Log in

View Full Version : Маска за 146-ца

Crusader
25-08-2005, 14:13
Здравейте колеги, аз съм нов тука, но иначе ги карам Алфите от доста години. Та искам да те попитам, щото явно сте по навътре в нещата, става ли маската между фаровете на 146-ца произведена след 1999г. / новия феис лифт / на по старите, моята е 146 произведена на 07.10.1997г. и си търся от по новата маска. Може ли да ме ориентирате от къде може да се намери и горе-долу на каква цена, пък и най- важното става ли за моята? Благодаря предварително!

valjo
25-08-2005, 15:52
Здравейте колеги, аз съм нов тука, но иначе ги карам Алфите от доста години. Та искам да те попитам, щото явно сте по навътре в нещата, става ли маската между фаровете на 146-ца произведена след 1999г. / новия феис лифт / на по старите, моята е 146 произведена на 07.10.1997г. и си търся от по новата маска. Може ли да ме ориентирате от къде може да се намери и горе-долу на каква цена, пък и най- важното става ли за моята? Благодаря предварително!
Здрасти,
маската я има в александър ауто и беше към 100лв, но не е оригинална, не че има значение де...
по въпроса със съвместимостта, между 145 и 146 няма разлика, в смисал в захвашането и размерите, НО
поне по еПер, MY99 я дават различна от предните две ....
най вероятно е някаква дреболия де, но ... трябва да се провери

Crusader
25-08-2005, 16:02
Мерси! Ще пробвам дано стане. Поздрави на всички фенове на Алфа!!!

============================
Колега пиши моля те на кирилица. Валъо добре ти е отговорил, но виж имаш и ЛС