View Full Version : Без филтър
FreeStyler
23-03-2008, 23:56
Днес преди да отида на сбирката на алфите в плевен реших да си махна филтара и да остава да смуче въздух свободно ... не съм очаквал такава промяна като дам газ до ламарината вади звук като в6 :lol: :twisted: а като си карам нормално е като преди ...следва да си сложа спротен филтър щтото така ще се напълни мотора с множество боклуци Проздрави :wink:
ся като ти замине дебиломера и като си прецакаш мотора няма да е от спортния филтър
Nasko_77
24-03-2008, 00:35
Пък на дебитомера.. направо ще му разкажеш играта, аламинут с този прах по улиците. Не я карай така.
Nasko_77
24-03-2008, 00:38
А! еми...
Нео да нямаш и на НЕТА тунинг бе :lol:
Не я карай така !!!!!!!!!!!!
А! еми...
Нео да нямаш и на НЕТА тунинг бе :lol:
да горе има един банер :)
FreeStyler
24-03-2008, 12:48
ся като ти замине дебиломера и като си прецакаш мотора няма да е от спортния филтър
Колега сеа ще сложа пак оригиналния ,но ако можеш да ми покажеш как си направил твойта с спортен филтар (една снимка ако можеш качи) защото ми обесняваха как да го направа с пвц но не ми стана много ясно :wink:
Nasko_77
24-03-2008, 18:34
Айде Нео, всичко нагледно представено сега. Чертежи, последователност, пояснения и илюстрации :lol:
На промоция бате :lol:
FreeStyler
24-03-2008, 20:32
Айде Нео, всичко нагледно представено сега. Чертежи, последователност, пояснения и илюстрации :lol:
На промоция бате :lol:
Nasko_77 би ли ми обяснил ако не питам тук каде да питам в някой форум за немски автомобили ?
Виж сега, главното е да изолираш филтъра да не смуче топъл въздух. Решения бол. Така че никой няма да каже ТОЧНО как да стане. Най-лесно е да си сложиш риплейсмънт - става без никво преправяне.
http://mury.alfaromeo-bg.com/My%20146%20TI/t_image005_209%5b1%5d.jpg
Ето ти една снимка при мен как е,но след това трябва да направиш термощит :wink: :wink:
обещавам да покажа, нямам апарат на разположение ... тела ми е 0888 198 470 ако някой иска съвет да звъни ;) ... тайните са за путките......
FreeStyler
24-03-2008, 22:02
Благодаря на всички утре ще видим какво ще направа :P