PDA

View Full Version : за Ванката от Music Idol

MaVrUt
24-03-2008, 21:13
гледахте ли го тоя иван, хахахаха напраи мармалад тос шишко фънки , голям язверг е , евала на момчето ,много смях

ако не ви харесва темата делнете я, "бай да уей" я пуснах :D

trouble
24-03-2008, 21:14
и аз гледам евала на момчето..заслужи си го тоя Пънки ли Фънки ли е

Mury
24-03-2008, 21:16

шо пък да го е заслужил а :?: :?: :?: немоа да разбера,тоя пък Иван е бахти селяка Айтоски/не искам да обидя никой,имам приятели в Айтос/ :idea: :idea: :idea:

koolio
24-03-2008, 21:18
Гледам го. това е просто рекламна стратегия на принципа "няма лоша реклама". Дали го харесват или не, всички говорят за Иван и чакат каква простотия ще направи. Но че е голям талант спор няма. :D

Walker
24-03-2008, 21:21
И аз мисля, че нарочно ги прави тези селении за да е различен и да го забележат повече.

lyuli
24-03-2008, 21:24
аз пък гледам "Пей с мен" и незнам кой е Иван.....

ShoxXx
24-03-2008, 21:34
Момчето прекали. В началото беше интересен.
В последно време нито пее добре, нито е интересен.
Всяко нещо си има граници.

fred
24-03-2008, 21:41
Ясно е че има талант, лошото е че няма мярка,прекалява, в крайна сметка аман :shock:/за Айтоския Иван/
Сега относно Фънки, това е човека, който докара едни от най големите световни звезди тук, най големите музиканти, които са идвали и са правили концерти са организирани от Фънки, а не Иван, Драган и Петкан, Слави или нЕкой друг.Да сме обективни и да оценяваме това, което почти никой друг не може, понеже иначе знам, че сме все много велики.
Ето и малко по тоя въпрос
http://e-vestnik.bg/2801

http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=39&aid=926

Timon
24-03-2008, 22:21

Подкрепям те!
И аз съм на същото мнение за това момче !

VFTI
24-03-2008, 22:23
Я го дайте това ако го има във Vboxa да го видим като е било смешно :)

yo
24-03-2008, 22:57
здравейтв аз съм гаджето на Yo!Ето и моя коментар:Иван може да пее твърде добре както и да влиза в най-различни сцени!той с това си поведение иска някой да го открие и да го забележи.Според мене хич не му дреме за насрания Music Idol.от това предаване те първа започва да търси поле на изява!!!той е само за НАТФИЗ!като не ви кефи Иван тогава защо го обсъждате?Зна4и все пак го гледате?и му скача рейтинга.... :static:

fred
24-03-2008, 23:09
Ами аз и Станишеф обсъждам, ама да не мислиш че ме кефи пък :screwy:

Absente_
24-03-2008, 23:16
аз не мисля че поведението на това момче е режисирано , тоя си е абсолютен олигофрен, и незнам защо ама ми харесва :) фънки не че прекалява, ама просто понякога говори някъкви изрази дето не му отиват на годините некси иначе и тои е пич

AlfaRomeo
24-03-2008, 23:25

Шоко е прав така е ! започна да се повтаря,стана смешен сам самият!

Naso
25-03-2008, 00:28
Смешен, ама само за него има тема у форумо ! Човека знае, че българина е прост и му дава зрелища, той за хляб ако не е заработил..... Ако забелязахте, въпреки цялата му "лиготия" от самото начало беше в първите трима :) Е, кажете после, че не е майстор. На него не му пука за такива като мен примерно, щото аз смс не пускам. Лумпените обаче са друга бира. Ония ше го засипят със смси, щото е пекан и мноо яко ги ебава :)

phoenix
25-03-2008, 10:24
аз само не мога да разбера, що всички казват че има талант.....бахти келеша, никакво уважение, никакво приличие, никакво възпитание......абе един голем СЕУАНИН.

millko
25-03-2008, 10:56
аз само не мога да разбера, що всички казват че има талант.....бахти келеша, никакво уважение, никакво приличие, никакво възпитание......абе един голем СЕУАНИН.
А талантът има ли нещо общо с уважението, с приличието или с възпитанието?!Май няма!

Blade
25-03-2008, 11:16
А талантът има ли нещо общо с уважението, с приличието или с възпитанието?!Май няма!
Точно така, талантът е нещо което човек си го има, докато възпитанието се получава...

pent
25-03-2008, 11:23
Точно така, талантът е нещо което човек си го има, докато възпитанието се получава...

не исках да пиша в тая тема, но е по-силно от мен :)

незнам кой прецени че въпросният има талант? ясно е за всички че е оставен в шоуто именно заради ексцентричноста си! тези му клоунски изпълнения и закачките с фънки вдигат рейтинга на предаването. имаше момчета които пееха по-добре, но бяха скучни а никой не иска да гледа скучно предаване. ако иска скучно предаване да гледа "Пей с мен" ;)

millko
25-03-2008, 11:40
Пяха добре,но бяха скучни!Ето това е най-важното! Кой би отишъл на концерт на добре пеещ,но скучен певец.Такъв няма да стигне до никъде.

fred
25-03-2008, 11:44
Пяха добре,но бяха скучни!Ето това е най-важното! Кой би отишъл на концерт на добре пеещ,но скучен певец.Такъв няма да стигне до никъде.

И това е вярно, защото това е разликата между певеца, който пее готови песни, а не пише собствени, това е огромнана разлика.
А иначе, за да си известен, да пееш, без да си правиш музиката трябва да имаш изключителен глас, затова такива световни звезди се броят на пръсти.
А това си е едно шоу, иначе тоя Ванка е учил или учи и сега в консерваторията, тоест не пее за пръв път.

phoenix
25-03-2008, 12:54
тъй тъй, те затова талантливите в България напускат страната, щото не са атрактивни, а тук се напълни със зезеци, шоумени, и най-големия театър, с постановка съвременна трагедия се намира един площад дето се вика "Народно Събрание"....на някакви жълти павета, и ние всички си плащаме да ни е готино :twisted: :twisted: :twisted:

pr_00f
25-03-2008, 13:00
Прекаленното гледане на телевизия води до постепенно оглупяване и други лоши неща по домашният добитък. :)

pent
25-03-2008, 13:51
http://ken-li.blogspot.com/

trustworthy
25-03-2008, 14:12
Прекаленното гледане на телевизия води до постепенно оглупяване и други лоши неща по домашният добитък. :)

На въпроса: 'смятате ли, че се оглупява от прекомерно гледане на телевизия?" голям процент от анкетираните телевизионни зрители са отговорили, че не са успели да разберат въпроса

pr_00f
25-03-2008, 14:14
Аз за това си нямам телевизор в къщи- да си личи колко съм умен от далече :) :lol:

fiore
25-03-2008, 15:18
гледам някой клипчета в нета, иначе отдавна съм се отказал да гледам подобни неща. знае че няма никакъв шанс и си прави реклама. за съжаление народа се литка.. няма да се учудя ако спечели. ако зрителите гласуват като стой та гледай. да живее простотията!!!!

MaVrUt
25-03-2008, 16:25
http://ken-li.blogspot.com/

хаха горката, тая я усраха отсекаде, ама пък що пара чупи по участия в предавания, тряя да има и такива, поне прослави българия :)

pent
25-03-2008, 16:43
факт е че тя е първия и засега единствен български "талант" от мюзик айдъл с подобен "успех" на запад :lol:

galinves71
25-03-2008, 17:02

шо пък да го е заслужил а :?: :?: :?: немоа да разбера,тоя пък Иван е бахти селяка Айтоски/не искам да обидя никой,имам приятели в Айтос/ :idea: :idea: :idea:мури друже ИВАН е уникат просто рядко срещани хора с толкова голама дарба и с толкова открито сърце,наистина малко прекалява със скечовете си но когато си се изтъпанил пред цял народ в действието си на жури неможеш да се държиш кото плужек а да искаш съваршенство от хората които трябва да оциниш.както фънки така онзи тибетски кубрат дето се мисли че като стана водещ на някокво там шоуце може да говори всичо,да ИВАН беше прав ако има СЕМ то тогава до края на айдъла трябва да има нови членове на журито,всичко може да е но Ванката нее обидил никого просто ги дразни самочувствието му което го прави ноистина конкурентен :headbang: :Yeeeehaaa: :band: :bg: :busted_cop: :dj: :drunk: :bounce8: :th_up: :th_up:

lyuli
25-03-2008, 17:23

На въпроса: 'смятате ли, че се оглупява от прекомерно гледане на телевизия?"
голям процент от анкетираните телевизионни зрители са отговорили, че не са успели да разберат въпроса

хахахахаха :lol: :lol: :lol:

и ето по темата http://www.dnes.bg/article.php?id=49375

1000miglia
25-03-2008, 17:33
:tv: ....Ванчо ми са видя кат наййй-гольемия от Айтуз.....

dan_koloff
25-03-2008, 17:39
Здравейте. Според мен Иван е голям комплексар и избива комплекси... :?

galinves71
25-03-2008, 18:58
Здравейте. Според мен Иван е голям комплексар и избива комплекси... :?1 поправка,когато си комплексар това е отрицателно влияние а при него е+++

fred
25-03-2008, 22:30
Здравейте. Според мен Иван е голям комплексар и избива комплекси... :?1 поправка,когато си комплексар това е отрицателно влияние а при него е+++

Бе много шум за нищо направихме в края на краищата на тоя етап, просто едни пеят, а Иван се глези е това е в крайна сметка.Тия дето гласуват го харесват, ама не за пеенето, а защото бил пич, сега остава да му подарят москвич :D

reptli
25-03-2008, 23:17

щот освен това друго не може :!: :!: :!: не мога да повярвам че се обсъждат такива същества като това :shock:

edit: днес за първи път ги гледах...едни се оплакват от стилистите тоя иван си въобразява че е някой си :shock: лелеее гледах ги 5 мин и щех да побеснея :evil: :evil:

ПЕЙ С МЕН е 100% по-доборо предаване :!:

Galeano
26-03-2008, 01:45
Аз от темата разбрах за този, и дори му гледах клипчета във вибокса. Абе тоя бил много дразнещо копеленце.............дано не спечели нищо :D

trustworthy
26-03-2008, 10:11
...едни се оплакват от стилистите...

Е това, ако е стайлинг...гледах част от концерта. Еми то няма такава безвкусица...еб*ем ти и родните стилисти!

pent
26-03-2008, 10:19
Е това, ако е стайлинг...гледах част от концерта. Еми то няма такава безвкусица...еб*ем ти и родните стилисти!

мноо са зле верно, слабата я бяха сложили с къса пола да се акцентира на слабите й крачета :shock: , а пълното момиче беше с рокля по тялото :shock:

за прическите да не говорим.... още могат да се стараят :lol:

Naso
26-03-2008, 12:41
Те хубаво да се стараят, ама първо да се понаучат :)

trustworthy
26-03-2008, 13:06
Те хубаво да се стараят, ама първо да се понаучат :)

Колкото и да се стараят, колкото и да се учат...то трябва да ти дойде отвътре. Липсата на вкус е даденост ;)

reptli
26-03-2008, 15:28
извинявам се,просто не гледам предаването редовно ;)

fred
26-03-2008, 15:40
За стила не са винонви те, на тоя етап, има стилисти към предаването, та външния вид поне е тяхно дело :roll:

pent
26-03-2008, 15:53
За стила не са винонви те, на тоя етап, има стилисти към предаването, та външния вид поне е тяхно дело :roll:

така де, ние стилистите нареждаме :)

lyuli
26-03-2008, 16:04
леле 3 страници се изписаха, а аз още не го знам кои е тоя.... тр. да видя някое клипче да се образовам :shock:

milenamr
26-03-2008, 16:11
леле 3 страници се изписаха, а аз още не го знам кои е тоя.... тр. да видя някое клипче да се образовам :shock:
:twisted: Хе хе
И аз също не знам кой е тоя, а честно казано не ми и дреме:)
Но пък Фънки знам кой е и го уважавам не само, защото е докарал в България големи величия, а и защото според моя вкус и той се справя много добре като музикант.
Ето това парче Suicide на Ера ми харесва и то е още от преди Фънки и Амебата да се захванат със СМЕ
http://youtube.com/watch?v=uLutt7jsKjY

mitaka_cs
26-03-2008, 16:27
Иван ги прави всички луди без да си дава зор :D Виж кат реши да пее е "НАЙ-ГОЛЕМИЯ" :!: 8) На Ванката не му пука, че Фънки или някой друг му вика и така трябва :wink:

reptli
26-03-2008, 17:47
интересно Трифонов ако беше там тоя дали щеше да е толкова смел :lol:

ALFA JTD
26-03-2008, 18:31
100% Повече като него трябва да има :lol: момчето пее страхотно :wink:
Не се притеснява от никои а другите седът като че ли ще ги бесят като им направят забележка ревът къде са тръгнали :screwy:

JORDI
26-03-2008, 20:21
100% Повече като него трябва да има :lol: момчето пее страхотно :wink:
Не се притеснява от никои а другите седът като че ли ще ги бесят като им направят забележка ревът къде са тръгнали :screwy:
Напълно съм съгласен!
Фънки може и да е допринесъл много за музиката, но не му прави чест да се занася с едно момче! Културата не му достига да е член на подобно жури и да работи с различни хора било те таланти или не! Я си спомнете с какъв език се държеше с много от кандидатите по кастингите и как ги изхвърляше като измет! Мисля, че проблема е Фънки не Иван!Защото Иван със сигурност има музикален талант, докато Фънки няма култура за да се държи като жури! 8)

nhg
27-03-2008, 00:09
:twisted: Хе хе
И аз също не знам кой е тоя, а честно казано не ми и дреме:)
Но пък Фънки знам кой е и го уважавам не само, защото е докарал в България големи величия, а и защото според моя вкус и той се справя много добре като музикант.
Ето това парче Suicide на Ера ми харесва и то е още от преди Фънки и Амебата да се захванат със СМЕ
http://youtube.com/watch?v=uLutt7jsKjY

абсолютно съм съгласен с тебе, колежке
макар че май истинската ЕРА после се казваше Ь (на Любо Малковски)
но и ЕРА на Фънки не беше лошо (за времето си и за България....)
т'ва мюзик аидъл, пей с мен, биг/вип брадър, танцувай с мен, музикална/куку академия и пр. дивотии са само трикове за намиране на свежи нови лица

galinves71
31-03-2008, 19:38
тази вечер е отново голяма вечер за НАЙ-ГОЛЕМИЯ от Айтос

TRE GAZELE
31-03-2008, 22:15
Пич е и има страхотен глас без много много да се напряга и репетира...браво :wink:

TS
31-03-2008, 23:00
Дразни ме тоз паляк.

galinves71
01-04-2008, 21:55
Дразни ме тоз паляк.явно му завиждаш :P

code
01-04-2008, 22:14
ДАВАЙ ИВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ
:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
да си жив и здрав мойто момче, ако попаднеш сред застрашените аз съм първия дето ще пусне 4-5 sms-а за тебе :) няма някой който да ме е забавлявал толкова от тв екрана :lol: А Фънки защо влиза на коня в краката, не разбра ли че винаги завършва по гръб и само се излага. На глава как се излиза с това чудо на майката природа :twisted:

viki
01-04-2008, 22:31
Тоя Иван е 'бати пердето !Кефи ме и се заливам от смях !Не му пука и си прави купона .Простак е,ама мноооого му отива бе:roll2:

TS
02-04-2008, 00:44

И на кое по-точно да му завидя ве,артист? На простащината ли? Всеки си има мнение така,че ако не те кефи,пали и бегай......... :D
А ти къв му беше?

fred
02-04-2008, 21:40
Абе все повече се убеждавам че тоя Ванка е като магарето-трябва да си покаже магарията на площада, иначе никой вече не се интересува дали въобще пее или не.

code
02-04-2008, 22:17
Над 70 000 SMS-а само тази вечер. Ванко вече е заработил със простотии 80-90хил.лв. от SMS-и на BTV, а за рекламите и рейтинга да не говорим, че секунда реклама е хиляди евро, така че интригантите-сценаристи да не го дебнат със скрити камери, трябва да му мият краката и да пият водата мама им алчна :twisted: :lol: Ще съберат 1млн и накрая ще кръстят някой MUSIC IDOL и айде живи и здрави другата година пак :twisted: Ей ще си направя една телевизия, мамка му и прасе :Yoda:

търтей
02-04-2008, 22:20
Над 70 000 SMS-а само тази вечер.

дали?

ако 3 смс-а дават разлика 1% дали са 70 000 тотала

не ми се смята :wink:

galinves71
02-04-2008, 22:25

И на кое по-точно да му завидя ве,артист? На простащината ли? Всеки си има мнение така,че ако не те кефи,пали и бегай......... :D
А ти къв му беше?на адаша му племенник а на другия зет компренде ?

TS
02-04-2008, 23:59

А ти къв му беше?на адаша му племенник а на другия зет компренде ?
Браво.
Сега ще тръгнеш да оборваш всеки на които не му допада ли?

code
03-04-2008, 21:48
Над 70 000 SMS-а само тази вечер.

дали?

ако 3 смс-а дават разлика 1% дали са 70 000 тотала

не ми се смята :wink:
Какви 3смс-а какъв процент? Говореха за разлика 3 смс-а между 2-я и 3-я в някакъв момент, ти ще изкараш че 300смс-а са 100% :lol: казаха го сами в предаването - над 70000смс-а само за тоя кръг.

lyuli
04-04-2008, 22:22
Ново шоу: "Чисти с мен"
http://www.dnes.bg/article.php?id=49913

Из съобщение на Столичната Община:

Столична община организира пролетно почистване на София.

Кампанията ще бъде открита официално в събота, 5 април от кмета Бойко Борисов в Борисовата градина до езерото „Ариана”.

Съгласно утвърдената план-програма на кмета, сбирането на боклуци от междублоковите пространства и подкастрянето на дръвчетата ще се проведе в периода от 7 до 18 април и ще бъде под мотото „Чисти с мен”.

По време на кампанията ще се почистват следните общински обекти: обществени паркинги и други публични места в столицата; паркове, градини и детски площадки; дворовете и прилежащите територии на училища, детски градини, ясли и други места на съсредоточаване на подрастващите; прилежащите територии на офиси, банки и административни сгради.

До езерото „Ариана” кметството организира информационен център, в който гражданите могат да получават информация за хода на пролетната кампания и, при желание от тяхна страна, да получават материали, необходими за почистването – чували и ръкавици за еднократна употреба.

За информационното осигуряване на кампанията е заснет видеоклип, изготвени и разлепени са 12 хиляди обръщения към жителите на София, 5 хиляди плаката, както и шапки и тениски с логото на кампанията – „Чисти с мен”.

В заключение Борисов призовава с личното си участие гражданите на София да станат съпричастни на проблемите по поддържане чистотата на града.

И ако си мислите, че всичко казано дотук е измислица, минете в събота около "Ариана", вземете си шапка и тениска, не забравяйте ръкавиците, защото: "Граждани, гответе се за отпадъци!" (лозунг от 80-те години на кампания за събиране на вторични суровини

Absente_
04-04-2008, 22:25
хахаха тоя е луд бе :Д 2 пъти го гледах и вече ми е лубимец :lol:

code
05-04-2008, 15:02
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1182653

fred
05-04-2008, 17:01
Ново шоу: "Чисти с мен"
http://www.dnes.bg/article.php?id=49913

Из съобщение на Столичната Община:

Столична община организира пролетно почистване на София.

Кампанията ще бъде открита официално в събота, 5 април от кмета Бойко Борисов в Борисовата градина до езерото „Ариана”.

Съгласно утвърдената план-програма на кмета, сбирането на боклуци от междублоковите пространства и подкастрянето на дръвчетата ще се проведе в периода от 7 до 18 април и ще бъде под мотото „Чисти с мен”.

По време на кампанията ще се почистват следните общински обекти: обществени паркинги и други публични места в столицата; паркове, градини и детски площадки; дворовете и прилежащите територии на училища, детски градини, ясли и други места на съсредоточаване на подрастващите; прилежащите територии на офиси, банки и административни сгради.

До езерото „Ариана” кметството организира информационен център, в който гражданите могат да получават информация за хода на пролетната кампания и, при желание от тяхна страна, да получават материали, необходими за почистването – чували и ръкавици за еднократна употреба.

За информационното осигуряване на кампанията е заснет видеоклип, изготвени и разлепени са 12 хиляди обръщения към жителите на София, 5 хиляди плаката, както и шапки и тениски с логото на кампанията – „Чисти с мен”.

В заключение Борисов призовава с личното си участие гражданите на София да станат съпричастни на проблемите по поддържане чистотата на града.

И ако си мислите, че всичко казано дотук е измислица, минете в събота около "Ариана", вземете си шапка и тениска, не забравяйте ръкавиците, защото: "Граждани, гответе се за отпадъци!" (лозунг от 80-те години на кампания за събиране на вторични суровини

Двамата шоумени са идентични и са начело - всеки в своятата класация :D :D :D

code
07-04-2008, 21:33
Ванко вече не му се работи за BTV и за назидаващи чичковци, жалко. :?

koolio
07-04-2008, 21:46
Ванко просто се наака. Кефех му се до едно време, но той прекали и мина границата.
Но вътрешният ми глас говори, че в срядаще се обяви смс-гласуване дали да го изгонят. Т.е., че всичко е по сценарий :? .

fred
07-04-2008, 22:40
Може да се обяви естествено гласуване, за да се печели от наивниците, които пускат SMS, ама не знам какъв е сценарият, просто Иван си остана на равнището на посредствен провиницален скандалджия /радост за масовия българин/, а всеки продуцент или там собственик на предавенето ще се възползва от ситуацията, това е нормално.Ако пееше пак ще се възползват, а според мен може и директно да си го изгонят, което е най правилно

galinves71
08-04-2008, 21:36
Ванко вече не му се работи за BTV и за назидаващи чичковци, жалко. :?напротив ,ванката затвърди договора с медията,утре ще има (тука има тука нема) за или против да го върнат,нали знаете КИНТАЦО БРАТЧЕ :lol: :lol: :lol:

bobi_j_i
09-04-2008, 09:52
Накрая ще стане като с Найден в Биг Брадър. Те си бяха решили да го изгонят, ама хайде да гласуват хората ужким. И сега е същото. Всичко е сценарий. Язък за момчето само. Той не е чак гакава лига. Завършил е Музикалната академия /оперно пеене/ все пак.

fred
09-04-2008, 21:42
Да, като Нед ще стане, защото е глупак, а не защото има сценарий, а защо сам Иван си избра пътя на простака, не че някой друг го е вкарал в рамки(

code
09-04-2008, 21:46
Искам да пуснат предаване на Иван Ангелов по някоя телевизия ама по същото време в понеделник да видим кой ще гледа Мюзик айдъл :lol: за съжаление няма да стане. Ще го гоним ама чакай да пуснем още едно гласуване кой бяга от 150 хилки, ах мама ви алчна :twisted:

fred
09-04-2008, 22:02
Ще го гледат, ама два месеца, а след това никой няма и да се сети кой е той.Такива бързо отминават, нямат мярка и воля.

galinves71
09-04-2008, 22:10
Искам да пуснат предаване на Иван Ангелов по някоя телевизия ама по същото време в понеделник да видим кой ще гледа Мюзик айдъл :lol: за съжаление няма да стане. Ще го гоним ама чакай да пуснем още едно гласуване кой бяга от 150 хилки, ах мама ви алчна :twisted:хора за или против ВАНЧО вече е извън сцената нека си спомняме за него като 1 човек който успя да накара журито да се чуди защо е там и какво ще журират след днеска?????

code
15-04-2008, 20:05
Сагата продължава
http://www.slava.bg/news/2685.html

pent
19-05-2008, 21:11
да не отварям друга тема,..... ама днес тия дрийм гърлс ми събраха очите в точка при изпълнението на Тома :lol: :lol: :lol: :lol:

Old Fox
19-05-2008, 21:23
Ааааа то и Тома ли бил на сцената заедно с тия със сините костюмчета. Не го бях забелязъл :D :lol: :D

pent
19-05-2008, 21:26
ще провалят децата с тия танци... аз песен не чух...

galinves71
19-05-2008, 21:56
отвжрете тема за ТОМА не исползувайте ИВАНКОВАТА :!: