View Full Version : Журналисти-монтьори :)
http://dnes.dir.bg/2008/03/18/news2784057.html
Ето и това, което ме забавлява:
* Тупкането при неравна пътна настилка е признак за проблем при шасито или амортисьорите. Може да означава и износени колянови валове.
* Цъкането, което се увеличава с ускорението, би могло да означава разхлабена част на някое от колелата или износване на основния колянов вал.
* Силното виене често е причинено от вентилатора, когато има нужда от пренастройка,
Тц-тц.... :lol:
а предпазители на спирачките? :wink: :shock: :lol: :lol: :lol:
* Силното виене често е причинено от вентилатора, когато има нужда от пренастройка,
wowo а не може ли да се дължи на износване на ремъка на алтернатора например :?: :!: :lol:
wowo а не може ли да се дължи на износване на ремъка на алтернатора например :?: :!: :lol:
Или виещи лагери на главини... Ще пусна едно коментарче, ако може да ме напътят, къде могат да ми пренастроят, който и да е вентилатор в колата :lol:
Според мен кофти превод. Но все пак имайте едно наум че ако колата ви тупка е за нови колянови валове :lol: :lol: :lol: :lol:
моята като тракаше, тупкаше, хлопаше, виеше, скърцаше... що никой не позна на боб и таро какво й имаше
шарлатани :evil:
Според мен кофти превод. Но все пак имайте едно наум че ако колата ви тупка е за нови колянови валове :lol: :lol: :lol: :lol:
Ама всичките ли са за смяна или само десните 2 ?
Като настроиш вентилаторите мове да литиш като Карлсон :D А това дето вият са вълците на колата :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Общо взето 90% от всички публикации, незасимо в коя област са подобни.Журналистите често пъти са страшно некомпетентни.
тази година за приема по журналистика в СУ няма да има изпит по Български и Литература
не ми се мисли какво ще става тепърва :shoot:
Ако е точен превода!...тия изтрепаха рибата!...трябват ми още мрежи да събирам бисери :D
Stoyan Georgiev
18-03-2008, 15:25
тази година за приема по журналистика в СУ няма да има изпит по Български и Литература
не ми се мисли какво ще става тепърва :shoot:
Това с литераурата го разбирам, защото в повечето случаи да се потготвиш за изпита се свежда до зубрене на огромни теми. Но да няма изпит по български... леле. Те сега са невреоятно неграмотни, представяте ли си за в бъдеще какво ще става.
PEPI-2ALFA
18-03-2008, 19:18
Според мен кофти превод.
Случвало ми се е да гледам по тв автомобилно предаване с " изгубени в превода" , ама айде там е в реално време (сигурно) и с комп. превод. Написано с толко неграмотен превод си е голям срам. Аматьори.
alfamicin
18-03-2008, 20:26
Те горките не познават и марките на колите,дори не си правят и опит да прочетат какво пише на тях!Преди доста време във вестник "Нощен труд" пишеше за една катастрофа в жк "Младост".Тогава бяха написали че РЕНО модел УНО се е ударило в друга кола,а на снимката колата беше ФИАТ ТИПО!
P.S. Не слгам всички журналисти под един знаменател.Има много интелигентни и умни сред тях!
Furious 155
19-03-2008, 00:14
Да ама има и много леш и сред журналистите и затова им излизат тъпотиите в пресата и нет-а. Колко мъка има по тоя свят....
Ама всичките ли са за смяна или само десните 2 ?
Ми не мога да прецена защото и от ляво и от дясно се чува музика и като пренастроя плеяра на по тих режим ще разбера. Та впрочем къде да отида за пренастройка на тоз плеяр :roll: :roll: :roll: