View Full Version : И газта се вдига
http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNE ... 748301.php (http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_748301.php) И пак ще стане незначителна разликата в карането на газ или бензин- освен ако не си таксиджия. Затова вътрешният ми глас винаги е говорил против газовите уредби въпреки привидната икономическа изгода.
И моя.
И в тези тежки моменти /с цените на безнина/ никой не вярва като му кажа, че в момента ми демонтират газовата уредба в Вантотрейд - а то си е самата истина!
И моя.
И в тези тежки моменти /с цените на безнина/ никой не вярва като му кажа, че в момента ми демонтират газовата уредба в Вантотрейд - а то си е самата истина!
roger that :joly:
Dodo 155
26-08-2005, 12:15
http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_748301.php И пак ще стане незначителна разликата в карането на газ или бензин- освен ако не си таксиджия. Затова вътрешният ми глас винаги е говорил против газовите уредби въпреки привидната икономическа изгода.
ГАЗ-та винаги се вдига края на лятото :wink: Миналата година беше 0.70 до Септември и после 0.92 цялата зима :wink: Лошото е че тогава цената на бензина беше доста под 2лв. И другото, което е по-лошо, че няма да остане дълго под 2лв., а ще се вдигне още :( :(
virusalfa
26-08-2005, 12:18
Да ви светна ли защо наесен се вдига газта? :idea: :idea: :idea:
Dodo 155
26-08-2005, 15:17
Да ви светна ли защо наесен се вдига газта? :idea: :idea: :idea:
Абе досещам се, ама ако вкараш малко повече яснота няма да е зле :wink:
virusalfa
26-08-2005, 16:40
Е па при ниска температура един литър газ тежи повече,затова има летна и зимна цена.Физика ,братче :idea: :idea: :idea:
Dodo 155
26-08-2005, 16:43
Е па при ниска температура един литър газ тежи повече,затова има летна и зимна цена.Физика ,братче :idea: :idea: :idea:
И аз за това си мислех, ама се надявах да имаш по-нелогично обяснение или някоя информация от "кухнята" :tongue: :tooth: :tooth:
Ами да св включа и аз със питане:
Нали има зимна и лятна газ . Разликата е доколкото знам че съотношението между пропана и бутана се променя .
Ето как е при братушките
"Фактически на автомобильные газонаполнительные станции поступают две марки газа, регламентируемые соответствующими ГОСТами: зимняя (85-95% пропана) и летняя (45-55% пропана). "
Предполагам и това влияе на цената до някъде ?
Dodo 155
26-08-2005, 17:12
Ами да св включа и аз със питане:
Нали има зимна и лятна газ . Разликата е доколкото знам че съотношението между пропана и бутана се променя .
Ето как е при братушките
"Фактически на автомобильные газонаполнительные станции поступают две марки газа, регламентируемые соответствующими ГОСТами: зимняя (85-95% пропана) и летняя (45-55% пропана). "
Предполагам и това влияе на цената до някъде ?
При братушките сигурно има зимна и лятна, ама при нас е един и същ боклук :wink: Както има в Европа зимна и лятна нафта :whistle:
Другото обяснение е, че зимата се повишава търсенето :wink:
Мда вече е 92 стинки газта :frown: Снощи беше 0.89 .. тази сутрин за 1 час - 0.90 и от към 9-10 часа - 0.92 .. и все така ще е :oops:
Уааа искам еФтина газзз :o
Dodo 155
27-08-2005, 11:24
Мда вече е 92 стинки газта :frown: Снощи беше 0.89 .. тази сутрин за 1 час - 0.90 и от към 9-10 часа - 0.92 .. и все така ще е :oops:
Уааа искам еФтина газзз :o
Защо се оплакваш колега, като бензина е 1,94лв./л. :?: :?: :?:
И 1лв. да стане пак е по-евтино :wink: 0.92лв./л. беше и миналата зима :wink:
Споко, скоро ще влеземе в Евросъюза и ГАЗ-та ще стане 1Евро :lol: :lol: :lol:
Ориентирайте се към служебни коли, а в свободното време към личните Алфи :devil: :drive: :Yeeeehaaa:
Защо се оплакваш колега, като бензина е 1,94лв./л. :?: :?: :?:
И 1лв. да стане пак е по-евтино :wink: 0.92лв./л. беше и миналата зима :wink:
Споко, скоро ще влеземе в Евросъюза и ГАЗ-та ще стане 1Евро :lol: :lol: :lol:
Ориентирайте се към служебни коли, а в свободното време към личните Алфи :devil: :drive: :Yeeeehaaa:
Абе да има за какво да бръмчим :D То е ясно, че тенденцията ще е покачване на цените на всичко тъй че ... :tequilla:
Alfamaniak
27-08-2005, 13:46
Малко :offtopic: . Абе колеги ориентирайте се към JTD - та хем вървят много, хем харчат колкото искате вие.
Ако някой не е съгласен бат ви Петко ви чака на мерилката
JTD :super:
jtd/hdi/cdi и т.н. + бг нафта = :stretcher: :pokey:
virusalfa
29-08-2005, 11:03
Прав е Алф-гореизброените коли са направени за дизелово гориво,а ние имаме....нафта :roll:
аз да си трая щот зареждам бензин на 3,52лв и газ на 1,49
virusalfa
29-08-2005, 22:12
аз да си трая щот зареждам бензин на 3,52лв и газ на 1,49Ехее,значи при тебе газта е паднала,преди 2 седмици разправяше,че газта е 1,52лв :devil: