View Full Version : Алфа 145 vs Fiat(2), Seat , Audi -резултати!
хора имам въпрос? Събота ще ходя на гонки с Фиат 1.9 jtd, Сеат 2.0 i 115 коня и Фиат 1.6 16v и Ауди А3 1.9 tdi 110 koня.Според мен само Аидито ще ме бие,щото в сичките съм се возил и само то върви наистина бая.
Ама приемам всякакви и съвети и мнения! :D :D
P.S. Гонките са с приятели и с цел: да си напраим кефа!
Аз пък мисля че ше паднеш от всички :D
не че сме песимисти но и аз си мисла че ще паднеш от всички :)
Има единствено малък шанс със Фиат 1.6 16V (за евентуално равенство имам предвид). Срещу останалите пада, с най-много от Аудито
:shock: :shock: :shock: Малииии, къде съм трагнал тогаз аз!Ай ай ай!
Ами ако стане гонката ще пиша задължително!
Поне малък шанс нямам ли бе да е..
J_I_V_K_O
04-03-2008, 23:26
Има единствено малък шанс със Фиат 1.6 16V (за евентуално равенство имам предвид). Срещу останалите пада, с най-много от Аудито
И аз съм на това мнение ;) ако си мислиш че ще биеш сеата жестоко се лъжеш... :D а за жтд-то незнам :?:
а бе за сеата и аз незнам честно, за аудито няма никъв шанс, ама и 2 фиата ми се струват тромави и jtd-to,макар че след някви обороти литва ама все пак. 8)
п.с забрайх да спомена че фиатите са Браво, а сеата толедо.
Ееее аз чак накрая се загледах че твойта е боксиорче...еммм нз според мен срещу жтд/то иимаш шанс :)
0-100км/ч макс. скорост
Бравото 1.9 JTD (105 Hp) 10.4 187
Бравото 1.6i 16V 11.0 184
Толедото 2.0 i (115 Hp) 10.5 196
А3 1.9 TDI (105 Hp) 11.4 187
Твоята 1.6 i.e. (103 Hp) 11.5 187
Значи колега ако съдим по техн. данни ще паднеш от всички...ама не най много от Аудито (него може и да го биеш), а от Бравото и Толедото....И все пак, Успех!!!
It's not the ride, it's the rider :wink:
От Толедото ще паднеш най-много, а Бравото може и да го вземеш. Успех!!
Sergey_gigov
05-03-2008, 09:39
a даже и да паднеш какво те притеснява - нали са ти приятели
Mind_Control
05-03-2008, 09:48
Давай смело :D всичко зависи от техническото състояние и от теб! Аз съм се пускал с дедра 130 и няколко коня и бяхме на равно така, че нищо не се знае при дръпките...
а не ми притеснява че ще падна.
а trouble незнам от къде взе данните но Аудито е 110 коня(98г) и повярвай ми точно срещу него нямам никакъв шанс.турбото му свирва още на 1500 оборота и изчезва. :D :D
Както казахте и от задкормилното устройство зависи много,снощи чуй 100 мнения как било най-хубаво да тръгнеш на първа- на ръчна и пускаш, на незнам си кви обороти.
Май ще ходя да тренирам :lol: :lol: :lol:
Аз пък намерих това
Audi A3 1.9 TDI 1997-2000
Объем двигателя, куб. см.....................1896
Мощность, л.с./об мин..........................110 / 4150
Крутящий момент, Нм/об мин.................235 / 1900
Максимальная скорость, км/час............194
Разгон до 100 км/час, с........................10.5
Снаряженная масса, кг........................1180
Допустимая масса, кг...........................1500
Объем двигателя, куб. см....................1896
Мощность, л.с./об мин.........................110 / 4150
Крутящий момент, Нм/об мин................235 / 1900
Максимальная скорость, км/час...........191
Разгон до 100 км/час, с.......................11.7
Снаряженная масса, кг.......................1205
Допустимая масса, кг...........................1500
Да се надяваме поне бензиновият ФИЯТ да вземеш,след гонката ще кажеш за останалите.
Непременно,стига да стане,щото аз съм супер надъхан и днес кат видяха че съм напълно сериозен и смятам да ги отпарям и почнаха ама то ся...единия имал ремък за смяна,другия турбото нещо са бъгвало, незнам кво си...аааа! :evil: :evil: :evil:
Посраха нещо!Ама силно се надявам да стане че ми е супер интересно!
Xtrim,гледам си от Шумен, аз към 15 май ще ми се налага да ходя там за около 2 седмици,може да пиенем по бира ако имаш желание! :)
Нещо са се уплашили а :lol:
Преди няколко дни точно догонвах едно gti и като му се залепих отзад наби спирачки в лявата лента, пусна аварийките и се оттегли. :lol: Всякакви образи.
Междо другото работя в сервиза над Дибишката бензиностанция.
нямаш шанс сррещу никой освен жтд-то понеже поечето са на 300 000 +++ км + мн рядко се намира такова 4итаво апък за аудито наистина щете претрепе 110 са мн пъргави ако е всичко наред по колата :lol:
virusalfa
06-03-2008, 11:56
Ако беше с 33-ка 1,5 двукарбураторна им късаш дробовете на всичките и то безапелационно,но с тия инжекциони-боклуци срещу двулитровия бензин няма да издържиш повече от 20-30метра. :idea:
днес се пуснах с Аудито!!!
