View Full Version : въздушен филтър
Здравеите колеги интерисува ме от каде мога да си купя кутия за възд.филт. ,че моята за нищо не става вече :( А и ако можете да кажете колко доло горе може да струва.145 16V T.S . Благодаря предварително :D
ми колега цените са почти еднакакви на всякъде :) ...горе долу 10 lv.
Цените са между 9 и 30 лв. :shock:
Mерси колеги ами това за нова ли става въпрос или втора рака :)
Как филтър втора ръка, това не е огледало или калник :lol:
Опа колега сега се усетих, че говорим за различни неща. Не знам защо си мисля, че питаш за филтър за климатика. Та по твоето питане, предполагам, че си с газ и се е прснала кутията, както и при мене :lol: . Аз реших проблема със спортен филтър. Там цените варират още повече - от 20-тина лева, до много (върти ми се в главата 150 - 200 за най-добрите). :beer:
Ами да от газта е или поне така си мисля нямам др обяснение. :( А иначе така я взех с газ по стегнах я малко но с времето големи луфтиве и я махнах.Иначе бях със спортен филтър панелен KN а сега като махнах кутията и слойих некав ментак ама мн зле и ми се иска да си зема кутиика че да си слажа пак KN чето :D
BIzZkIt4o
20-03-2008, 22:17
Zdraveite iskam da popitam za sporten filtar shte varvi li poveche kolata,zvuk i t.n. izvinqvam se za kirilicata no nqma flextype na pc-to ot koeto pisha.. s 146 1.6 bokser sum
Mersi..
Здравеите искам да попитам за спортен филтар ще варви ли повече колата,звук и т.н. извинявам се за кирилицата но няма flextype на пц-то от което пиша.. с 146 1.6 боксер сум
Мерси..
Колега, като нямаш флекстайп, има кредор. Има и едно бутонче "конвертирай на кирилица"
Zdraveite iskam da popitam za sporten filtar shte varvi li poveche kolata,zvuk i t.n. izvinqvam se za kirilicata no nqma flextype na pc-to ot koeto pisha.. s 146 1.6 bokser sum
Mersi..
Здравеите искам да попитам за спортен филтар ще варви ли повече колата,звук и т.н. извинявам се за кирилицата но няма flextype на пц-то от което пиша.. с 146 1.6 боксер сум
Мерси..
Колега, като нямаш флекстайп, има кредор. Има и едно бутонче "конвертирай на кирилица"
Ако си вземеш марков филтър какъвто е К&Н може и да усетиш лека разлика в ниските обороти, а звука би се променил ако сложиш конусен филтър, аз лично съм с панелен К&Н и съм много доволен, не се промени звука но се усети пъргавина :wink:
Би трябвало да потръгне малко повече, а звука със сигурност ше се промени, най-вече като я понастъпиш 8)
sloйи си чип и филтар за около 500 лв ама колата си ика настапване над 2500 об.иначе не става,и пак тия обороти са малко
Bako_Marto
21-03-2008, 14:44
Значи аз бях с иден "спортен" филтър и първите1-2 дена беше лудница звук,вървеж страшно,но после започна да ромоли нещо и го изхвърлих,така че не ти ги препоръчвам :lol: :lol:
hristiqn
21-03-2008, 14:54
Значи аз бях с иден "спортен" филтър и първите1-2 дена беше лудница звук,вървеж страшно,но после започна да ромоли нещо и го изхвърлих,така че не ти ги препоръчвам :lol: :lol:
Така е нали за какво му е и той да го фърли после :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
За първи път чувам такова нещо :roll: