PDA

View Full Version : Докога ?

Naso
18-03-2008, 20:50
цък (http://www.clip4e.com/play_turcite_i_ciganite_v_bylgariq.htm)

fred
18-03-2008, 20:56
Дотогава, докато маса народ избира едните, които са създали вторите. :wink:

Alexanderbb
18-03-2008, 21:33
Абе и тия от скат са пълни ДС мекерета.
Ама някои хора помнят как бай Тошо излови всички дето сложиха бомбата и :machinegunner:
А Волен Сидеров и той марионетка дето ни прави на маймуни че като беше главен редактор на Демокрация що не викаше така.
Ей аман от този политически цирк у нас. Обикновенните турци са работливи като магарета и по-бедни и от тях защото ДПС ги ограбва както си иска. И те никога не са били настроени срещу българите защото са простоват народ и си следват корана в който пише че насилието е грях.
Ако искаме да живеем в бяла европейска държава трябва да се съберем всички и заедно да изметем все що има политик независимо от цвета му

Naso
18-03-2008, 21:44
Остави СКАТ ! Ти кажи, защо се държат така "необикновенните" турци и цигани ? Защо така ни "обичат" ? Ше каеш, че тока не сме им платили ?

vladu
18-03-2008, 22:06
паразити. сган.

fred
18-03-2008, 22:39
Абе и тия от скат са пълни ДС мекерета.
Ама някои хора помнят как бай Тошо излови всички дето сложиха бомбата и :machinegunner:
А Волен Сидеров и той марионетка дето ни прави на маймуни че като беше главен редактор на Демокрация що не викаше така.
Ей аман от този политически цирк у нас. Обикновенните турци са работливи като магарета и по-бедни и от тях защото ДПС ги ограбва както си иска. И те никога не са били настроени срещу българите защото са простоват народ и си следват корана в който пише че насилието е грях.
Ако искаме да живеем в бяла европейска държава трябва да се съберем всички и заедно да изметем все що има политик независимо от цвета му

Съгласен съм с казаното от теб, с едно уточнение, има доста писания по тоя въпрос-за прословутия атентат, та от тях излиза, че ДС си е планирало всичко-демек да си има повод.Сега дали е така или не за момента не може да се каже със сигурност, но е доста вероятно, стари фашистки и комунистически номера /като се почне от Райхстага и се стигне до разните чеченски истории из Москва/

Naso
18-03-2008, 23:23
Пак се отплеснахте ! Не говоря за атентата или дали Волен Сидеров е идиот ! Докога ще търпим ? Докога мангалите ще викат смърт за България ? Докога набедените за турци ще забраняват да се говори на български език ? Единствения официален език в Република България ? Докога ще ни викат "гяури", а ние ще им плащаме пенсиите и здравната помощ ? Докога неуки и нечистоплътни (а най-вероятно и неграмотни) миризляци ще ни заплашват в собствената ни страна ? Докога ще говорят за суверенна българска територия като за част от друга държава или нещо не принадлежащо на страната ни ?

Въпросите "докога" и "защо" са много, а най-лесното решение е... да сменим държавата.... така или иначе ще сме чужденци, но там поне местните ще са по-цивилизовани ! Но редно ли е да отстъпваме пред същества, които немогат да се нарекат дори хора ? Същества за които смисъла на живота е омразата към сънародниците им и размножаването, в което са по-добри и от насекомите ?

Сега вече ги разбирам сърбите !

Nasko_77
18-03-2008, 23:35
Дай боже да не се окажа прав, но мисля че и на нас няма да ни се размине. Котела къкри, напрежението нараства, започват да вярват в себе си, взимат за пример съседите си от юго-запад и неменуемо... един ден ще поискат и ще започнат да им подражават било то и с крайните като тях средства:?

Naso
18-03-2008, 23:37
Е тогава просто ще си сберем бохчите и кой от къде е ! Пък те тука да си играят на държава ! И без това от нея нищо не остана.... Така ше си умрат от глад ! Но пък поне ще видим Турция в ЕС...или поне Източна Румелия... :)

Nasko_77
18-03-2008, 23:47
Много жалко... описах най-страшното. Ще ни изгонят от собствените ни домове и държава. А ние разбира се ще сме безсилни защото... Големите ще ги подкрепят. Как така някаква си плюнчица от територия, която стои на доста важни и стратегически географски ширини... ще е единна и суверенна? Къде е тръгнала... какво си е втълпила? :? :(

Alfa User
18-03-2008, 23:49
Пак се отплеснахте ! Не говоря за атентата или дали Волен Сидеров е идиот ! Докога ще търпим ? Докога мангалите ще викат смърт за България ? Докога набедените за турци ще забраняват да се говори на български език ? Единствения официален език в Република България ? Докога ще ни викат "гяури", а ние ще им плащаме пенсиите и здравната помощ ? Докога неуки и нечистоплътни (а най-вероятно и неграмотни) миризляци ще ни заплашват в собствената ни страна ? Докога ще говорят за суверенна българска територия като за част от друга държава или нещо не принадлежащо на страната ни ?

Въпросите "докога" и "защо" са много, а най-лесното решение е... да сменим държавата.... така или иначе ще сме чужденци, но там поне местните ще са по-цивилизовани ! Но редно ли е да отстъпваме пред същества, които немогат да се нарекат дори хора ? Същества за които смисъла на живота е омразата към сънародниците им и размножаването, в което са по-добри и от насекомите ?

Сега вече ги разбирам сърбите !

На въпроса "до кога" - докато не се осъзнаем, и не се надигнем да запзим целостта си като български народ. Стига вече сме позволявали на всякаква измет и гадна паплач да се разпорежда с това как ще живеем, къде можем да ходим, и какво можем да правим или говорим !
На въпроса "защо" - защото никой не се интересува как да помогне на съседа и приятеля си, за да си оправят и двамата живота - знаете оная приказка за това дали е важно ти да си добре, а съседа ... Докато всеки мисли за собствената си кожица, нищо няма да се промени! А в това да се спасяваме поединично ние българите сме особено добри...
Знам колко хора сега ще се захванат да пишат как не трябва да сме така антисоциални и така нататък. Но нека тия хора поне за миг се върнат на земята - тази, българската земя - и да видят в каква изродщина живеят нашите родители, приятели и деца. Нека се замислят така ли ще продължава и занапред, или ще продължават да си мислят "абе аз нали съм си добре, а тия дето не са - да се оправят както могат".
Писнало ми е да гледам как някакви хъхрещи мангусти се възползват на 200% от МОИТЕ осигурителни права, писнало ми е да ме проверяват по три пъти дали съм си платил осигуровките преди да ме прегледат в клиника, която е на път да се разпадне, а бай мангал да бъде приеман с почести и без никакви въпроси, писнало ми е и от много други неща.. Но не мога да направя нищо САМ - за промяна са необходими повече от двама-трима ентусиаста. Не се ли събудим и раздвижим всички, нищо няма да се получи. Не се ли вдигнем като един - по-добре да си подготвим опелото като народ от сега! :priest:

P.S. А сърбите винаги са били много напред от нас по отношение на национално самосъзнание !

Furious 155
19-03-2008, 00:06

Каквото и да си говорим, написаното горе е истината!!! Оттам насетне ще се види кой, как и защо трябва да прави нещо и кое в какъв ред трябва да е, та да сме бели хора!

MainaCore
19-03-2008, 00:40
За жалост не са ни виновни нито циганите, нито турците, а сме си виновни самите ние. И освен това искам да кажа, че всичко в тая държава е толкова изопачено и наредено да изглежда по някакъв начин, че народът вярва и се възмущава, а в дъното на всичко стоят едни и същи хора. Така, че .... нямам думи. .... нямам думи...

ПС: Евала на сърбите!!! Но за жалост май днес ние ще се превърнем в един от най-близките им врагове :(

Lame_0ne
19-03-2008, 01:42
Да закарат циганите в косово, ще се решат много проблеми.

BaiJedi
19-03-2008, 07:07
Животът на една нация е такъв, какъвто сама си го направи. Всеки си заслужава управниците, защото сам си ги е избрал и си ги търпи! Истината е написана на народното събрание-"СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА". Докато тоя народ не разбере,че философията "наведена главица сабя не я сече", нищо няма да се промени.

ital_fen
19-03-2008, 08:15
За съжаление няма да се оправи скоро. Дават им все повече и повече права. Започват да се мислят за кореняци, има някой градове В БЪЛГАРИЯ в който не се чува българска реч, защото преобладават турци.
Ние сме тези които трябва да направим нещо, но какво?
Турците и циганите стават повече от нас, и са един за друг. Една сплутена общност а ние сме всеки за себе си. Никой не се застъпва за другия. Ще става все по-зле :(

pent
19-03-2008, 08:31
моля само не намесвайте сърбетата с болния им национализъм който за пореден път ще ги вкара в беля!

Бобби
19-03-2008, 08:42
Beднъж го цитирах в друга тема!...сега ще го кажа пак - "В тази държава златно жито зрее, прост народ живее"

fiore
19-03-2008, 08:49
Коментарът е излишен! Българите сме репресирани в собствената си страна. Турците на практика управляват държавата, а циганите цицат каквото могат от нея. Каква наглост- твърдят че са турци, искат да си бъдат с турски имена , но не си сменят паспортите с турски. Защо ли? Ами простичко- ще загубят изборното си право и всички произтичащи от това облаги. Какво ДПС като всички турци в българия са свободни и с повече права на практика от българите.
За циганите пък няма какво да се каже- искат да имат пари, но не искат да работят. Ако българин не с и плати тока, му го спират, ако това е циганин- му го опрощават. Ако на българин му се роди дете или се случи нещо, от социалните служби и подобни институции, вадят от през девет планини причин и да му откажат помощ и го връщат за щяло и нещяло, ако това е циганин- дори му попълват документите за да я получи. ..
Дълга тема....Един наш писател беше казал " Не народ а мърша...". Всички псувяме и се възмущаваме в компания, но като дойде момента в които можем открито да изявим позиция и да опитаме да променим нещата мълчим. Едни казват:" И без нас ще мине", други:" За какво да говоря или гласувам , като все тая", а трети " Защо пък точно аз".... Точно този тип хора според мен, нямат никакво право да протестират .
А иначе клипчето показва това, което всички знаем. Единствения ми коментар е ЖАЛКО! ЖАЛКО! ЖАЛКО! Наитина ако така продължава- Българите ще бъдат асимилирани и България ще си отиде. Таакова отношение към българите е нямало и по времето на турското робство, присъствие или както и да го наречем.

Alexanderbb
19-03-2008, 08:58
Нека първо не слагаме турците и циганите под един знаменател. Вторите са нискоразрядни и генетично ограничени елементи които самите ние (нашите си любими политици) направиха такива каквито са в момента. Защото е много изгодно да ги накараш да гласуват за теб на изборите като им разрешиш да си правят каквото искат. С тях една нормална държава може да се оправи за един два - месеца.
Сърбите и тяхния подход няма да го коментирам защото всички виждаме какво им се случва.
Имам доста приятели из различни крайща на страната и всички ми казват едно и също" ние с обикновенните турци живеем заедно и нямаме проблеми, заедно си празнуваме празниците, заедно си строим къщите и заедно си страдаме от управляващите". Защото както всички знаем ние си имаме тройна коалиция която е политически нонсенс откъдето и да погледнем. Явно причините да съществува са само лично финансови.
Също така всеки може сам да се сети че ако живота у нас стане като в бяла държава никой няма да иска да се отделя или да се пише не българин.
И ВЕЧЕ НАИСТИНА МИ ПИСВА ОТ ТАПАШКИ МАНИПУЛАЦИИ В СТИЛ РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

morfius
19-03-2008, 09:39
Докато не спрем да подвикваме Беееее ее ееее ... а направим нещо!
Но като гледам ... едва ли ще стане.
И не бъркайте турците и циганите... провокациите и реалността.
Запитайте се кой има полза от ДПС...
Кой има полза от напрежение м/у българи и турци.
Кой има полза от циганите?
Кой има полза да сме страхливи овце?!?

botsos
19-03-2008, 09:59
Това е просто нереално!
А, най - лошото е, че българския офффчи народ ще се сети да прави нещо когато вече ще е късно!

milko_166
19-03-2008, 10:01
1.Защо държавата позволи да се излъчва по националната ни телевизия новини на турски,нима в турция наши сънародници гледат родни новини на Български език.Докога,държавата ни ще позволява на тези с автобусите от турция да решават нашата съдба,и вси4ки симпатизанти на този мазен очилат циганин доган да ни смятат за гяури.Нека всеки ден да се излъчва Време разделно та дано се събуди тоз народ. :?:

Naso
19-03-2008, 10:10
моля само не намесвайте сърбетата с болния им национализъм който за пореден път ще ги вкара в беля!

Съгласен съм, но малко почвам да ги разбирам.... явно и при тях е имало малко "помощ" от разни етнически групи :(

SFINKS
19-03-2008, 10:13
нито аз нито някой тук в тоя форум е наясно кой всъщност е Волен Сидеров. Но едно е ясно , той и партията му са единствените които казват всекидневно каква е истинската ситуация с турците в България и заявяват съвсем ясно че ако зависи от тях ще ги наврът на кучето в гъза . Тва е положението . Ако на някой Българин поне млако му дреме за родината му най-елементарното нещо което може да направи е на следващите избори да излезе и да гласува за Българска партия , Атака , Герб или някоя друга а не да си стои на топло вкъщи

Alexanderbb
19-03-2008, 10:19
Атака и Герб! Не ме разсмивай моля те. бате Бойко мухобойко и Архонт Слаби Бинев. Тези ли са ти идеалите за политици които могат да ни управляват.

Naso
19-03-2008, 10:26
СФИНКС, не съм говорил нищо за Волен Сидеров, а и не това е била целта на темата.... Просто използвах предаване на СКАТ, защото там имаше исказвания на разни "български" "граждани" за "родината" им :( Вероятноста това да е нагласено (СКАТ да са им платили да се държат така), не ми се вярва да е голяма...

morfius
19-03-2008, 10:32
нито аз нито някой тук в тоя форум е наясно кой всъщност е Волен Сидеров. Но едно е ясно , той и партията му са единствените които казват всекидневно каква е истинската ситуация с турците в България и заявяват съвсем ясно че ако зависи от тях ще ги наврът на кучето в гъза . Тва е положението . Ако на някой Българин поне млако му дреме за родината му най-елементарното нещо което може да направи е на следващите избори да излезе и да гласува за Българска партия , Атака , Герб или някоя друга а не да си стои на топло вкъщи

По наясно съм от теб кой е Болен Лидеров и каква е идеята да бъде създадена хАтака... по наясно съм и каква е идеята на герба на Бърборко Бандитов.
хАтака е предпазен клапан, с приказките си и изявите си намаляват напрежението в мислещите по определени начини и така подпомагат управниците, за сметка на това управниците им дават да си пощипнат от баницата.
Гербовци от своя страна и ББ са всъщност новите 800 дни ама без царя.
Няма за кого да се гласува... а и не е проблема в гласуването...
ТРЯБВА ПОСЛЕДВАЩ И ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ НА ОВЛАСТЕНИТЕ!!!
Иначе и Кенеди да докара някой, ще стане нашенска мутра...

pent
19-03-2008, 10:33
нещо не ви харесва да имаме за сънародници цигани и турци ли?

единствения вариант е да избягате в чужбина. там поне няма цигани, но пак ще има още повече турци и достатъчно румънци :)

който е решил да остава в БГ нека свикне с реалността... за добро или лошо това е България!

SFINKS
19-03-2008, 10:43
явно добре са ви промити мозъците ... и на следващите избори пак вкъщи ще си стоите и няма да гласувате щото нямало за кого

Е ЗА ТВА И ВИЕ И ОСТАНАЛИТЕ ДЕТО ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ЩЕ ГО ДУХАМЕ НА ТУРЦИТЕ

ДА ВИ ЕБА У БЪЛГАРИТЕ С ИЗИНЕНИЕ , ТУКА ВСЕКИ ОТ ПОЛИТИКА И ФУТБОЛ РАЗБИРА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ И НАКРАЯ НИЩО НЕ ПРАВИ .... НЕЩАСТНИ МЕДУЗИ ПАК С ИЗВИНЕНИЕ

SFINKS
19-03-2008, 10:45
явно добре са ви промити мозъците ... и на следващите избори пак вкъщи ще си стоите и няма да гласувате щото нямало за кого

БЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТОЧНО ТВА Е ТАКТИКАТА НА ДПС ???
ДА ВИ УБЕДЯТ ЧЕ НЯМА ЗА КОГО И НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ГЛАСУВА

Е ЗА ТВА И ВИЕ И ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ДЕТО ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ЩЕ ГО ДУХАМЕ НА ТУРЦИТЕ

ДА ВИ ЕБА У БЪЛГАРИТЕ С ИЗИНЕНИЕ , ТУКА ВСЕКИ ОТ ПОЛИТИКА И ФУТБОЛ РАЗБИРА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ И НАКРАЯ НИЩО НЕ ПРАВИ .... НЕЩАСТНИ МЕДУЗИ ПАК С ИЗВИНЕНИЕ

morfius
19-03-2008, 10:45
Ти ходи гласувай и после си трай 4 години ... файда 0.
Нещо за обратна връзка и какво става като я няма да си чувал?!?

SFINKS
19-03-2008, 10:51
ВИЖ СЕГА МАЙ ФРЕНД
АКО НА ПРЕДИШНИТЕ ИЛИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ВСИЧКИ ЗАБЛУДЕНИ И РАЗБИРАЩИ ОТ ПОЛИТИКА И ОБРАТНИ ВРЪЗКИ ЛУМПЕНИ ОТИДАТ И ГЛАСУВАТ ЗА БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ , ДПС ЩЕ ОСТАНАТ С ТОЛКОВА МАЛКО ДЕПУТАТИ ЧЕ НИКОЙ НЕ БИ ГИ ТЪРСИЛ ЗА КАКВИТО И ДА Е КОАЛИЦИИ И ЩЕ ОТИДАТ В ТРЕТА ГЛУХА

КОЕ ПО ТОЧНО В ТАЯ ЕЛЕМЕНТАРНА АРИТМЕТИКА НЕ ТИ Е ЯСНО

----------------------------------------------------------------
При следващия пост с големи букви директно трия без да местя в коша! Направи си труда да спазваш приличие във вфорума най-сетне!

MrX

morfius
19-03-2008, 10:58
И от къде си сигурен, че резултата няма да бъде леко променен?
ДПС е опората на БКП/БСП, за това си го създадоха от няколко послушни ДС ченгета.
В момента Доган и сие съсредоточават такава икономическа мощ, че от управлението не знам изобщо можеш ли ги извади.
Само си спомни последните избори - местните, пък ми отговори - сигурен ли си в честността на изборите?!
И като оставим Бърбойко и Болния... я кажи за кого да се гласува?
СДС - призраци в блока, ДСБ - Костов се мисли за месия, ВМРО - много думи 0 резултати? БНС - пристана на корумпираните.
Няма да стане с гласуване, ще стане със протести... с/у всяко некоректно действие на които и да са управляващи... без политически мотиви и провокации... но с отстояване на интересите.
Е това го не можем, за това и ще ни шибат мангали и депесари.

Naso
19-03-2008, 10:59

единствения вариант е да избягате в чужбина. там поне няма цигани, но пак ще има още повече турци и достатъчно румънци :)

който е решил да остава в БГ нека свикне с реалността... за добро или лошо това е България!

НЕ ми харесва да ми викат ГЯУР ! Не ми харесва да слушам "Смърт за българите" от хора, на които им осигурявам оцеляването ! Не ми харесва факта, че трябва да използвам чужди езици в разни райони на страната ми или няма да бъда разбран/обслужен ! Нямам против никакви раси и етноси, просто искам гражданите на страната да се държат с другите граждани на същата страна нормално !

Както се казва... няма по-лошо от това да си бял мъж... в случая и християнин !

SFINKS
19-03-2008, 11:10
И от къде си сигурен, че резултата няма да бъде леко променен?
ДПС е опората на БКП/БСП, за това си го създадоха от няколко послушни ДС ченгета.
В момента Доган и сие съсредоточават такава икономическа мощ, че от управлението не знам изобщо можеш ли ги извади.
Само си спомни последните избори - местните, пък ми отговори - сигурен ли си в честността на изборите?!
И като оставим Бърбойко и Болния... я кажи за кого да се гласува?
СДС - призраци в блока, ДСБ - Костов се мисли за месия, ВМРО - много думи 0 резултати? БНС - пристана на корумпираните.
Няма да стане с гласуване, ще стане със протести... с/у всяко некоректно действие на които и да са управляващи... без политически мотиви и провокации... но с отстояване на интересите.
Е това го не можем, за това и ще ни шибат мангали и депесари.

ти мислиш ..... не мисли а направи това което те посъветвах
най голямото добро което можеш да направиш на ДПС е да продължаваш да си мислиш че разбираш от политика и да продължаваш да не гласуваш

Lame_0ne
19-03-2008, 11:17
За съжаление това е цялата истина и ще става все по-зле и по-зле за нас българите, а за останалите два етноса по-добре. Няма да се оправи ако продължаваме да си мълчим и не правим нишо по въпроса. Както някой каза по-горе, проблема с мангалите може да се разреши за няколко месеца. Само се замислете, полицията която е следи за спазване на вътрешния ред е подкупена от мръснте мангали. Най-голямата наглост е как няколко хероинови дилъра работат за полицай. Кажете ми как да се оправим при тая мизерия?

156
19-03-2008, 11:18

НЕ ми харесва да ми викат ГЯУР ! Не ми харесва да слушам "Смърт за българите" от хора, на които им осигурявам оцеляването ! Не ми харесва факта, че трябва да използвам чужди езици в разни райони на страната ми или няма да бъда разбран/обслужен ! Нямам против никакви раси и етноси, просто искам гражданите на страната да се държат с другите граждани на същата страна нормално !

Както се казва... няма по-лошо от това да си бял мъж... в случая и християнин !
То и аз не съм съгласен, но това за мен са си тъпи провокации.

pent
19-03-2008, 11:26
То и аз не съм съгласен, но това за мен са си тъпи провокации.

мдам, има го и този вариант... атака не са тъпи и могат лесно да копират работещия модел на републиканците в САЩ :wink:

SFINKS
19-03-2008, 11:27
Е ако няма кой да провокира заспалите мозъци да се събудят ко правим

Alexanderbb
19-03-2008, 11:30
прав е morfius, ама ние така сме затънали в матрицата че и Нео не може да ни извади. Още Алеко го е казал че и едните и другите са маскари. Не е важно само кой избираш а после да го контролираш. Да се сещате кога е била последната обща стачка у нас. Че Гърците тази година направиха вече 3

morfius
19-03-2008, 11:38
ти мислиш ..... не мисли а направи това което те посъветвах
най голямото добро което можеш да направиш на ДПС е да продължаваш да си мислиш че разбираш от политика и да продължаваш да не гласуваш

Явно отказваш да ме разбереш.
Не отричам гласуването, отричам пасуването в последващите 4 години!
Никъде не съм казал, че не гласувам... казвам, че от изброените нито 1 политически субект не може да ни "оправи" без постоянен контрол!!!

MrX
19-03-2008, 11:51
До кога ли, до тогава докато ме съветват да напусна родината си защото не ми харесва турското и циганското владичество, докато ме убеждават, че политик може да ни "оправи", докато всички са разгневени по маси, форуми, блогове и т.н. а когато се изисква намесата им казват пас и удрят поредната ракия.Няма да се оправим, защото не искаме да се оправим, наведената позиция винаги е била по-удобната поза от изправената!

piqnica
19-03-2008, 12:08
Оо вие изчакайте циганите да се доберат до интернет (което ще стане доста скоро) И тогава тежко ни.. Ще си организират такаво събиране, че не ще ни изселят от България, ами ще ни гонят и по целия свят докато не ни изтребят. Което разбира се ще стане чатвайки по скайп с роднините им по света, които естествено твърдят, че са българи там където живеят мръсните твари..
Храни куче да те лае.

търтей
19-03-2008, 12:09
АТАКААААААААААА

:idea:

леле колко прост народ имало ...
яко
:shock:

Kuku
19-03-2008, 12:18
Какво се очудваш - простия народ се манипулира най-лесно :lol:

търтей
19-03-2008, 12:21
учудвам се че ТУК има много прост народ ...

DanewRomeo
19-03-2008, 12:21
Един колега беше писал в един от разделите, че форумът изпростява от ден на ден. Чета глупостите на колегата SFINKS и се убеждавам в правотата на преждеспоментатия съфорумник. Преди да изпадаш в пуберска екзалтация ти и другите хайдути, си дайте сметката кой има интерес от ДПС и от насъскването на етносите в България. Турция? Пфффф... ами те са ни съюзник в НАТО, тъй че това отпада. И да искат няма какво да вземат от нас (освен туристите, които все повече се убеждават колко по-добре е лято в Тюркие, отколкото лято по мутренското ни крайбрежие). БКП създаде ДПС и сега си я куптивира повече от успешно и манипулира овчедушното население на родината. И още нещо, чичовци по Иван Вазов, с омраза, разделение и потисничество нищо не се постига. Евтината пропаганда не решава проблема, само дава хляб на форумните хайдути. Разните примати, които се появяват от клипчето не ме плашат. Плаши ме апатията на нашенеца и разбирането, че всичко в този живот е предначертано. По лошата схема.

П.С. Атака били това и онова, Атака са Слави Бинев, а въпросният е част от цирка в милата ми родина. Цирк "Смях през сълзи" :cry:

fiore
19-03-2008, 12:37
До кога ли, до тогава докато ме съветват да напусна родината си защото не ми харесва турското и циганското владичество, докато ме убеждават, че политик може да ни "оправи", докато всички са разгневени по маси, форуми, блогове и т.н. а когато се изисква намесата им казват пас и удрят поредната ракия.Няма да се оправим, защото не искаме да се оправим, наведената позиция винаги е била по-удобната поза от изправената! че нали тези ни навееждат все по вече та да могат да ни "оправят" и да се чустваме щастливи

SFINKS
19-03-2008, 12:54
Един колега беше писал в един от разделите, че форумът изпростява от ден на ден. Чета глупостите на колегата SFINKS и се убеждавам в правотата на преждеспоментатия съфорумник. Преди да изпадаш в пуберска екзалтация ти и другите хайдути, си дайте сметката кой има интерес от ДПС и от насъскването на етносите в България. Турция? Пфффф... ами те са ни съюзник в НАТО, тъй че това отпада. И да искат няма какво да вземат от нас (освен туристите, които все повече се убеждават колко по-добре е лято в Тюркие, отколкото лято по мутренското ни крайбрежие). БКП създаде ДПС и сега си я куптивира повече от успешно и манипулира овчедушното население на родината. И още нещо, чичовци по Иван Вазов, с омраза, разделение и потисничество нищо не се постига. Евтината пропаганда не решава проблема, само дава хляб на форумните хайдути. Разните примати, които се появяват от клипчето не ме плашат. Плаши ме апатията на нашенеца и разбирането, че всичко в този живот е предначертано. По лошата схема.

П.С. Атака били това и онова, Атака са Слави Бинев, а въпросният е част от цирка в милата ми родина. Цирк "Смях през сълзи" :cry:

пък ако и ми разтълкуваш какво се напъваш и искаш да изкажеш ....
2 свързани изречения няма в твоят пост . ако не можеш да изкажеш смислено в писмен вид тва което е в главата ти кажи .. ще помагаме с каквото можем .

както казах в Б-я от политика и футбол всички рабират .. ама не съвсем ..

а на теб и останалите такива като теб искам да кажа само:

гласувайте за Български партии на следващите избори , коя точно да е партията надявам се да ви стигне "разбирането" на политиката

milenamr
19-03-2008, 13:09
Не ми е ясно защо като се постави някоя болна тема за дискусия ,винаги първата реакция на голяма част то съфорумците е да скачат един срещу друг?????И така какъв мислите ще е резултата?Ако не се сещате мога да подскажа-точно такъв,какъвто управляващите биха искали,малкото останали българи да се насъскат един срещу друг и......формулата "разделяй и владей" да сработи с пълна сила.
Според мен и колегата SFINKS i колегата morfius са прави , всеки ги вижда по свой начин нещата ,но всъщност става дума за едно и също,а извода от него е:
Да се гласува, а след това да не се пасува.И ние избирателите да упражняваме контрол над управниците ни.
...иначе сме меко казано обречени :priest:

SFINKS
19-03-2008, 13:19
темата се казва ДОКОГА ?
тва което лъха от постовете на повечето дето се опитаха да се изкажат е : ВО ВЕКИ ВЕКОВ , Амин .

Kuku
19-03-2008, 13:23
А от твоите постове изглежда, че не знаеш каква е ролята на Атака в политиката, че не знаеш, какво се случва около Герб, че се поддаваш на евтини манипулционни трикове под формата на етнически ориентирани провокативни материали и т.н..... ама какво от това :lol:

SFINKS
19-03-2008, 13:31
виж сега , както казах от политика всички разбират , явно и ти не правиш изключение

тва дето се опитвам да ви кажа е толкова просто че явно е прекалено просто за да го схванете а именно :

гласувайте за Български партии ( която си изберете) , по този начин ДПС ще са жалко малцинство с 10-15 депутата в следващото народно събрание и ще са 9 та дупка на кавала .
Кое не схващаш в тая проста аритметика ??????????????????????????

Аз предпочитам да ме крадват Волен и Бойко даже и бай Серго и Костов , но не и рязаните

Kuku
19-03-2008, 13:34
Аз това много добре го знам и ясно разбрах, какво искаш да кажеш, НО казах, че от постовете ти изглежда друго :wink:

DanewRomeo
19-03-2008, 13:37
Мъдрецо SFINKS, ДПС винаги са в комбина, правило ли ти е впечатление? С кой, правило ли ти е впечатление? Тъй като трудно свързваш , да ти го кажем - с партиите, представители на българския етнос. Прави си сам изводите. А и това, че си готов да те краде този и онзи, действително говори лошо за перспективите пред България. Щото и други са на този акъл.

viki
19-03-2008, 13:38
виж сега , както казах от политика всички разбират , явно и ти не правиш изключение

Ти същоhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/52226.gif
Всъщност има ли област,в която да не си защитил научна дисертация ?http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/898131.gif

SFINKS
19-03-2008, 13:48
Мъдрецо SFINKS, ДПС винаги са в комбина, правило ли ти е впечатление? С кой, правило ли ти е впечатление? Тъй като трудно свързваш , да ти го кажем - с партиите, представители на българския етнос. Прави си сам изводите. А и това, че си готов да те краде този и онзи, действително говори лошо за перспективите пред България. Щото и други са на този акъл.

Лелееее ..... ма вече наистина взе да ми писва

първо

не се нарича комбина а коалиция , и е така защото са силно парламентарно представени а това е така защото Българите не гласуват .
Ако са мижава дребна паралментарна групичка с 10 човека никой няма да им обърне внимание защото ще са много малки за да свършат работа на някой от големите който няма достатъчно голям брой депутати за да има мнозинство .

второ

да , готов съм да ме краде този и онзи но не и рязаните
ако не знаеш да те осветля че политиката се прави от хора с пари за да направят повече пари за сметка на народа
така е по цял свят , даже наще политици са пълни аматъори в това как се крадат пари

vikoalfa
19-03-2008, 17:13
Само едно се моля-Родопите, да не се повтори сценария с Косово :!:
В родопите турците се множат като зайци,докога ли :?: Дотогава когато всички българи излезат да гласуват,а не да викат няма за кого.

Alexanderbb
19-03-2008, 17:21
Само едно се моля-Родопите, да не се повтори сценария с Косово :!:
В родопите турците се множат като зайци,докога ли :?: Дотогава когато всички българи излезат да гласуват,а не да викат няма за кого.

И като идеш да гласуваш като контрацептив ли ще им подействаш или ще ги превърнеш в :gayfight:

Nasko_77
19-03-2008, 19:36
Ама тука май наистина много хора твърдят, че няма смисъл да се гласува... понеже нямало за кой:shock: Вие полудяхте ли бе :?
Естественно, че вашия ПАСИВ е АКТИВ за тях. И с тази прогресия... не новини на Турски по БНТ ами направо.... Циганския ще обяват за официален, а децата ни ще бъдат задължени да го учат в училищата... понеже не трябва да има расова дискриминация примерно.

Galeano
20-03-2008, 03:06

Това е едно от малкото ти мнения които ми харесват :)

По темата, на тези от вас които не гласуват,защото всички са мошенници бих казал,че едвали някога ще се появи идеялния човек или партия за която бихте гласували с чиста съвест. Аз също призовавам за 100%-во гласуване от всички българи, а не да си мълчим като мушнати гайди ,докато онези ходят под строй до урните щот са по прости от нас

Pinky
20-03-2008, 21:34
Ама тука май наистина много хора твърдят, че няма смисъл да се гласува... понеже нямало за кой:shock: Вие полудяхте ли бе :?
Естественно, че вашия ПАСИВ е АКТИВ за тях. И с тази прогресия... не новини на Турски по БНТ ами направо.... Циганския ще обяват за официален, а децата ни ще бъдат задължени да го учат в училищата... понеже не трябва да има расова дискриминация примерно.

Всеки има конституционното право да не гласува, да го еба.

Голям страх, голямо нещо. Ама то така се манипулира.

А така, циганския, турския, учат, бой, ебат.

Спрях да се учудвам, но не спирам да се дразня, колко прост народ има.

Z:)m
21-03-2008, 14:26
...ама от толкова много страх, чак и мен започна да ме тресе...
И как така с лека ръка слагате всички в общия кюп?
И как така набързо ми насадихте омраза към България?
Как така решихте, че трябва да поискам "Независими Родопи"?
Как така решихте, че трябва да гласувам само... ама само и единствено за ДПС?
И как така ще ми нареждате да мразя и да гоня всички Българи, защото не знаели турски?
И защо трябва да крада държавата?
Защо трябва да не си плащам тока?
Защо трябва да не си плащам данъците?
Защо трябва да живея в страх от колегите си и съседите си?
Защо...?
За да се впиша под общия знаменател "турците, които искат да заличат България", че така ще е по-лесно на политиците ясно да ни разграничат едни от други и по-лесно да ни манипулират и противопоставят?
Нямам ли право да обичам Родината си - България?
Нямам ли право да бъда неин достоен гражданин?
Нямам ли право да защитя суверинитета и целостта й, когато се налага, редом с Вас?

Боли ме, когато чета всичко това!!!

SFINKS
21-03-2008, 14:46
Не се обиждай
Ние не сме проти теб а против ДПС
Никой не казва че всички турци са еди какви си .
По принцип познавам излкючително работливи , образовани и не мюсюлмани турци .
Просто като се каже Турчин и се разбира от другия вид Турци
ниско образовани, религиозно фанатизирани и изключително лесни за манипулация
Както като се каже циганин се разбира от оня вид гадни ,миризливи и крадливи цигани , не че и сред тях няма свестни хора( 1:1000)
Ти понеже си там , обясни ни на нас дето не сме там за какво наситина става въпрос .
Има ли религиозни фанатици ?
Има ли турци които мразят Българите ?

Z:)m
21-03-2008, 15:46
Омразата поражда само омраза... и нищо повече!
А че човек може да бъде супер образован и пак да е фанатик - това е друга тема на разговор. Но не търсете "врага" сред раята! Тази игра се играе на много високо ниво от много опитни играчи.
Все си мислех, че безумната война (то всяка война по принцип си е безумие) в Сърбия не беше чак толкова отдавна, за да забравят хората, че заради интересите на шепа хора могат да бъдат почернени толкова много съдби!
Бъдете РАЗУМНИ, хора!
Мърша има във всяко едно стадо!

търтей
21-03-2008, 15:59
2 часа през нощта, бар, всичко е затворено.
От дупката се показва немската мишка, оглежда се - няма котка, тичка към бара, налива си бира, изпива я на екс и с всичка сила тича обратно към дупката.
След минута се показва френската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара, налива си вино, изпива го и бяга към дупката.
Мексиканската мишка - показва се, няма котка, бар, текила, дупка.
Показва се българската мишка - няма котка, тича към бара,налива си 100 грама, изпива, оглежда се, няма котка, налива си втора, пие - няма котка, трета - няма котка, четвърта, пета... след петата сяда, оглежда се - все още няма котка, започва да разгрява мускулите и злобничко така си мърмори: "Ми че го чекаме, деба маа му.. "

pent
21-03-2008, 16:38
:paddle: :paddle: :paddle: яко

pr_00f
21-03-2008, 17:06
Само една забележка към Сфинкса който написа това нещо:

Та виждам че ти бидейки истински Българин разбираш от политика повече от всички нас. Ми бравос. Ашколсун. ( футбола няма да го коментираме)
Това че ти си мислиш нещо - не значи че е така и че другите трябва да го приемат за истина.
Иначе все пак е гот че и ти се самопричисляваш в категорията на нещастните медузи. :)

В темата изобщо няма какво да пиша - Търтея го е написал.

Blade
21-03-2008, 19:36
2 часа през нощта, бар, всичко е затворено.
От дупката се показва немската мишка, оглежда се - няма котка, тичка към бара, налива си бира, изпива я на екс и с всичка сила тича обратно към дупката.
След минута се показва френската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара, налива си вино, изпива го и бяга към дупката.
Мексиканската мишка - показва се, няма котка, бар, текила, дупка.
Показва се българската мишка - няма котка, тича към бара,налива си 100 грама, изпива, оглежда се, няма котка, налива си втора, пие - няма котка, трета - няма котка, четвърта, пета... след петата сяда, оглежда се - все още няма котка, започва да разгрява мускулите и злобничко така си мърмори: "Ми че го чекаме, деба маа му.. "
Много поучително indeed :D :!:

Naso
21-03-2008, 20:37
Омразата поражда само омраза... и нищо повече!
А че човек може да бъде супер образован и пак да е фанатик - това е друга тема на разговор. Но не търсете "врага" сред раята! Тази игра се играе на много високо ниво от много опитни играчи.
Все си мислех, че безумната война (то всяка война по принцип си е безумие) в Сърбия не беше чак толкова отдавна, за да забравят хората, че заради интересите на шепа хора могат да бъдат почернени толкова много съдби!
Бъдете РАЗУМНИ, хора!
Мърша има във всяко едно стадо!

Никой не обобщава ! Въпроса ми беше за конкретни индивиди, които ни псуват и подканват към.... как да го кажа.... сепаратизъм ако щете ! Те се знаят, виждат се и никой нищо не прави ! Всички знаем, че всяко стадо има мърша ! Е, какво правим с мършата ? Стадото е част от нас.... доколкото не се поддава на евтини манипулации :)

Не сме искали да те обидим !

SFINKS
21-03-2008, 21:42
Само една забележка към Сфинкса който написа това нещо:

Та виждам че ти бидейки истински Българин разбираш от политика повече от всички нас. Ми бравос. Ашколсун. ( футбола няма да го коментираме)
Това че ти си мислиш нещо - не значи че е така и че другите трябва да го приемат за истина.
Иначе все пак е гот че и ти се самопричисляваш в категорията на нещастните медузи. :)

В темата изобщо няма какво да пиша - Търтея го е написал.

ако не си забелязъл съм се извинил след всяка една обидна дума и то предварително , така че ти е много позакъсняла и съвсем не на място забележката :wink:

pent
28-03-2008, 16:42
ЗАБРАНЕНИЯ ФИЛМ ФИТНА!!! холандия вече трепери заради този филм :)

http://www.dailymotion.com/video/x4vd6k ... -film_news (http://www.dailymotion.com/video/x4vd6k_fitna-the-movie-geert-wilders-film_news)