PDA

View Full Version : ЦСКА води на Ливърпул

BatVas
23-08-2005, 22:40
Абе защо не са го пуснали никъде този мач да го гледаме - сега се мъча да го намеря на радиото- опа намерих го на Дарик радио- за сега 0:1 ливърпул - ЦСКА

Naso
23-08-2005, 22:41
www.uefa.com.. (http://www.uefa.com..). админот ли да те учи....

valjo
23-08-2005, 23:22
ще се опраат момчетата, ше изрАвнат.... :torch:

you never walk alone ... HH! :torch:

BatVas
23-08-2005, 23:29
Абе и да изравнят се радвам че БЪЛГАРСКИ отбор играе толкова силно срещу Европейския шампион и суперсила Ливърпул 0:1 65-та минута. Пък може и да ни забележат и да вземат някое българско момче във Висшата лига 8) :D

valjo
23-08-2005, 23:40
у таа работа нема БГски отбор, скиви колко сигани играат там

турци са ... :):):)

BatVas
23-08-2005, 23:44
Абе български отбор са те! Аз се радвам нищо, че по принцип съм Левскарче. Смятам че трябва да подкрепяме всичко българско - те и Франция като станаха шампиони, не бяха баш чистокръвни французи :) :wink:

valjo
23-08-2005, 23:55
аз па помна финала за КЕШ у Мадрид дето цела испания освиркваше Барса
те тва са истински фенове :bowdown:

аз в национала едва ги изтрайвам чорбарчетата......
ама едва разбирай ... на ръба ми е

кво остава на клубно ниво ...

BatVas
23-08-2005, 23:57
Честито на феновете на ЦСКА - победа срещу Ливърпул :bg:

EvgeniiM
24-08-2005, 00:01
То хубаво ма след дъжд качулка, а и онея сигурно са били с третите резерви, ама са загубили на Анфиилд- ЯКОООО

valjo
24-08-2005, 00:03
пуууу .... :stumm:

хрумват ми само изречения, достойни за поетичнио раздел на СС Пирин Форумо :torch:

ЕГА.....

EvgeniiM
24-08-2005, 00:04
Ега па ни се паднат догодина и вече сме им фанали цаката

valjo
24-08-2005, 00:05
Ега па ни се паднат догодина и вече сме им фанали цаката
ега се паднат на анадолските......

дето така и така са им свикнале... ;)

Naso
24-08-2005, 00:08
бе мориентес, гарсия... не ми мязат много на резерви ма с 3тите резерви са били нема грижи аман от говежда завист ;) поне ги бихме... ше видиме утре кви беа оние... ооо словенци са некви :) сиреч олимпия деривате

EvgeniiM
24-08-2005, 00:12
бе мориентес, гарсия... не ми мязат много на резерви ма с 3тите резерви са били нема грижи аман от говежда завист ;) поне ги бихме... ше видиме утре кви беа оние... ооо словенци са некви :) сиреч олимпия деривате

Ква завист бе , аз съм цесекар,но погледнато реално не сме им от класата. Даже и мача в София си беше силен за ЦСКА, но това си е Ливърпул. Всички сме наясно че не се морят много за отбори като наште

Naso
24-08-2005, 00:14
тея па кога са биле оДбор...... калитковци намазаха на уефа от гузната съвест миналата година.... туй ше им е :))) Форца Росонерине :)

EvgeniiM
24-08-2005, 00:17
Абе и Бразилия падна от Франция странно ама станалото си е вече история, па кой крив няма значение. Лошото е че не даваха мача и не можа да се получи организация от наша страна

kekc
24-08-2005, 00:56
аз го гледах на компа от http://media.gov.kw/.
Ей на тоз адрес го броудкастваха http://82.145.212.24/ktv3
Това е някаква кувейтска телевизийка. Малко гадно се виждаше, ама няма пълно щастие.
Де да знам да влезна преди това във форума да кажа :brickwall:
На нашите им искали 40К евро за ТВ права и за разлика от кувейтците са се стиснали.
Иначе и аз си падам от Левски, ама нека и ЦСКА-то да се радват. Само дето утре цял ден ще слушам тиради за отбора, който победил "безапелационно" европейския шампион :)

BatVas
24-08-2005, 00:58
Абе аз вече ги слушам тирадите -" Левски като направи това ела ми се обади" даже не ми дават да се зарадвам и аз-щот съм бил Левскар :frown:

Grigor
24-08-2005, 08:05
Добър мач!

Левскар съм, но съм крещал като полудял за ЦСКА - става ли дума за игра в чужбина вече съм 101% на национално ниво!

Иначе мача го даваша и по Евротур сат мрежата /аз там го гледах/ веднага след ккрая спря излъчването - беше от Кувейтската КТВ3.

Яд ме е, че ако бяха продължили с силно темпо - атака нон стоп - имаш шансове за още голове...

Red Devil
24-08-2005, 13:14
сега каквото и да казвате колеги ЦСКА вчера напрви един страшен мач и ако имаше поне малко от късмета който имаше ливърпул у нас на 1 и 3 гол то и ние можеше съвсем спокойно да сме направили едно 2:0 на Анфиилд....Ше ме извиняват много всичките Левскари с тезата за 3-ти те резерви :evil: :evil: :evil: ....И не ви го пожелавам,но ако почнем да пеем за публикум вместо олимпия ще трябва да се засрамите,половината отбор са скиори....

Dodo 155
25-08-2005, 19:07
.... И не ви го пожелавам,но ако почнем да пеем за публикум вместо олимпия ще трябва да се засрамите,половината отбор са скиори....
:tooth: :tooth: :tooth: Кой е казал, че скиорите не могат да играят футбол :roll: :roll: :Tease:

Не мисля, че Ливърпул е пуснал фандък на ЦСКА, защото така ги е кефело :roll: :wink:
Това е букмейкърски ход :wink: Кой е залагал на ЦСКА в онзи ден :?: :?: :?: Никой :wink:
Така, че не спорете, защото ако в БГ футбола се търгува, то на Запад отдавна е много печеливш бизнес :whistle:

koolio
25-08-2005, 19:13
И аз това си мисля честно казано- не ви ли се привижда един череп около цялата работа?

Dodo 155
25-08-2005, 19:15
И аз това си мисля честно казано- не ви ли се привижда един череп около цялата работа?
Не е само "череп" а е цял ПАНТЕОН на ГЛУПАЦИТЕ, които си хвърлят парите на вятъра :wink: :lol: :lol: :lol:

Mury
26-08-2005, 20:37
[quote="Red Devil":42ihkpkt] .... И не ви го пожелавам,но ако почнем да пеем за публикум вместо олимпия ще трябва да се засрамите,половината отбор са скиори....
:tooth: :tooth: :tooth: Кой е казал, че скиорите не могат да играят футбол :roll: :roll: :Tease:

Не мисля, че Ливърпул е пуснал фандък на ЦСКА, защото така ги е кефело :roll: :wink:
Това е букмейкърски ход :wink: Кой е залагал на ЦСКА в онзи ден :?: :?: :?: Никой :wink:
Така, че не спорете, защото ако в БГ футбола се търгува, то на Запад отдавна е много печеливш бизнес :whistle:[/quote:42ihkpkt]Абсолютно си прав бате аз мисля 4е този ма4 си беше сериозно 4ерно тото с проверена информация на еврофутбол коефициента за ЦСКА беше 10 :wink: :pp: :pp: :native: