Log in

View Full Version : Лампата в багажника не свети

gaiska
25-03-2008, 22:13
Колеги имам проблем с лампата в багажника-не свети. Правих се на майстор, но стигнах до нещо , което не мога да разбера какво е. Значи представлява една черна кутйика и се захваща с гайка към купето в багажника. Черния кабел от букста на крушката в багажника влиза в тази кутийка или по скоро излиза оттам. Някой може ли да ми каже каква е тази кутийка(не може да се разглобява и е около 3-4 см дълга)?
Благодаря!

TRENDi
25-03-2008, 23:07
Може би имаш предвид усилвателя за антената? Ако е малко по-навътре към купето над плафончето?

ALFA CORSE
25-03-2008, 23:07
Колеги имам проблем с лампата в багажника-не свети. Правих се на майстор, но стигнах до нещо , което не мога да разбера какво е. Значи представлява една черна кутйика и се захваща с гайка към купето в багажника. Черния кабел от букста на крушката в багажника влиза в тази кутийка или по скоро излиза оттам. Някой може ли да ми каже каква е тази кутийка(не може да се разглобява и е около 3-4 см дълга)?
Благодаря!
Ако има коаксиални кабели излизащи/влизащи от тая кутийка е усилвателя за антената (друга кутийка не се сещам да съм виждал при мен).

За плафона се сещам за две причини - ключалката на багажника или меката връзка на капака...

Провери от кой кабел е проблема, плюсовия или за масата.

gaiska
26-03-2008, 06:39
Това нещо е точно зад усилвателя за антената.

Yureti
26-03-2008, 06:49
Благодаря!
Ако има коаксиални кабели излизащи/влизащи от тая кутийка е усилвателя за антената (друга кутийка не се сещам да съм виждал при мен).

За плафона се сещам за две причини - ключалката на багажника или меката връзка на капака...

Провери от кой кабел е проблема, плюсовия или за масата.
+1

gaiska
26-03-2008, 22:47
:?:

ENERGOTEAM
07-07-2008, 13:11
имах проблем със светлинита на задния капак. като се поразрових, установих, че четири кабела в меката връзка от купето към багажника са прекъснати. отделно, дето на всички кабели изолацията им беше втвърдена и чуплива. явно с този проблем ще се сблъскат и други колеги.

gaiska
07-07-2008, 21:03
При по-повърхностен оглед не видях прекъснати кабели в меката връзка, даже си бяха учудващо добре. Но мисля за всеки случай пак да погледна.

dogggg
07-07-2008, 22:44
И при мен не работеха габаритите и отключването на багажника.Проблема естествено беше в маншона.На един колега от форума не му работеше централното на шофьорската врата-проблема беше в гумения маншон на вратата.Слабо място им е какво да се прави.

gaiska
08-07-2008, 06:45
Така е , но при мен не е от там.

PEPI-2ALFA
09-07-2008, 13:51
И при мен ... отключването на багажника.Проблема естествено беше в маншона...
И при мен същото. Вчера оправих на дизела на брат ми отварянето на багажника. :wink: