View Full Version : Дойде време и аз да се похваля
Здравейте колеги,
дойде и моето време да се кача на 155-ца която е лично моя :)
И така въпросното возило е 1,9ТД(моля не ме оплювайте),вече е обслужено с ремъци,ролки и масло..........разбира се има още какво да се желае,но няма идеални неща,за сега разполагам само със снимки от преди да я купя но много скоро ще покажа мой снимки с нея и надявам се да съм сложил летите джанти вече :)
Надявам се да споделите мнения и препоръки :roll: Всеки съвет ще ми е от полза........ :oops:
vaklinator
05-03-2008, 23:35
'e
Честито!
Безпроблемна и безаварийна от мен.
АКО НЕ Я РЪЧКАШ СЕ ПР....АВА.
Честито и добре дошъл в отбора на совалките :wink:
честито и безаварийно...
и си пази задната емблема че мамата им... :wink:
Честито, колега! :D Безаварийно и много радост с красавицата!
Айде и от мен честито много безаварийни километри и радостни мигове с лимузинката........... Сега почерпката остана само :lol: :lol: :lol:
Наздравичка и от мен....
МНОООООГО безаварийни хилометри..
нек те радва дълго време...
:P
1000miglia
06-03-2008, 09:52
Честито и от мен!Да ти е здрава колата!
Furious 155
06-03-2008, 10:24
Честито и от мен!Да ти е здрава колата!
Да ти е честита, и само приятни мигове. Освен да ти е здрава колата и ти са си жив и здрав да я караш!!!
Здравейте колеги,
дойде и моето време да се кача на 155-ца която е лично моя :)
И така въпросното возило е 1,9ТД(моля не ме оплювайте),вече е обслужено с ремъци,ролки и масло..........разбира се има още какво да се желае,но няма идеални неща,за сега разполагам само със снимки от преди да я купя но много скоро ще покажа мой снимки с нея и надявам се да съм сложил летите джанти вече :)
Надявам се да споделите мнения и препоръки :roll: Всеки съвет ще ми е от полза........ :oops:
Честита придобивка колега.
Със здраве да я караш и много безаварийни километри :lol:
Ха, честито, ти да не би да я държиш пред блока до Витекс (Болшевик)? По-миналата седмица същата ми направи впечатление...?
С здраве да си я караш :!:
endeavour
06-03-2008, 19:27
Честито и от мен.Нека върви като совалка и еднодръвките от VW-Audi
да ти гледат само задната емблема! Ау, какъв кеф!
Мерси на всички колеги за топлите думи дано само радост да ми наси наистина и за сега е така :)А някой знае ли друг колега със 155-ца във форума с този мотор? :)
Ха, честито, ти да не би да я държиш пред блока до Витекс (Болшевик)? По-миналата седмица същата ми направи впечатление...?
Ами и ДА и НЕ. Да моята кола е била просто там работя в компютърната фирма и за това е била колата там , скоро снимки чакам хубаво време :roll: Иначе ти като си идваш по Троян трябва да се обадиш някой път да се въдим на по кафе:)Иначе сега гоня блясъка на твоята красавица :)Благородно ти завиждам :P
Да ти е честита, и само приятни мигове. Освен да ти е здрава колата и ти са си жив и здрав да я караш!!!
Мерси специално на теб колега за пожеланието :wink: Нека всички колеги да са здрави за да ги радват колиците им. :lol:
честитка и от мен за 155-цата.лелеле само аз останах без кола. :D
Честито,много безавариини ти желая.Аз съм с такъв мотор,взех я преди около месец - доволен съм.Ще останеш приятно изненадан от разхода.
Честито,много безавариини ти желая.Аз съм с такъв мотор,взех я преди около месец - доволен съм.Ще останеш приятно изненадан от разхода.
Мерси колега!!!
Ти не си ли с 2.5ТД?аз съм с 1.9ТД... :roll:
Еиии верно бе,не съм прочел правилно.Нищо де дизел си е дизел. :)
Еиии верно бе,не съм прочел правилно.Нищо де дизел си е дизел. :)Колега какъв разход ти дава твоета колица?градско и извън?:)
честитка и от мен за 155-цата.лелеле само аз останах без кола. :D
Ами какво чакаш, ти и някоя "куца" да беше набарал до сега щеше да я направиш кукличка :D
Ето снимки на моята красавица от днес, и все повече и повече си я обичам :oops: Иначе си има козметични забележчици ама кво да се прави :roll:
Колеги маи само разхода е добър,всичко останало обаче е много зле.А,много добре върви по инерция.
Колеги маи само разхода е добър,всичко останало обаче е много зле.А,много добре върви по инерция.Покажи твоята тогава?И как разбра за разхода?
Димо Генчев
18-03-2008, 00:03
Колега, първо честито за колата!
Що се отнася до двигателя, той е един и същ за Алфа, Типо, Темпра, Дедра и може би други. Върви много приятно, да не казвам яко, само дето много се усеща турбоямата. Изпитан е с годините и е надежден. Консумативите са сравнително евтини (например свещ 7-8лв).
А за разхода - да ти кажа, някъде 8 - 8.5 градско ако е значи си добре. Извънградско около 5.5 - 6 с климатик, но с разумна скорост. И все пак да уточня, че ако искаш да лети и се състезаваш цифрите естествено ще са други.
Между другото, какво стана с тая нафта (2.30лв/л), вече мисля да си сменям колата за бензинова
:(
Извинявам се за спама..... Ама като карам пежото ( това от подписа ) се кефя адски много.... просто да караш дизел е голям кеф не знам защо. Алфата ми е 5 пъти по-добна но дизела кат му чуя двигателя и настръхвам :roll:
Димо Генчев
18-03-2008, 11:05
Извинявам се за спама..... Ама като карам пежото ( това от подписа ) се кефя адски много.... просто да караш дизел е голям кеф не знам защо. Алфата ми е 5 пъти по-добна но дизела кат му чуя двигателя и настръхвам :roll:
А аз знам защо :D Дизелът има невероятен въртящ момент, а двигателят на това Пежо е един от най-добрите.
Вярно, че се отклонихме малко от конкретната тема, но все пак нека колегата да види, че си е купил хубава кола.
Колеги че е красива съм съгласен ама много тропа и скърца.За да я караш трябва да работиш в сервиз.Иначе и аз имам 155td и знам за какво говорите!
Колега, първо честито за колата!
Що се отнася до двигателя, той е един и същ за Алфа, Типо, Темпра, Дедра и може би други. Върви много приятно, да не казвам яко, само дето много се усеща турбоямата. Изпитан е с годините и е надежден. Консумативите са сравнително евтини (например свещ 7-8лв).
А за разхода - да ти кажа, някъде 8 - 8.5 градско ако е значи си добре. Извънградско около 5.5 - 6 с климатик, но с разумна скорост. И все пак да уточня, че ако искаш да лети и се състезаваш цифрите естествено ще са други.
Между другото, какво стана с тая нафта (2.30лв/л), вече мисля да си сменям колата за бензинова
:(
И разумната скорост е? :)Едва ли става за състезания точно този мотор :roll:
Димо Генчев
19-03-2008, 00:04
Разумната скорост за мен като 35 годишен :) е около 100-110км/ч.
Ако трябва да съм честен, по магистралата май много малко хора карат така, повечето бързат. Значи последно имах Дедра с този двигател, в много добро състояние, оттам личните впечатления за разхода. Отделно имам приятел с Типо, неговите данни са същите.
Що се отнася до състезанията...едва ли става точно за това, макар че ако ти се кара по-бързо не е никакъв проблем за колата. Просто най-вероятно ще полапва повечко :(
Ще дам едно на пръв поглед не много уместно сравнение. Дълго време карах служебен Хюндай Соната 2.0 136к.с, 2004г. на 30 000км, т.е., колата беше почи нова и както може да се очаква вървеше много прилично. Е, като се качих веднага след нея на Дедрата ми направи впечатление, че като че ли някакси по-бързо ме изстрелва при изпреварване :shock: По-късно се убедих, че е точно така.
Абе, много е хубава, какво повече да говорим :lol:
Колегата е прав.Ако я карате внимателно не гори повече от 7.При тези цени на горивата не ни остава друго освен да караме бавно.
Колегата е прав.Ако я карате внимателно не гори повече от 7.При тези цени на горивата не ни остава друго освен да караме бавно.това смесен разход ли?или извънградски?
Димо Генчев
19-03-2008, 11:31
По-скоро смесен :D
Нали ти казах, извънградски е някъде около5.5-6л/100км.