View Full Version : Снимки на Акси или кой кого ще черпи последно ?
virusalfa
23-08-2005, 21:10
Първо..аз съм колежка..пък за другото..ами тинята е от там от където зарежда6 наи-4есто предполагам :) върви да прави6 изследвания на бензиностанциите :lol:Извинявай,ама в профила е по-добре да напишеш нещо за себе си,не знаех че си колежка :oops: :lol:
добре 6те се опитам да си го пооправя ако може да стане...
ммм да..истината е една..пла6таме безбожни пари за гориво което не струва.. :evil:
хмм с туй пИжо поправката по-добре да я немаше
e ами какво сега ? да го продам и да си купя алфа ли ? :) все пак..всеки има собствен вкус и избор на това каква кола 6те кара..освен това не съм единствената във форума която не кара алфа..така 4е..:)
идеята никак ама никак не е лоша нооооо да не ни обвинят в подстрекателство... шегувам се и пИжо става (питай "боби турбото")
e ами какво сега ?
мнее
Насо имаше предвишд вместо снимката на пежото да беше сложила твоя ;)
хехе...аз на подстрекателство не се връзвам така 4е дори и да има такова 6те е безуспе6но..какво ли да го питам..:) няма нужда :)
e ами какво сега ?
мнее
Насо имаше предвишд вместо снимката на пежото да беше сложила твоя ;)
ами нямам талкова малка..:) ина4е бих си сложила..:)
e ами какво сега ? да го продам и да си купя алфа ли ? :) все пак..всеки има собствен вкус и избор на това каква кола 6те кара..освен това не съм единствената във форума която не кара алфа..така 4е..:)
E нищо лошо не сме някакви фанатици :? ама нали все пак за да ти хареса пежо - дизайна е направен от някой-може да проучиш въпроса :D :D Надявам се да не приемеш това много сериозно и да ни се сърдиш 8) :wink:
слагай голема... админа ше я оправи... ЕГА
E нищо лошо не сме някакви фанатици :? ама нали все пак за да ти хареса пежо - дизайна е направен от някой-може да проучиш въпроса :D :D Надявам се да не приемеш това много сериозно и да ни се сърдиш 8) :wink:
не се сърдя спокоино :) а и Naso..ами опитвам се но не6то не6те да прека4а :(
слагай голема... админа ше я оправи... ЕГА
админа рулзЗз аЛе аЛе :devil:
прати на админа... той ше я качи.... ако почерпат :devil:
прати на админа... той ше я качи.... ако почерпат :devil:
я моем и яз да й качим уе :pfbbt: :devil:
ши то черпим - хехе pfbbt:
ами окс.6те се опитам да му я пратя..не 4е знам и кои е админа де :) ако по4ерпя аз или те..:)
те те... инак снимката остава у админот :))) пощата админ@клубалфаромео.цом
сигурен ли си 4е накрая е цом? :) да не е сом ? :D
да де... той админот знае... ЕГА
Оле, оле - Чакаме админо да сложи снимката :bounce8:
напи6ете ми първо правилния му email и може и да стане :)
admin@clubalfaromeo.com, admin@alfaromeo-bg.com един от двата :)
добре ве4е пратих на първата по6та..то ве4е някои сварил да ми махне коли4ката..пфуу
браво чичи, момци имате много да черпите админот... снимките си заслужават :wub: :shocked:
ти пък от къде знае6 заслужават ли си..не си ли..да не ги видя? :)
а на кои мисли6 4е са тези?
аз откъде знам.... е питай админот.... ЕГА ти каже... ми незнам.. дано са твои
мои са да..какъв е смисъла да пра6там други снимки...?! не съм мн хубава ама ко да направя сега?!
айде новио аватар е на место... ЕГА почерпиш.... админот... а вие момци още ли се ослушвате
ама и админот... не само тртейо
6те по4ерпя :)
Абе то ние май трябва да почерпим. Кой ти каза че не си хубава - да си гледа работата - сигурно е гей - нищо против - колкото повече -толкова по малко конкуренция :yes: :whistle:
добре де :) никакъв проблем :lol: кво пиете :)
батвас нещо на офтопик ми намирисва тука.... да не ни пляскат модераторите !! фнимафай....
батвас нещо на офтопик ми намирисва тука.... да не ни пляскат модераторите !! фнимафай....
Абе знам че е така затова ще ги помоля да ме извинят и да разчистят след нас :in_love: :blush: :blush: ако решат няма да се сърдя :wink:
мерси за комплиментите..но всеки си има мнение се пак..:)
баатко тва верно ли е сичкото беее
ей човек да не ви остави за 1 час сами с мадама ейййй :tongue:
ужас сте ...3 страници :)))
а нии с Евгений такмо набедихме Акси за новия Рали ;))))
ужас сте ...3 страници :)))
тоа па само 3 са шото профилактатора затри другите 10 :)))
ни6то 6те ги направим пак..:)
Аз трих и местих само дето аз съм модератор а не
профилактатор
EvgeniiM
23-08-2005, 23:31
Изпуснали сме най-интересното , в 9 часа мислехме че Акси е момче, аз лично си мислех че си от Пежо-клуба, че един път имаше едни дето искаха с Пежата да се дърпаме(пък аз само на Q4 скачам). Та като поразровиш старите теми винаги се гледа малко под въпрос на сериозността ти. Ама кат гледам админ-профилактора се е справил с разясненията. Сега да чакаме и Пежо на Италфеста
Това на аватара е джесика алба ако не се лъжа за името...снимала е филм в моят университет.
са остана да одим из инет
и да видим откаде е даулоадната тая снимка дето е аватар на акси ;)
конкурс кой първи ще се справи ;)))
насе, плесни целата снимка , не само изрезката :)
НАЧАЛО ГОНГ ! :drums:
EvgeniiM
23-08-2005, 23:38
Адеее, сега ше видите аватар, щом така можело
Това на аватара е джесика алба ако не се лъжа за името...снимала е филм в моят университет.
браво бе шефе, аз докато обявя конкурса и ти......
евваларката на президенто :bowdown:
Петко симеоноооввв президентт, презииидент....
Ами това беше. Ама като не ги познавам актрисите, като Петко ще се вързвам :oops: Абе Петко, да беше си замълчал още малко да си мисля че пише тази от снимката :cry: :?
Ами това беше. Ама като не ги познавам актрисите, като Петко ще се вързвам :oops: Абе Петко, да беше си замълчал още малко да си мисля че пише тази от снимката :cry: :?
еее карай де, който нее чатил на младини...
така е
е ся те ти 407 пИжо
и то е толко абстрактно колкото и джесика хусоевер
Абе аз не мога да ви разбера. Ето вижте аватара на Евгени - момче за чудо и приказ а никой не пи6е така активно в неговите теми.
Е то вижте и моя аватар , такава убава и дълга , добре поддържана и /прочие убави думички/ коса. Ако не знае някой че съм мъж - току виж по малката снимка се полъгал че съм мадама / защото не ми се вижда брадата де :Tease: ама и на мен никой не ми се радва нещо. И какви изводи може да си направи човек ? АМи само чакате някоя девойка да се появи и се нахвърляте като мухи на мед. Ама ще взема аз да наруша правилата - да си регна женски ник , слагам някаква яка снимка за аватар и ще ви гледам сеира.
После всички ЛС които съм получил в отделна тема ще пусна и всичко е :) :crazy:
ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ
EvgeniiM
23-08-2005, 23:51
Нищо бре ще чакаме по-актуална снимка от момичето, пробва ни колко сме запознати с представители на противния пол. Па мое и момче да е Акси, поне докато не покаже обратното
тука усилено завиждате усещам аз :drums: :devil:
:cheers: казах и аз, че утре ше и кажа коя е тая от снимките... ма не никой ми не верва... а нашия млад ланчист спи преуморен... той знае секоя мома известна....
http://fifi.myblog.fr/meriem_photo56086.html
оооооооооооооооооооооооооо какво чуха ушите ми "Добър вечер България, аз съм Косю" ооооо имаме си занимавка
EvgeniiM
23-08-2005, 23:55
Абе аз не мога да ви разбера. Ето вижте аватара на Евгени - момче за чудо и приказ а никой не пи6е така активно в неговите теми.
Е то вижте и моя аватар , такава убава и дълга , добре поддържана и /прочие убави думички/ коса. Ако не знае някой че съм мъж - току виж по малката снимка се полъгал че съм мадама / защото не ми се вижда брадата де :Tease: ама и на мен никой не ми се радва нещо. И какви изводи може да си направи човек ? АМи само чакате някоя девойка да се появи и се нахвърляте като мухи на мед. Ама ще взема аз да наруша правилата - да си регна женски ник , слагам някаква яка снимка за аватар и ще ви гледам сеира.
После всички ЛС които съм получил в отделна тема ще пусна и всичко е :) :crazy:
ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ
аз предпочитам да запазим статуквото, да не стане грешка, че то покрай аватара може и :hump:
мда 4овек да ви гледа сеира..ина4е наистина се ебавах ама то това поради ли4ни при4ини... :? съжелявам ако съм засегнала някои :roll:
EvgeniiM
24-08-2005, 00:06
То весело не е лошо да става ама личните причини - на лични съобщения, ма стила ти е веселяшки, разнообрази вечерта на момчетата
EvgeniiM
24-08-2005, 00:09
Абре админ , ти не се ли усети ква е тая снимка и откъде е , нали пише, или нещо сте партия двамата а , с Търтеьо ше се бъзикате аааа
То весело не е лошо да става ама личните причини - на лични съобщения, ма стила ти е веселяшки, разнообрази вечерта на момчетата
хохохо циник :alien:
а ние с тбе си я разнообразихме с нов модел бивни :tooth:
е ся го поливам с :wein: и едни нервозни кифтенца :sayjin: :furious: :flamingdevil:
EvgeniiM
24-08-2005, 00:14
Я виж да не е станал зелен вече новия трофей
ако се не бе намесил модераторо... щееете видите ко е писал админот.... цитирам по памет... "убави снимки арна мома... а твой нема ли да пратиш" савсем публично..... аре бе кажете на косю 4 столици стана за резил хайвана
EvgeniiM
24-08-2005, 00:23
Та не разбрахме кой ще черпи последно
П.П. Леле що го нема Мъри
напротив разбрахме... сички черпат админот... той си знае...
Та не разбрахме кой ще черпи последно
П.П. Леле що го нема Мъри
а за кво ти е лицето Мурджев а.к.а. Мури :):)
Е заминаха няколко мнения в коша ама вие се уливате. Сега ще видите като си уредя нова група и само аз ще бъда член в нея - други ще пускам само срещу заплащане
EvgeniiM
24-08-2005, 00:27
Щот темата щеще да стане 30 страници с тоз виден чатър
Леле колеги вас нема кой да ви бие май по цял ден се чуите кво да праите и чатите а. Както вика Шокса але але, сменете диларот ве.
И сте се със звания ве профилактатор модератор президентот ей стана дебела работата. :band:
Сега се очаквам и моята нова титла . Ще видите каква е
Само бат Вальо да я оправи
п.с. ЕТООО вече е готова
такааа за вички които днес четат темата и си мислят че сме откачени :)
ето ви аватара на "колежката" Акси от снощи ;)
за който Петко (КГБ) позна че е снимка на Джесика Алба
и веднага след това по чудодеен начин се смени
http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/aksi-alba-who-cares.jpg
:Topic-is-closed-bg:
Аз предпочитам да гледам това симпатично лице от колко несъразмерното 407...
Kostadin
24-08-2005, 10:18
така предлагам тази тема да се заключи със 100 катинара и да се затрие в дън земя възможно най-скоро :evil:
Ок ще я заключа , но ще си остане темата да се знае и помни :D