Log in

View Full Version : Проблем с климатроник и вентилатор за парното

ksv55
24-03-2008, 08:32
Уважаеми колеги!Представете си климатроник и вентилатор зс парно които не се регулира от бутончето са оборотите .работи само на 2 или 3 може би.Ако някои знае нещо ,моля да ми пише.Весели и слънчеви дни.

Колега занапред пиши смислени заглавия!

ALFA CORSE

botsos
24-03-2008, 09:41
Аз имах такъв проблем с мойта 155. Оказа се, че не е ключа на парното (както си мислех). Има няква платка (или поне така ми обясниха), която се преебавала. На мен ми работеше само на четвърта степен и много ме дразнеше. Отидох в сервиза и след 5-6 часа ми пооправиха парното (но не за дълго). След месец - два, пак старата песен на бов глас (само четвърта степен). Решението на проблема - нова платка.

ksv55
24-03-2008, 12:16
На практика не може да се разбере на коя степен работи но духа нещо Общо взето върши работа и така.Електрониката добре че е малко защото е много зле.

kris11
24-03-2008, 22:17
На практика не може да се разбере на коя степен работи но духа нещо Общо взето върши работа и така.Електрониката добре че е малко защото е много зле.

Да бе .По добре си плюй в пазвата . А тази в кутията на радиатора ?? по точно вътре в най- голямото реле , което управлява степените на вентилатора на радиатора / че е и SMD монтаж :evil: и трябва и лупа за оглед на спойките.

Xman
02-04-2008, 19:01
Търсачката....