Log in

View Full Version : Как се сваля цялата конзолка с часовника?

idiotcho
30-08-2005, 15:38
Часовника ми работи, но се вижда само на слънчева светлина под ъгъл.
Въпросът ми е дали има някаква лампа която да осветява матрицата или просто трябва да си сменя дисплейчето!

Ако някой знае как се сваля там далаверката моля да помогне :) става въпрос там за цялата конзолка с пепелника, запалката, копчето за аварииките, багажника и часовника!

Под пепелника развих две винтчета, но не излиза (поне не лесно) и ме е страх да дърпам още.

Mury
30-08-2005, 16:19
Зна4и мисля 4е има лампи4ка а вин4етата правилно си ги развил ама трябва по смело да дърпаш има щипки ама после слагането е мнооо гадно защото не може да се оцели куплунга на самия 4асовник така 4е ако не те дразни по-добре не се занимавай аз моя го свалях и сега не работи :frown: :wink:

idiotcho
30-08-2005, 16:29
Кофти - ще помисля малко и ще реша да дърпам ли или да не го закачам! :)
Благодаря за инфото!

boian
30-08-2005, 18:19
Аз го разглобих щото не ми бачкаше часовника и лампата на пепелника. Значи като развиеш двете болчета после се дърпа напред, има щипки които държат цялата конзола. След това разкачаш и буксите с кабелите и си готов. Часовника има лампа 1.2 вата мисля че беше. При мене едно че беше изгоряла и друго че излезе и още нещо, ама имам сервиз наблизо за телевизори и момчето за 2мин. ми го оправи

Mury
30-08-2005, 18:50
А какво е това друготе дето излезе 4е и моя не ба4ка та да го вида :wink: :wink:

boian
30-08-2005, 21:15
Ами не знам, само му погледна някакви крачета, бутна нещо и се оправи

MONI
31-08-2005, 09:13
Аз го разглобих щото не ми бачкаше часовника и лампата на пепелника. Значи като развиеш двете болчета после се дърпа напред, има щипки които държат цялата конзола. След това разкачаш и буксите с кабелите и си готов. Часовника има лампа 1.2 вата мисля че беше. При мене едно че беше изгоряла и друго че излезе и още нещо, ама имам сервиз наблизо за телевизори и момчето за 2мин. ми го оправи

Еиии сега се сещам че и на мен не ми свети пепелника .....не че пуша в колата ама пак ли трябва да свалям цялата конзола за просветне :?:

alcatrazy
31-08-2005, 11:49
Аз съшто имам тиа 2ва проблема,този с лампата го отсраних:махаш самия пепелник и поглеждаш от доло на горе:) с една отберка само избутваш лампичката и тя ще падне не е сложно 3лв е нова зелен неон;).Така а за часожника цялата конзола е на щитвтоже 4 на брой просто я идърпваш наистена опсле слагането е малко по сложно но ако имаш мерак щте стане смо преди да я слойесш набутаи кабелите и буксите на часовника там от кадето са излезнали защтото опират и се чудех кво става не е слойно 15 мин ти триабват !