Никакъв шанс нямах, просто ме издуха!Само на 1 на старта Алфата скача повече ама после.... :crybaby: :crybaby: :crybaby: :small_cry:
Никакъв шанс нямах, просто ме издуха!Само на 1 на старта Алфата скача повече ама после.... :crybaby: :crybaby: :crybaby: :small_cry:
Само не падай духом :lol: стига с някой от другите коли имаш по голям шанс.. :wink: да видим кво ще стане
Sergey_gigov
06-03-2008, 18:15
да мина ли някой ден през стара загора да защитя честа на алфа ?:)
да мина ли някой ден през стара загора да защитя честа на алфа ?:)[/quote]
серго имам едно приятелче с такова ауди доста е пъргаво за дизелче разликата между мене и аудито е същата като мене и тебе .. след подобренията трябва даго биеш но е 1 доста добър автомобил и икономичен ... а относно старта дизела прави по добър и там му е часр от предимството
хммм незнам за старта, нали тва ти разправям че старта го взех и 2 пъти ама след 10м и ме минава и върви яко напред,ама аз си знаех че срещу него никакъв шанс.
Sergey_gigov
06-03-2008, 19:47
бате 110 коня е аз сток съм 130 мисля че ще го бия
e баце аз говорех на другия колега гайдата.Е то и ти ако не го биеш незнам ко прайм тогава!Ша си купя и аз А3 ебаси!Дет викаш ти си 130 то е 110 а и ти си и бензин.Не вярвам да не го биеш! :D :D
това ви е грешката на всички гледате само конете .....и мойта е 106 но какъв е резултата на това ауди по каталог му дават Время разгона (0-100 км/ч) 10 .пускал съм се и с двамата ви ,колите вървят доло горе еднакво .. това че си 20 коня повече неозначава че ще го биеш или ако той те бие че колата ти невърви. има и други фактори като килограми въртящ момент и така нататъка :lol: негледайте че са печки. серго онова момче с вектрата има и фабиа рс 1.9 същия мотор като аудито но 130 коня пусни се с него ако искаш с 4иповете и подобренията и ще се чудиш печката какво ще те направи. негледаите конете и дали е дизел или бензин....
Тия статистики са супер относителни като колата е на близо 10 год нали се сещаш че неса толко верни : )
Sergey_gigov
07-03-2008, 09:48
това ви е грешката на всички гледате само конете .....и мойта е 106 но какъв е резултата на това ауди по каталог му дават Время разгона (0-100 км/ч) 10 .пускал съм се и с двамата ви ,колите вървят доло горе еднакво .. това че си 20 коня повече неозначава че ще го биеш или ако той те бие че колата ти невърви. има и други фактори като килограми въртящ момент и така нататъка :lol: негледайте че са печки. серго онова момче с вектрата има и фабиа рс 1.9 същия мотор като аудито но 130 коня пусни се с него ако искаш с 4иповете и подобренията и ще се чудиш печката какво ще те направи. негледаите конете и дали е дизел или бензин....
нали знаеш има само един начин да се разбере кой ще бие :)
Ееее вие пък не го плашете толкова много :D Според мен имаш шансовене срещу другите...просто вземи и им сложи по едно пиронче на гумите :roll: :lol:
Сега сериозно после сподели резултатите...Най-вече срещу фиата, макар че той е по лек, но е фиат и има голяма вероятност да не е изправен :D :roll:
Ха ха ха!Ще споделя непременно!Стига да не посерат момчетата че аз така ги наплаших! :twisted: :twisted: :twisted:
но е фиат и има голяма вероятност да не е изправен
Ти понеже караш истинска Алфа,па се обади неподготвен :twisted: :twisted: :twisted:
но е фиат и има голяма вероятност да не е изправен
Ти понеже караш истинска Алфа,па се обади неподготвен :twisted: :twisted: :twisted:
Шшшт :lol: Да не коментираме повече :lol: :lol: :lol:
Здравейте пак. Та така да споделя какво стана с гонките. :twisted:
Та противно на очакваното Сеата беше най-слаб.Бих го но не с много,да кажем половин кола!Естествено имаше оправдание че колата не била изправна в момента! След това дойде Бравото jtd което също падна под ножа,този път оправданието беше че нафтата била кофти(купил я за 1.20) и нямала масло колата и турбината незнам ко си! :evil: Бравото бензин ме би, тръгва много по-бързо и след това почвах да го настигам ама неставаше! :? За аудито без коментар, издуха ни всички с много!!!
:wink: Тва е!
Здравейте пак. Та така да споделя какво стана с гонките. :twisted:
Та противно на очакваното Сеата беше най-слаб.Бих го но не с много,да кажем половин кола!Естествено имаше оправдание че колата не била изправна в момента! След това дойде Бравото jtd което също падна под ножа,този път оправданието беше че нафтата била кофти(купил я за 1.20) и нямала масло колата и турбината незнам ко си! :evil: Бравото бензин ме би, тръгва много по-бързо и след това почвах да го настигам ама неставаше! :? За аудито без коментар, издуха ни всички с много!!!
:wink: Тва е!
Явно Бравото безнин е било най-изправната кола в момента
Като минеш през Шумен ще черпя за победата ти.
ее браво, браво 2 от 4 е добре се пак твоята кола беше с най-слаб двигател :D