View Full Version : Светва ми лампа при движение
Итересувам се защо при движение на дадена предавка понякога започва да светва сигнал ! и при отпускане на гаста или преминаване на друга предавка лампата загаства.
Какъв сигнал колега уто4ни за да можем да ти помогнем :unsure: :unsure:
червен триъгален знак с внимание в средата мисля че е същия който е при дръпната ръчна спирачка ,може да е нещо за по-икономично каране
Crusader
28-08-2005, 23:20
Приятел, мисля че просто ти е паднало нивото на маслото в спирачния цилиндър. Долей си малко и пак пробвай.
светва при потегляне и даване на повече газ а при превключване на по-висока предавка или отпускане на газта спира да премигва
светва при потегляне и даване на повече газ а при превключване на по-висока предавка или отпускане на газта спира да премигва
Точно от нивото на спирачната течност е!
:th_up: Същото го имаше и при мен,когато бях забравил да погледна спирачната течност дълго време :roll:
Приятел, мисля че просто ти е паднало нивото на маслото в спирачния цилиндър. Долей си малко и пак пробвай.
Преди да долееш спирачна течност, провери си накладките колко са износени
ако са много износени особено и 4те, ако долееш и после ги смениш, ше ти прелее спирачната течност :)