View Full Version : Ще караме ли самолети ??
Ще караме ли самолетите с новите цени на бензина.??
Както върви скоро ще сме свидетели на 2,50 лв/ литъра.
ALFA CORSE
01-09-2005, 22:04
Ами току що чух и аз по новините. От 0:00 часа 2.00лв А95H :( . А увеличение на V-power Racing дали ще има? Аз последно преди няколко дни на 2.06 го сложих.
бахти щом аз почнах да мисля за газов инжекцион....
начи не е добре работата, ама хич.....
начи не е добре работата, ама хич..... лелеееее щом и на теб ти минават такива еретични мисли... Нали всички казват, че си най-големият рацер :respect:
начи не е добре работата, ама хич..... лелеееее щом и на теб ти минават такива еретични мисли... Нали всички казват, че си най-големият рацер :respect:
най големия рацер е Pooh :priest:
аз съм обикновен алфа дривер с 16/100 градски разход...
Тъй ли? А коя е единицата мярка за рацери? П.С. Бях пуснал някаква тема за бензина в Общи приказки. Да не ни дърпат ушите за :offtopic:
75 2.0 turbo
02-09-2005, 01:11
начи не е добре работата, ама хич.....е добре де ко 4ака6 да стане 2.50 ли то кажи ре4и ......... слагаи едно SFI-LPG което е върха на аисберга и газ мале джижитас 8)
начи не е добре работата, ама хич.....е добре де ко 4ака6 да стане 2.50 ли то кажи ре4и ......... слагаи едно SFI-LPG което е върха на аисберга и газ мале джижитас 8)
кой го продаа/монтира това ?
75 2.0 turbo
02-09-2005, 01:22
ВААС-ЕООД фирмата е пловдивска но имат сервизи в страната имат и саит но не се сещам къв бе6е а инак самата сиситема е на TARTARINI имам поглед над нещата харесва ми :wink: но да не забравяме 4е все пак си е газова уредба и мноо зависи от масторите дето ша ти го турят :?
ВААС-ЕООД фирмата е пловдивска но имат сервизи в страната имат и саит но не се сещам къв бе6е а инак самата сиситема е на TARTARINI имам поглед над нещата харесва ми :wink: но да не забравяме 4е все пак си е газова уредба и мноо зависи от масторите дето ша ти го турят :?те дет ша ми го турат е ясно ...
ми барем кеф да има ... .:)
лошото е че и на мен започнаха да ми минават такива мисли като на бат Валджо а туй не е хубаво. Ама то с тия цени скоро май ще си купя 4 трупчета за 2.50 и само ще си я гледам красавицата. :crybaby:
току що сипах вповер рацинг за 2.09....
аз лично - газ невър :!: ако стане тежко - 3цил дизел :evil: ако пък стане по-тежко - велоспед :no:
аз лично - газ невър :!: ако стане тежко - 3цил дизел :evil: ако пък стане по-тежко - велоспед :no:
твойта не бе ли с 4 цилиндъре бе ... ил единиоо отказа ;)
говорех за 33ка кат на киро :punk:
Kostadin
02-09-2005, 09:48
и аз съм на същото мнение :wink:
е шефката току що преспокойно сподели че минала с нейния голф (3ка тди с чип) 900км ГРАДСКО (незнам колко е резервара ама - 900км... бахти) :shock:
пс: а темата що е в тоя раздел???
е шефката току що преспокойно сподели че минала с нейния голф (3ка тди с чип) 900км ГРАДСКО (незнам колко е резервара ама - 900км... бахти) :shock:
пс: а темата що е в тоя раздел???
A пък аз с един резервоар докато светне резервата 380-390 градско в София :cry: :cry: :( с тези цени - ще намаля малко карането
santo_traficante
25-11-2005, 12:56
?? ??? ????????? ?? ????? ??????????:)???????? ???? ????????? ?????????? ? ???????:)???? ? ????????:)?? ?????? ??? ? ???? ??? ???? ???? ????? ? ??????? :frown:
________
Honda RA106 history (http://www.honda-wiki.org/wiki/Honda_RA106)
малее откъде я изрови таз тема бе :shock:
те цените малко паднаха от тогава :lol: