View Full Version : нов разход
galinves71
05-03-2008, 21:45
нов рекорд в разхода от пълен резервоар с 2.7л бензин / 52км. с инерциите.супер а :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
кандидаствай за рекордите на гинес, можеш и още
galinves71
05-03-2008, 22:07
кандидаствай за рекордите на гинес, можеш и ощее чак за гинес не ама за форумрекордс да :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Колега;Откъде толкова големи баири БРЕ,а след това има и изскачване.
Ъпсурт: "колега, не НИ занимавай с глупости!"
Novachev
05-03-2008, 23:05
И после питай защо се трият теми и отговори, мисля че можеш и сам да си отговориш на въпроса.
AlfaRomeo
06-03-2008, 00:06
Да неси я тикал тая кола за тоя разход.... НЕВЪЗМОЖНО
J_I_V_K_O
06-03-2008, 00:23
тъй ся... реално погледнато що пък да не е възможно ? 2.7 литра 52км... хайде да е посмалил малко ам с 3 литра да е минал 50 това му дава 6/100 такъв разход по тракия ми е давало и на мен на първата алфа с инерцийте и не повече от 100мк/ч 1.3 боксер... ам градско под 10 нема шанс :lol: а бай дъ уей какъв ти е мотора ??? :wink:
galinves71
06-03-2008, 07:01
Колега;Откъде толкова големи баири БРЕ,а след това има и изскачване. клега ако си излизал извън шумен посока каспичан и обратно нямаше да ме питаш за баирите :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
galinves71
06-03-2008, 07:03
тъй ся... реално погледнато що пък да не е възможно ? 2.7 литра 52км... хайде да е посмалил малко ам с 3 литра да е минал 50 това му дава 6/100 такъв разход по тракия ми е давало и на мен на първата алфа с инерцийте и не повече от 100мк/ч 1.3 боксер... ам градско под 10 нема шанс :lol: а бай дъ уей какъв ти е мотора ??? :wink: точно така колега това показа колонката,може и да има малко +/ - :screwy:
galinves71
06-03-2008, 07:05
И после питай защо се трият теми и отговори, мисля че можеш и сам да си отговориш на въпроса. другарю новачев миришеми отново на свада,доколкото знам няма заключена тема след мен а ???
Колега;Откъде толкова големи баири БРЕ,а след това има и изскачване. клега ако си излизал извън шумен посока каспичан и обратно нямаше да ме питаш за баирите :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Да,но за целта трябва да минаваш един и същ маршрут всеки път.
Ако се връщаш от Германия/през Сърбия там може и 3/4на100км да ти даде,но в обратна псока какво ще стане а???
нов рекорд в разхода от пълен резервоар с 2.7л бензин / 52км. с инерциите.супер а :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Бравос, а колко от тези 52 км. са по инерция?
На мойта като и смених ремъците извънградско ми даде 6.5/100 с ръчкане до 150, а под 100 не съм падал.. а и по Петрохан карах като луд по завоите, бях се вкарал в някви филми..
Обаче тука в града си е ламя...
tokata_pz_flex
06-03-2008, 14:37
с моита ходих всяка седмица софия - търново за 30 кинта .... 15.50 л бензин - 241 км ... смятаите ги . Сега ходя за 15 лв. - с реис ;>
Колеги много ми е странно в зависимост от темата едни и същи хора в едната тема се оплакват от високия разход, а в другата се доказват че колите харчат по 5 на 100 извънградско...ами добре напълно възможно е, ама айде да решима в крайна сметка харчат ли Алфите ни бензин или не...
Какво странно има, тия 5/100 и с Ладата мога да ти ги докарам.
Извънградско харчат според състоянието си и тежеста на десния крак.
А градското зависи както от състоянието и тежеста, така и от моментите, маршрута и нервите на шофьора.
С Алфата в София съм имал среден разход от 7.5 до 11 градско... усреднени стойности замерени пълно-пълно.
Sergey_gigov
06-03-2008, 15:56
кво толкова му се престаравате на тоя разход не мога да ви разбера - зимата ми харчеше 15-17 сега 9
galinves71
06-03-2008, 16:55
Бравос, а колко от тези 52 км. са по инерция? около 6_7
galinves71
06-03-2008, 16:56
Колеги много ми е странно в зависимост от темата едни и същи хора в едната тема се оплакват от високия разход, а в другата се доказват че колите харчат по 5 на 100 извънградско...ами добре напълно възможно е, ама айде да решима в крайна сметка харчат ли Алфите ни бензин или не...кого визираш в този пост :?: :?: :?:
trustworthy
06-03-2008, 21:02
Темата в този и вид не е за технически раздел. Местя я!
