:19
щом говориш така значи си наполовина сектант остава и да се сдобиеш със желаната алфа и си във отбора :wink:
svetlinst
03-03-2008, 20:29
Пожелавам ти скоро и ти да станеш горд собственик на Алфа Ромео :wink:
Така е! Тази алфа е невероятна, аз почувствах нещо подобно като се качих за пръв път в нея в автокъщата :P
gh0str1d3r
03-03-2008, 23:19
колата е супер... е има 2 излишни врати и малко по-голямо дупе, но иначе е красавица :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
momo81 и аз сега съм с Jetta :lol: Но утре вече ще имам повод да черпя като се спазаря за едно Alfa Romeo 146 1.4i TS 16V 103hp '99
minddwell
04-03-2008, 02:08
Мен пък точно дупето ме кефи. На моето има пръчка, та е съвсем вирнато :) Доста е просторна. Различни марки и модели коли изпробвах, но само тя ми лепна. И аз и се лепнах :) Е, има още какво да се желае откъм комфорт за пушене, пиене и място за джунджурии. Пепелника е доста тесен, гнездото за ЦД-то гледа към пепелника и доста пепел пада в него, както и по скоростния лост. Стойката за кафе може да се сложи само на страничния прозорец и както и да се сложи, все пречи. Ако е назад, пречи на лакътя. Ако е напред, пречи на дръжката и въртенето на волана. Купих ароматизатор Амбипур с пълнителче и се оказа труден избора на място. Сложих го на централната решетка на парното на таблото под ъгъл. Но .. свиква се. Дет се вика - бели кахъри.
Ранобудниче
04-03-2008, 06:07
ЕЕЕЕ не не, няма друга такава кола. От доста време съм пасивен потребител на форума, интересувам се от този модел(145/146), за съжаление не карам такава, дай боже някой ден и аз да се похваля, но в4ера седнах в една 146 '99г 1.9 JTD - усещането е невероятно, за пръв път в4ера влязох в такава кола ......
.... не можах да се сдържа да не споделя еуфорията в която изпаднах когато се ка4их в тази 146-ца. Сега ве4е благородно Ви завиждам 4е карате тази кола. Поздрави на вси4ки! - НЕ ИСКАМ ДА ПРЕУВЕЛИЧАВАМ, НОООО....... АБЕ НЕ МОГА ДА ВИ ОПИША КАКВО ПО4УВСТВАХ ....
:yes:
хайде, скоро в стадото :lol:
колата е супер... е има 2 излишни врати и малко по-голямо дупе, но иначе е красавица :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
хехе - ее то понякога и жените имат малко големи дупета, но това понякога ги прави още по-очарователни :lol:
И друго искам да кажа - да всеобщото мнение е 4е алфа не са надеждни коли, дори и да е тка(макар 4е аз не съм на това мнение), просто като седнах в нея не ми пукаше дали ще и сменя вариатор, дебитомер или ламда сонда, просто я поисках на момента!
Алфата е стварно различна кола...
ас кога прв пат се качих на неа, викам си какво е ова чудесийа , усещам ги дупките по пъта, чуден звук од боксера, и малко се разочарав...
...ама така ставих си у гаражата смених и масленце, смених гуми, оправих ауспух итн... и в ноща заминах към водно ( планина над Скопйе), колата просто заспива по кривините, по угорницата оде како зайак нямам зборове! а за изгледа не искам ни да говорам :twisted:
... по угорницата оде како зайак...
Боксер power.... :twisted:
Sergey_gigov
04-03-2008, 12:01
i
МнениеПуснато на: Вто Мар 04, 2008 11:35 am Заглавие:
kirilsk написа:
... по угорницата оде како зайак...
Боксер power.... Twisted Evil
и като запалиш - какво се чува а? баси кефа много яко :twisted:
оффф
И друго искам да кажа - да всеобщото мнение е 4е алфа не са надеждни коли, дори и да е тка....
Много хора не са наясно как купчина ламарина се предвижва от т. А до т. Б поради липса на образование и понеже плюс всичко останало са мундари , хамалската блъскат и предпочитат товарен селски кон пред породист екземпляр........ :)
...Да едно куче улично може да ходи да рови по кофите и нищо да не му стане но я пуснете едно нормално отглеждано породисто кутре в същата мизерия пуква още на втория ден......
оффф
И друго искам да кажа - да всеобщото мнение е 4е алфа не са надеждни коли, дори и да е тка....
Много хора не са наясно как купчина ламарина се предвижва от т. А до т. Б поради липса на образование и понеже плюс всичко останало са мундари , хамалската блъскат и предпочитат товарен селски кон пред породист екземпляр........ :)
...Да едно куче улично може да ходи да рови по кофите и нищо да не му стане но я пуснете едно нормално отглеждано породисто кутре в същата мизерия пуква още на втория ден......
СЪГЛАСЕН НА 100%
Брех, че сте поети бе колеги :) Хубаво, хубаво, усещам, че вдъхновението ви идва от колите :D
Брех, че сте поети бе колеги :) Хубаво, хубаво, усещам, че вдъхновението ви идва от колите :D
Гледай тука какви става :P
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... E%E5%F2%E8 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=19402&highlight=%EF%EE%E5%F2%E8)
Е те тва е секта ,за малко да ме навиете мене да си купя още една алфа :D ,ама нема кво да я правя :D .Ако алфа направят миниван ще го купя :D и ще разкарам рендето :D
Гледай тука какви става :P
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... E%E5%F2%E8 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=19402&highlight=%EF%EE%E5%F2%E8)
Хахахаха, леле какви чудеса в тоя форум ;)
galinves71
04-03-2008, 21:07
човече ако чакаш да караш кола избрана от форумджиите то тогава скоро няма да караш кола която си харесал,харесали ти купуваш и от там на сетне КЪСМЕТ :wink:
minddwell
05-03-2008, 01:28
момо81, що си във форума от 1 година и следиш изкъсо разговорите, а чак сега се качи на алфа?
момо81, що си във форума от 1 година и следиш изкъсо разговорите, а чак сега се качи на алфа?
ами а де, питай ме1 - и аз не знам, сега ми се отдаде възможнот, не 4е ако исках по всяко време можех да отида в някоя автокъща и да седна в алфа, но знам ли и аз.... вярвай ако съм знаел 4е усещането е такова не бих 4акал година за да седна зад волана на алфа. карал съм форд, пежо, ситроен, фолксваген и разбира се соцвозила, но в никоя от тези не съм се 4увствал така.
Novachev
05-03-2008, 08:32
Ето я причината за твоето състояние
http://www.yaxley-cricket-club.i12.com/virus-alfa1.gif
Ето я причината за твоето състояние
http://www.yaxley-cricket-club.i12.com/virus-alfa1.gif
хахах -може би има нещо вярно :lol:
и като запалиш - какво се чува а? баси кефа много яко
Мммм да чуеш как боксера тиктака :lol: :lol: мм безценно :wink:
Sergey_gigov
05-03-2008, 18:11
знам знам аз :)
по интересно е да го чуеш да реве обаче
щом говориш така значи си наполовина сектант остава и да се сдобиеш със желаната алфа и си във отбора :wink:
Според мен, вече е завършен сектант ;) Въпрос на време е духът да се материализира :)
...Влюбих се още пове4е - като любов от пръв поглед...
Браво колега! Послушай сърцето си :wink: Навремето и аз се бях насочил към 145/146, но направих компромис по икономически причини, за което малко съжалявам :?
...интересувам се от този модел(145/146), за съжаление не карам такава, дай боже някой ден и аз да се похваля, но в4ера седнах в една 146 '99г 1.9 JTD...
Поздравявам те за отличния избор! ЖТД са много добри мотори и са перфектен избор ако искаш да съчетаеш удоволствието от шофирането, надеждността и доброто поведение на пътя и икономическите фактори.[/quote]
ЖТД са много добри мотори и са перфектен избор ако искаш да съчетаеш удоволствието от шофирането, надеждността и доброто поведение на пътя и икономическите фактори.[/quote]
И са ко бензинките да ги фърляме а :?: :?: :?:
хехе - ее то понякога и жените имат малко големи дупета, но това понякога ги прави още по-очарователни :lol:
Като говорим за поезия ... ето че 146-цата се сдоби с далеч по-артистичното име Дженифър :butt: (сещате се за фамилията) :roll2:
ЖТД са много добри мотори и са перфектен избор ако искаш да съчетаеш удоволствието от шофирането, надеждността и доброто поведение на пътя и икономическите фактори.
Що бе? Всеки си прави избора 8) Аз не водя кампания срещу бензинките както някои колеги срещу дизелите ... (нищо лично ;) ) Плюс това, спалният вагон от подписа си е бензинка :!:
П.П. То верно, че твоята с тия счупени скорости е за боклука вече, ама то не е щото е бензинова ... :lol:
ЖТД са много добри мотори и са перфектен избор ако искаш да съчетаеш удоволствието от шофирането, надеждността и доброто поведение на пътя и икономическите фактори.
