View Full Version : Боксер 1.3
Първо искам да поздравя всички фенове на Алфа, аз я имам едва от вчера, но съм изключително доволен. Въпросът ми е следния: Нормално ли е това тракане на двигателя? Старата ми кола беше Опел Корса 1.2 и беше супер тиха, а Алфата само като я запаля и имам чуството че е някаква 6-цилиндрова :). Ако някой може да ме насочи към накакъв сервиз във Варна за един бърз преглед ще съм му много благодарен!
Първо добре дошъл :)
"Тракане" е много относително понятие, трябва да се чуе.
А иначе боксера си има характерен насечен звук, който не може да се сбърка и кара собствениците му да се влюбват в него и да не щат да чуят лоша дума :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Rf3A2ltNLrM
Точно за този звук става въпрос. Помислих си, че нещо не е наред, но явно тези двигатели се отличават. Благодаря ти много!
Все пак ако някой знае къде да отида във Варна да го прегледат ще съм му благодарен!
ALFA155Ts
08-03-2008, 02:14
много е готин звука като имах боксер и базиках аверите ..... че "мели вещици" :twisted:
J_I_V_K_O
08-03-2008, 10:42
Ха честита ти птидобивка :) само да те радва а това със звука можеш спокоино да лъжеш че е 6 цилиндров :lol:
Покажи ни някоя снимка да видим как изглежда ;)
Благодаря колеги! В момента нямам снимки, но като я пастирам ще направя няколко и ще ги пусна тук.
Все пак ако някой знае къде да отида във Варна да го прегледат ще съм му благодарен!
мини през този сервиз , за италианки е и му разбират момчетата има и магазин за части и масла