PDA

View Full Version : Нов собственик на Alfa 146

Vladmir
13-03-2008, 21:56
Здравейте, Колеги.
От днес съм горд собственик на една красавица в цвят бордо.

Може би тук ще скочат модераторите да ми набият канчето за spam-а, но ги моля да ме извинят и да приемат моята несъобразителност :) . Занапред ще ползвам предимно search бутончето:).

Ка то всяка "нова" кола ще трябва да и сменя ангренажен ремък + ролки (ако са повече от една - простете, но съм изключително технически неграмотен), масло и свещи. Моля ориентирайте ме за цени и сервиз където могат да свършат всичко това качествено :).

Двигателчето е TwinSpark 1.4, годината 1998.

Много благодарности и се самоприветствам най - сърдечно в клуба :)

Благодаря предварително на всички, които ще откликнат на радостта ми.

BaiJedi
13-03-2008, 22:22
Добре дошъл! Да ти е честита Алфата и само радост да ти носи! Наистина ползвай търсачката за сервизи и цени! И си приготви 5-6 стотака за обслужването :lol:

trouble
13-03-2008, 22:24
Честито...що не сложите отделна тема за честитки, че вече от 5 дена само честитя :)))))))

jjkale
14-03-2008, 02:10
Честито

Mury
14-03-2008, 13:34
Здравейте, Колеги.
От днес съм горд собственик на една красавица в цвят бордо.

Може би тук ще скочат модераторите да ми набият канчето за spam-а, но ги моля да ме извинят и да приемат моята несъобразителност :) . Занапред ще ползвам предимно search бутончето:).

Ка то всяка "нова" кола ще трябва да и сменя ангренажен ремък + ролки (ако са повече от една - простете, но съм изключително технически неграмотен), масло и свещи. Моля ориентирайте ме за цени и сервиз където могат да свършат всичко това качествено :).

Двигателчето е TwinSpark 1.4, годината 1998.

Много благодарности и се самоприветствам най - сърдечно в клуба :)

Благодаря предварително на всички, които ще откликнат на радостта ми.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814

Ето това е твоят сервиз,за цени немога да ти кажа точно :wink: :wink: :wink: Обади се и се разберете :wink:

jorkodj
15-03-2008, 04:15
да ти е честита много безажариини километри :D

FaIrBoY
16-03-2008, 22:42
4естито с здраве да си я кара6.......

Blade
17-03-2008, 08:28
Честито колега, супер автомобил ;)

minddwell
17-03-2008, 17:49
Ха честито :) За колко я взе и откъде?