Log in

View Full Version : Слизате ли да се биете по пътищата?

alfamicin
21-03-2008, 22:34
За да пусна темата ме провокира един случай онзи ден на околовръстното на разклона за симеоново.
Там двама убавци с две коли/golf 2/ каращи един след друг,май бяха приятели,скочиха да бият едно момче с един бус,който сигурно нещо ги е засякъл,незнам точно.Определено го набиха,щото те беха двама и са мнооо яки и мнооо смели и човеко е с некъв бус смотан:shock:
Аз се питам тия смелите ербапи,дали дори си помислят да свирнат с клаксона на некой едрогабаритен участник в движението,който трудно влиза в лимузина струваща примерно над 200 000?
А дали се замислят кво ще стане ако ей така слезнат да бият някой,който примерно е с психическо разстройство и с незаконен пистолет в жабката или пък да попаднат на цивилен служител на СОБТ.Дали тогава ще бъдат толкова смели или май тогава палчинката се обръща?

fred
21-03-2008, 22:41
Хъм, ами аз не се бия, не че съмдребен, ама то размера невинаги има значение :shock: , но е и простотия де, биенето по пътища и шосета,определено.
Иначе съм имал познати /в по млади години :smackbum: /, побойници, като най-големия е около 1,65-1,70 но може да пребие всяка мутра и то доста бързо.Та такива с голфове,рано или късно си намират майстора.Така преди години пък един друг познат се заял с някакъв с Москвич, само след 5 минути спира някаква там лимузина и отвътре слизат пет мутряги и викат на тоя с москвичя-Пешо, има ли проблем, а междуременно Пешо е издавил една бухалка..., едвам се измъкнал без бой .
А най силния човек, пък който познавам и по принцип не беше буен и рядко се включваше в битки го застреляха пред 1995..., абе с бой нищо не се постига.
Според мен това са просташки прояви и в такъв случай бих съобщил номерата на тия в полицията или бих свидетествал в полза на другия.

Chimev
21-03-2008, 23:04
За да пусна темата ме провокира един случай онзи ден на околовръстното на разклона за симеоново.
Там двама убавци с две коли/golf 2/ каращи един след друг,май бяха приятели,скочиха да бият едно момче с един бус,който сигурно нещо ги е засякъл,незнам точно.Определено го набиха,щото те беха двама и са мнооо яки и мнооо смели и човеко е с некъв бус смотан:shock:
Аз се питам тия смелите ербапи,дали дори си помислят да свирнат с клаксона на некой едрогабаритен участник в движението,който трудно влиза в лимузина струваща примерно над 200 000?
А дали се замислят кво ще стане ако ей така слезнат да бият някой,който примерно е с психическо разстройство и с незаконен пистолет в жабката или пък да попаднат на цивилен служител на СОБТ.Дали тогава ще бъдат толкова смели или май тогава палчинката се обръща?

Ми не знамдали знаете за случая в Благоевград със бившия вече футболист Стойчо Стоилов (дано не бъркам името, не съм особено футболен фен) отпреди неколко години. Та той така - засекъл го некакъв байо с ладата и нашия с мерцедеса тръгнал да го бие. Но нейсе - военен!! Вади си пистолета и си празни пълнитела във футболистчето. Едвам го спасиха, сега е инвалид. Та правете си изводите - агресията поражда агресия. Ако можете да минете со кротце со благо най-добре. До другия ден сте забравили :cheers:

Xtrime7
21-03-2008, 23:06
Има (гъзарчета )които си го търсят,към тях се прибавят и част от БАКШИШИТЕ.Винаги ще има някой с куц голф(мисли си че върви)да те засече,или шишо бакшишо и да ти се кара за дето ти е взел предимството
Еми извинявам се на всички които ще ме упрекнат,но с чиста съвест ще му ударя цепеника в простия не-обзаведен горен етаж.
И за връзка с килограмите,ако ще и 150кила да е,и да го нацелиш както трябва .Ще падне,поне трябва да се надяваш.
Ай,отплеснах се.СОРИ.

marrrto
21-03-2008, 23:07
Това е страшна простотия. И не само хора които карат голф са склонни към такива изстъпления. Миналата седмиза зад мен кво се случи.... Зад мен на около 20 м бавно се движи един раздрънкан форд кабрио и вътре двама ама "страшни гъзари" мислеха си че карат ферари. И една женаица най кулурно ги изпреварва и най нормално си пуска мигач и тръгва да се престроява зад тях без да им пречи по никакъв начин. Ония двамата така се ядосаха че изведнъж настъпиха газта и тръгнаха да я засичат. Почна едно свирене, светкане и като спряха на светофара шофера тръгна да излиза от колата и и искаше да бие жената :shock: :shock: :shock:
мега простотия...

alfamicin
21-03-2008, 23:12
Не искам да кажа че само тия с голфовете се правят на мъже,но случая беше точно такъв,с два голфа!
Колата не е критерий за манталитета на шофьора!

Xtrime7
21-03-2008, 23:15
Това е страшна простотия. И не само хора които карат голф са склонни към такива изстъпления. Миналата седмиза зад мен кво се случи.... Зад мен на около 20 м бавно се движи един раздрънкан форд кабрио и вътре двама ама "страшни гъзари" мислеха си че карат ферари. И една женаица най кулурно ги изпреварва и най нормално си пуска мигач и тръгва да се престроява зад тях без да им пречи по никакъв начин. Ония двамата така се ядосаха че изведнъж настъпиха газта и тръгнаха да я засичат. Почна едно свирене, светкане и като спряха на светофара шофера тръгна да излиза от колата и и искаше да бие жената :shock: :shock: :shock:
мега простотия...
Колега;е такива немогат ли да понесът няколко сопи.
В предният си пост и мах нещо такова впредвид.

marrrto
21-03-2008, 23:20

Че си го заслужават така е, да тръгваш да биеш жена е проява на нечовешка простотия и слабост. Но пък ако тръгнеш да биеш такива глупаци и ти ставаш като тях. Те така или иначе някои ден ще си намерят майстора и ще стане като в историята с москвича и мутрите :)

Xtrime7
21-03-2008, 23:25
Всичко зависи от ситуацията завмомента,ако трябва ще се правим и на глупаци.

Abizianata
21-03-2008, 23:28
когато се налага се налага :!: тва е положението може и за друго да са го били де да знаеш :?: недеите да съдите толкова прибързано
щото и аз сам имал такива изцепки и не е било за нищо :!: :!: :!:

yo
21-03-2008, 23:57
така е щом се налага се налага! Бой до убиване за някои! :machinegunner: :laser:

Mind_Control
22-03-2008, 00:45

Че си го заслужават така е, да тръгваш да биеш жена е проява на нечовешка простотия и слабост. Но пък ако тръгнеш да биеш такива глупаци и ти ставаш като тях. Те така или иначе някои ден ще си намерят майстора и ще стане като в историята с москвича и мутрите :)

А пък ако си отминеш виждайки, че искат да бият жената си още по зле и от тях... Ако видиш по- слаб човек в беда спираш, биеш ги и си продължаваш- така мисля аз!

SwappeR
22-03-2008, 00:57
Аз пък веднъж като пресичах с колело на зелен светофар за малко да ме блъсне някакъв чичка с Голф 2-ка. Наби спирачки в последния момент блейката, както имаше още много хора покрай мен и аз се ядосах и му зяпнах нещо гневно. После като ми поомина обаче осъзнах, че човека може просто да е бързал, да е бил притеснен... Хиляди причини има. Така че в такава ситуация не бих реагирал прибързано. Само ако тръгне да ми се прави някой на мъж и да слиза да ме бие, или ми удари колата - само тогава.

Blade
22-03-2008, 01:56
Често се изнервям заради малоумници, но до бой не съм стигал...надявам се и да не ми се налага.

Venci
22-03-2008, 02:11
Определено това с побоищата е голяма простотия. На мен ми стига на момента да изпусна парата и да поздравя майката и забравям.

tokata_pz_flex
22-03-2008, 02:16
Много съм спокоен и уравновесен , трудно някои може да ме изкара извън нерви ;) Но стане ли така , ги замярам с запалки , в колата имам поне 10 ;) Агресията на пътя е нещо доста грозно и глупаво ...

marrrto
22-03-2008, 06:10
А пък ако си отминеш виждайки, че искат да бият жената си още по зле и от тях... Ако видиш по- слаб човек в беда спираш, биеш ги и си продължаваш- така мисля аз!

Напълно си прав :wink:

Xtrime7
22-03-2008, 07:04
Аз пък веднъж като пресичах с колело на зелен светофар за малко да ме блъсне някакъв чичка с Голф 2-ка. Наби спирачки в последния момент блейката, както имаше още много хора покрай мен и аз се ядосах и му зяпнах нещо гневно. После като ми поомина обаче осъзнах, че човека може просто да е бързал, да е бил притеснен... Хиляди причини има. Така че в такава ситуация не бих реагирал прибързано. Само ако тръгне да ми се прави някой на мъж и да слиза да ме бие, или ми удари колата - само тогава.
Има такива моменти на разсеяност и нещата стават без да искаш.
Има и моменти в които и от гъзария може да стане голяма беля.За това на в момента се решава всичко.

1115
22-03-2008, 09:37
.... или пък да попаднат на цивилен служител на СОБТ.Дали тогава ще бъдат толкова смели или май тогава палчинката се обръща?

Toва съм го виждал.
На караулката при Владя един микробус (най-обикновен) си се спуска от Перник и закачи много леко едно копеле с лъскав мерцедес, което изкочи от Владая и се пробва с наглост да се включи в движението, защото е по-специален от другите. Та този 120кг хубостник слезе и издърпа шофьора на буса да го трепе. Грешката му беше, че в същност буса беше на "Издирвачите" и от там се изсипаха 5...6 качулки, въоражени и нервни от разходката до Дупница.
На Мутрака очит му станаха като палачинки и едвам избяга при катаджията на караулката (не по малко стреснат от него), където беше смлян от бой, заключен и остана да чака редовния патрул.

Интересното беше, че една жена каза: "Няма ли си работа полицията та бият хората по пътя", а един бакшиш рече "За нищо пребиха човека".

Интересно ми е какво щяха да кажат тези двамата, ако вместо буса беше някой дядо с лада и оня го претрепе пред катаджиите без да му мигне окото. Нестига, че беше виновен, но и арогантен.

fred
22-03-2008, 10:23
E това е добра история, дано дебелия да си е извадил поука, ако може да вади такова нещо :lol: А точно като такива бакшиши и лелки, характерна извадка на мислене от една немалка част от общството ни, сме на такова равнище, като общество, да заключим философски :roll:

viki
22-03-2008, 10:38
Мдам....ако дойде да ме бие някой,определено ще остане изненаданhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/98594.gif
По принцип не съм агресивна('апя само при команда "дръж" :roll2: ),ама съм се била три пъти през живота си.В двата случая с мъж(при самозащита ) :lol: :lol: :lol: В другият -ритах една джебчийка,която се опитваше да ме обере.. :shock:
Селски келешчета много ги обичам !Гледат руса кокошка /и и започват да се дървят..Ама като излезеш от колата и им тупнеш яко по капака или отидеш до колата им и отвориш вратата ...почват да гледат като бити кучетаhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/566524.gif
Та:ако ме нападнат ще се бия и /или ще се обадя на някого са съпортhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/134641.gif

lyuli
22-03-2008, 10:50
Мдам....ако дойде да ме бие някой,определено ще остане изненаданhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/98594.gif
По принцип не съм агресивна('апя само при команда "дръж" :roll2: ),ама съм се била три пъти през живота си.В двата случая с мъж(при самозащита ) :lol: :lol: :lol: В другият -ритах една джебчийка,която се опитваше да ме обере.. :shock:
Селски келешчета много ги обичам !Гледат руса кокошка /и и започват да се дървят..Ама като излезеш от колата и им тупнеш яко по капака или отидеш до колата им и отвориш вратата ...почват да гледат като бити кучетаhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/566524.gif
Та:ако ме нападнат ще се бия и /или ще се обадя на някого са съпортhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/134641.gif

само така!!!! :twisted: http://clubalfaromeo.com/forum/images/smiles/boxing.gif

Alexanderbb
22-03-2008, 13:21
Ми аз минавам за екстремно спокоен човек ама понякога по улиците има едни дето и камък ще изкарат от равновесие и един две пъти съм бил на ръба. Иначе точно тези прости най-често налитат на бой.

MUROMAN
22-03-2008, 13:25
Мене миналата година щеше да ме бие един много разгневен бусаджия. накратко случката.
Карам си аз баничарката и виждам една позната на спирката с/у ВМА на тролея.Качвам я правя 10 метра и чинно си спирам и чакам на десния завои на Гешов /за към Кр.Поляна /.Светофара светва-аз трътвам мн бавно ,пресичат хора през това време/бавно-бавно/,аз ги пускам да минат .През това време на Светофара от другата страна от към Гешов /направо/много настървено се изстрелва ПРЪВ някакъв агент с бус.в момента в които аз завивам той с бясна скорост ме настига,притиска,започва да ми свети /опит за прескачане/.При което аз мн се ядосах извадих си ръчичката през стъклото и му показах :fuckoff: при което след 100 метра спирам в задръстването на светофара на Сердика.Онзи бусаджията кара с бесна скорост след мен засича 2-3 коли спира до мен.Изскача някакъв дългокос ,дебел и потен бабаит -започва яростно да ме псува ,да вика да бие па колата ми и т.н.Видимо уплашен от развоя на събитията му си извинявам няколко пъти ,но онзи побеснял катил започва да бие тупаници по прозореца ,да се опитва да отвори вратата и да ме изкара на вън за да ме пребие.Момичето до мене умря от страх и уплахапрез това време.През всичкото това време се минаха 2 светофара и огромно количество от коли и никои не реагира въпреки че направихме доста прилично задръстване.По едно време този бусаджията започна да плюе по прозореца на колата и някакси успя да го отвори и се опита да ме хване но не успя гадното копеле.забравих да ви спомена ,че през цялото време в другата си ръка/не тази с която се отбранявах от него/имах един флакон полиуретанова пяна с която бях готов да изплющя злосторника ,ако се стигнеше до такъв обрат.накрая този гибон реши да ме натопи пред фирмата и извади мобилният си телефон и се обади във фирмата за да ме натопи./колата е фирмена и е с лепенки и адреси и телефони за контакт/.След кратък и съдържателен разговор ме напсува още 2-3 пъти и си замина.
Колко по-добре щеше да е да си теглиме по една един вдруги му и тва да е.
:?

Alexanderbb
22-03-2008, 13:36
винаги съм се чудил тези дето налитат да вадят някого мислят ли как този от вътре може да ги изтреска с вратата примерно

maggy
22-03-2008, 13:55
Аз много често дърпам ръчната и слизам, защото понякога много ме вбесяват, примерно някои ме е засякал или нещо от сорта бибиткам му, а той почва да ме храни на майка, а стане ли въпрос за майка ми ставам свирепа!!! Миналата год един сам го преследвала 10 мин из някакви улички докато спре, разбира се стана мазало, бях с изкалчен глезен, защото ми затвори вратата докато крака ми беше отвън ,с изпочупени нокти и един счупен пръст те пък от боя

Furious 155
22-03-2008, 14:03
Az вчера много се ядосах на един шибек с бургаска регистрация и БМВ, и тоя в локалното на цариградско до макдоналдс има две колони коли той с насрещното срещу мен ката дееба катила, и бая ми мина да спра и да сляза, ма като не намерих нищо подходящо до мен го пуснах гадния тарикат да мине!!! :smackbum: :laser: :chair: направо побесняавм понякога като такива се пробват да карат все едно пътя е на баща му и за него правила няма :mad: :mad: :mad: :mad:

mim
22-03-2008, 14:11
леле, колежки, като ви чета...
аз освен да се изпозаключа друго не мога да направя
за да не отнеса боя отнесох една глоба с привикване в кат за птп, за което не бях виновна, ама трябваше да си плюя на педалите, щото ми излезе един шишо бакшишо (уф като се сетя, това определение е много миловидно за тлъстото, тъпо грозно "нещо"
ама майната му, мина 1 година от тогава

ivo_red
22-03-2008, 16:10
Абе общо взето всички са големи мъже на думи и по форумите, докато не дойде момента на истината. много измет има по пътищата, а българина по принцип е "женски полов орган" и много малко са хората, дето ще ти се притекат на помощ, ако някой те налага. За тва-нещо за самоотбрана в колата и тренировки. Тия, дето слизат да раздават правосъдие са комплексри и вътрешно ги е шубе, за тва се правят на голямата работа, когато видят някой по-слаб. Такива бабаити заслужават да бъдат смазвани при всяка възможност. Всички си викат "тоя ше си намери майстора", но докато тва стане, ще е изтормозил сума ти народ. Който нож вади, от нож умира!

търтей
22-03-2008, 16:17
Аз много често дърпам ръчната и слизам, защото понякога много ме вбесяват, примерно някои ме е засякал или нещо от сорта бибиткам му, а той почва да ме храни на майка, а стане ли въпрос за майка ми ставам свирепа!!! Миналата год един сам го преследвала 10 мин из някакви улички докато спре, разбира се стана мазало, бях с изкалчен глезен, защото ми затвори вратата докато крака ми беше отвън ,с изпочупени нокти и един счупен пръст те пък от боя

мали колежке :shock:
къде караш да мина да те засека :wink:

lyuli
22-03-2008, 16:46
леле, колежки, като ви чета...
аз освен да се изпозаключа друго не мога да направя
за да не отнеса боя отнесох една глоба с привикване в кат за птп, за което не бях виновна, ама трябваше да си плюя на педалите, щото ми излезе един шишо бакшишо (уф като се сетя, това определение е много миловидно за тлъстото, тъпо грозно "нещо"
ама майната му, мина 1 година от тогава

абе да ти кажа и аз съм така..... Заключвам се и газ до дупка.....

но до сега не ми се случвало някой да ми налита, честно казано.....

ако се стигне до бой и няма измъкване направо незнам какво бих правила..... :?:

crazy_dude_
22-03-2008, 17:21
Просто хората не си търсят правата. Като те набие, ама стой хубаво да те набие, при всички положения го усъждаш и ти плаща цял живот. Да го питам дали ще бие после.

Преди няколко месеца попаднах на същата случка в Люлин.
Един гъзар с Нисан беше ударил едно тико. Наистина, Тикото беше виновно, излиза от пряката и отнема предимство. Но искам да ви кажа, че онзи пък имаше 40м. спирачен път, карал е поне със 100км/ч.
Освен всичко налагаше жената, която управлявала тикото.
Стана ми много гадно от ситуацията. За момент си представих, че майка ми може да е в тази кола и тоя помияр да я бие. Нали се сещате, че там го оставях?
В крайна сметка е много гадно, но нещата могат да се оправят и без юмруци. Все пак не сме в каменната ера

DeViL145
22-03-2008, 18:36
По принцип не слизам ама ... случвало се е. По-често ги псувам и ги нервя.

75TwinSpark
22-03-2008, 20:07
Просто хората не си търсят правата. Като те набие, ама стой хубаво да те набие, при всички положения го усъждаш и ти плаща цял живот. Да го питам дали ще бие после.

Колега бой и еб... не се връщат тази приказка не е случайна,ти чакай убаво да ти смачкат кокалите па после се надай некой да усъдиш у БГ
така ли ще кажеш на женати или приятелката стоите там докато ви строшат кокалите хахахаха стига бе

Преди няколко месеца попаднах на същата случка в Люлин.
Един гъзар с Нисан беше ударил едно тико. Наистина, Тикото беше виновно, излиза от пряката и отнема предимство. Но искам да ви кажа, че онзи пък имаше 40м. спирачен път, карал е поне със 100км/ч.
Освен всичко налагаше жената, която управлявала тикото.
Стана ми много гадно от ситуацията. За момент си представих, че майка ми може да е в тази кола и тоя помияр да я бие. Нали се сещате, че там го оставях?
В крайна сметка е много гадно, но нещата могат да се оправят и без юмруци. Все пак не сме в каменната ера

сега ако кажеш че си стоял и си гледал само......

иначе по темата слизал съм доста пъти рядко съм се бил, то в такива случай зависи от хората все пак(жените ги изключвам).Определено нема да чакам да ми счупат кокалите.Конкретни случаи нема да разказвам :wink:

Kuku
22-03-2008, 20:27
Аз съм се млатил, млатим се и па ше се млатим, а и мен са ме млатили :lol:

ne0
22-03-2008, 20:32
много ясно!!!

Mury
22-03-2008, 20:34
Аз съм се млатил, млатим се и па ше се млатим, а и мен са ме млатили :lol:

Тва е ясно :twisted: :twisted: :twisted:

code
22-03-2008, 20:37
Да слезеш от колата да се разправяш трябва да си голям тъпак, който и без това никой не го познава следователно няма и как да се изложиш :roll: Веднъж един моканин ми налетя такъв бесен някакъв, фучи, бучи викам му:
- Човек, не се ядосвай бе!
- Айде няма!
и си тръгна 8)

Kuku
22-03-2008, 20:56
С толкова дебили по улицата, друг начин няма :?
Мен ме засича един на надлез Надежда, без мигач, без нищо, появява се от майната - свиркам му аз, а тоя се изравнява с мен и започва да ми държи сметка, за какво му свиря, кой ми бил дал книжка на мен, като не съм можел да карам да си стоя в нас, ако толкова лесно съм се стряскал, значи съм бил за психиатрия :? :roll:
Изобщо не го изкарвах от колата...

code
22-03-2008, 21:25
:lol: Един познат на пъпа на Б-с, кръстовището на Трапезица слязъл с колега да се млати, без нито дума слизат и се запукват :shock: Та тоя познат 60кг напикан и отнесъл 2 крошета, омекнали му капачките, че се върнал и извадил от колата някаква щанга за гуми . . .
След което ги разтървали. И го питам защо му беше излагацията и да ходи надут цял месец.? Обяснението: аз карам BMW, а тъпака с Лада и ша ми са прай :shock: No comment

pinko
22-03-2008, 21:47
Преди около седмица, около полунощ, на кръстовището на Коперник и Шипченски проход един пикльо с голф тройка се размина на една боя с 166-цата, щото се опита да вземе завоя с ръчна. Ама явно релсите го излъгаха и се шибна в бордюра. Сцепи си задната гума и нещо изкриви по окачването, щото Голфа отзад стоеше твърде странно - едната задна гума беше изкривена като предна, при навит волан.

Аз спрях, отидох, забих му един шамар, взех му ключовете от колата и ги фърлих надалееееече в едни храсталаци. На сутринта на светло щеше да си ги намери, вероятно.

Дееба и пикльовците, дето се правят на рацери през нощта. :twisted:

MUROMAN
22-03-2008, 22:01
Аз спрях, отидох, забих му един шамар, взех му ключовете от колата и ги фърлих надалееееече в едни храсталаци.

и един мой познат така прави. :D

viki
23-03-2008, 11:03
Maggy -недей с ръце да удряш !Боли!Само с шутове -чиста раОта,най-много да счупиш някое токче :lol: :lol: :lol:
п.п.
аз си имам и бухалчица* в колата и нож в чантата ииии други неща ...ама това друга темаhttp://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_twisted.gif

*бухалчица -не е в смисъл на женски бухал :roll2:

marian
23-03-2008, 11:32
Аз съм се млатил, млатим се и па ше се млатим, а и мен са ме млатили :lol:И аз така

Blade
23-03-2008, 12:13
Maggy -недей с ръце да удряш !Боли!Само с шутове -чиста раОта,най-много да счупиш някое токче :lol: :lol: :lol:
п.п.
аз си имам и бухалчица* в колата и нож в чантата ииии други неща ...ама това друга темаhttp://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_twisted.gif

*бухалчица -не е в смисъл на женски бухал :roll2:
Ааа аз си помислих, че е женски бухал :?

galinves71
23-03-2008, 12:15
на бой не налитам но за отрицателно време изкачам от колата.веднъж в шумен карам по 1булевард и пред мен уно спряло,погледнах в огледалото видях мерджан да дава мигач да ме изпреварва изчаках го и след това дадох и аз ляв за да заобиколя уното но в същия момент 1 пишлеме което беше след мен тръгва мен да изпреварва но без мигач,точно като се изравних с уното и той се изравни с мен но отсреща идва друг мерджан а от лявата страна на платното има паркирали коли и в 1 момент ставаме 5 коли на платното и за да не се хакне челно в насрещния ме сви и ми искърти огледалото ,значи не разбрах кога бях извън колата даже женами викна- Гальо колата тръгна назад ,лапето излезе синьо от страх да не го бия и ми вика-бате не ме бий не видях мигача ти

ninormal
23-03-2008, 12:51
Май нежната част от форума е по-нахъсана и настървена :) Да се пазите момичета ;) Тази тема може да отвори друга "Какво носите в колата си за самоотбрана" :) Мразя боя,но някои заслужават да бъдат бити :twisted:

MUROMAN
23-03-2008, 13:31
Мразя боя,но някои заслужават да бъдат бити :twisted:

100% истина.

SFINKS
23-03-2008, 16:55
готина тема :lol:

при мен най готиния случай е следния :

лято , в бургас , с приятетелите ми ( баскетболния отбор на френската гимназия, аз съм 180 см и 85 кг и съм тотално най ниския и лекия в отбора:)както много често правим, отиваме с буса на единия за миди на юг.Буса е форд транзит с тъмни стъкла и въре сме 10 човека ма тва отвън няма как да го видиш :lol:

шофера е с очила и е на 18 години ( всичките бяхме на по 18 години тогава ) . Двама тарикати които изпреварихме ни настигат и засичат буса ма така че да няма какво друго да направим и да спрем и слизат и вадят шофера да го бият . Е тва им беше сигурно най голямата грешка в живота .... баскетболисти на 18 години имат много енергия ще знаете....

Kuku
24-03-2008, 11:19
Пресен случай от преди 10мин. - пътувам по бул."Хр.Ботев" към 5-те кюшета, от там продължавам по бул."Прага" и заедно с мен от лентата за ляв завой към НДК, направо продължава един глупендер с някакво дърто "Терано", щом стъпихме на бул."Прага" започва да ми надува клаксон и заплашително да ми се лепи от страни, все едно ще ме удари - е, такъв дебил какво да го правиш?! :?
Не се стигна до бой, но си разменихме доста остри реплики по адрес на близки роднини, а и те бяха двама в джипа, та сигурно щяха да ме набият, ама да ме бият, мен от шамари не ме е страх, лошото е, че тоя ще си остане проЗ во веки :evil:
А и днес е едно престрояване, ама утре не се знае, какво нарушение ще направи :(

Max
24-03-2008, 12:37
Определено това с побоищата е голяма простотия. На мен ми стига на момента да изпусна парата и да поздравя майката и забравям. :thumbup:

Gho5t
24-03-2008, 13:35
Да е простотия е щото както предишните коментари като тоя военния с ладата и тн :) незнаеш на къф ще попаднеш...

Old Fox
24-03-2008, 13:57
До бой не се е стигало. Даже съм за белязал, че на такива напушени, дето се палят като им кажеш човешки две три думи веднага им минава. А ако се насилиш да им говориш на Вие опулват очи клякат и започват да каканижат и да се извиняват.
Обаче не винаги става. Някои са много нагли. Само веднъж съм засичал кола и съм я принуждавал да спре. Едно рено буквално ме натика на тротоара, защото беше решил точно в тоя момент да ме изпревари, а отляво имаше спряла кола. Та засичам го излизам "Е хубо де не ме ли видя?"
Отговора ме разби "Чакай бе момче ти говореше по телефона и кривна в ляво" Егати наглия тип. И тия простотии ще ги разправя и на полицията ако стане нещо. После доказвай че нямаш сестра...

SwappeR
24-03-2008, 14:15
А аз вече се чудя с тея всичките простотии дето стават по пътищата дали няма да е зле да си купя един газов пистолет. Да го скрия някъде - да речем в джоб под седалката, че да не може да се намери лесно и просто ако някой почне да се прави на звезда и да ме изкарва от колата, му го опирам в главата и питам - кажи сега, кво сакаш? Сакаш да акаш?

Kuku
24-03-2008, 14:39
По-лошо ще стане за теб с газов пистолет....

lyuli
24-03-2008, 15:20
т'ва с пистолетите не си е работа. ами ако оня извади истински???

аз присъствах веднъж на такава случка: засичат се един друг некакви тарикати, при което на светофара едните слизат и започват да дърпат предния тип от колата да го вадят да го бият. И то нали лято всеки с отворен прозорец..... В един момент обаче спътника на тоя дето го теглеха излиза от колата и за почва да размахва пистолет..... Мене страх ме хвана, ще вземе да стреля и случай до уцели някои, та дадох газ и незнам какво е станало.....

bouncer
24-03-2008, 15:21
сигурен съм че почти няма шофер, който да не е бил на секунда от масивен инфаркт в следствие на нечия зверска тъпне на пътя! в такива моменти не да го бия искам а да го убия другия! ами ако беше някой дядо с внучето си и не съумее да завие толкова бързо? ако точно тогава ме е засърбял левия та*ак и зластно го чешем с доволна физиономия и ония ме размаже! А? кво ще стане? яаз с две ръце поддържам колегата Кики - бил съм се, бия се и ще продължавам да се бия когато се налага! а за другия колега с газовия пистолет....ами ако онзи не се впечатли? ще стреляш? както си седнал в колата и най-верочтно с колан си заминал от всякъде...пък и ако онзи извади доволно изтъркан от употреба макаров а? не е оферта тва! а и има една приказка "пистолет и пишка вадиш само ако ще ги ползваш!"
тва с боя по улиците е пълна простотия.......ама аз съм си простак!

morfius
24-03-2008, 15:51
Тая тема доби интересни измерения...
Всеки е имал такива случки, че да изпише фермани.
Но боя е решение само ако няма друг начин... а това с газениците е смехотворно.
Вярно, че ако имаш първи патрон халосен, можеш му опърли фасона на пишман бияча, ама ако има боен може да те гръмне като куче и ще си си сам виновен.
По добре един евтин дезодорант дръжте в колата, пръскаш му в очите и му гледаш сеира ... ще забрави и за бой и за перчене.

bouncer
24-03-2008, 17:11
не съм много съгласен с теб. с халостния патрон от упор можеш да го убиеш като нищо! особено ако е в ухото...не е шега работа това! ако му го забодеш в устата и стреляш шансове да оцелее почти няма - разкъсване на трахеята, изгаряния и т.н.

ама има вариант ако онзи е по-смел да ти го вземе и да изстреля целия пълнител в тебе и в тая тясня кола не ми се мисли какво ще бъде!

Kuku
24-03-2008, 17:14
Без значение с какъв пистолет стреляш, ако нямаш намерение да бягаш от мястото на стрелбата, никога не трябва да стреляш от колата - винаги първо излизаш и тогава пуцаш, защото в колата си в капан :idea:

morfius
24-03-2008, 17:18
То и с газов патрон пак така можеш да убиеш...
Ако не знаеш какво правиш с тоя пистолет, не ти го трябва в теб.
Аз за какво разправям за малко евтинко дезодорантче, ще му люти на очите и носа бая после и ще забрави да се репчи... много знае с какво си го напръскал.

lyuli
24-03-2008, 17:27
.
Аз за какво разправям за малко евтинко дезодорантче, ще му люти на очите и носа бая после и ще забрави да се репчи... много знае с какво си го напръскал.

това е добра идея!!! :twisted:

morfius
24-03-2008, 17:36
Само не знам с какво ги пълнят сега, когато ползвахме такива дивотийки още имаше останали по складовете - Зелена ябълка, спиртна есенция, люти като домашна 60 градусова на езика ... а тия дето отнасяха пръскането не съм ги питал как е на очите :lol:

Kuku
24-03-2008, 17:38
С насрещния вятър ко праим? :roll:

lyuli
24-03-2008, 17:38
Само не знам с какво ги пълнят сега, когато ползвахме такива дивотийки още имаше останали по складовете - Зелена ябълка, спиртна есенция, люти като домашна 60 градусова на езика ... а тия дето отнасяха пръскането не съм ги питал как е на очите :lol:

абе със сигурност е зле и определено неочаквано и ще има ефект колкото човек да се спаси ;)

bouncer
24-03-2008, 18:26
аз винаги съм бил фен на тийзър-а. много е забавно как истрелва диодите на 15 метра и такъв ток ти пуска че направо не е истина! а за дезодоранта и тем подобни спрейове....то е същото като газовия пищов - ако си в колата си се преебал! общо взета ако на някой му се случи такава случка и видите, че неминуемо ще се стига до бой, моят съвет е да излезето от колата преди другия, защото иначе си в капан - няма много шансове. а най-хубаво е ако успееш да изскочиш преди тюфлека да е излезнал и в момента в който си подава тъпата тиква от вратата да я ритнеш яко за да го приклещиш между вратата и купето - много ще му е неприятно...и винаги ама винаги помнете - в такива ситуации няма правила, няма честно нечестно - или ти или той тва е!

SwappeR
24-03-2008, 19:09
Според мен ако някой има макаров в себе си няма да тръгне просто да ме бие. Щом като веднъж е спрял и е излязъл да се прави на мъж няма да го държи просто така в себе си. Но както и да е, осъзнавам, че наистина в близка схватка няма как да се използва газов пистолет рационално. С дезодорантчето е идея. А с електрошока може би като с газовия пистолет - в близък бой не е подходящ. Най-доброто лекарство в тая ситуация май е да запазиш самообладание и да действаш бързо.
Като се разправяме за такива неща - внимавайте като ходите в Румъния. Вече чувам две истории от първа ръка за простотии - един път по пътя към Букурещ някакви диви селяни в RAV4 се опитали да свият един познат и да го спрат, за щастие се измъкнал. Друг път друг приятел на връщане от Трансилвания го застига и свива някаква старичка Дачия, отвътре скача циганин и му спуква стъклото отпред, отдясно с удар с юмрук. Няшия дал газ и дим да го няма. Така че се презастраховайте като ходите натам.

Crusader
24-03-2008, 19:35
Не Ви съветвам да вадите газово оръжие на улицата, скоро познат ми показа реплика на Макаров, почти идентично копие на служебния ми Макаров, та дори и кафявите чирени със звездата /само че е 8мм и цевта е някаква калпава сплав/, ако на улицата някой размаха пред мен такова нещо, аз няма как да разбера че е ГСО и въпросния човечец има шанса да отнесе няколко /около 15/ 9мм куршума от личния ми Аркус. В съда ще мине 100% за самозащита!
Ако пък въпроснич пич е мераклия да се посбием като мъже - не отказвам, но предпочитам да не се стига до там!

fnt
24-03-2008, 19:42
Слизал съм, слизам и ще слизам като някой се прави на отворен когато не е прав. Много се дразня на някой който не знае правилника и псува, как да не му .......

alfamicin
24-03-2008, 22:55
Не Ви съветвам да вадите газово оръжие на улицата, скоро познат ми показа реплика на Макаров, почти идентично копие на служебния ми Макаров, та дори и кафявите чирени със звездата /само че е 8мм и цевта е някаква калпава сплав/, ако на улицата някой размаха пред мен такова нещо, аз няма как да разбера че е ГСО и въпросния човечец има шанса да отнесе няколко /около 15/ 9мм куршума от личния ми Аркус. В съда ще мине 100% за самозащита!
Ако пък въпроснич пич е мераклия да се посбием като мъже - не отказвам, но предпочитам да не се стига до там!
За ответната реакция срещу газовия пистолет съм съгласен,ама за няколко изстреляни срещу накой.....
Според нашите закони,няма да мине за самозащита.
Ако си ко гръмнал с един в краката,може да мине,иначе го тълкуват като превишаване на правото за самозащита или нещо такова,незнам точно терминологията.

morfius
24-03-2008, 23:00
Идеята на дезодоранта е, че действа само където е силната струя, ако го върне в колата вятъра ще си все едно излязъл от ретро магазин на аромат, но нито ще те задуши, нито ще гледаш през сълзи 1 час :)

Alfoso
25-03-2008, 11:16
По принцип съм доста спокоен човечец,особено на пътя.
Ама забелязвам това равновесие започна да се нарушава,сигурно е от годинките :lol:
И аз си мислех за варианта с газовия пистолет,но вече се отказах след като прочетох по-горните постове.
Плюс това боя не ми е най-силната страна и едва ли бих прибегнал до физическа разпра.Все си мисля,че има далеч по-дипломатични начини за решаване на конфликти...ма знае ли човек :roll:

Blade
25-03-2008, 11:32
Ама забелязвам това равновесие започна да се нарушава,сигурно е от годинките :lol:
И аз си мислех за варианта с газовия пистолет,но вече се отказах след като прочетох по-горните постове.
Плюс това боя не ми е най-силната страна и едва ли бих прибегнал до физическа разпра.Все си мисля,че има далеч по-дипломатични начини за решаване на конфликти...ма знае ли човек :roll:
С българския селски манталитет няма да намериш по-дипломатичен начин, повярвай ми ;)

Furious 155
25-03-2008, 11:53
С българския селски манталитет няма да намериш по-дипломатичен начин, повярвай ми ;)

Истината е друга за манталитета - човек който прави тъпотии по пътя едва ли има манталитет по-голям от на котката в нас. Самото явление на ситуацията която създава и не осъзнава деянието си, оттам идва и момента в който ти кипва и искаш да слезеш! Та колкото по-културни и осъзнати хора управляват автомобили, толкова по-малко конфликтни ситуации ще има по пътя. Не случайно има изискване да имаш основно образование, за да имаш книжка, което обаче хич не е гаранция за качеството на задволанното устройство.

Отделно на всичко забелязвам че доста хора като карат правят и разни други работи, като ядене, пиене, мазане, зяпане в грешното огледало и така....

Gho5t
25-03-2008, 12:49
То маи верно си е войната на пътищата тука за некви пистолети почнахте да говорите :) тия дето имат пистолети в тях ( не газови ) неги носят ако ги засекат на улицата случайно... вие 1 вид искате да се въоражите ако някои ви засече или тн. и стане бои ли ?

code
19-04-2008, 20:24
http://zazz.bg/play:db553297 - ако решите да се биете по улиците да знаете как изглежда отстрани :D

Stoyan Georgiev
19-04-2008, 20:56
един чичак вчера като го изпреварих ме настигна и ми изкара пистолет, от там нататък, нищо няма да казвам :roll:

Satanism
19-04-2008, 21:04
Аз си нося bat-а....на бой пръв няма да скоча, ама...ако някой излезе от колата с мераци да ме бие...направо го почвам с дървото...

Оги
20-04-2008, 20:43
Бил съм на 16-17 год. когато едно чиче ми изкара макаров ,но грешкато му беше ,че не го използва ,докато хората които бяха из квартала извикаха полиция и те дойдоха ,не че ни е много голям града ,но полицаите се видяха в чудо кат видяха чичката а аз някакъв скакалец бил съм 55-56кг тогава та чичката го размазах от бой.А тия дето вадят пищаци ,ако пищака е истински почти съм сигурен ,че не са готови да го ползват а го вадят за заплаха.Със газеник съм стрелял по човек и сега имам газеник но не го нося ,по-добре от газеника е едно парче траба и да удряш пръв.

Та по темата ,миналата седмица един пазарджишки бияч ме засече хубаво,че карах бавно ,моята реакция меше вдигане на рамене и гледане учудено ,при което бияча слиза от колата и тръгва към моята със закани и с реплики от сорта кво уе кво уе как си искам ша карам ,но сигурно "бияча" а тоя е от тия биячи когат 3-4ма бият един или двама и после виж ме кой сам.Та тоя при вида че си свалям стъклото а не съм подвил опашка и готов да бягам нещо му умекна тона на гласа ,но си остана нагъл ,не сме се били ,но малко ме е яд ,че не го поизтупах яко ,защото го знам тва лайно много добре и съм на 100% сигурен , че ако бяха 2-3ма щяха да ми наскачат да ме бият.И можеха да ми набият ,но със сигурност щяха да ударят на камък и да претрепа поне един ,па другите да ме бият.

sa6o_roman
20-04-2008, 21:41
ако претрепеш яката един от тех, има 2 варианта, претрепват те по хубаво те, или се изплашват и бегат..

тва не само по пътищата а въобще

galinves71
20-04-2008, 21:42
един чичак вчера като го изпреварих ме настигна и ми изкара пистолет, от там нататък, нищо няма да казвам :roll:стига а колега,преди 20 и повече години когато бях на 15-17 години един мой комшия имаше баджанак в австралия и му бяха дошле на гости децата му ,1диния каза че му направило голямо впечатление че тук в БГ било адски споко,при тях на острова всеки МЕН носел ГАНГ и си било кото поа УЕСТЪРНИТЕ,сега ако дойде ще каже със сигорност че ТЕКСАС се е преместил в БГ. :drive: :paddle: :lsabre: :laser: :machinegunner: :guns: :shoot: :biker: :busted_cop:

SwappeR
21-04-2008, 01:47
Тея "биячи" разчитат точно на наглостта си в повечето случаи. Вчера вечерта се прибираме с четирима мои приятели от кръчма, жулили сме яко бири ама си вървим кротко и мирно по улицата, че даже и по права линия без да се подпираме на бордюра. Мина някакъв със праисторическа Лагуна, а от задната врата се тътри някакъв парцал - жена му на оня не знам как е сядала в колата, ама половината и рокля се вееше кат знаме на войвода. И ние - яко смях. Таман се поуспокоихме и продължаваме и в същия момент оня бабаит прави нещо ТЪПО. Яко спирачки, връща се с мръсна газ и с хиперголфарски тон ни вика на нас петимата "Нещо смешно ли видяхте, момчета?". Все едно бат Бойко се изказва по телевизията. Ние седим втрещени и се чудим как тоя смее да ни държи такъв тон сякаш кара голф с лепенки "Bass M Bass". WTF??? Докато разберем кво става оня ни погледна и много баровски вика "Така си и мислех" и отпраши. А ние седим кат добичета и преживяме на оня лафовете. Не стига другото, ами изгнилата лагуна беше с десен волан. И от тогава все чакаме да засечем някъде "англичанина" и да му сложим малко лепенки на Лагунката, че да бяга по-бързо като ни види :twisted: Не стига всичко останало ами и малкото му дете беше в колата.

BOBBY PLEVEN
22-04-2008, 01:31
Аз лично смело си акзвам че се бия и то не е било един път.В никакъв случай не е простотия да си отстояваш правата и дане се даваш на някви боклуци.Не ме бъркат S-class AUDI A8/S8 или някви такива.Нито оня колко е як или такива рабои.Важнотъо колко е си шантав ти (а аз съм ненормален) и страх нямам.Никога не бих скочил на човек дето нищо не е направил.Ама примерно оня ден си карам аз и един доста нагло се престроява и ме сече много грубо удям спирачки леко докоснах клаксона и оня слиза и започна "с кво бе кво искаш на майка си" нататък е ясно и кво аз трябва да си тръгна като женски полов орган защото било простотия.Айде моля ви се.Слизам в лявеата ръка беретата и учудващо и в тоя както от много такива случай човека стана много по културен и сдържан аз разбира се не смачках си го от бой запалих си алфетката тръгнах си и чиста работа.

Stoyan Georgiev
22-04-2008, 12:20
Слизам в лявеата ръка беретата

:roll: хубаво си го набил ама това можеше да го пропуснеш

ако същия този чичак, за който писах по-горе не ми беше изкарал огнестрелно оръжие такъв щеше да го ръби, че нямам идея в коя болница щяха да го съберат

идеята ми е, че ако не си готов да ядеж бой, не слизаш да стресираш хората с оръжия

bouncer
22-04-2008, 13:10
само да вметна до всички последователи на Уайът Ърп в тоя форум - ако видя как някой ми слиза от колата с пищов в ръката и ако аз имам пищов дали пък няма да ти гръмна капачките а? я се стегнете момци! ще го развееш тоя пищов и кво? ами ако пиче излезе някой печен адвокат? то това си е заплаха за убийство и като те осъди ще лежиш цифром и словом 3 годининки! ма луди били, ма шантави, ма тва супермен е нищо беее! като си тарикат слизаш и ако си решил да се биеш се биеш - веднъв ти ще го биеш, някой път тебе ще те бият няма как! ама да се правите на каубойци ми е много смешно! няой ден може да ви гръмнат за това! айде със здраве!

търтей
22-04-2008, 13:14
ти мое излееш от село, ма селото никак не мои излаа от теби :idea:

Stoyan Georgiev
22-04-2008, 13:43
само да вметна до всички последователи на Уайът Ърп в тоя форум - ако видя как някой ми слиза от колата с пищов в ръката и ако аз имам пищов дали пък няма да ти гръмна капачките а? я се стегнете момци! ще го развееш тоя пищов и кво? ами ако пиче излезе някой печен адвокат? то това си е заплаха за убийство и като те осъди ще лежиш цифром и словом 3 годининки! ма луди били, ма шантави, ма тва супермен е нищо беее! като си тарикат слизаш и ако си решил да се биеш се биеш - веднъв ти ще го биеш, някой път тебе ще те бият няма как! ама да се правите на каубойци ми е много смешно! няой ден може да ви гръмнат за това! айде със здраве!

ти мое излееш от село, ма селото никак не мои излаа от теби :idea:

общо взето това ми е идеята ;)

на такива "каубои" (мерси за идеята) просто не им пожелавам да им се падне някое перде, щото познавам поне двама тримца къде и те имат аресенали по колите и не ги е страх да ги ползват. ще стане като по някой филм.

ама то аборигени има секви

virusalfa
22-04-2008, 16:59
А дали се замислят кво ще стане ако ей така слезнат да бият някой,който примерно е с психическо разстройство и с незаконен пистолет в жабката или пък да попаднат на цивилен служител на СОБТ.Дали тогава ще бъдат толкова смели или май тогава палчинката се обръща?Има в Булгаристан един футболист от Благоевград-Стойчо Стоилов се зове.Ако помните,бил го засякъл някакъв бивш военен с жигулка и оня,понеже е големец(кой сум яз) и решил да го набие.Но добре знаете,че оня с жигулата го опука и сега Стойчо е инвалид.Така,че хайде да не се правим на силни,защото не се знае какъв ненормалник ще излезе другия.

Max
22-04-2008, 17:08
Има в Булгаристан един футболист от Благоевград-Стойчо Стоилов се зове.Ако помните,бил го засякъл някакъв бивш военен с жигулка и оня,понеже е големец(кой сум яз) и решил да го набие.Но добре знаете,че оня с жигулата го опука и сега Стойчо е инвалид.Така,че хайде да не се правим на силни,защото не се знае какъв ненормалник ще излезе другия.

Много добре казано. Призовавам всички младежи, които го раздават отворенгяси - няма да ви падне реномето, в случай че не отговаряте на такива провокации. Точно по това се различава разумният мислещ човек от маймуните примерно, разрешава проблемите градивно, а не деструктивно.

raiders
22-04-2008, 20:32
Абе Вие вярно ли слизате и вадите пистолет на някой който ви засече?!? Стегнете се малко и си псувайте кротко и толкова стига

EvgeniiM
22-04-2008, 23:08
Ролята на оръжието е да всява респект- пише го и в закона. Когато го нося го нося така че да се вижда без да го вадя- достатъчно е и за пред идиоти и за пред полицаи- стига им да не знаят кой си а факта че не го вадиш още повече натежава. А за едно чукване или засичане да се биеш си е балкански синдром

kalata8
23-04-2008, 19:13
Днеска на един светофар тука във варна не видях какво е станало ама 4ма смешници някви пишлемета с едно ауди а8 бяха тръгнали да бият едно момче с едно ситроенче, до бой не се стигна ама евала на момчето не им се даде на тия дето се правят на големите гъзари пък беше сам

Sunny
23-04-2008, 20:09
Днеска на един светофар тука във варна не видях какво е станало ама 4ма смешници някви пишлемета с едно ауди а8 бяха тръгнали да бият едно момче с едно ситроенче, до бой не се стигна ама евала на момчето не им се даде на тия дето се правят на големите гъзари пък беше сам
Такива не си заслужава да се бие човек с тях . Просто на следващия светофар може да се озоват избутани на червено в средата на кръстовишето пред някой КРАЗ примерно .

ital_fen
24-04-2008, 09:22

Ами аз затова имам бухалка в колата, като слязат повече от двама слизам с батата! А тя е внушителна и повечето се отказват. А както каза колегата synny2006 може да се окажат в кръстовището на червено :twisted:

galinves71
18-08-2008, 19:36
ей колеги,малко я бяхме позабравили тая тема но след вчерашен почти инцидент реших да споделя.та излизам от шумен и чакам на стоп за вързване в главен път и пред мен профучава кадет натъпкан със сено до тавана,тръгвам по главния и карам с около 60-70км/ч и настигам кадета,изведнъж той наби контрите и аз едвам реагирах на спирачките,бяхме на около20м и овладях колата,но той не спря нито даде мигач да го изпреваря и пак отпраши.викам на жената-тоя кви ги върши?след малко пак същия номер и започна да шава из пътя,по 1 време ми махна с ръка да го изпреваря,малко не беше удобно щот бяхме на завой без видимост но предположих че има проблем с колата и тръгнах,тъкмо го изравнявам и той хуква към мен и в последния момен жената изкрещя и на косъм от него и от мантинелата.излязох пред него и набих кюстека,той също но като му видях оплашената физиономия ми дожаля и се размина със споменаване на мойчиното му отверстие.май беше гипс,ако карахме бързо сигурно щяхме да се тряснем в парапета.1 апел към всички ,нека тези устройства около волана се използуват по предназначение,кола е на всеки може да си случи,ни с ръце като велосипедисти.

ФЕРАРИСТ
18-08-2008, 20:47
Аз на бой рядко скачам, но отскоро се научих да псувам, и яко им тегля майни.....

StarChild
18-08-2008, 23:40
По принцип не слизам ама ... случвало се е. По-често ги псувам и ги нервя.

Дам и аз съм така ама ако стане нещо по сериозно и някои вземе ми налети, без бой не се давам колкото и да е просташко ;)

Ma7e4k0
18-08-2008, 23:55
Возя се аз при 1 приятел на скутерче....караме си по едно време некаф с тея малките бусчета Део ли са кфо както си кара с 40 реши да натепа спирачките и да паркирва ..ок щяхме се пребием но тръгнахме от другата страна при което тоя пак ни засече, несе здържах аиде 1 сред пръст и тоя от вътре некаф мазен гаден арабин с катинарче слиза от буса да ни гони (добре че скутера не огасна щото тогава ако гаснеше..) ама не успя, при което моя приятел се стресна и вика "Дръж" аз отговарям "Кфо" и докато се усетя приятела искочи в храстите а аз вханах кормилото...поглеждам зад мен тоя ме гони даже готов да ме блъсне викам си е са ти ебах мамата арабска ковем спирачки, скапаният бус докато спре ....спира тоя, слиза разгневен с стегнат юмрук....тамън да стигне до мен и хпаааа аиде бягаи с скутера ...(ебаси глупака кфо си мисли че ше го чакам да ме бие) да фара не ми работеше и през ноща с 60 през заспалити полицаи се насрах ама му избягах (На другата сутрин на буса му нямаше ролбара) Защо ли :jason2: :devil:

164 td
19-08-2008, 02:38
Абе ако е за бои и прави простотии по патиа ако 6те и 200 кила да е слизам и му вкарвам ра4ките,колкото и проста6ко да е.Кво да 4акам да мине отгоре ми и евала да му дам.Има такива дето да го пребие6 му е малко.

ital_fen
19-08-2008, 09:09
Вчера интересна случка!
Карам си аз, и изведнъж колите спират! Започнаха да се движат само в едното платно а има Три. След като дойде моя ред да мина, забелазах някакво ауди а8 ама от новичките. И от него слизаха 4-ма бая големички.. а пред тях една дачия слиза ЕДИН. Не толкова едър. След като подминах кръстовището познах че този с дачията е един приятел. Помислих се за безсмъртен и викам ще се върна. Обърнах в средата на кръстовището и се връщам. Слизам аз и какво да видя?
От онези един паднал, втория на колене а третия и четвъртия вътре в колата. Защо ли са се прибрали? Ами само да вметна че момчето е БИВШ служител на Спор (спец частите) пенсиониран по болест. Не съм си представял че един ''обикновен'' човек може да накаже така грубо 4-ма здравеняци. Ама мноо ме накефи.....

jimmyfloyd
19-08-2008, 09:18
аз не съм конфликтен,НО винаги има едно "но" си държа между седалката и вратата един чук и няколко инструмента за "всеки случай" :D какви ли не глупаци има на пътя обаче скочат ли ви на бой винаги тръгвайте от 1:0 за вас ;) не чакайте хаха

Bonev
19-08-2008, 10:43
Може и да е просташко, ама като требва слизам и наказвам. Ще ви дам един пример, а пък Вие кажете дали съм прав или не: Карам по бул. Сливница и спирам на светофара на Орион за ляв завой, крайна лявя лента. Светва зелено и аз тръгвам да си праа завоя. В един момент некво дупе с опел астра тип-пернишки тунинг минава на косми от мен и банкета като изпреварва колоната в насрещното платно. Успях да избегна удар и на следващия светофар спирам до него и го питам какво прави, мисли ли въобще като кара , тоо с неква ехидна усмивка ми вика: Бегай бе педал, гледай си пътя да не те пребия и ми показа среден пръст. Тъпата кучка до него си умре от кеф. Казвам: мери си приказките! а той слиза от опела и идва към мен с думите: къв ти е проблема бее! Казах само: са ше видиш къв ми е проблема! Причерня ми от злоба! Слезнах и го смазах от бой! Не можех да се спра! Удрях като полудел. Кучката се разпище се едно я дерат. Викам и: са що не се смееш бе пача! Млъкни! Счупих му средния пръст да не може до го показва вече, качих се на колата и си тръгнах. Адреналина ми се беше дигнал на макс. Идваше ми да се върна и да то свия до неузнаваемост. Не съжалявам за това и до ден днешен. Кретените трябва да се мачкат. Сигурен съм, че този вече ще внимава повече. Аз лично ще продължавам, пък Вие ако искате ме обвинявайте. Просто чуството за справедливост в мен е много силно развито!

marian
19-08-2008, 11:03
Може и да е просташко, ама като требва слизам и наказвам. Ще ви дам един пример, а пък Вие кажете дали съм прав или не: Карам по бул. Сливница и спирам на светофара на Орион за ляв завой, крайна лявя лента. Светва зелено и аз тръгвам да си праа завоя. В един момент некво дупе с опел астра тип-пернишки тунинг минава на косми от мен и банкета като изпреварва колоната в насрещното платно. Успях да избегна удар и на следващия светофар спирам до него и го питам какво прави, мисли ли въобще като кара , тоо с неква ехидна усмивка ми вика: Бегай бе педал, гледай си пътя да не те пребия и ми показа среден пръст. Тъпата кучка до него си умре от кеф. Казвам: мери си приказките! а той слиза от опела и идва към мен с думите: къв ти е проблема бее! Казах само: са ше видиш къв ми е проблема! Причерня ми от злоба! Слезнах и го смазах от бой! Не можех да се спра! Удрях като полудел. Кучката се разпище се едно я дерат. Викам и: са що не се смееш бе пача! Млъкни! Счупих му средния пръст да не може до го показва вече, качих се на колата и си тръгнах. Адреналина ми се беше дигнал на макс. Идваше ми да се върна и да то свия до неузнаваемост. Не съжалявам за това и до ден днешен. Кретените трябва да се мачкат. Сигурен съм, че този вече ще внимава повече. Аз лично ще продължавам, пък Вие ако искате ме обвинявайте. Просто чуството за справедливост в мен е много силно развито!Павка тоя е извадил голям кьсмет:rotfl:

blagun
19-08-2008, 11:14
Eто какво написах онзи ден във фиат форума по същата тема
blagun
Фиат фанатик
"Чакайте аз да ви кажа днес какво се случи:
значи карам си аз в дясна лента по Евлоги Георгиев и един тъпанар с червен пасат 2 комби решава да ме засече, е така за кеф, след което замалко да прегази едно момче със скутерче! Спираме на следващият светофар, аз 2 коли зад пасата, а момчето с моторчето до него и започна да му вика "Ти луд ли си, за малко щеше да ме блъснеш..." След което светна зелено и двамата тръгнаха като този с пасата нарочно нави волана на ляво и бутна с колата си момчето Избеснях Спрях да попитам момчето дали е добре и газ след скапаняка. Като ме видя започна да криволичи и едвам успях да го изпреваря отдясно, но трябваше да спираме, че беше червено на светофара на бул.Мадрид и бул.Евлоги Георгиев, дръпнах ръчната и тръгнах да го смазвам от бой (бях откачил), но онзи като ме видя мина на червено и побягна. Една мацка с тъмно синьо Браво(дано да е от форума) спря в този момент до мен и започна да си говори с мен, и да ми обяснява как щял да блъсне и нея! През това време съпътникът ми се обади в полицията и им разказа всичко. Те обещаха да направят нещо по въпроса, но знае ли човек!
Много са случаите, след които като се прибера и като се замисля, че не съм се сбил ми олеква, но тази вечер не е така!!! Трябва да има възмездие за такива тъпанари дето газят хората "е така"!!!
Само искам да вметна, че шофьора беше на възраст между 40-48 години (не някой малък келеш) с жена си, а отзад още един мъж негов набор с още една жена!!!

Аз ако съм с такова мислене като тоя на тези години ще се самоубия, обещавам!!!..."

pr_00f
19-08-2008, 11:15
A мен ще ме цитраш ли какво съм написал ? :devil:

blagun
19-08-2008, 11:32
A мен ще ме цитраш ли какво съм написал ? :devil:
Готово

Абе хората са го казли - тя селенията не ходи по гората ами по хората.
:roll:

fred
19-08-2008, 11:36
Eто какво написах онзи ден във фиат форума по същата тема
blagun
Фиат фанатик
"Чакайте аз да ви кажа днес какво се случи:
значи карам си аз в дясна лента по Евлоги Георгиев и един тъпанар с червен пасат 2 комби решава да ме засече, е така за кеф, след което замалко да прегази едно момче със скутерче! Спираме на следващият светофар, аз 2 коли зад пасата, а момчето с моторчето до него и започна да му вика "Ти луд ли си, за малко щеше да ме блъснеш..." След което светна зелено и двамата тръгнаха като този с пасата нарочно нави волана на ляво и бутна с колата си момчето Избеснях Спрях да попитам момчето дали е добре и газ след скапаняка. Като ме видя започна да криволичи и едвам успях да го изпреваря отдясно, но трябваше да спираме, че беше червено на светофара на бул.Мадрид и бул.Евлоги Георгиев, дръпнах ръчната и тръгнах да го смазвам от бой (бях откачил), но онзи като ме видя мина на червено и побягна. Една мацка с тъмно синьо Браво(дано да е от форума) спря в този момент до мен и започна да си говори с мен, и да ми обяснява как щял да блъсне и нея! През това време съпътникът ми се обади в полицията и им разказа всичко. Те обещаха да направят нещо по въпроса, но знае ли човек!
Много са случаите, след които като се прибера и като се замисля, че не съм се сбил ми олеква, но тази вечер не е така!!! Трябва да има възмездие за такива тъпанари дето газят хората "е така"!!!
Само искам да вметна, че шофьора беше на възраст между 40-48 години (не някой малък келеш) с жена си, а отзад още един мъж негов набор с още една жена!!!

Аз ако съм с такова мислене като тоя на тези години ще се самоубия, обещавам!!!..."

Бе не е от годините, простака си е такъв от малък, докато умре.

georgyg
19-08-2008, 11:37
Като бях в Китен ми направи впечатление, че хората, които караха агресиво бяха или от София или месни, които си познават пътищата. Мисля, че сме се изнервили много и трябва да сме по спокойни. То не че алфист може да е спокоен, но все пак.

търтей
19-08-2008, 11:38
под от софия разбираш със софийска регистрация ? :wink:

шото "от софия" всощност мое да значи мноо неща вече

georgyg
19-08-2008, 11:39
под от софия разбираш със софийска регистрация ? :wink:

ДА.

София

Furious 155
19-08-2008, 11:40
Като бях в Китен ми направи впечатление, че хората, които караха агресиво бяха или от София или месни, които си познават пътищата. Мисля, че сме се изнервили много и трябва да сме по спокойни. То не че алфист може да е спокоен, но все пак.

то това е така - и по себе си го усещам, но пък има моменти дето :jason2::jason2::jason2:

pr_00f
19-08-2008, 11:40
Ами доколкото знам почти всички лизингови коли закупени извън софия също са със С/СА регистрация

търтей
19-08-2008, 11:43
Ами доколкото знам почти всички лизингови коли закупени извън софия също са със С/СА регистрация

пцилютно
аз затва питах

SFINKS
19-08-2008, 11:53

стари са ви наблюденията и информацията , тва беше преди години , вече изобщо не е така .. лизинговите компаниии имат клонове навсякъде и вече си регистрират колите в съответните градове ..

търтей
19-08-2008, 11:55
я ти си жив :rotfl:

SFINKS
19-08-2008, 12:03
жив съм как , ама не пиша ... само като земете съвсем глупости да пишете тогава :holiday2:

nikki_sixx
19-08-2008, 12:17
...а аз не се бия, 'щото мен ме държат само за разплод. Като расов жребец съм... дет' се вика! :afro:

Sunny
20-08-2008, 02:21
стари са ви наблюденията и информацията , тва беше преди години , вече изобщо не е така .. лизинговите компаниии имат клонове навсякъде и вече си регистрират колите в съответните градове ..

Aбсолютно си прав . Поне във Варна е така от година и нещо , предполагам и в другите големи градове .

trustworthy
20-08-2008, 16:16
Aбсолютно си прав . Поне във Варна е така от година и нещо , предполагам и в другите големи градове .

Ти не се отклонявай от темата, ами кажи защо беше мислеше да псуваш онзи със сребристата жтд-стрела, дето тръгна да ти сече пътя на пресечката за кварталите преди изхода на магистралата за Шумен? Хем знаеш, че само мутри карат такива автомобили ....:rotfl:

blagun
20-08-2008, 17:37
Не знам вие как я мислите, но във Фиат форума вече се извадиха мечовете :ritter:
http://shop.oragie.com/images/26610.jpg

Pinky
20-08-2008, 17:42
аз от край време си возя едно брадве под седалката, за всеки случай

Sunny
20-08-2008, 18:02
Ти не се отклонявай от темата, ами кажи защо беше мислеше да псуваш онзи със сребристата жтд-стрела, дето тръгна да ти сече пътя на пресечката за кварталите преди изхода на магистралата за Шумен? Хем знаеш, че само мутри карат такива автомобили ....:rotfl:
:spam:
Извинявам се Ваше Преосвещенство , но нали знаете че когато флагманския кораб набира скорост за пространствен скок във времето по отсечката до летището не е желателно стрелички с ниско октанови и еко горива да му застават на пътя :no::starwars:

phoenix
20-08-2008, 21:26
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
по точно не можа да го кажеш. Направо ми хареса, пък и много точно казано.

Furious 155
19-02-2009, 09:39
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО, ОСОБЕННО В ТОЗИ СНЯГ, ДА СИ СЕ ПРЕСТРОИШ ВЪВ ВЯРНАТА ЛЕНТА ЗА ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ КРЪСТОВИЩЕ.....:screwy::screwy::screwy::screwy:

Докога с този манталитет - ДОКОГА? Може ли от средна лента да правиш обратен завой??? Може ли от лентата за надясно да се натискаш в мен да минеш направо??? Може ли от средната лента за направо да завиваш наляво???? И това се случва само в 5-те коли които сме на светофара - е накъде сме тръгнали???

Е ще сляза да убия някои на някои светофар за тоя манталитет за безнаказаност и безредие!!!:machinegunner::machinegunner: :machinegunner:

164 td
19-02-2009, 12:03
Слиза6 и разцепва6 тиквата на един! Ни6то няма да се оправи ама поне на тебе 6ти мине. Бои по кратуната и толкоз.

Sunny
19-02-2009, 12:19
Може ли от средна лента да правиш обратен завой??? Може ли от лентата за надясно да се натискаш в мен да минеш направо??? Може ли от средната лента за направо да завиваш наляво???? И това се случва само в 5-те коли които сме на светофара - е накъде сме тръгнали???

:machinegunner::machinegunner: :machinegunner:

И без да обиждам никого но това си е чисто Софиянски манталитет :metal:

fnt
19-02-2009, 12:32

По другите градове не е така :screwy:

mochko1
19-02-2009, 12:53
Ами да се псуваме и да си викаме бива ,ама чак да се бием е доста глупаво !?!

Случка във Варна на светофара на МОЛ Варна (тогава го нямаше още) : Седят си две коли най отпред една до друга и през смъкнатите им прозорци се лаят нещо шофьорите им. Единият не издържа ,извади един пищов и напълни с миризма (няколко пъти) на другият колата ,светна зелено и пича си тръгна без да му пука много ,много кво е направил. Дано да са го гепнали и осъдили за тая глупост !!!

Susscrofa
19-02-2009, 12:54

За бившия кмет ли става въпрос? Защото май другото е софийски манталитет.

Когато овчаря заспи, стадото се пилее и прави глупости.
Викам яко, псувам, показвам средни пръсти, но не съм слизал да налитам на бой, но са слизали на мен да налитат, ама ги успокоявам бързо. Без насилие разбира се.

fnt
19-02-2009, 13:09
За бившия кмет ли става въпрос? Защото май другото е софийски манталитет.

Когато овчаря заспи, стадото се пилее и прави глупости.
Викам яко, псувам, показвам средни пръсти, но не съм слизал да налитам на бой, но са слизали на мен да налитат, ама ги успокоявам бързо. Без насилие разбира се.

Ееее, ти имаш срит жокер :spam_laser:

galinves71
19-02-2009, 13:15

подкрепям колегатапреди седмица ходих в сф и наистина си карат като в индия(до скорошна държава без правилник за движение по пътищата)бяхме с бус и пред мен на светофар преди да завиеш по цариградско шосе щеше да стане меле м/у трамвай и някво пежо май беше.пък това за мигачи или нещо подобно...забрави!

Susscrofa
19-02-2009, 13:20
подкрепям колегатапреди седмица ходих в сф и наистина си карат като в индия(до скорошна държава без правилник за движение по пътищата)бяхме с бус и пред мен на светофар преди да завиеш по цариградско шосе щеше да стане меле м/у трамвай и някво пежо май беше.пък това за мигачи или нещо подобно...забрави!

Айде да не се изхвърляме сега.
Чак пък Индия, като почне някой така да се излизва на мозайката, ми става смешно. Нямало мигачи, нямало предимство............да, аз например имам една тояга и като видя някой, който не е от София и спирам и започвам да мЕтам камъни по него, докато не спре, а като спре отивам и бием докато не започне да говори на твърдо.
Всичко което казах е шега, но моля без залитане в крайни изказвания , относно шофирането в столицата.

rumenti77
19-02-2009, 13:47
Баткооо,Индия пасти да ядат.Сега се прибирам от петте кьошета(НЕ ХОДЕТЕ НА ТАМ)лудница.Всеки кара на е.емти страна.Виждат тъпаците,че няма да мине на светофара но дава газ после следва задръстане,псуване и накрая Мишо шамара.:-P- ОБИЧАЙТЕ СЕ:spam_laser:

rumenti77
19-02-2009, 13:49
Айде да не се изхвърляме сега.
Чак пък Индия, като почне някой така да се излизва на мозайката, ми става смешно. Нямало мигачи, нямало предимство............да, аз например имам една тояга и като видя някой, който не е от София и спирам и започвам да мЕтам камъни по него, докато не спре, а като спре отивам и бием докато не започне да говори на твърдо.
Всичко което казах е шега, но моля без залитане в крайни изказвания , относно шофирането в столицата.

:rotfl::rotfl::rotfl:

viki
19-02-2009, 13:49
Аз в София шофирам .. само пилотна кола пред менhttp://www.millan.net/minimations/smileys/twister3.gif

pr_00f
19-02-2009, 13:50

Колега, доста хора от големите градове споделят че като им се наложи да карат в София им прави впечатление че шофьорите като цяло са много по колегиални и толерантни - това може би се дължи на това че вече хората са свикнали със трафика и всеки знае че ако ти не пуснеш - утре и теб няма да те пуснат.

п.с То е ясно че всяко стадо си има мърша :)

Kuku
19-02-2009, 13:54
Аз пък много рядко пропускам коли...
Дебилско е аз да чакам на светофара три сигнала, а някой да скокне най-отпред и да го пропусна да мине пред мен - удрям го и ме боли фара :?
Вече такъв изрод съм станал зад волана, че понякога ми иде сам да слезна да се нашамаря :lol:

digitalundgrd
19-02-2009, 14:40
аххаха...е такива не ги пропускам и аз..., ама примерно човека го виждам, че идва от алейката от блока и няма как да се включи, а сигурно и той бърза за работа...Пускам 1-2 коли и минавам и аз...Тия където се пререждат на светофарите от крайна лява в крайна дясна нарочно ги засичам и верно предпочитам да се ударим и да станем на калъп..., че ми е писнало от такива тарикатчета, каращи в насрещното!!

п.с. А между другото винаги пускам де що видя с емблема на АЛФА..., за жалост много рядко ми примигат за "мерси" с аварийките, което е малко неколегиално от тяхна страна...Дори S-класите по-често ми "цъкват аварийки" от хора, каращи Алфа...А най-култово беше като пуснах един автобус 280 на Г.М. Димитров ахахахи и той ми включи аварийки, за да ми благодари, представете си само!!!

Fear
19-02-2009, 14:50
To и аз днес пуснах един 120 на Яворов, ама не ми благодари, гадината. :tooth:
Иначе тези, които карат в насрещното, завиват от грешна лента и т.н., макар и с риск да се ударим никога не ги пускам. :spam_laser:
Егати наглите същества - значи ние можем да стоим сума ти време и да чакаме, пък тарикатчето ще ми се набута най-отпред, че и ще ме псува, затова че не съм го пуснал! :brickwall:
За сметка на това, когато видя, че някой иска да се престрои или да излезе от пресечка (завие в такава) и си е пуснал мигач, ги пускам задължително, стига да няма някой нервак, който да се е засилил отзад или да се е лепнал на бронята ми.

Тези, които се бутат да сменят лентите без подаден мигач също не ги пускам и при всяка възможност им обяснявам с жестове "Пусни си мигача и ще те пусна", при което ме гледат тъпо/нагло. :screwy:

[Bg] SteF4oO
19-02-2009, 15:07
Аз съм от Пловдив и извиняваите много но хора които ти однемат предимството после ти секът патя и излизат да се бият. Не 4е се гордея от това но един го оставих на светофара замислен и не за др. а защото хем са с грешка,хем незнаят закона и тръгват да се бият и да спорят с теб какви са ти правата:screwy::screwy::screwy::screwy::screwy::sc rewy::screwy::screwy::screwy::screwy::screwy::scre wy::screwy::screwy::screwy::screwy:

Furious 155
19-02-2009, 15:22
Не аз друго не мога да разбера - знаеш накъде отиваш, знаеш коя лента за какво е - еми ДА МУ *** МАЙКАТА! Аз как мога да се пристроявам навреме и да вися като лумпен на зелено, докато някой тарикат най-отпред се е решил да се мести в друга лента и преебавя цялто движение, включително и насрещните - почва да писва.... тия полицаи незнам за какво им плащаме....

stani4a
19-02-2009, 15:44
Вярно е това че в София, хората карат по-толерантно, тъй като вече започват да свикват с огромния трафик. но пък все още има келеши, дето минават в насрещното, засичат те, че после са и недоволни че не ги пускаш! да са живи и здрави, той Господ си знае работата!!!
аз съм бил свидетел как двама голи бараби с голф ли, астра ли беше, пребиха едно момче в микробус, при това без той да излезе от микробуса. това се случи точно след Ахелой, по посока Слънчев Бряг.беше станала огромна колона, даже мислех че катастрофа, и по едно време теиз двамата голтази бичат спокойния шофьорец. и всеки седи и гледа отстрани и си чака да мине сейра и да си тръгне пак по пътя, хората имат страх от такива самозвани мутрички. ама верно ако имаш една 50см тръба под седлаката и уцелиш единия, едва ли друг ще припари до тебе!!!

ФЕРАРИСТ
19-02-2009, 17:16
Колега, доста хора от големите градове споделят че като им се наложи да карат в София им прави впечатление че шофьорите като цяло са много по колегиални и толерантни
Тука също потвърждавам, може би неволята е научила народа в СФ как се кара най - ефективно, всеки знае като ти присветне оня да се изнасяш бързо, някак си по организирано въри хаоса, тука в СТЗГ да речем ся на един фанах мускулна треска на средния пръст да му цъкам с фаровете, а той седи и гледа като фити.....тука пък за сметка на това пътищата са по готини, абе сяко място си има предимства и недостатъци.....

galinves71
19-02-2009, 17:29
вярно че колите в софия са 2пъти повече от хората там и тези улици са правени за трафик 10пъти по-малък но не може на теб като ти се иска да ти направят място то и на другия да му се ще.ако и той очаква същото от теб кой кого ще трябва да тепа кат стане удар?

BillyBoy`
19-02-2009, 17:59
на мен не ми се е случвало да се сбия ама преди месец накаде едно бате със Голф 4 тръгна на червено на сфетофара на мебелна къща на малко по назад има едно кръгово и аз си карам някаде със 65км имах работа към сточна гара и натам се бях запътил и по едно време тва брато изакача от някаде си със бясна скорост ама ми беше точно на център така щях да го жулна че да го закарам до центъра на Пловдив спрях на една боя и както и да е на следващия светофар спирам до него и наи спокоино отварям си прозорчето и му викам наи спокоино без да мисля да се заяждам или нещо от сорта пич за къде бързаш видя ли какво щеше да стане оня пък ми вика я си .......м......а ти ли ще ми кажеш как да карам моментално отворих врата и скочих от колата ама оня изтрещя със мръсна газ на червено и избяга от средна лента на дясно посока ВСИ-то просто за някакви си секунди ха сега де хем мъжкар хем бяга е какво праим басма ли да им цепя на такива или да си трая като някои олигофрен така че слизаме и се бием пък каквото сабя покаже хаиде може да ме напсува на както си иска ама да замесва и маика ми не съм съгласен

Оги
19-02-2009, 19:22
Абе истината че на всякъде е пълно с големи карачи ,които си правят каквото искат.
Аз имам един случай ,тъкмо бях взел алфата и бех отишъл в София по работа,стана късно попаднах в зъдръстване ,прецака ми се релето на мигачите и десния не искаше да работи , а и за карък бях в най лява лента ,понеже не познавам София много абе с една дума в мнага насрано положение.Хубавото в случая беше че в другите 3 платна колите усетиха май какво ми се е случило и най-любезно спряха всичките да ме пропуснат.Не зная на какви хора бях случил но много се изкефих.:bg:

venko
19-02-2009, 20:17
направило ми е впечатление като си пуснеш мигач и не си много нагъл те пускат,но без мигач и да бъдеш нагъл забрави да те пуснат!

fnt
19-02-2009, 20:23
направило ми е впечатление като си пуснеш мигач и не си много нагъл те пускат,но без мигач и да бъдеш нагъл забрави да те пуснат!

Така е, аз винаги пускам, ако е пуснат мигача.

Fear
19-02-2009, 20:50
Ами съвсем естествено е според мен и точно така би трябвало да бъде. :)

Sunny
19-02-2009, 22:08
Разбира се че е така , все пак няма електромер на мигачите си , пусне ли го да си мига ще го пусна , обаче да ми са вре и да иска аз да гадая той накъде смята да ходи - няма да стане .

alfapz
20-02-2009, 14:14
Абе по Софията сте си луди и нямате оправия ... Тук в Пазарджик , малък град , но в последните години също толкова проблеми с паркирането , както и в големите градове ... Фрашкан е с автомобили вече града , няма достатъчно паркинги , пичовете с 2-та градски паяка (на възраст около 20-25 години) нямат смелост да вдигнат някоя "по - висшестояща" кола ... Абе простотия :pig:... Таксиджийте поне на са толкова нахални като в Пловдив и София :tank: Абе с едно изречение - ше се оправим , скоро ... :twisted:

Иначе по темата - слизъл съм доста пъти от колата , в повечето случаи не съм бил длъжен да го правя , но съм такъв че понякога съм търся това ... Но зависи от човека отсреща. Веднъж (бях с Клиото тогава) една женица ме зажули леко на сфетофарите при Автогарата , е какво да й направя ... Тя се паникиоса горката , добре че на пасатчето на мъжа й му нямаше нищо :twisted:. Какво мога да й направя на шоферката :notworthy:?

Но в повечето случай някой 'барофци' с някоя 3-ка например (не рядко представители на ромската общност:biggrin:) като се преправят нещо става интрига ... Но от колите са доста силни и смели де :sleepy:... Имам усещане , че като са по - възрастни или че карат автомобил например от еди колко си години , винаги трябва да са прави - а това е много смешно твърдение :) Оф ... айде , че ще се задълбоча :director:

SoHm
21-02-2009, 15:20
Аз пък такива дето ме засичат и ми отнемат предимството нарочно, ги блъскам без да ми мигне окото. Правил съм го два пъти и пак ще го правя, ама нещо с тая Алфа сърце не ми дава последната година.

Derry
21-02-2009, 16:10
Аз пък такива дето ме засичат и ми отнемат предимството нарочно, ги блъскам без да ми мигне окото. Правил съм го два пъти и пак ще го правя, ама нещо с тая Алфа сърце не ми дава последната година.

Пффф... и мене ме изкушавало няколко пъти да мина през някого ама не върви. От време на време се ядосвам, особенно на някои младеж дето хем е в нарушение и е устат на всичкото отгоре ама до бой не съм го докарвал още. Въпрос на време може би с тая култура по пътищата.

la squadra azzurra
21-02-2009, 23:28
Стига бре, пускайте си ги хората, нищо не ви пречи да вдигнете малко газта! За мигачите не знам, ама в Бургас и с мигач и без мигач, няма пускане! Защо сме такива шофери, не знам, тва мигачи, тва пешеходна пътека, тип "Зебра", забрави, газим наред!

fred
22-02-2009, 08:34
Ми нали сте морски, карате като в морето, кой където свари:crazy: :)

Ma7e4k0
22-02-2009, 21:03

Недеи таи щото не знаеш за какво го бият...и Аз пребих на сред една главна улица един мангал дето надра алфата, а пък минувачите почнаха да го раздават тежко че и единият даже ме удари ама после като пристигнаха г класата и м5-цата се насра...като не знаете със сигурност за какво се бият не се намесвайте щото ще си изпатите ...

Derry
22-02-2009, 22:31
По принцип който търси намира.

Pebles
23-02-2009, 12:49
Ами......кво да кажа....онзи ден на светофара след Арената посока Люлин засякох един пич с Q7....извининих се...ама пича ме засечееее после той и след тунела на светофара ми се прави на мъж....щял да ме качва на Витоша и започна да ме псува....не му останах длъжна-беше мн отворени преди да тръгна да слизам.....гледа ме че съм жена и кво си вика тая оФца сега ще я смачкам ама си намери "майсторката"..(луда съм)..да видиш как избяга като посран като видя патрулката......Мн са отворени тарикатчета.Като карат скъпи коли и си мислят, че са безсмъртни...

Kostadin`
23-02-2009, 18:56
преди няколко дни карам си из града на бащата буса цепа само направо той пътя направо върви към джоб и тръгвам от светофара и един пед*л със софийска регистрация от лентата за наляво ме засича в джоба ама и аз не се давам, леко ляв волан и газ само са обръщам и поглеждам тоя щеше да влене при мене,натискам спирачки да не ме блъсне и бягам в дясно щото тоя не се отказа.Ако не бързах щото имах работа щях да го гоня и аз да му засека пътя,после да отбия и да го чакам да слене да му е*а майката от бой.Много са ме нервили ама не се е стигало до бой ама в скоро време някой ще си го получи.

Kostadin`
23-02-2009, 18:59
т`ва не е хич хубаво ама някои просто си го търсят

trustworthy
23-02-2009, 19:23
Разбира се че е така , все пак няма електромер на мигачите си , пусне ли го да си мига ще го пусна , обаче да ми са вре и да иска аз да гадая той накъде смята да ходи - няма да стане .

Знам та аз, знам ...:hehe:

SamuraiJack
24-02-2009, 10:02
Не знам обаче напоследък най-наглите шофьори, които виждам, са млади девойки. Чакам на уличка да изляза, брей две една след друга ще се претрепят да не ми пуснат, като че ли им искам нещо друго. Добре че след тях едно такси намали и ме пусна. Освен това вече си нарушават харабийската, наравно със селските тарикати, предреждат се, избутват. Като им бипнеш и ги питаш какво точно се опитват да направят, почват да ти се карат. Абе докъде я докарахме...