View Full Version : почистване на спортен филтър
отначало си чистех филтъра с вода със веро падаха доста боклуци но не и тези който бяха набити ж самия филтър (както и дае) бях доволен. днес си измих филтъра с обезмаслител разликата е огромна неможах да повярвам колко боклуци паднаха от него стана чист като марля .. филтъра ми нее оранжев поради причината че е вече много стар но заглейте снимките и ще видите разликата от 1-вата снимка на която беше пран с веро и втората с обезмаслител !!!!
надявам се да съм бил полезен :lol:
Каква марка е филтера :wink:
Каква марка е филтера :wink:
K&N НЗ за модела :lol:
тоя филтър ти е малък... малките боклуци не пречат ;)
тоя филтър ти е малък... малките боклуци не пречат ;)
малки малки ама беше станал черен ... и има6е между гърбиците наслоена мръсотия , как ще е малък тоя филтър ? колата ми е 1.6 едно приятелче има вектра турбо и му е по малък филтъра
BillyBoy`
14-03-2008, 21:46
gaidata послушаи старило патило ne0 знае какво говори :wink:
Той сигурно нети е казал че ти е малак заради външния му вид а явно знае този модел и затова ти казва така :lol: разликата им не е само в размера а и във филтриращия материал :wink:
ахъм нп. неспоря вчера след прането я покарах има разлика по чувствитенла стана и по пъргава на ниските обороти