View Full Version : Красотата на Алфа Ромео поражда омраза в другите ??
Absente_
13-03-2008, 13:15
Та въпроса ми е , как мислите нали е много ЖАЛКО да завиждаш на приятел който има по - хубава кола от твоята , в смисъл вместо да се радва човек започва няква злоба да изпитва , много странно :? Имам един приятел от квартала , дето и музика като си слагам и сичко като си права вместо да се редва , започва да злобее е така без причина,и ако имам некъв проблем с колата , вместо да си помагаме , той се радва и ми пише как съм се преебал с Алфата.
Моя "приятел" кара Пежо 306 кабриолет което чесно казано няма вид въобще , от гюрука се е раздърпал и стърчат некви конци , цялата кола е надрана и т.н... аба стара кола си прдставете. И постоянно без да съм му казал нищо, ми пише некви съобщения от сорта на.... "хаха колко са смешни тия алфи , най-ефтиното пежо 2000 година е по - скупо от най скъпата алфа 2000г." и некви е такива от сорта....
Аз мисля че момчето нещо се е побъркало от комплекси, вижда че колата му не е хубава в сравнение с другите и... някси му е супер Гадно отвътре , ама като самозащита обижда на другите колите дето са по 10 пъти по хубави.....
Как мислите?
Спокойно колега и при мен е така положението. И на мен като ми се разавли колата и на мен ми злобеят постоянно. Тва алфите, казах ли ти да не си купуваш такава кола, само в гаража ще стои и тем подобни глупости. Хич да не ти пука и тва е.
Absente_
13-03-2008, 13:28
да бе колега, опитвам се , да е някой дето ми е през оная работа за него как и да е да ми мине от едното , да ми излезе от другото ама.... се си мислех че момчето ми е приятел.
Той пежото го има от много време и преди повечето нямахме коли или по-скапани аз примерно имах форд ескорт и ... всички му се радвахме на пежото и нещо ако е имало проблем съм го приемал сериозно и му давам съвети и т.н... Малко сме го ебавали щотото той е много привързан и е ебаси филма с това пежо , само за него говори и т.н.. как е най-хубавото.Няма лошо ама ния само сме се базикали с него за начина по който говори.И си го пази ЯКО в смисъл хем иска да си го пази , хем иска да е като тия дето се дърпат, и тва няма лошо , ама откъде тая омраза изведнъж....
Това си е избиване на комплекси :!:
При приятелството няма значение кой кво кара и кои къде живее !
Absente_
13-03-2008, 14:33
дам, на мен лично ми е тъпо да изгупа приятл на който съм си мислел че мога да разчитам и също така съм бил готов да може той да разчита на мен за квото и да било , заради едните му ламарини.
На него незнам дали му е така.... наскоро беше пуснал тема в нашия форум, че моя цвят на алфата е грозен и обезобразява колата , пак със същата цел....
дам, на мен лично ми е тъпо да изгупа приятл на който съм си мислел че мога да разчитам и също така съм бил готов да може той да разчита на мен за квото и да било , заради едните му ламарини.
На него незнам дали му е така.... наскоро беше пуснал тема в нашия форум, че моя цвят на алфата е грозен и обезобразява колата , пак със същата цел....
как може да се връзваш на някакви комплексари, карай си колата и й се кефи а на такива не объщай внимание!
бтв сребристото е най-идеалния цвят за БГ, щото не личи като е мръсна ;)
Колега по-далечко от такива приятели ако питаш мен. Има една поговорка - по добре сам отколкото с лоши приятели :roll:
@Offtopic
Коелга Absente_,
Моля те порчети правилата на форума относно големината на изображенията в подиса.
Мерси предвартелно.
PEPI-2ALFA
13-03-2008, 16:58
... щотото той е много привързан и е ебаси филма с това пежо , само за него говори и т.н.. как е най-хубавото....
Щом е така му е простено да се заяжда според мен. :lol: Човека не признава друга кола , това е. :wink:
да бе колега, опитвам се , да е някой дето ми е през оная работа за него как и да е да ми мине от едното , да ми излезе от другото ама.... се си мислех че момчето ми е приятел.
Той пежото го има от много време и преди повечето нямахме коли или по-скапани аз примерно имах форд ескорт и ... всички му се радвахме на пежото и нещо ако е имало проблем съм го приемал сериозно и му давам съвети и т.н... Малко сме го ебавали щотото той е много привързан и е ебаси филма с това пежо , само за него говори и т.н.. как е най-хубавото.Няма лошо ама ния само сме се базикали с него за начина по който говори.И си го пази ЯКО в смисъл хем иска да си го пази , хем иска да е като тия дето се дърпат, и тва няма лошо , ама откъде тая омраза изведнъж....
а що не кажеш как твоята прехвалена алфа(115кс) ще бяга пежото ми 2 бензин.разправя на ляво и дясно това.и честно казано съмнявам се че някой тук ще отрече че пежо е по добра марка от Алфа.без да искам да обиждам някой
И с какво е по-добро пежото, с по-добър маркетинг ли?
Аман от пишкомерене...
И с какво е по-добро пежото, с по-добър маркетинг ли?
Аман от пишкомерене...
по тази логика с кво е по добра алфата от ладата??
Absente_
13-03-2008, 17:08
ххахаха аз ли се бях хвалил на киро 4е колата ми е по-бърза??? май4е ти и като ти казах да се пуснеме не6те6е ?? и само се хиле6е като курви4ка, това мъжка постъпка ли е???
ALFA155Ts
13-03-2008, 17:09
пежото е пълен пън като гледам в "СФА" по цял ден за ко иде реч .... :shock: едно 80% от закупилите пежо в българия в ново състояние може да ги питаш да видиш колко са доволни ...... карам чисто ново служебно 207-и говоря с цифри и факти ..... на 10 000 е и е влизало вече 7-пъти с дефекти 1-Проблем с управление на авариини, 2-спря климатика.... 3.клаксона спря...... 4.-падна му едната дръжка от тавана задна лява 5-потънаха му копчетата на ел стъклото на шоф.врата наложи се смяна на кората ...... 6.спря да се отключва шоф врата от централното 7.светна чек лампата и почна да пищи ........ колата е на 1-година и е 207-1,4дизел на 10 000 км. представям си какво ще е на 50 000 км а говорим за кола 30 000лв. се пак ............... ГОВОРЕТЕ С ЦИФРИ И ФАКТИ не тва хубо онова хубо ......
ххахаха аз ли се бях хвалил на киро 4е колата ми е по-бърза??? май4е ти и като ти казах да се пуснеме не6те6е ?? и само се хиле6е като курви4ка, това мъжка постъпка ли е???
нека всеки даде мнение коя от двете е по бързите коли,още повече зависи и от задкормилното устройство а при тебе липсват всякакви умения за шофиране.Спирам до тук не искам да занимавам хората с комплексите ти!Извинявам се на всички които станаха свидетели на тази тъпа тема.
а що не кажеш как твоята прехвалена алфа(115кс) ще бяга пежото ми 2 бензин.разправя на ляво и дясно това.и честно казано съмнявам се че някой тук ще отрече че пежо е по добра марка от Алфа.без да искам да обиждам някой
Ами сравни си Пежака с Алфа 2.0 ллитра бе пич. Щом по света няма категория хора известна с името Пежисти , а по цял свят са известни феновете на Алфа - като Алфисти - ти си прави изводите.
Нали знаеш теста на Джеръми Кларксъм от Топ Гиър за да можеш да се наречеш фен на автомобилите - "Да си притежавал или серьозно да си се замислял да си купиш Алфа Ромео"
Не искам да кажа нищо лошо за Пежо, ама все пак е масова кола - не кола за индивидуалисти.
пежото е пълен пън като гледам в "СФА" по цял ден за ко иде реч .... :shock: едно 80% от закупилите пежо в българия в ново състояние може да ги питаш да видиш колко са доволни ...... карам чисто ново служебно 207-и говоря с цифри и факти ..... на 10 000 е и е влизало вече 7-пъти с дефекти 1-Проблем с управление на авариини, 2-спря климатика.... 3.клаксона спря...... 4.-падна му едната дръжка от тавана задна лява 5-потънаха му копчетата на ел стъклото на шоф.врата наложи се смяна на кората ...... 6.спря да се отключва шоф врата от централното 7.светна чек лампата и почна да пищи ........ колата е на 1-година и е 207-1,4дизел на 10 000 км. ГОВОРЕТИ С ЦИФРИ И ФАКТИ не тва хубо онова хубо ......
такъв ти бил късмета.колко и да ми хвалиш алфа156 за да струва 2000г 7000-8000лв с яко екстри,сам си вади изводите.както казах спирам до тук
Сравняваш несравними неща... тая Лада макар произведена 94 е по технологии от 64.
Да изреждам ли или си карал Лада?
А в последните 10 години смисъл да се делят колите има по класове, а не толкова по марки - технологично имам предвид.
Това за маркетинга го казах не напразно, дори и у нас френските автомобили имат в пъти по-добра рекламна стратегия и представяне.
Останалото е въпрос на вкус и усещане в и за автомобила.
Е моето е такова, че Алфата ми е харесала най-много.
А подобни изцепки като темите ви са чисто пишкомерене...
Ами сравни си Пежака с Алфа 2.0 ллитра бе пич. Щом по света няма категория хора известна с името Пежисти , а по цял свят са известни феновете на Алфа - като Алфисти - ти си прави изводите.
Нали знаеш теста на Джеръми Кларксъм от Топ Гиър за да можеш да се наречеш фен на автомобилите - "Да си притежавал или серьозно да си се замислял да си купиш Алфа Ромео"
Не искам да кажа нищо лошо за Пежо, ама все пак е масова кола - не кола за индивидуалисти.
ако на индувидуалист наричаш типичният селянин който преди е карал Golf2 а вече е в Алфа значи си прав
Сравняваш несравними неща... тая Лада макар произведена 94 е по технологии от 64.
Да изреждам ли или си карал Лада?
А в последните 10 години смисъл да се делят колите има по класове, а не толкова по марки - технологично имам предвид.
Това за маркетинга го казах не напразно, дори и у нас френските автомобили имат в пъти по-добра рекламна стратегия и представяне.
Останалото е въпрос на вкус и усещане в и за автомобила.
Е моето е такова, че Алфата ми е харесала най-много.
А подобни изцепки като темите ви са чисто пишкомерене...
с теб се съгласявам
ALFA155Ts
13-03-2008, 17:19
пежото е пълен пън като гледам в "СФА" по цял ден за ко иде реч .... :shock: едно 80% от закупилите пежо в българия в ново състояние може да ги питаш да видиш колко са доволни ...... карам чисто ново служебно 207-и говоря с цифри и факти ..... на 10 000 е и е влизало вече 7-пъти с дефекти 1-Проблем с управление на авариини, 2-спря климатика.... 3.клаксона спря...... 4.-падна му едната дръжка от тавана задна лява 5-потънаха му копчетата на ел стъклото на шоф.врата наложи се смяна на кората ...... 6.спря да се отключва шоф врата от централното 7.светна чек лампата и почна да пищи ........ колата е на 1-година и е 207-1,4дизел на 10 000 км. ГОВОРЕТИ С ЦИФРИ И ФАКТИ не тва хубо онова хубо ......
такъв ти бил късмета.колко и да ми хвалиш алфа156 за да струва 2000г 7000-8000лв с яко екстри,сам си вади изводите.както казах спирам до тук поредния умен българин нещо щом е еФТИНО начи не е хубо хааааааааааааахахахаххахаххаххахахаххахахахах е чукни на някои колега щи я даде за 20 000лв. Та да си спокоен хахаха те за тва тес пежа и голфове и Алдита са с такива цени щото има комплексирани хорица и си мислят че като дадат една чанта с пари колата им е хубава ...... ми ти пък ще си наи умния ко си дал за кошник 306 6000лв.
Absente_
13-03-2008, 17:25
ето поредното изказване което е лъжа ,породено от злоба зна4и ти никога не си се състезавал неможе6 да си изцеди6 колата , и ги говориш тия неща,а всеки знае 4е аз мога да дърпам и да взема 98 % най малко, от колата като се дърпам.И ти също го знаеш стига си говорил лъжи с цел да дразниш.И това 4е пежо е по-добра кола от алфа.От къде ти идва злобата ми кажи?
цената на продукта се определя от търсенето, а не от качеството на продукта, примери хиляди......
milenamr
13-03-2008, 17:35
поредния умен българин нещо щом е еФТИНО начи не е хубо хааааааааааааахахахаххахаххаххахахаххахахахах е чукни на някои колега щи я даде за 20 000лв. Та да си спокоен хахаха те за тва тес пежа и голфове и Алдита са с такива цени щото има комплексирани хорица и си мислят че като дадат една чанта с пари колата им е хубава ...... ми ти пък ще си наи умния ко си дал за кошник 306 6000лв.
перфектно точно казано,а комплексарщината е най-тежката и нелечима болест,ми техен си е проблема.Какво ги мислиш толкова, да се оправят :twisted:
Аз по цял ден съм заобиколен от точно такива италианофоби и не им обръщам внимание. Затова си купих тази кола, важното е теб да те кефи, какво говорят другите не е от значение.
Аз по цял ден съм заобиколен от точно такива италианофоби и не им обръщам внимание. Затова си купих тази кола, важното е теб да те кефи, какво говорят другите не е от значение.
То точно това е готиното, после като ги качиш и им зейва устата :)
поредния умен българин нещо щом е еФТИНО начи не е хубо хааааааааааааахахахаххахаххаххахахаххахахахах е чукни на някои колега щи я даде за 20 000лв. Та да си спокоен хахаха те за тва тес пежа и голфове и Алдита са с такива цени щото има комплексирани хорица и си мислят че като дадат една чанта с пари колата им е хубава ...... ми ти пък ще си наи умния ко си дал за кошник 306 6000лв.
перфектно точно казано,а комплексарщината е най-тежката и нелечима болест,ми техен си е проблема.Какво ги мислиш толкова, да се оправят :twisted:
а па с тъпи селянки от провинцията грам не ми се занимава.Махам се от тоя форум аре Golf2 маниаци изчезвам.98% взимаш ама от нещо друго ХАХАХАХАХА
rammstein4o
13-03-2008, 17:58
Всеки има право на (лош) вкус. Който не го кефи алфа да си кара квото го кефи и да ни остави нас алфистите на мира.
...
а па с тъпи селянки от провинцията грам не ми се занимава.Махам се от тоя форум аре Golf2 маниаци изчезвам.98% взимаш ама от нещо друго ХАХАХАХАХА
А за това изкаване според мене :ban:
Wishmaster
13-03-2008, 18:05
С това последно исказване още един път показа че няма с какво да се защитиш и започваш с обиди. Мислех да не се заяждам ама......, ако въпросното пежо е видиш ли на еди кво си и нам ко си щеше да изложиш някъкви факти а ти само нападаш без оръжие. Правиш сравнение м/у 1.4 и 2.0 мотор, пак комплекси а ако той беше с 2.0 мотор? Мисля да подкрепя провинциалните селяни(в това число и аз самият дивият селянин), че май комплексарщината ти вече прераства във фанатизъм.
Всеки има право на (лош) вкус. Който не го кефи алфа да си кара квото го кефи и да ни остави нас алфистите на мира.
...
А за това изкаване според мене :ban:
мисля, че обиждането на потребителите на форума показва точно какъв е човека и че няма място тук!!!! :!:
Мисля, че тая тема се изчерпа и започна да се насочва в нежелана посока.
Затова я заключвам.