View Full Version : Repair kit за рейка
The_Game
15-03-2008, 10:10
Обиколих магазинчетата в Пазарджик за тази гумички и няма никъдя. "Вие сигурни ли сте че съществува такъв комплет "
Та ми трябва. Някой знае ли къде предлагат тези китове и ако магазина има сайт да говоря дали могат да ми го пратят с куриер.
Или някой от вас ако може и му е удобно да го купи и да ми го прати по Еконт. От Врата до офис. Аз естествено си поемам разходите.
ALFA CORSE
15-03-2008, 11:33
Обиколих магазинчетата в Пазарджик за тази гумички и няма никъдя. "Вие сигурни ли сте че съществува такъв комплет "
Та ми трябва. Някой знае ли къде предлагат тези китове и ако магазина има сайт да говоря дали могат да ми го пратят с куриер.
Или някой от вас ако може и му е удобно да го купи и да ми го прати по Еконт. От Врата до офис. Аз естествено си поемам разходите.
Има в Евро 07, може да пробваш и в магазини като ТиН и този на стамболийски 155. Ако има им казваш да ти го пратят по куриер.
Ако има само в Евро 07 и не искат да ти го пратят по куриер аз ще вземам другата седмица и ще взема един и за теб, но ще е след вторник.
За други места сега не се сещам къде може да има.
The_Game
15-03-2008, 19:54
[quote="The_Game":brha7t0j]Обиколих магазинчетата в Пазарджик за тази гумички и няма никъдя. "Вие сигурни ли сте че съществува такъв комплет "
Има в Евро 07, може да пробваш и в магазини като ТиН и този на стамболийски 155. Ако има им казваш да ти го пратят по куриер.
Ако има само в Евро 07 и не искат да ти го пратят по куриер аз ще вземам другата седмица и ще взема един и за теб, но ще е след вторник.
За други места сега не се сещам къде може да има.[/quote:brha7t0j]
За Пазарджик ли става въпрос ??
Трябва да видя къде се намира Евро 07 :? Или ТиН..
ALFA CORSE
15-03-2008, 19:59
За Пазарджик ли става въпрос ??
Обади им се по телефона в Сф. Повечето магазини изпращат по куриер.
Тук ги има адресите и телефоните (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632)
The_Game
15-03-2008, 20:02
[quote="The_Game":169w7pbx]За Пазарджик ли става въпрос ??
Тук ги има адресите и телефоните (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632)[/quote:169w7pbx]
Meрси утре ще им звънна дано стане работата. Че направо си тече тая рейка. :x
Гледам Евро 07 има в ПЗ ида да видя.
[quote="ALFA CORSE":3p7gdlp5][quote="The_Game":3p7gdlp5]За Пазарджик ли става въпрос ??
Тук ги има адресите и телефоните (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632)[/quote:3p7gdlp5]
Гледам Евро 07 има в ПЗ ида да видя.[/quote:3p7gdlp5]
Баце,в Пловдив има ТиН ,а до мен има и Евро 07,така че ако не си намерил казвай направо да видя и да ти го нося в събота на срещата.
The_Game
18-03-2008, 13:40
[quote="ALFA CORSE":13gton4n][quote="The_Game":13gton4n]За Пазарджик ли става въпрос ??
Тук ги има адресите и телефоните (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632)
Гледам Евро 07 има в ПЗ ида да видя.[/quote:13gton4n]
Баце,в Пловдив има ТиН ,а до мен има и Евро 07,така че ако не си намерил казвай направо да видя и да ти го нося в събота на срещата.[/quote:13gton4n]
Вярно направо го донеси в събота.
Имаш Л.с. И за още нещо :)
The_Game
22-03-2008, 21:14
Taка... Отново съм в процес на търсене.
Няма и няма из страната тоя рипеър кит. :x :x :x
А рейката си тече ли тече...... :cry: