View Full Version : Проблеми с чек панела...
Колеги при запален двигател ми светят лампите за маслото и отворена лява врата на чекпанела.А на таблото-лампите на АБС-а и колана/а колана е поставен/.
Нивото на сп. течност е по норма,маслото е на макс..всичко е в ред.
Ако някой е имал подобен проблем да драсне някой ред
alfatras
08-03-2008, 16:00
Проблеми с токовете някъде колега!На първо време си провери стоп машинката-Успех
Проблеми с токовете някъде колега!На първо време си провери стоп машинката-Успех
Стоп-машинката е нова
1. Засили се и набий спирачки...... Ако се задейства ABS-а значи лампата лъже и имаш проблеми с тока....
2.Шом ти свети че имаш отворена врата..... Как ти реагира осветлението в колата ( би трябвало да свети постоянно май).
3.Колана: под шофьорската седалка има една букса - откачаш я и требе да изгасне лампата за колана ако не...... начи компа или се е побъркал или имаш проблеми с тоците......
1. Засили се и набий спирачки...... Ако се задейства ABS-а значи лампата лъже и имаш проблеми с тока....
2.Шом ти свети че имаш отворена врата..... Как ти реагира осветлението в колата ( би трябвало да свети постоянно май).
3.Колана: под шофьорската седалка има една букса - откачаш я и требе да изгасне лампата за колана ако не...... начи компа или се е побъркал или имаш проблеми с тоците......
ABS-a го пробвах както ти казваш-работи.А лампите в купето не ми светят.Светят като ги включвам ръчно и като отворя багажника.Като отварям вратите не светят.Това с лампите в купето може да е от алармата,но останалото май ще излезе проблем с тоците..
Абе някой беше споменал че самия комп прави такива работи....
Колеги при запален двигател ми светят лампите за маслото и отворена лява врата на чекпанела.А на таблото-лампите на АБС-а и колана/а колана е поставен/
Абе някой беше споменал че самия комп прави такива работи....
Освен лампата за АБС-а, силно се съмнявам, някои от другите лампи да имат нещо общо с компютър.
какъв компютър в колата бе :wink:
борд компютъра сигурно имаш предвид? :wink:
с навигацията :lol:
Аз това имах предвид че борд компа мойе да се лъже..... а като се замисля някой датчик ако прави проблем пак ли ще работи АБС ???
Аз това имах предвид че борд компа мойе да се лъже..... а като се замисля някой датчик ако прави проблем пак ли ще работи АБС ???
През почивните дни започвам лудото мерене с мултицета :calc:
И на мен ми свети лампата за отворена лява врата непрекъснато. И за светлините като ги включа :? . Но повече ме притеснява лампата за горивото. Едвам започнала да свети, сипвам 9 литра и след 30 км пак свети. и стралката на бензиномера играе :? .
И на мен ми свети лампата за отворена лява врата непрекъснато. И за светлините като ги включа :? . Но повече ме притеснява лампата за горивото. Едвам започнала да свети, сипвам 9 литра и след 30 км пак свети. и стралката на бензиномера играе :? .
това е нивомера за мен.
това е нивомера за мен.
т.е. щръкнал е нагоре и постоянно си светри? :lol: :lol: :lol:
Добре дошли във филма "Италиански салати" :lol:
Колеги при запален двигател ми светят лампите за маслото...
Ako говориш за диодчето на борд компа,то нов датчик за маслото е твоето решение(както и моето де :D )
Ako говориш за диодчето на борд компа,то нов датчик за маслото е твоето решение(както и моето де :D )
Търтея беше писал - вадене на датчика, киснене в бензин .Яко почистване.
Търтея е бил прав-киснах датчика в бензин и сега всичко е ок
Furious 155
14-03-2008, 09:39
[quote="chokoladka_73":mq0c48ro]Колеги при запален двигател ми светят лампите за маслото...
Търтея е бил прав-киснах датчика в бензин и сега всичко е ок[/quote:mq0c48ro]
Явно и аз тряя да кисна моя, че след стоене под наклон на колата един цял ден в един сервиз светна и не гасне :), а масло си има...