Log in

View Full Version : Въпрос за повдигачи

Orm
26-03-2008, 09:52
Колеги едно въпросче ме вълнува . Колата ми е 145 1.6 боксерче . На запален двигател оборотите ми играят съвсем малко от 800 до 900 и ми тресе лекичко колата . Сменил съм свещи , бобина и кабели и пак същото. Сега правих диагностика и ми казаха че всичко е точно освен 4-ти цилиндър може да е с по малко компресия , и че това може да е от повдигач който не дава на клапана да се затвори до край...... Ама те повдигачите не тропат ... някой да има идея!!!!

Lisan
26-03-2008, 23:18
Колеги едно въпросче ме вълнува . Колата ми е 145 1.6 боксерче . На запален двигател оборотите ми играят съвсем малко от 800 до 900 и ми тресе лекичко колата . Сменил съм свещи , бобина и кабели и пак същото. Сега правих диагностика и ми казаха че всичко е точно освен 4-ти цилиндър може да е с по малко компресия , и че това може да е от повдигач който не дава на клапана да се затвори до край...... Ама те повдигачите не тропат ... някой да има идея!!!! :lol: Не им се затварят на жените им краката :lol: :shock: Ти баце обиколи всички най смотани майстори в София,то не беха бобини от 400лв която вдига разхода,ремонти на спирачки които не спират и какво ли не :roll: а сега и повдигачи които не чукат но не затварят.Хвани и се осъзнай,не ти ли омръзна да си губиш времето и даваш парите напразно :wink:

Orm
27-03-2008, 08:17
Колеги едно въпросче ме вълнува . Колата ми е 145 1.6 боксерче . На запален двигател оборотите ми играят съвсем малко от 800 до 900 и ми тресе лекичко колата . Сменил съм свещи , бобина и кабели и пак същото. Сега правих диагностика и ми казаха че всичко е точно освен 4-ти цилиндър може да е с по малко компресия , и че това може да е от повдигач който не дава на клапана да се затвори до край...... Ама те повдигачите не тропат ... някой да има идея!!!! :lol: Не им се затварят на жените им краката :lol: :shock: Ти баце обиколи всички най смотани майстори в София,то не беха бобини от 400лв която вдига разхода,ремонти на спирачки които не спират и какво ли не :roll: а сега и повдигачи които не чукат но не затварят.Хвани и се осъзнай,не ти ли омръзна да си губиш времето и даваш парите напразно :wink:

E кат не щеш да я погледнеш така ще е :))

Lisan
27-03-2008, 09:53

E кат не щеш да я погледнеш така ще е :)) :wink: Е кат ме плюеш без да си сигорен кой плюеш така става :!: Ще те изчакам да обиколиш още няколко сервиза и ако няма подобрение на проблемите ти ще я погледнем :!:Успех

Orm
27-03-2008, 17:13
Само не можах да разбера ти защо си се обидил като съм звънял на друг. Сега се сетих че Сашо от сервиза срещу дунев ми беше дал някакъв телефон (сигурно твоя , щом казваш че сте приятели ) да звъня , ама аз след като звъннах на тоя от Елин пелин,( буквално ми каза това - бате не я давай на никой че ти я преебат , ако не пипнем аз тоя мотор ,нема кой да ти го напраи ) реших да си я правя сам и не съм звънял на тоя номер дето ми го беше дал Сашо. Ако се бях ровил из форума тогава колкото сега със сигурност щях да се обърна към някои от майсторите които ги хвалят ама тогава не се сетих и си направих ремонта сам.
Иначе след Дунев отидох при Сашо да ми оправят спирачките :D

odisey
27-03-2008, 17:41
Аз па на тоя боксер щех да сложа чип и генерация и да стане 450 коня :) и да видим тогава закво иде реч :!:

Orm
27-03-2008, 19:35
Аз па на тоя боксер щех да сложа чип и генерация и да стане 450 коня :) и да видим тогава закво иде реч :!:

Аз па че му турим крила и перки да видиш ти за кво стаа дума че литнем бате :wink:

drigata
27-03-2008, 19:57
преди да постнеш някоя друга глупост или обида помисли 10 секунди обмисли го пак и тогава пиши :frown:

Orm
27-03-2008, 20:36
преди да постнеш някоя друга глупост или обида помисли 10 секунди обмисли го пак и тогава пиши :frown:

Айде още един :dunno: абе как да ви обясня че към този Сашо никога не съм имал въпроси и не съм го обиждал ( пък даже му се извиних веднъж вече ) Ако става въпрос за този с който съм говорил мога да застана до него и да направя ремонт всякъкъв по добре от него в това съм сигурен 100 % както съм сигурен че съм по добър майстор от тия в дунев ( въпреки че изобщо не съм майстор ) :wink: Ако някой тука го познава този от Елин -пелин да му предаде от мене всичко това !!!!! Пак ще кажа, ако беше човек разбиращ от работата си нямаше да определи цена по телефона без да е видял колата :!:

tonov
27-03-2008, 20:40
Мисля, че темата отиде в много различна посока от повдигачи