Що бе? Всеки си прави избора 8) Аз не водя кампания срещу бензинките както някои колеги срещу дизелите ... (нищо лично ;) ) Плюс това, спалният вагон от подписа си е бензинка :!:[/quote]
всъщност аз някой ден си мисля да се ка4а и на бензинова, дай боже 2.0ТС и тя да е моята :) - просто в слу4ая колата беше jtd - но според мен спора бензин или дизел е по-скоро въпрос на ли4ен избор, важното е да алфа :wink: - аз не се и съмнявам 4е и дизела доставя подобаващо удоволствие със своите 105 коня и ако не се лъжа изпълнява упражнението 0-100 за 10.5(тука може и да греша де ама по спомен мисля толкова бяха секундите)
Бате секундите не са от значение, важно е чувството. Каквото ти харесва, това си вземи.
Иначе Алфа като тази от подписа ми хич не е изгодна сделка, ама просто ми пълни душата като я карам и като я гледам. Мога да ти кажа, че колкото повече карам и се возя в други коли, толкова повече я оценявам. Фасона, стойката, поведението... Не знам, за мен друга такава кола за тези пари няма, пък и за повече. Според мен инвестициите по нея си струват. Даже ако имам възможност, време, място и най-вече знания, ще я разглобя цялата и ще я направя като нова от магазина. Мерак голям. :)
П.П. То верно, че твоята с тия счупени скорости е за боклука вече, ама то не е щото е бензинова ...
Напротив бате,вече няма нещо което да не е сменяно по тази кола :idea: :idea: :twisted: :twisted:
П.П. То верно, че твоята с тия счупени скорости е за боклука вече, ама то не е щото е бензинова ...
Напротив бате,вече няма нещо което да не е сменяно по тази кола :idea: :idea: :twisted: :twisted:
Това беше в рамките на шегата разбира се! Радвам се, че си я подновил - сигурно си налял доста кинти. Тая работа с наливането не е много приятна, но остава поне частичното успокоение, че подновена вече трябва да изкара по-дълго без ядове ;)
Това беше в рамките на шегата разбира се! Радвам се, че си я подновил - сигурно си налял доста кинти. Тая работа с наливането не е много приятна, но остава поне частичното успокоение, че подновена вече трябва да изкара по-дълго без ядове ;)
Аз не толкова,колкото стария собственик :twisted: :twisted: :twisted:
galinves71
06-03-2008, 21:52
...Влюбих се още пове4е - като любов от пръв поглед...
Браво колега! Послушай сърцето си :wink: Навремето и аз се бях насочил към 145/146, но направих компромис по икономически причини, за което малко съжалявам :?
...интересувам се от този модел(145/146), за съжаление не карам такава, дай боже някой ден и аз да се похваля, но в4ера седнах в една 146 '99г 1.9 JTD...
Поздравявам те за отличния избор! ЖТД са много добри мотори и са перфектен избор ако искаш да съчетаеш удоволствието от шофирането, надеждността и доброто поведение на пътя и икономическите фактори.[/quote] сякаш съм чувал че много харчат за градски аутота
minddwell
07-03-2008, 08:33
Аз мойта успях да я смъкна от 10 на 8.5-9/100 в София. Все пак си е голяма и стабилна кола с много кончета. Ще се учудиш и колко е пъргава :)
Преди месец и малко реших да си избирам кола и ми препоручаха доста модели,един от които беше 145. Обиколих салоните из Варна и си набелязах няколко различни автомобила.Видях 2 145-ци спрени една до друга,едната от които QV 2.0 150hp. В момента в който се качих в тази кола забравих останалите и си казах"това е колата". Мнохо хора не ми ч препоръчваха(не само като модел,но и като марка кола),но смятам ви е ясно какво се случи ;)
StarChild
25-04-2008, 11:55
Така е! Тази алфа е невероятна, аз почувствах нещо подобно като се качих за пръв път в нея в автокъщата :P
Да и аз така се влюбих и винаги съм въздишал когато покрай мен профучи някоя зверска алфа!
Скоро бях в италия и там посетих една автокъща предлагаща само алфи GT! Направо пощурях от кеф когато чух ръмженето на няколко такива едновременно ЖЕСТОКО! :P
Колеги и аз съм на същото мнение за колата Тя е просто върха. Как само щях да се наиграя мислех да си купувам Тигра ма като влязах вутре нещо ми се стори доста тясна и неконфортна и така до нея беше спрян и моя звяр та реших да вида как ще се почувствам в него. Докато седнах и направо се вцепених - супер удобна и конфортна и така решин да я тествам. Само докато натиснах педалчето на газта и нали се сещата пощуря и си казах че това ще е колата за маен. Сега сам част от Вас. :rosso_spider:
StarChild
25-04-2008, 14:27
Колеги и аз съм на същото мнение за колата Тя е просто върха. Как само щях да се наиграя мислех да си купувам Тигра ма като влязах вутре нещо ми се стори доста тясна и неконфортна и така до нея беше спрян и моя звяр та реших да вида как ще се почувствам в него. Докато седнах и направо се вцепених - супер удобна и конфортна и така решин да я тествам. Само докато натиснах педалчето на газта и нали се сещата пощуря и си казах че това ще е колата за маен. Сега сам част от Вас. :rosso_spider:
айде честито и със здраве на алфето много да му се рдваш :wink:
SigSauer
25-04-2008, 19:51
ЕЕЕЕ не не, няма друга такава кола. От доста време съм пасивен потребител на форума, интересувам се от този модел(145/146), за съжаление не карам такава, дай боже някой ден и аз да се похваля, но в4ера седнах в една 146 '99г 1.9 JTD - усещането е невероятно, за пръв път в4ера влязох в такава кола ииии още със самото сядане усетих комфорта и динамиката - Влюбих се още пове4е - като любов от пръв поглед, но не в жена а в кола :wink: :lol: - доста просторна за габаритите си, след това седнах в една 156-ца, но като 4е ли не се 4увствах толкова комфортно в нея, някак си ми се стори по тясна, може и да си внушавам. Съжалявам за темата, изтрийте я ако искате, но просто не можах да се сдържа да не споделя еуфорията в която изпаднах когато се ка4их в тази 146-ца. Сега ве4е благородно Ви завиждам 4е карате тази кола. Поздрави на вси4ки! - НЕ ИСКАМ ДА ПРЕУВЕЛИЧАВАМ, НОООО....... АБЕ НЕ МОГА ДА ВИ ОПИША КАКВО ПО4УВСТВАХ ....
ООООООО ДА !!!
:punk:
vlado_iv
25-04-2008, 22:04
И все пак не каза ще ставаш ли част от феновете на 146та
Nasko_77
26-04-2008, 01:10
Ще стане... обречен е :D
ivan dimitrov
26-04-2008, 01:14
---
StarChild
26-04-2008, 11:21
Кво да се прави като имаме бензин вместо кръв във вените :rosso_spider: :wink:
И все пак не каза ще ставаш ли част от феновете на 146та
Въпрос на време и средства, а и това 4е в момента не карам такава не озна4ава 4е не съм фен :wink: - напротив фен съм и то ВЪРЛ :twisted:
Маи 146 ти се е сторила по-щирока заради положението на таблото от към предният пасажер....ритнато е и има място за караката което е доста удобно ... :wink:
Маи 146 ти се е сторила по-щирока заради положението на таблото от към предният пасажер....ритнато е и има място за караката което е доста удобно ... :wink:
ами на мен и шофьорското място ми се стори по-широчко.... ама не знам може и да се заблуждавам, може от еуфорията да е било
SigSauer
30-04-2008, 09:28
ами на мен и шофьорското място ми се стори по-широчко.... ама не знам може и да се заблуждавам, може от еуфорията да е било
Абе не Ти се е сторило само ...
Аз карам такава а съм 2 метра, 120 кила
И доста неприятности имам с шофьорското място при почти всички коли
но с Алфата 146 - Ми е СУПЕР !!!
А мястото до водача е измислено явно от френски дизайнер изцяло за френска любов :lol: :lol: :lol:
Абе не Ти се е сторило само ...
Аз карам такава а съм 2 метра, 120 кила
И доста неприятности имам с шофьорското място при почти всички коли
но с Алфата 146 - Ми е СУПЕР !!!
А мястото до водача е измислено явно от френски дизайнер изцяло за френска любов :lol: :lol: :lol:
Абсолютно вярно,е аз съм 190 и съм 105 кила,ама ми е супер :twisted: :twisted: :twisted:
DerMeister
30-04-2008, 12:39
Абсолютно вярно,е аз съм 190 и съм 105 кила,ама ми е супер :twisted: :twisted: :twisted:
И точно защото дангалаци като тебе им е удбоно в 146-цата, предишния собственик, германски дебелак, ми е разлимбил седалката. :lol:
И точно защото дангалаци като тебе им е удбоно в 146-цата, предишния собственик, германски дебелак, ми е разлимбил седалката. :lol:
ОК,ма мойта е карана от финна бабка,Италиянка 44 набор :twisted: :twisted: :twisted:
DerMeister
30-04-2008, 12:45
ОК,ма мойта е карана от финна бабка,Италиянка 44 набор :twisted: :twisted: :twisted:
Дано не е мърсувала с дедака из колата. :kiss:
Дедко лупка бабка :hump: :roll2:
StarChild
01-05-2008, 12:01
Дедко лупка бабка :hump: :roll2:
лупа лупа луп луп прасссс иии даиии газ газ! :lol: :gas: :rosso_racers: :bouncing_smiley: