View Full Version : малко рацин и обещано видео
http://www.clip4e.com/play_tigra_vs_alfa.htm аммм я се заслушайте как алфата влиза в прекъсвач на 1 ва и после ми приказвайте че нея настъпвал само 6 оборота :wink:
http://www.clip4e.com/play_tigra_vs_alfa_2.htm&rel=1 от друго място
http://www.clip4e.com/play_vw_golf_vs_o ... .htm&rel=1 (http://www.clip4e.com/play_vw_golf_vs_opel_tigra_vs_alfa_romeo.htm&rel=1)
тука малко изоставам на старта но за сметка натова наваксвам надоло
http://vbox7.com/play:855a42df на тоя клип втората гонка се вижда по добре как ги минавам
http://youtube.com/watch?v=gvV5mVlCyv8
http://youtube.com/watch?v=eeBEsvo-fjo&feature=related
това е всичкото видео което намерих снимано от ралични места мисля че си спазих обещанието вие преценете на 400 метра как е завършила гонката и този който каза че алфата направо ме е отвяа и го видял с очите си да отиде на очен и даси вземе очила :wink:
на 1 вата гонка кадето сме 3 те коли малко изостанах надоло наваксах и алфата ме мина понеже неможах да вкарам 5 та на втората след 160 ми дръпна на 4 та :lol:
Absente_
24-03-2008, 12:48
абе братле къде се буташ в А група с тоя прещипан опел
абе братле къде се буташ в А група с тоя прещипан опел ако е прещипан какво да говорим за алфата 50 коня отгоре :roll: айде стига с такива глупави коментари става ли ? задръж си ги за тебе
Absente_
24-03-2008, 12:54
хахаха пич ако тая алфа е с 50 коня отгоре и е здрава , ще трябва да си запишеш регистрационния номер ,да не тръгнеш по някоя друга ...
Пак ли почнахте? Когато дойдеш до София кажи да се видим и да разгледаме твоята машина, която мачка всичко. Нали ти казах, че и аз имах такава, ама никва я нямаше за гонки. Трябва много добре да си я пипнал............ :D
ALFA155Ts
24-03-2008, 13:12
то се вижда че в алфата няма никакав мъгел ................ чакаи да се поразработи ..... няма ли някои в сливен да се пусне алфа с алфа да се види за ко става въпрос или се пусни с някоя друга алфа .... за мене точно тази алфа няма никои или я пази момчето :D
Absente_
24-03-2008, 13:18
дам.... мини към софия да се пуснеш с на fnt алфата да видиш 1.9 jtd как ще те прави хахав,то ния си знаеме де, ама да видиш и ти ,че нещо много мислиш че ти върви колата, мини,мини па може и с мен да се пуснеш , като те прескочат 2-3 алфи дизел , ще си на друго мнение :wink:
Пак се оформя спор: ) гайда браво за клипчетата обаче верно тка неможе да се разбере то зависи в кво състояние е била алфата ако е някоя умряла... е нормално така да става
то се вижда че в алфата няма никакав мъгел ................ чакаи да се поразработи ..... няма ли някои в сливен да се пусне алфа с алфа да се види за ко става въпрос или се пусни с някоя друга алфа .... за мене точно тази алфа няма никои или я пази момчето :D
ами като се бяха събрали в сливен алфите на серго боксера се пусна с същия и го би това беше преди да направи подобренията ,,, немисля че я няма никаква нали е била при бобо :roll: като дойда до софия какво ще и гледаш сякаш ще се види дали нещо и е правено който мисли че е пипана караме я някаде дая закачат на компиутар и дасе види има ли промени по софта .... ако има ще черпя :tequilla: пуснах тази тема
1-во щото такава беше уговорката с видео
2-ро че на миналата тема кадето писах клипчетата неви одовлетворяваха и намерих всичко което можах , та хората който смятат че колата невърви и че си мисля че върви могат по видеото даси направят сверката, неможе ли 1 като падне някоя алфа данеказвате колата в момента невърви другата е пипана и така нататъка ... някой замислял ли сее и за мойто техническо състояние ?
Absente_
24-03-2008, 13:31
по принцип не обичам да се заяждам на подобни теми ама на тоя , смешен ..... дето разправяше че е по-бърз от 166 напрао..., дето сигурно на вакарел пречи на тировете , нема такъв смех
Само искам някоя вечер да мине към Бояна, та да видим после дали ще пуска такива теми , или ще му стане тъпо за колата му и ще здуха на тема racing!
То е ясно че твойта си кола върви най-много :)))) ама наистина състоянието има мн значение аз тка се пусках с няква 2.0 гтв и го бих после с някво друго 2.0 гтв и ме би с кола и половина... и кво като алфата е била при бобо то много от алфите са били при бобо и мойта е минавала от там тва незначи че нямам неща за правене и е перфектна:) ти кво си предстаяш че като мине алфата през бобо и излиза с турбина от там : ) то може да е отишал за смяна на вариатор примерно...
по принцип не обичам да се заяждам на подобни теми ама на тоя , смешен ..... дето разправяше че е по-бърз от 166 напрао..., дето сигурно на вакарел пречи на тировете , нема такъв смех
Само искам някоя вечер да мине към Бояна, та да видим после дали ще пуска такива теми , или ще му стане тъпо за колата му и ще здуха на тема racing!
намери каде съм казал че съм по бърз от 166 казах че ако иска може дасе пробваме нищо повеече . защо намесвате други коли в темата немога да разбера коментирай тая тема ! + има мноооого ама многооо по бързи коли от мойта и даже несмятам че мойра е бърза има много коли по 105 коня които ще ме бият ....неси мисли че само ти ходиш на гонки и си гледал бързи коли...
а относно жтд-то тоя профил е на момче с такава алфа 145 1.9 жтд + 4ип
помоли ме даго регистрирам и да питам понякой път когато има нужда но от 1 вите теми които писах нямаше компетентни отговори . та с въпросната алфа сме се пускали наи малко 20 пъти в коитоо нито 1 път тази алфа небеше пред мен !!! с дебито мер после без дебитомер с разкачени гарнета с гарнета амм нафта с малко примеси на бензин с отворена кутия на филтара с 14 ки джанти ко ли неправеше да ме бие 500 или 600 лв 4ип но както и дае
То е ясно че твойта си кола върви най-много :)))) ама наистина състоянието има мн значение аз тка се пусках с няква 2.0 гтв и го бих после с някво друго 2.0 гтв и ме би с кола и половина... и кво като алфата е била при бобо то много от алфите са били при бобо и мойта е минавала от там тва незначи че нямам неща за правене и е перфектна:) ти кво си предстаяш че като мине алфата през бобо и излиза с турбина от там : ) то може да е отишал за смяна на вариатор примерно...
бате отиде за основен ремонт сегменти ,,,,,и другите изброени работи 4ип
абе братле къде се буташ в А група с тоя прещипан опел ако е прещипан какво да говорим за алфата 50 коня отгоре :roll: айде стига с такива глупави коментари става ли ? задръж си ги за тебе
Може ли само да си кажеш твоя двигател какъв е оригинално и какво си правил по него. Колко конски сили мислиш, че е в момента?
Може ли само да си кажеш твоя двигател какъв е оригинално и какво си правил по него. Колко конски сили мислиш, че е в момента?
дввигателя ми е 1.6 16в 105 или 106 конски сили x16xe има спортен филтър който по думите на neo мисля че беше казал , че е малак за моя мотор ще му повярвам понеже неразбирам и доколкото четох из форума знае какво говори + е поставен и смучи топъл въздух и файда мисля че няма 1.7 16в боксера и той имаше . който ме познава от сливен ще каже същото .колата ходи в 1 и същи сервиз и човека който се занимава с нея ще каже същото освен масло и дреболии относно подръжката на автомобила не е пипал :drive:
Е тука още един БЪРЗ опел
http://www.youtube.com/watch?v=JXsvFuyBEow
Много Варвят тея опели
Е тука още един БЪРЗ опел
http://www.youtube.com/watch?v=JXsvFuyBEow
Много Варвят тея опели нека се придържаме към темата става ли ? коментирай тая алфа и тоя опел ? от темата щото веднага мога дате затапя с едно друго виде ,,,,, http://www.youtube.com/watch?v=Vy78cCOPMXs ей много бързи тез алфи еее :rotfl:
дввигателя ми е 1.6 16в 105 или 106 конски сили x16xe има спортен филтър който по думите на neo мисля че беше казал , че е малак за моя мотор ще му повярвам понеже неразбирам и доколкото четох из форума знае какво говори + е поставен и смучи топъл въздух и файда мисля че няма 1.7 16в боксера и той имаше . който ме познава от сливен ще каже същото .колата ходи в 1 и същи сервиз и човека който се занимава с нея ще каже същото освен масло и дреболии относно подръжката на автомобила не е пипал :drive:
Единствено мога да те поздравя за резултатите които даваш с тази малка мощност която си дал :wink: а колкото до затапването, коли всякакви, рацери още повече, а да затапваш с видео матря'л не е кой знае какво, затапи ги на правата!
Единствено мога да те поздравя за резултатите които даваш с тази малка мощност която си дал :wink: а колкото до затапването, коли всякакви, рацери още повече, а да затапваш с видео матря'л не е кой знае какво, затапи ги на правата!
мерси за поздрава ! ако следиш темата ще видиш кой почва с конфликтите и така нататъка :metal: мисля че не аз започвам всичко а другите се нахвърлят към мене ... каква е тая злоба към опелджииите и ние сме хора като вас :lol:
BillyBoy`
24-03-2008, 15:25
първо опелджиите не сте като нас второ видеото маи нещо много го забави и маи забравихме какво беше обещал и друго вече две теми със твое участие бяха заключени и за последно като човек ще те помоля наи учитиво моля отиди си във Опел форума и там си хвали колата колко е бърза и колко е вървежна Опелите са по бързи от алфите и пак ще те помоля моля престани да дразниш колегите във нашия форум благодаря за вниманието надявам се думите ми поне този път да бъдат разбрани
Crusader
24-03-2008, 15:56
Я кат стана въпрос за Опел форума, едно линкче към него ако може?
първо опелджиите не сте като нас второ видеото маи нещо много го забави и маи забравихме какво беше обещал и друго вече две теми със твое участие бяха заключени и за последно като човек ще те помоля наи учитиво моля отиди си във Опел форума и там си хвали колата колко е бърза и колко е вървежна Опелите са по бързи от алфите и пак ще те помоля моля престани да дразниш колегите във нашия форум благодаря за вниманието надявам се думите ми поне този път да бъдат разбрани
браточка искахте видео ето ви го .... работата беше тигра 1.6 вс алфа 1.6 146 120 коня сток но с течение на обстоятеллствата несе намери такъв и се пуснах със същата 1.7 16в боксер с модове :lol: много надъхани бяхте сега гледате като плъх у брашно . вии почнахте колко са бързи алфите и исках дави покажа че неса чак толкова бързи и че нормален опел с екотек (най мъртвия опелски мотор) за който незнае се пъна на доста по сериозни алфи !!! и аз запоследно казвам кеф мие да пиша тука и ще си пиша ! темите се затварят щото неможете да приемете истината и се карате не нещо заради мен просто ви отворих малко очите за някой неща а вии се нахвърляте срещу мен и ето спора
и караниците започнаха :roll: ако бях с някой пунто 1.1 щяхте дасе подигравате с мене и дасте най великите или въобще нямаше дами обърнете внимание ... това е цялата работа. някой каза че опел правили и бързи коли но моята нее от тях да прав е има и мноооого по бързи опели и можете дасе замислите щом моя бавен опел се пъне на ваще бъзи коли който са правили спортни автомобили а другите марки неса знаели що е спортна кола тогава си представере за бързите опели .....гррешката на всички ви е че скаччате винаги на по слабите и по малките горови дасе подиграете с него , аз поне се хвърлям на доста по мощтни коли от моята и несъм казал нищо лошо за хората карали алфи 1.3 боксер както имаше хора с 2,4 турбо скачащи срещу мене
Mind_Control
24-03-2008, 16:13
незнам как ги късаш такива боксери по 1.7, но аз с моя 1.6 просто разцепвам тигра 1.4 90 коня.. та незнам ти с тоя двигател 105 коня как биеш боксер 1.7 130 коня
а де :roll: и аз са чуда ама си е факт
Абе няма ли някой от форума от да се пусне с тази бегачка?
Предлагам след като има гонка да продължи спора.
има ама няма навити :P
jblmusic
24-03-2008, 17:20
Взимаш ли ме за жертва?
Аз пък не мога да разбера какво толкова се разпалихте всички. Отношението к.с/ кг е едно и също и за тиграта, и за 146 1.7 16. Съвсем нормално е да са на кантар.
Важно е спор да става ама на пистата гледам все едни и същи учасници :? та вижте сега нормално е опела да върви повече от алфата те и по каталог ги дават - опела 10 до 100 а алфата 10.3 до 100 какво учудващо има просто алфата е по тежка например 33-ка 1.4 88кс върви колкото 146-та а едната все пак е предшественика на другата :wink:
Спора според мен тръгна тъпо още от хондата 1.8 която аз пак подчертавам е нормално да падне от алфата 1.8, но някой колеги почнаха да пишат глупости че тоя с хондата не можел да кара и така на татък. Има вървящи хонди но точно тази не е сред тях. Аде успех и леко при гонките :wink:
Важно е спор да става ама на пистата гледам все едни и същи учасници :? та вижте сега нормално е опела да върви повече от алфата те и по каталог ги дават - опела 10 до 100 а алфата 10.3 до 100 какво учудващо има просто алфата е по тежка например 33-ка 1.4 88кс върви колкото 146-та а едната все пак е предшественика на другата :wink:
Спора според мен тръгна тъпо още от хондата 1.8 която аз пак подчертавам е нормално да падне от алфата 1.8, но някой колеги почнаха да пишат глупости че тоя с хондата не можел да кара и така на татък. Има вървящи хонди но точно тази не е сред тях. Аде успех и леко при гонките :wink:
именно това исках да им обясня.... лъжат се по конските сили и после като ги бие някоя по слаба си мислят че колите им са издухани същото това го казах на серго че колата му преди дая прави си вървеше отлично .
Взимаш ли ме за жертва? мерси за предловението но влизаш в друг клас турбо при големите батковци който щете накажат много яко на 400 метра :wink:
Ако искаш и мен можеш да ме вземеш за жертва
А и има и една 156 2.0 тс на колегата Distefano може и нея да вземеш за жертва
А и на колегата Bai Rad 155-цата можеи нея да жертваме
Кога кажеш................
Ауп...
Искам и аз,и аз.... :D
Немам мунинг по колата,ама ше се опитам :Bolt:
лелеееее намериха се мераклии :lol: :lol:
Моля един по един :lol: :lol: :lol:
Без да искам да засегна никого само ще кажа, че тия Алфи, които видяхме да падат от Тиграта са много зле...
Ако искаш и мен можеш да ме вземеш за жертва
А и има и една 156 2.0 тс на колегата Distefano може и нея да вземеш за жертва
А и на колегата Bai Rad 155-цата можеи нея да жертваме
Кога кажеш................
нямаш кахър ела в сливен ще се пробваме може даме биещ може аз теб за другите 2000 кубикови ще им намеря една астри4ка пак 2000 и всичко
ще е ок може и вектричка ако са по силни случайно от астрата което ме съмнява понеже тая астра разцепва 2000 16 146 дето стана 1 ва на драга на итал феста в стара загора аммм и чи тъйййй.казах с каква алфа искам дасе пусна незнам вии с тез големи двигатели що ме занимавате :lol: се едно да отида при някой с 1.3 боксер и дамусе правя на мъж вижте ме кой съм и пак несе знае щото съм бил алфа с такъв чипнат мотор данестане малко смешно .......
има ама няма навити :P[/quoявно забравих да се доуточня ----146 1.6 т.с 120 коня сток :shock: елате повече :bounce8:
такъв беше спора и такъв ще си остане ...та нека пишат нека се намерят повече с такива и дано данеса амм ко беше умрели и даси продължим спора :twisted:
Изравнете килата на TI-то и астрата и пак ги пуснете :wink:
Изравнете килата на TI-то и астрата и пак ги пуснете :wink:
ами за смях става малко работата т.и с тигра 1,6 значи като става въпрос алфа с доста по слаба кола няма проблеми а за по симна и дума данестава. и нека се придържаме към темата. вии направо направихте леща момчето с тая алфа той пишмян стана сигурно дето се пуснахме те затуй другите искат като няма хора ... с него се пробвахе да направи сверка преди и след тунинга :? не за друго ... и казах че няма значение дали ще ме бие или не искам 1.6 т.с
Така е! И аз винаги съм го казвал това за килата на астрата и алфата...
Реално требва да се качат двама души повече в астрата.
Но ако трябва да сме честни това нищо не значи, защото астрата си е астра и алфата си е алфа. Да я бяха направили алфата по-лека.
един приятел прочете че има много надъхани с чипнати 1.9 жтд- та и иска да пробва 145/6 156 1.9 жтд даже и 4ипнато с скода фабиа 1.9 тди чипната (РС) :machinegunner: или пак ще има теориии тя скодата едикжо си та едки що си
Но ако трябва да сме честни това нищо не значи, защото астрата си е астра и алфата си е алфа. Да я бяха направили алфата по-лека.
Ми хайде тогаз таз 1.6 тигра да я сравним с моита 1.7 алфа, ма тя алфата по-мощна, ми да са направили и тиграта по-мощна бе. В тоя "спорт" - стрийт рейсинга, ако така може да се нарече, ни се гледат класове ни мощности, ма тук унас е по-лесно да се мрънка пред това да има поражение!
Ми направи тиграта 1200 кг и се пусни с 1.3 боксер да видим ко ше стане
.............
Да нема после :heavy_cry:
hristiqn
24-03-2008, 19:01
И това е така и макар да съм фен на Алфа ,за мен мотора на кослорд е много по-добър от т.с-а и екосмеха на опел ;) Това е ..добър мотор,малко килограми и може би икона в класа си - Астра гси . Сега да не коментираме годините и , дали е по-красива от алфа !
Другата тема са новите модели на Алфа , е как може Брера да тежи колкото Ауди А6 и 300-400кг пове4е от Ауди ТТ . За хора като мен ,който не гледат само визията на една кола това е кра4ка назад :!:
Пак повтарям не говорим за външен вид !
.............
качвам 3 ма в тиграта и се пускам с 1.3 боксер смисал 3 ма в тиграта с 60кг маса ?
hristiqn
24-03-2008, 19:03
.............
качвам 3 ма в тиграта и се пускам с 1.3 боксер смисал 3 ма в тиграта с 60кг маса ?
Айде сложи 500 кила и ела да се пуснем с буса :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.............
Айде сложи 500 кила и ела да се пуснем с буса :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
нали знаеш буса опелчето с 6 те скорости мойто чипосахме го и съм навит с 1,3 боксер 190 на магистралата ебаси майката,,,,, сложихме чипче щото имаше ограничител и неможеше 4 оботота да прай и 160 на магистралата
яко им правя къси дълги дасе махат такива с 1,3 боксери
Само че ECOtec мотора е 2.0 136 коня и не е никак готин.
Иначе хубавата GSI-ка си е с 2.0 150к.с.
Crusader
24-03-2008, 19:12
Пак питам, некое линкче за Опел форума?
hristiqn
24-03-2008, 19:16
Само че ECOtec мотора е 2.0 136 коня и не е никак готин.
Иначе хубавата GSI-ка си е с 2.0 150к.с.
Еми това и казах , мотора 150 коня е разработка на Кослорд и сле слага я Астрите до 93-та година .....след това почва Екосмеха ;)
Има и 94-та...ма важното е че в един момент и на двата мотора им светва една оранжева лампа "Енжин" и никой никога не разбира що така...
Имал съм...знам кво е.
hristiqn
24-03-2008, 19:33
Има и 94-та...ма важното е че в един момент и на двата мотора им светва една оранжева лампа "Енжин" и никой никога не разбира що така...
Имал съм...знам кво е.
И това съм го 4увал :roll: Въпроса е ,4е мотора е добър , лесно се преминава към ЛЕТ . Дори в атмосверният си варинат стига до 200 к.с . Скоро гледах едно мом4е как сложи на по-новите Астри (около 99-та) мотор Екосмех 2.5 ....еми смени го после с доборото старо добиче . Впечатленията ми бяха само положителни макар и 6-цилиндровият мотор да беше по-голям и мощен да не говорим и по-нов . Според него екотека си е пълен смях сравнен с 150 -я мотор на една и съща кола ;)
Къде е Вектрата,да я почвам :twisted: :twisted: :twisted:
П.С.Гайда шо не споменаваш нищо как Нено отвя доста Сливенски бегачки/Голфове,Калибри/ а :?: :?: :?:
hristiqn
24-03-2008, 19:57
П.С.Гайда шо не споменаваш нищо как Нено отвя доста Сливенски бегачки/Голфове,Калибри/ а :?: :?: :?:
Мани я вектрата тя е ЛЕТ ;) Спомням си като дойде Нено , а имаше само чип :lol: Е па на никой не му се верваше ;) То това е и единственото 1.6 дето съм виждал да върви , а в Ст.Загора определено колата беше мноооогоо по-добра ,не само от към мотор . Еми те и местните коли се развиват ;)
Батка писна ми да ти чета простотиите,и заяжданиците.След като си толкова смел и с такава бегачка що не дойдеш до Пазарджик аз щи поема половината гориво за бегачката ,ако си навит с 1.6 боксер съм 103 катъра качваш 3 чавека и се пускаме,ако искаш със минивана аз качвам 4 човека и ти н тиграта толкова и пак ще се пускаме.
Мани я вектрата тя е ЛЕТ ;) Спомням си като дойде Нено , а имаше само чип :lol: Е па на никой не му се верваше ;) То това е и единственото 1.6 дето съм виждал да върви , а в Ст.Загора определено колата беше мноооогоо по-добра ,не само от към мотор . Еми те и местните коли се развиват ;)
шшо да я мана бе нали се пъне,каза че щяла да ме отвее :roll: :roll: :roll: За на Нено колата няма повече какво да се говори,тя е ясна,който иска мое да докара кое и да е 1.6 16в включително и Хонда Саксо ВТС,но те с изравнени килограми и да се почват :twisted: :twisted: :twisted:
Гайда сещаш ли се за оная алфа дето след 200 км/ч ти стана точка в далечината е тва е мочта 1.6 да да миналата година на магистралата, една зелена ааа.... па за вектра не ми говори шото съм имал ц хикс ти кат си нямал книжка.... ти пратя бат Кольо малко те повози у таксито да мирясаш а ?
24-03-2008, 22:27
абе закво продължавате да му пишете на тоя :roll:
Гайда чуй сега , внимателно, здрава алфа 1.6 TS , 1.8 ТS,2.0 TS,1.7 Boxer с можещ шофиор , от всички модели който се сетиш , ще са ти много далече напред,заблудил си се за тиграта ти! гарантирам ти :!: ако искаш да се увериш в това ела до софия някой ден , специално за теб ще намерим от всички алфи който ти изброих и ако някоя те бие с по - малко от 1 кола ти го признавам за победа! а после за да ти стане съвсем ясно какво представлява Алфа Ромео ще се пуснем и с моя ДИЗЕЛ- 1.9 напълно сток!хаха Да не говорим па ако искаш да ти намерим от old school-а 33ка или некоя 75чка.
Гаранция,че след визитата ще имаш друга снимка на аватара :!: :wink:
А бе от цялата тема най-много ме кефи как си меткате:
Ела в Сливен да ти скъсам шортите.
и после
Ти ела в София да ти напукам канчето.
Бати идеят да се ходи на 300 километра е така...
Absente_
24-03-2008, 22:41
А бе от цялата тема най-много ме кефи как си меткате:
Ела в Сливен да ти скъсам шортите.
и после
Ти ела в София да ти напукам канчето.
Бати идеят да се ходи на 300 километра е така...
епа.... аз нема да се разкавам е така , ама мисълта ми е , ако пича има път насам да свирне :twisted:
BillyBoy`
24-03-2008, 23:21
``нямаш кахър ела в сливен ще се пробваме може даме биещ може аз теб за другите 2000 кубикови ще им намеря една астри4ка пак 2000 и всичко
ще е ок може и вектричка ако са по силни случайно от астрата което ме съмнява понеже тая астра ``разцепва 2000 16 146 дето стана 1 ва на драга на итал феста в стара загора`` аммм и чи тъйййй.казах с каква алфа искам дасе пусна незнам вии с тез големи двигатели що ме занимавате Laughing се едно да отида при някой с 1.3 боксер и дамусе правя на мъж вижте ме кой съм и пак несе знае щото съм бил алфа с такъв чипнат мотор данестане малко смешно .......``gaida кои кого е разцепил :?: :roll: коя 146-ца е станала първа на драга на итал феста във стара загора :?: маи нещо ми се губи :?: gaida ще спреш ли да дразниш хората във форума и защо не си отидеш във опел форума там да дразниш опелджиите :?: със всеки изминал ден продължаваш да ръсиш глупости и да дразниш и коя е тая 146-ца дето е станала първа във драг състезанията на итал феста във стара загора би ли бил така добър да ми разясниш на мен и на останалата аудитория че нещо не схващам :roll: или ще кажеш поредната глупост :?:или сега ше почнеш да се оправдаваш :?:
Absente_
24-03-2008, 23:32
поредната тема на тоя ххххххххххх за заключване , в която нищо освен дразнене и празни приказки! да си ходи с тоя морков,тиграта в оня смешен опел форум.Не е като да няма причина за махане от форума на алфа!
-------------------------------------------
И все пак колега - моля без обиди.
пр=00ф
Я кат стана въпрос за Опел форума, едно линкче към него ако може?
http://opelclub-bg.com/forum/
Заповядай.