galinves71
06-03-2008, 21:15
Темата в този и вид не е за технически раздел. Местя я!още един палач :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
galinves71
06-03-2008, 21:17
Темата в този и вид не е за технически раздел. Местя я!давай удри катанеца :bg: :biker: :asthanos: :boost: :band: :guillotine: :rosso_spider: :rosso_racers:
Аз един приятел го дърпах 100км!!!...смятай те, той какъв разход даде? :D :D :D
galinves71
07-03-2008, 13:40
Аз един приятел го дърпах 100км!!!...смятай те, той какъв разход даде? :D :D :D той незнам а ти :?: :?: :twisted: :?: :twisted: :twisted:
Темата в този и вид не е за технически раздел. Местя я!давай удри катанеца :bg: :biker: :asthanos: :boost: :band: :guillotine: :rosso_spider: :rosso_racers:
Темата ти не само е за катанец а и за премахване от базата данни, дръж се малко по сдържано към коментарите на колегите, нали точно за това си я пуснал.А и беглата ти ирония не ни е нужна!
galinves71
07-03-2008, 15:58
Темата ти не само е за катанец а и за премахване от базата данни, дръж се малко по сдържано към коментарите на колегите, нали точно за това си я пуснал.А и беглата ти ирония не ни е нужна! твоя воля, аз съм я пуснал за да споделя преживяното а не да правя поредната тема за размисли и страсти у хора които си мислят че нещо което е дадено то не може да бъде променено или по-различно, а що се ПРЕМАХВАНЕ, давай та все пак ти си силния на деня.не си мисли че ни е от провинцията сме хора които нямаме чувство и не можем да бъдем обидени от каквито и било коментарии. НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОГО,все пак в спора се ражда истината,а да не забравим че ние сме мъже и това ни е силната страна. :wink:
Аз един приятел го дърпах 100км!!!...смятай те, той какъв разход даде? :D :D :D той незнам а ти :?: :?: :twisted: :?: :twisted: :twisted: :D :D :D .......моя не съм го засичал :!: ...но неговия знам :wink:
Темата в този и вид не е за технически раздел. Местя я!давай удри катанеца ::
Темата ти не само е за катанец а и за премахване от базата данни, дръж се малко по сдържано към коментарите на колегите, нали точно за това си я пуснал.А и беглата ти ирония не ни е нужна!
твоя воля, аз съм я пуснал за да споделя преживяното а не да правя поредната тема за размисли и страсти у хора които си мислят че нещо което е дадено то не може да бъде променено или по-различно, а що се ПРЕМАХВАНЕ, давай та все пак ти си силния на деня.не си мисли че ни е от провинцията сме хора които нямаме чувство и не можем да бъдем обидени от каквито и било коментарии. НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОГО,все пак в спора се ражда истината,а да не забравим че ние сме мъже и това ни е силната страна. :wink:
Чакай малко каква дискриминация на географска основа видя. Mrx си пише че е от Перник - пак провинция. Trustworthy - Варна
Какво обидно видя в коментара му? Или какво по-обидно от твоето "поредния палач"? Аз съм от същата провинция като теб ама такива забележки не съм получавал, защо ли? Помисли малко преди да се цупиш. В раздела за Алфи на газ пак имаш подобни мнения - едни въртящи се дупенца и т.н. Не искам да те засягам с тоя коментар, ама първо помисли после пиши.
galinves71
07-03-2008, 18:16
Темата в този и вид не е за технически раздел. Местя я!давай удри катанеца ::
твоя воля, аз съм я пуснал за да споделя преживяното а не да правя поредната тема за размисли и страсти у хора които си мислят че нещо което е дадено то не може да бъде променено или по-различно, а що се ПРЕМАХВАНЕ, давай та все пак ти си силния на деня.не си мисли че ни е от провинцията сме хора които нямаме чувство и не можем да бъдем обидени от каквито и било коментарии. НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОГО,все пак в спора се ражда истината,а да не забравим че ние сме мъже и това ни е силната страна. :wink:
Чакай малко каква дискриминация на географска основа видя. Mrx си пише че е от Перник - пак провинция. Trustworthy - Варна
Какво обидно видя в коментара му? Или какво по-обидно от твоето "поредния палач"? Аз съм от същата провинция като теб ама такива забележки не съм получавал, защо ли? Помисли малко преди да се цупиш. В раздела за Алфи на газ пак имаш подобни мнения - едни въртящи се дупенца и т.н. Не искам да те засягам с тоя коментар, ама първо помисли после пиши.колеги отново се извинявам на тези които съм засегнал с някои мои писания но и мен мее хващало яд на апострофи срещу мои мнения като например вързване на магарете и тем подобни,а що се отнася за дупенцата това си е просто шега нали за това ги има тези емотикони.ПРОСТЕТЕ ОТНОВО приятно ми е с вас :please: :please: :please: