Log in

View Full Version : Тиграта Куршум

Nasko_77
22-03-2008, 20:36
Гайда стига вече бе!
Като искаш да видиш колко ти върви колата в сравнение с Алфа.... пусни се с 33-ка 1.7 16в Боксер.
Ето виж колко сте сходни:

1-во: и двете сте на почти еднакви килограми

2-ро: и двата мотора са с една кубатура

3-то: и двата мотора са 16V

Това е твоята Алфа за сравнение. Сложи си ръката на сърцето и ми кажи... не съм ли прав? :idea:

Ама сега ние каква вина имаме, че ще те направи съндър и отсрани ще изглежда, че караш назад а не на пред. :roll:

ne0
22-03-2008, 20:43
а само аз не съм си пиел хапчетата

pinko
22-03-2008, 20:44
Расте ли пишката?

ne0
22-03-2008, 20:48
тя моята е от 15 000 евро ;)

thecleaner
22-03-2008, 20:55
гайда що не се кръстиш тигър ми гайда ммммммммм може да те бият като гайда и затова си с тоя ник
например ще си Tigra -Boxer killer

code
22-03-2008, 21:11
Един клиент идва при мене вчера с Тиграта на жена си. Слизайки:
- Човек тва е наказание! :shock:

yo
22-03-2008, 22:10
А бе че Алфата има кусури има ама тая тигра е гавра с автомобилостроенето! :twisted:

Abizianata
22-03-2008, 22:35
абе бегаи тва се едно се воза в каруца много зле :? ама на външен вид е яка :lol:

Gho5t
23-03-2008, 01:13
Аз несъм се возил в тигра обаче навремето като бях малък я помня тая кола като излезе наи новата а у само путки я караха : )) и сега мн често виждам жени в тая кола купи си опел кадет фриско :) лимитед едитион по хард ще си :)

gigi
23-03-2008, 01:34
До тигра рацера,
1 баце 166 не е кола за състезания и аз не съм я взел с такава цел, но ако искаш може се пробваме по магистралата тръгваме от караулката и до като свърши или докат не скапеш мотора по скоро щот с тия 150 нютона некси на Вакарел не те виждам :? а за завоите и клатушкането си мноооого далече от истината
2 не ми давай за пример старата хонда 1.6 защото тя си върви аз не падам от марс и когато почнаха гонките в София и съм се състезавал ти не си имал книжка.
3 със QV-то колкото бегачки съм поцепил ти толкоз коли на писта не си виждал.
4 що винаги сравнявате най силния мотор на една кола с най слабия на Алфите като и по килограми не са същите, я земи една Q-4 ка да видим какво ще стане, или пък знаеш ли когато сивик се натовари до 1350 колкото е QV и се пуснат какво става с хондата....
5 в предишната тема писах за конкретен модел и мотор защото Сфинктера пак се заяждаше с момчето без да е наясно с много неща, никъде не съм писал че всички хонди не вървят.
6 когат проумееш че да си вършиш работа с малка шумна и друсашта кола е кофти ще си говорим пак :wink: :wink: иначе знайш колко ме е яд докато съм си пуснал автопилота на 170 слушам си мнооого леко музика защото вътре е тихо и няма нужда да усилвам, стоя си на хлад и изведнъж някаква малолитражка ме изпреварва преко сили направо ти казвам мноо се ядосвам, но продалжавам да карам на автопилот и по едно време ооо чудо изпреварвам малолитражката......

code
23-03-2008, 07:53
Абе Тиграта и Пумата, не са лоши ама който си ги е купувал за "спортни коли" нацяло се е объркал. Това са си Корса и Фиеста с други ламарини.
А 166 е сигурно с най-спортното окачване в класа си, клатушка се по завоите на някои лаладжии мозъка . .

gaidata
23-03-2008, 09:21
та дасе върнем на темата ...тука ми давате пример с коли примерно алфа 145 1.6 срещу астра гси. за тая кола несъм казал абсолутно нищо , със 146 с такъв мотор съм съгласен да се пусна 2 ро съм се пускал и резултата беше ясен 3 то нз защо в темата за алфа срещу хонда като защитих хонда и стана въпрос за тиграта ако си сложа на аватара някое феррари дали ще се промени нещо някой друх почна да чопли за нея 4 то тая алфа нее в класа ми дасе пусне с някоя хондичка 1.6 и май си е вече наистина в класа при спортните коли 5. колата несъм я взел с цел спортна а по скоро практична и доло горе бързичка. да си намирам из варна места за паркиране и дамие по лесно в движението 6 то колегата с алфата ми беше казал че никога няма да се кача в 166 прав е понеже нямам интерес към нея и неми се иска като се счупи да давам една тигра пари за ремонта и....та човека пуснал темата нека недава примери с чуждите коли ами даси гледа неговата дасе примери че нее по бърза от мойта или ако нему се вярва да дойде даго разцепа та за всички рейсъри
имаше една тема в която предизвиквам хора с 146/ 1.6 120 коня стоков мотор. 3 такива има в тоя форум който са от сливен и едно газе несе нави дасе пусне само серго се престраши с 1.7 16в и на 400 метра данеказвам голям дума че съм го бил след подобренията вървяхме на кантар и вече на високите след 160 ме духна.....

Nasko_77

РАЗЛИКАТА ЩЕ Е СЪЩАТА КАКВАТО ЩЕ Е ТВОЙТО 1,4 С МОЙТА ТИГРА
ТАМАН СЕ БЯХ ПОСПРЯЛ НО ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ ПОЧНЕ ПАК ДА КОМЕНТИРА .

gaidata
23-03-2008, 09:28
гайда що не се кръстиш тигър ми гайда ммммммммм може да те бият като гайда и затова си с тоя ник

по тъпо изказване небях прочел досега чесно :!: преди няколко месеца имаше 1 със същата алфа като твоята и ме гледа че се пускам и дойде при мене и вика аи дасе пробваме с алфгата викам му колко коня е и подигравателно ми вика 100 тина и са смеят тия които бяха с него.викам му добда след гонката гледаше като ваксинирана кокошка като го попитах после пак колко коня е се зарадва и ми вика 129 или нещо от рога след това аз му казах подигравателно дая закара на росен чанев (отпадаци)абе който е от сливен ще разбере

MaVrUt
23-03-2008, 10:26
аз му казах подигравателно дая закара на росен чанев (отпадаци)

xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxax мармаладм, аз ако бях на негово място щях да се "само-убеся" или да изчезна безследно :rotfl:

fnt
23-03-2008, 11:03
Тук стана страшно. Само раЦери :lol: :lol: :lol: :lol:

code
23-03-2008, 11:05
Абе защо се пъхате тука при големите да не сте някакви мазохисти, нали си има Опел форум и Тойота и т.н. С най-добри чувства :)

gaidata
23-03-2008, 11:18
Абе защо се пъхате тука при големите да не сте някакви мазохисти, нали си има Опел форум и Тойота и т.н. С най-добри чувства :)

просто си чета форумаи случайно се натъкнах на тема свързана с мойта кола :lol:

ivelin
23-03-2008, 11:25
Не знам за к'во изобщо им обръщате внимание на дечковците с "мноо бегащите"коли :?: :!: :?:
1.Тигрите(а и всички хлопели)са пълен та..к сток.Те затва и винаги ги "човъркат"
2.Къв к.р дирите у алфа форума заядливи комплексарчета :?: :?: :?: .Хвалете се из вашите си форуми на кой му е по-малко ръждата и т'ва е
3.Алфа като са правили спортни коли другите са се чудили що е то ДВГ

gaidata
23-03-2008, 11:48
2.Къв к.р дирите у алфа форума заядливи комплексарчета :?: :?: :?: .Хвалете се из вашите си форуми на кой му е по-малко ръждата и т'ва е
ДВГ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

сигорно аз съм написал тая тема и аз се заяждам : :lol: :rotfl:

а за ражда несъм чувал по тигрите явно са избягали от нея :rotfl:

thecleaner
23-03-2008, 12:01

по тъпо изказване небях прочел досега чесно :!: преди няколко месеца имаше 1 със същата алфа като твоята и ме гледа че се пускам и дойде при мене и вика аи дасе пробваме с алфгата викам му колко коня е и подигравателно ми вика 100 тина и са смеят тия които бяха с него.викам му добда след гонката гледаше като ваксинирана кокошка като го попитах после пак колко коня е се зарадва и ми вика 129 или нещо от рога след това аз му казах подигравателно дая закара на росен чанев (отпадаци)абе който е от сливен ще разбере
когато имаш път към Сф ела да ме прескочиш :D :D :D ако не те бия лично ще си купя Тигра и ще си продам Алфата но ако те бия искам да си
сложиш аватари във всички форуми каквито искам аз и ще ти залепя една емблема да мястото на твойта емблема става ли :wink: :wink: :wink:

hsr
23-03-2008, 12:05
Както е тръгнало тая Тигра май ще стане най-извесната и обсъждана кола в тоя форум :roll: А уж е АЛФА форум :roll:

gaidata
23-03-2008, 12:07
в софия в това движение и с колело небих дошъл. като има сливен драг рацин съберете се и елате хем ще гледате хем ще си направите сверките с другите марки автомобили неговоря само за опел ами хонда,фв,ауди докарайте и най бързата алфа и пак ще си говорим

http://vbox7.com/play:b2e510dc изкарайте някоя да конкурира ауди нали са едни от първите правили спортни коли ....

fnt
23-03-2008, 12:44
ауууу почнахме да се хвалим с чуждото :oops: :oops: :oops:

Gho5t
23-03-2008, 12:46
в софия в това движение и с колело небих дошъл. като има сливен драг рацин съберете се и елате хем ще гледате хем ще си направите сверките с другите марки автомобили неговоря само за опел ами хонда,фв,ауди докарайте и най бързата алфа и пак ще си говорим

http://vbox7.com/play:b2e510dc изкарайте някоя да конкурира ауди нали са едни от първите правили спортни коли .... Сливен драг рейс хаха къде ще се бутаме по селата :) за да се дърпаме + тва зависи с ква кола си се дърпал щото то може да са и умрели 50 коня на тая кола... според мене си се филмирал с тая тигра неискал да си купува 166 щото тая му била малка ... купи си тогава неква скъпа малка кола нали си некаф тарикат :) можеш си купиш всичко закво се возиш в тигра ходи в опел форума като нямаш алфа и нете кефи марката като цяло немие ясно кво дириш тука?

gaidata
23-03-2008, 12:46
ауууу почнахме да се хвалим с чуждото :oops: :oops: :oops:

ами май на там отиде работата отначалото на темата,,,, и аз почнах щото се надъхват хора с по мощтни коли а мишките си малчат с 1.6 сток ...прочетете в опел форума 1.6 екотек наи куция мотор и пак ви е срах :lol:

ами кефа се много като се нервите на серго алфата мисля че нее умряла с 50 коня все пак е била аммм при БОБО на ремонт.

fnt
23-03-2008, 12:52
Аз лично не виждам някой да го е страх да се пусне с теб. Карал съм тигра 1.6 и не е кой знае какво (без да те обиждам). Не е мой тип кола. :wink:

gaidata
23-03-2008, 13:06
Аз лично не виждам някой да го е страх да се пусне с теб. Карал съм тигра 1.6 и не е кой знае какво (без да те обиждам). Не е мой тип кола. :wink:

разбирам те :wink: несъм казал че са нещо като возия има си екстрички визия и ми върши работа. ами добре неги е страх но само пишат апак несе навиват ... има едно момче от сливен влиза във форума нз какво сее наплашил като го карах на лети6тето дасе пускаме вика като няма хора друг ден и така нататъка trouble това е още 1 и той нее навит спокойно от 1 път нищо няма да и стане от личен опит ти казвам.
аммм аз отивам на гонките че мина вече 1 часа вии стойте на компиутрите и се надъхвайте

trouble
23-03-2008, 13:11

разбирам те :wink: несъм казал че са нещо като возия има си екстрички визия и ми върши работа. ами добре неги е страх но само пишат апак несе навиват ... има едно момче от сливен влиза във форума нз какво сее наплашил като го карах на лети6тето дасе пускаме вика като няма хора друг ден и така нататъка trouble това е още 1 и той нее навит спокойно от 1 път нищо няма да и стане от личен опит ти казвам.
аммм аз отивам на гонките че мина вече 1 часа вии стойте на компиутрите и се надъхвайте

Ти сега като мойта кола е 1.6 и изгоря от желание да се дърпаме.... По ще ме навиеш да идем на кръчма някой ден, отколкото да се дърпаме на летището...Надявам се, че има все пак някой с 1.6, който ще откликне на желанието ти...Аз против теб нямам нищо и ти желая успех в гонката, а когато има време за ракия свирни :wink:

Mury
23-03-2008, 13:21
Аз па със стария боксер 145 1.6 се дърпах с Корса 1.6 16в и треа ти кажа че вървяхме заедно,само над 150 вече ме дърпаше :twisted: :twisted: :twisted:

П.С.Ако искаш ша дода да та дръпна на задна :?: :?:

gaidata
23-03-2008, 13:26
Аз па със стария боксер 145 1.6 се дърпах с Корса 1.6 16в и треа ти кажа че вървяхме заедно,само над 150 вече ме дърпаше :twisted: :twisted: :twisted:

П.С.Ако искаш ша дода да та дръпна на задна :?: :?:
ниидей чи задните им много слаби

със серго преди като се пускахме се нареди 1 със 145 1.6 боксер повярвай ми разликата беше огромнаа тоя боксер беше на светлинни години от нас... нека той каже а корсите са 109 коня и са по леки от тиграта яжно ония нее разбрал че се дърпате....

trouble и аз няма нищо лошо към теб просто си търся човек с такава кола и се сетих за теб може и гонка и после който падне да черпи на кръчмата :wink:

Mury
23-03-2008, 13:29
яжно ония нее разбрал че се дърпате..

щом казваш,няма да споря с радиото :idea: :idea: :idea: Ако искаш дай някой с Вектра 2.0 16 в,да видим кой кого :twisted: :twisted:

Nasko_77
23-03-2008, 13:39
Гайда.
Аз ти казах. Твоята Алфа за сверка е 16в. с кубатурата и МАСАТА на твойто Опел :idea: Ма не знам защо не ти харесва тази идея :roll:
Щото си знаеш, че ще ти разпори жартиерите :lol:
Какво ми се правиш на луд. Много добре знаеш, че 145/6 са много по-тежки от твоята. И друг път съм ти казвал.... качи трима човека по 80кг. в колата си и тогава им се напъвай. В такава ситуация и 1.4ТС ще те нахрани :D Пробвай :wink: А пък за 1.6ТС... не си го и помисляй :idea:

BillyBoy`
23-03-2008, 13:46
Nasko_77 остаи го нека да мечтае момчето лошо няма :wink: погледаи им малко драг състезанията във vbox7.com и като видиш как Вартбург се пуска със опел корса да се дърпат праи му сметка за какво става въпрос оттук нататък си прави сметката за какво става въпрос :wink: хахахахахахахахахаха

BillyBoy`
23-03-2008, 13:53
летище сливен там са наи яките драгаджии не забравяи :wink: не мои се мерим със тях много са люти :wink:

MaVrUt
23-03-2008, 15:03
добре е , ко са напъвате сички на кои колко повече му жърви колата от на другия, проумеите го че има и други по красиви и по бързи коли от алфа, сяка кола си е индивидуална, момчето с тиграта може и да дръпне и 145 1.6 може и да не дръпне друга 145 1.6 , от всичко зависи шофиьора в какво състояние е колата, колко е износен двигатела, ко са напъвате сички с тея алфи ше каиш че няма по бърза от нея, тряя да се уважавате а не да са карате като 18 годишни пешлемета току що зели книжка и да са мерят на кои тати колата е по бърза... :)

trouble
23-03-2008, 15:05
добре е , ко са напъвате сички на кои колко повече му жърви колата от на другия, проумеите го че има и други по красиви и по бързи коли от алфа, сяка кола си е индивидуална, момчето с тиграта може и да дръпне и 145 1.6 може и да не дръпне друга 145 1.6 , от всичко зависи шофиьора в какво състояние е колата, колко е износен двигатела, ко са напъвате сички с тея алфи ше каиш че няма по бърза от нея, тряя да се уважавате а не да са карате като 18 годишни пешлемета току що зели книжка и да са мерят на кои тати колата е по бърза... :)

Не колега, ти не си разбрал...Тая тема тука е че няма по-бърза кола от Тиграта... :)

MaVrUt
23-03-2008, 17:02
Не колега, ти не си разбрал...Тая тема тука е че няма по-бърза кола от Тиграта... :)

тя по принцип е такава темата ама вие я обърнахте на друга, както и да е...аз пиша за другата :D

Gho5t
23-03-2008, 17:24
ГАйда да те питам ние алфаждййте влизаме ли в опелскиа форум и серем ли по темите ? че караме алфа и опел са боклуци май не... такаче и ти не сери по темите плс

gaidata
23-03-2008, 17:58
ГАйда да те питам ние алфаждййте влизаме ли в опелскиа форум и серем ли по темите ? че караме алфа и опел са боклуци май не... такаче и ти не сери по темите плс

ей ще си взема една алфа 33 за 1000 лв и ще пиша във форума чесно ....

а за 33 боксера да 1.7 е на мойте килограми е 16в е обаче е 130 коня ,,,,

тиграта е по лека от 145/6 но пък е с по малко коне схващаш ли :wink:

и пак казвам никаде непрочетох че ако нямам алфа немога да посещавам форума и да пиша според мене няма значение дали карам колело скутер опел или алфа за да пиша просто много се впрягате

и на някой казал ли съм му без причина че колата му е боклук или нещо подобно ? казах има алфи които вървят но 145=6 неса от тях ....легендарната 33 боксер....мой набор

някой пак почна сега с друго даму дам вектра 2000 16в ами ок няма проблеми слагаме ли пари ? като такъм тарикат намирам ти вектрата точно 2000 16в

ама ти казвам отсега че ще си много разочарован... слагам 500 лв чее нямаш шан и то минимален с твойта 146 = 150 коян ...... срещу тая вектра ?

MrX
23-03-2008, 18:07
и пак казвам никаде непрочетох че ако нямам алфа немога да посещавам форума и да пиша

Да, никой не е казал, че не може да посещаваш форума и да пишеш, но със всяко твое мнение си в конфликт с останалите, винаги предизвикваш караници, позамисли се малко за подхода си към колегите!