View Full Version : Един вапрос за светеща дюза на 146
DIABLO 666
12-03-2008, 00:40
здравейте първо аз съм нов във форума но наскоро взех една такава алфа 146 на майка ми но вече няколко пъти ми се случва да ми светва някаква дюза на таблото,свети свети и изгасне.колата върви доста прилично и като и се набие педала на газта докрай доста добре се ускорява.ама нали не е моя и несмея да я карам както аз си знам.та въпроса ми е ако някой знае от какво може да е да ми помогне данеси блъскам главата щото досега несъм карал алфа а се замислям да си взема една такава и за мен но с 2.0 тд мотора,забравих да кага че алфата ми е 2000 година.мотора ми е 1.9 JTD 105 k.c
Тази лампа означава, че компа на колата открива грешка и на компютърна диагностика ще ти кажат за кво иде реч.
DIABLO 666
12-03-2008, 12:15
Тази лампа означава, че компа на колата открива грешка и на компютърна диагностика ще ти кажат за кво иде реч.
мерси за инфото аз мислех че е нещо сериозно което може с нещо да навреди,имам човек ще я закарам да я види.
мерси за инфото аз мислех че е нещо сериозно което може с нещо да навреди,имам човек ще я закарам да я види.
Ами колега може да е доста сериозно.....отиди на диагностика да ти решат проблема
Колега ако си от София отиди на диагностика при Бобо!
cvetelin
12-03-2008, 16:38
Колега като идеш на диагностика пиши ква е грешката че и аз имам от време на време такъв проблем макар че съм на бенз, ама тука аз ходих на диагностика нищо не излиза явно майстора е мн. добър. :D
той и да ти напише ква му е грешката.. твоята мое да е съвсем друга...
търси си диагностика... и да ти я изчистят
minddwell
12-03-2008, 18:31
Не съм сигурен, че Бобо ще му свърши работа. При мен Бобо въпреки съмненията си за дебитомер, не ми го тества на компа и ме прати да си режа катализатора и ми взе 30лв. Може да няма подходящия софтуер. Отидох при един тип от Бош, Веско се казва, веднага каза,че е дебитомер и го тества. Доказа ми,че е прав. Пиши ми на лична, ще ти дам телефона му, че не знам дали е позволено такова нещо тук.
DIABLO 666
12-03-2008, 20:51
ти в кой бош сервиз си ходил ако е тоя на обеля аз ги познавам там и имам приател дето работи там и той ще свърши работата.непременно ще пиша какво ми е излезло като грешка
minddwell
13-03-2008, 00:52
Сервиза е на симеоновско шосе, до автокъща А2 за аудита и бмв-та. Щом имаш приятел в бош сервиз, бегай там, ще я тестват поне детайлно и срещу дружеска почерпка :cheers: А ако не могат да се справят, кеф ти Бобо, кеф ти - Веско :)
khadziev
05-04-2008, 23:53
колеги!!! пишете как си разрешихте проблема. Аз имам абсолутно сащия проблем от няколко дена