PDA

View Full Version : Тир на Македония :)

pent
05-03-2008, 10:28
от 20 мин се смеем в офиса с един ТИР който задръсти македония.... дори тръгна да прави обратен!!!!!

Имам и клипчета... голем смех, хамалите му помагат... бакшишите и трамваите свирят :)

май е минал по борис.... как ли е стигнал до тук, няма ли табели?

Цирк! на клипчетата се вижда как няколко патрулки го подминават :lol:

156
05-03-2008, 10:57
:))
Якоо ... Обаче аз съм виждал ТИР по Виктор Юго :) (пряка на Иван Асен) И Автобус 76 по ул. Янтра :) Там кви циркове бяха ...

Kuku
05-03-2008, 11:03
Моля те, изпрати ги в някоя телевизия ;)
Даже не в някоя, а в няколко :lol:

pent
05-03-2008, 12:08
качих и едно от клипчетата :)

http://www.youtube.com/watch?v=7WFMaaNXEqs

смях :)

Blade
05-03-2008, 13:56
Тц тц тц резил :D

Бобби
05-03-2008, 14:02
За да се завре на пъпа на СоФия това "камионче"...явно има допуск!!....Кат ги раздава, общината пребира парата...сигурно кара нещо на някоя фирма там... :roll:...няма начин, да не му помагат хамалите.....може да се уредят с някоя разтоварна дейност :D :D :D

Mind_Control
05-03-2008, 14:20
За да се завре на пъпа на СоФия това "камионче"...явно има допуск!!....Кат ги раздава, общината пребира парата...сигурно кара нещо на някоя фирма там... :roll:...няма начин, да не му помагат хамалите.....може да се уредят с някоя разтоварна дейност :D :D :D

А може просто да се е заблудил!

pent
05-03-2008, 14:26
А може просто да се е заблудил!

и аз така си помислих първо... викам си турчоляка пак не е в час... ама после го загледах че е с БГ регистрация.... яко е объркан значи...

virusalfa
05-03-2008, 15:01
Якоо ... Обаче аз съм виждал ТИР по Виктор Юго :) (пряка на Иван Асен) И Автобус 76 по ул. Янтра :) Там кви циркове бяха ...Искам ти да се качиш на тоя тир и да те пратим на адрес в Солун да речем,без да знаеш,че е в центъра.Много бих искал да узная как ще се почустваш насред някое кръстовище и селяните да пибиткат наоколо :roll: Ама искрено се съмнявам да си се качвал на по-дълго МПС от 4,20м!Така се получава,защото много спедитори си го слагат неправилно и не дават точен адрес и указания :idea:

SFINKS
05-03-2008, 15:14
Баш шофера си е олигофрен ,то така става да се заблудиш ..... първо преди да отидеш на адрес гледаш или на GPS или на карта каде е тоя адрес ....

virusalfa
05-03-2008, 15:17
Баш шофера си е олигофрен ,то така става да се заблудиш ..... първо преди да отидеш на адрес гледаш или на GPS или на карта каде е тоя адрес ....Да ти еба и джипиесите и навигациите,един румънец искаше да иде в Габрово преди три дена.Отиде,ама в друго Габрово,едно село от 5 къщи над Благоевград!Таман е изгорел нафта колкото за 110 пътни карти :idea:

156
05-03-2008, 15:17
Якоо ... Обаче аз съм виждал ТИР по Виктор Юго :) (пряка на Иван Асен) И Автобус 76 по ул. Янтра :) Там кви циркове бяха ...Искам ти да се качиш на тоя тир и да те пратим на адрес в Солун да речем,без да знаеш,че е в центъра.Много бих искал да узная как ще се почустваш насред някое кръстовище и селяните да пибиткат наоколо :roll: Ама искрено се съмнявам да си се качвал на по-дълго МПС от 4,20м!Така се получава,защото много спедитори си го слагат неправилно и не дават точен адрес и указания :idea:
Кво говориш, аз с алфата не мога да се оправя там, камо ли с тир. Не казвам че шоферат е виновен, даже много добре се справи човека тогава, просто беше интересно за "зяпане" :)

SFINKS
05-03-2008, 15:32
Баш шофера си е олигофрен ,то така става да се заблудиш ..... първо преди да отидеш на адрес гледаш или на GPS или на карта каде е тоя адрес ....Да ти еба и джипиесите и навигациите,един румънец искаше да иде в Габрово преди три дена.Отиде,ама в друго Габрово,едно село от 5 къщи над Благоевград!Таман е изгорел нафта колкото за 110 пътни карти :idea:

Тоя румънец и той е олигофрен , ма ще се научи ....
е то затова са създадени пощенските кодове , в другите държави има по 10 села с еднакво име :wink:

Бобби
05-03-2008, 15:39
Баш шофера си е олигофрен ,то така става да се заблудиш ..... първо преди да отидеш на адрес гледаш или на GPS или на карта каде е тоя адрес .......според мен олигофрени са тези дето надуват клаксоните в клипа!!!!...няма начин без повод и разрешение да се е наврял чак в центъра...не е от тия шофери дето карат Шкода Мадара!!!....преди години карах ТIR и на едно кръгово крастовище в предградията на Лондон с тамошното обратно движение се въртях три пати....накрая доидоха полицай, защото видяли на камерите страните ми маневри :D ....и без никакви проблеми ме ескортираха до адреса :!: :!: :!: ....а тук си е все още дива индия :wink:

Mury
05-03-2008, 15:41
Само немао да разбера какво толкова смешно намирате в това :evil: :evil: :evil: Сигурен съм че този човек е много повече шофьор от всички които сте писали в тази тема :!: :!: :!: а това че е направил грешка е нормално,в София няма почти никъде указателни табели за камиони :idea: :idea: :idea:

pe6kata212
05-03-2008, 15:53
Баш шофера си е олигофрен ,то така става да се заблудиш ..... първо преди да отидеш на адрес гледаш или на GPS или на карта каде е тоя адрес .......според мен олигофрени са тези дето надуват клаксоните в клипа!!!!...няма начин без повод и разрешение да се е наврял чак в центъра...не е от тия шофери дето карат Шкода Мадара!!!....
нещо против Шкодите ли долавям,аз имам 2 с полуремъркета и един Даф пак с полуремърке,ти просто не знаеш какъв ужас е да се шофира в по големите градове. Никой не ти прави място,нищо че влачиш 13 метра след себеси.Ха кажете ми кого да пазя като всеки се бута да мине пръв.БЪДЕТЕ ПО КОЛЕГИАЛНИ ПРИЯТЕЛИ.

virusalfa
05-03-2008, 15:57
Баш шофера си е олигофрен ,то така става да се заблудиш ..... първо преди да отидеш на адрес гледаш или на GPS или на карта каде е тоя адрес .......според мен олигофрени са тези дето надуват клаксоните в клипа!!!!...няма начин без повод и разрешение да се е наврял чак в центъра...не е от тия шофери дето карат Шкода Мадара!!!....
нещо против Шкодите ли долавям,аз имам 2 с полуремъркета и един Даф пак с полуремърке,ти просто не знаеш какъв ужас е да се шофира в по големите градове. Никой не ти прави място,нищо че влачиш 13 метра след себеси.Ха кажете ми кого да пазя като всеки се бута да мине пръв.БЪДЕТЕ ПО КОЛЕГИАЛНИ ПРИЯТЕЛИ.Е и аз това намеквам,ама повечето не са шофьори,а само водачи на МПС.Разликата е като между селянин и селяк :idea:

fred
05-03-2008, 16:10
Та в обобщение - никой не признава че е лош шофьор, еб@'ч и не разбира от футбол и политика. :screwy:

Бобби
05-03-2008, 16:25
нещо против Шкодите ли долавям,аз имам 2 с полуремъркета и един Даф пак с полуремърке,ти просто не знаеш какъв ужас е да се шофира в по големите градове. Никой не ти прави място,нищо че влачиш 13 метра след себеси.Ха кажете ми кого да пазя като всеки се бута да мине пръв.БЪДЕТЕ ПО КОЛЕГИАЛНИ ПРИЯТЕЛИ.....Аз ли незнам!!! :wink: ....карал съм две години "ЕВРОПА"...и на Мадара съм се качвал..прекарвахме един силуз от бетонов център с удалжено ремарке.....нищо лично :!: :!: :!: ....не се засягаи от нищо..но са морално остаряли...важното е да ти изкарват парички.....и грешно долавяш...няма смисъл да спорим!!!

Бобби
05-03-2008, 16:29
Та в обобщение - никой не признава че е лош шофьор, еб@'ч и не разбира от футбол и политика. :screwy:... :D :D :D .."най добрия плувец се дави"....важно е да си признава грешката :!: ....е за плувеца ще е малко трудно :roll: ...ако не изплува :wink:

morfius
05-03-2008, 16:47
Историята с това камионче има 3 възможни начала:
- Някой идиот му е дал пропуск да влиза в центъра в пиков час.
- Някой идиот му е дал неправилен адрес.
- Някой идиот седи в кабината на камиончето.
Прибавете идиотите които проектират светофарите в София, идиотите които трябва да поставят табели, идиотите които рушат/крадат табели и най-вече идиотите които вместо да се отдръпнат и да го пуснат за 2 мин да направи маневрата и замине, запушват и него и останалите - за да не се минат случайно.
Та поредния абсурд е налице.

lyuli
05-03-2008, 17:09
Историята с това камионче има 3 възможни начала:
- Някой идиот му е дал пропуск да влиза в центъра в пиков час.
- Някой идиот му е дал неправилен адрес.
- Някой идиот седи в кабината на камиончето.
Прибавете идиотите които проектират светофарите в София, идиотите които трябва да поставят табели, идиотите които рушат/крадат табели и
най-вече идиотите които вместо да се отдръпнат и да го пуснат за 2 мин да направи маневрата и замине, запушват и него и останалите - за да не се минат случайно.
Та поредния абсурд е налице.

е за това си абс. прав. Тука при института ми има една улица (Г.Бончев се казва). преди грам кола не минаваше, но сега е доста натоварено + някакви тирове редовно и паркирали коли. Редовно попадам в задръстване (на 500 м от института :shock: , много е досадно!) точно заради някакви тъпанари, които само и само те да минат, или защото са "с предимство" кесят и пречат и изобщо не съобразяват, че ако се мръднат и отпушат и самите те ще минат по-бързо.....

pent
05-03-2008, 17:12
еми тук не беше точно така. човека си имаше място да маневрира, но странно защо само мърдаше по малко... нещо му беше станало май защото после дойде и линейка...

morfius
05-03-2008, 17:14
нещо му беше станало май защото после дойде и линейка...

Това някак не се връзва с насмешливото начало на темата...

pe6kata212
05-03-2008, 17:29
на път всичко се случва.
Може човека да е бил с по слаби нерви,и на фона на всичкото свирене да се е притеснил и да му е станало лошо.Колко са ми свирили и са ме псували,но какво да направя и аз съм излязъл да изкарам някой лев.Това че инфраструктурата на София не е предвидена за толкова много коли,не значи,че всички шофери на по големи ППСта са некадърни.Тези вечно бързащи хора(така наречени гамени)вместо да те изчакат възпитано,надуват клаксуна и си мислят,че така ще те накарат да направиш по бързо маневрата.Не напротив така не става.Трябва да имаме малко трпение,никой не е излязъл на пътя за да всява смут,просто всеки кара колкото може,не всички са професионалисти.

Поздрави

pent
05-03-2008, 17:29

ми после дойде... той стоеше 3 часа в дясната лента на Ботев...

Mury
05-03-2008, 17:33

ми после дойде... той стоеше 3 часа в дясната лента на Ботев...

Айде са шса оправдаваме :idea: :idea:

pent
05-03-2008, 17:38
хич няма и да се оправдавам, защото ако човека е търсил помощ не е това начина... да се навре с незнам си колко тона ТИР в центъра. още повече идваше от Борис... а знаеш кое голямо болнично заведение му е точно по път ;)

yo
05-03-2008, 17:52
Мен заглавието направо ме обърка преди да отворя темата.Тир на Македония,викам си тези взеха да напраят тирове.

И пред нас има тир: аз да на напиша ТИР на Хан Тервел(така се казва улицата ми) :D :D :D :D :lol: :lol:

koolio
05-03-2008, 17:52
А човекът може ли да не го знае това ако не е от София?

Mury
05-03-2008, 18:05
А човекът може ли да не го знае това ако не е от София?

Естествено че може :idea: :idea: :idea: баце те масово народа е от село,и не знаят половината улици къде се намират,ма се бият о гърдите че живеят от 5 години у Софето :idea:

П.С.Са да не се разсърдите,просто тва е реалноста :wink: :wink: :wink:

AlfaRomeo
05-03-2008, 18:40
Аууу басии якото :) тука в търново бях засъкал един тир в една улицата където грам нему е мястото там наби се в насрещното :) И нямаше как да обърне през тротоара,през градинките където може кара :) Луди са !

yo
05-03-2008, 18:41
само че аз не живея в София (а и не искам)и незнам къде е Мкедония! :wink:

Mury
05-03-2008, 18:45
само че аз не живея в София (а и не искам)и незнам къде е Мкедония! :wink:

Кой говори за теб :?: :?: :?: :?: визирам,новото население на Софето :idea: :idea: :idea:

Naso
05-03-2008, 18:48
Шо шо ? Я брОим ли се ? Тирченцето беше си спрело на аварийки сутринта. Е беше позапушило изхода от "АлаДин" (нали не знаем улиците - учим се) :)

Mury
05-03-2008, 18:50
Шо шо ? Я брОим ли се ? Тирченцето беше си спрело на аварийки сутринта. Е беше позапушило изхода от "АлаДин" (нали не знаем улиците - учим се) :)

Ти си от повече от 5 години в Софето май :idea: :idea: :idea: А и си си неориентиран то се знае :twisted: :twisted: :twisted:

Naso
05-03-2008, 18:51
10та годинка карам :) Направо ме бройте "кореняк" :)

Mury
05-03-2008, 19:01
10та годинка карам :) Направо ме бройте "кореняк" :)

Ми че къ :twisted: :twisted:

fred
05-03-2008, 19:25
Та в обобщение - никой не признава че е лош шофьор, еб@'ч и не разбира от футбол и политика. :screwy:... :D :D :D .."най добрия плувец се дави"....важно е да си признава грешката :!: ....е за плувеца ще е малко трудно :roll: ...ако не изплува :wink:

Раззбира се, че така трябва-да си признаваме грешките, виж при плувеците, а и при гъбарите е по-сложно :lol:

Бобби
06-03-2008, 10:32

Раззбира се, че така трябва-да си признаваме грешките, виж при плувеците, а и при гъбарите е по-сложно :lol:... :D :D :D ...

yo
06-03-2008, 17:28
аз не разбирам от футбол! :lol: :lol:

fred
06-03-2008, 23:24
аз не разбирам от футбол! :lol: :lol:

Да бе, ако седнем на бира ще видим :roll: :shock: :lol: