View Full Version : Swatch сервиз
Здравейте.
Някой да знае къде в София има сервиз на Swatch. Скъса ми се вевижката (а е адски специфична) и искам да си купя направо нова (а не да си взема само няколко резервни звена).
Всяка информация е от полза.
Благодаря.
колега ако намериш контакти пиши, че и аз имам един Суоч скин, и се счупи на 1-вия месец, след което си стои на рафта...пък струваше 100 евро да го е.....
Дали е не Суотч, или не не знам, но доста марки има има в тоя сревиз-На Солунска между градинката на Ангел Кънчев и Следващата пряка, в поскота от Славейков към Витошка, в ляво.
Иначе аз ходя ако ми се наложи при един арменец, ЕТ Ончо, в безистена срещу кино Славейков, сега Бонжур.Безистена е този, в дъното на който е бирария Лучано.
alfamicin
21-03-2008, 21:28
На улица цар Симеон,между Бул,Мария Луиза и бул Христо Ботев.Така ти го казвам защото незнам номера.
Ако ти трябва разтегателна верижка,имам една оригинална!
На улица цар Симеон,между Бул,Мария Луиза и бул Христо Ботев.Така ти го казвам защото незнам номера.
Ако ти трябва разтегателна верижка,имам една оригинална!
Имам някакъв блед спомен, че ми казаха в магазина преди 2 години, че сервиза им бил някъде около Халите.... Май е точно този. Благодаря ти.
П.П. Тя не е разтегателна, но е направена от медицинска стомана и нещо като смеска от калчук и гума. И като поостарее тази смеска се чупи много лесно. Зава искам да си купя направо нова верижка.....
Става въпрос ето за този модел
http://eu-shop.swatch.com/eshop/uk/en/W ... 410GX.aspx (http://eu-shop.swatch.com/eshop/uk/en/Watches/IRONY/Chronos/YCS410GX.aspx)
Боянски мн си ти е хубав часовника -дано да си го оправиш по-бързо.
Botsos имам същия модел Swatch, и на мен ми се скъса верижката преди повече от година,по-скоро тези черните свръзки!В Стз намерих такава същата но и същата само че тези черните са заменени с метални елементи!Цената беше към 60-70 лв. Ако държиш ще ти дам снимка на новата верижка, но е много по-здрава от старата!
PEPI-2ALFA
22-03-2008, 23:15
... в тоя сревиз-На Солунска между градинката на Ангел Кънчев и Следващата пряка, в поскота от Славейков към Витошка, в ляво...
Мисля , че точно в тоя сервиз (само него си знам в София и е там от поне 15г.) си занесох 1 Ситизен ,че му беше паднало стъклото заедно с металния ринг. Майстора го огледа и вика "няма как да го оправя - пробвай с "канаконлит"". :lol:
Botsos имам същия модел Swatch, и на мен ми се скъса верижката преди повече от година,по-скоро тези черните свръзки!В Стз намерих такава същата но и същата само че тези черните са заменени с метални елементи!Цената беше към 60-70 лв. Ако държиш ще ти дам снимка на новата верижка, но е много по-здрава от старата!
Идеята за заменянето на черните елементи с метални не е лоша.... НО! Ако ги сменя тях, трябва да си сменя и гривната.... а тя е същата като верижката на часовника.... :(
еее, тя стана сложна! :D Но виж моя часовник и моята гривна как си пасват!
Яко, но мойта гривна е малко по - различна. Да се надявам, че там ще имат такива звена... ако нямат - май и аз ще прибегна към тази далаверка....
Оки, както си решиш колега! :wink: :D
Някой може ли да даде снимка от bgmaps с местонахождението на този сервиз, че и аз трябва да го посетя :meeting:
AntiLuuP
10-02-2009, 19:03
Мисля че в мола на стамболийски има такъв магазин ... ако в него няма в някой от останалите 2 мола трябва да има.. предполагам :?
По нагоре съм писал два магазина/сервиза, тоя на Солунска е фирмения, между Славейков и Витошка, карта не ти трябва
По нагоре съм писал два магацина, тоя на Солунска е фирмения, между Славейков и Витошка, карта не ти трябва
Тоя го знам ;)
Аз питам за тоя до халите дето е
Тоя го знам ;)
Аз питам за тоя до халите дето е
Е тоя не го знам, до Халите