PDA

View Full Version : 2 въпроса за 146

kordilio
26-03-2008, 12:19
И за двата въпроса май има писано по форума, но ако може някой да конкретизира ще е екстра
1. Как се сваля кора на врата на 146 /намерих само за 145 писано/
2. Много наболял проблем - скрибуцания по купето. Видях мн варианти. Кой според вас е най-ефективния? /силиконов спрей или нещо др.?/
Мерси предварително

teo_gti
26-03-2008, 13:08
Махаш капачката на дръжката на вратата,от долу има един шестограм,мн.здраво стегнат,развивш, после в горната част на дръжката малко не се вижда има още един шестограм развиваш и него ,махаш капачето на огледалото където е пищялката там 3 шестограма държат огледалото но единия държи и кората развиваш го, и последно има един винт звезда под капачето на ръчката за отваряне на вратата развиваш го, леко придръпваш кората към себеси като внимаваш с платсмасовите щипки да ни ги счупиш особено долните че там нищо др не държи кората.

teo_gti
26-03-2008, 13:13
Шумът в купето се оправя с мн. силна музика :twisted: аз така съм го излекувал.иначе при мен шума идва от към задната кора тя стърже по пластмасите на капака на багажника.

ALFA155Ts
26-03-2008, 13:20
Шумът в купето се оправя с мн. силна музика :twisted: аз така съм го излекувал.иначе при мен шума идва от към задната кора тя стърже по пластмасите на капака на багажника. също става и с спортно гърне :magic:

kordilio
26-03-2008, 13:26
Е да де за момента и аз го лекувам проблема с музика, но вече почва и тя да не помага..... :? :( :x

kordilio
26-03-2008, 13:27
Махаш капачката на дръжката на вратата,от долу има един шестограм,мн.здраво стегнат,развивш, после в горната част на дръжката малко не се вижда има още един шестограм развиваш и него ,махаш капачето на огледалото където е пищялката там 3 шестограма държат огледалото но единия държи и кората развиваш го, и последно има един винт звезда под капачето на ръчката за отваряне на вратата развиваш го, леко придръпваш кората към себеси като внимаваш с платсмасовите щипки да ни ги счупиш особено долните че там нищо др не държи кората.

Благодарности колега :D

fosil
31-03-2008, 21:34
А аз го лекувам с повечко газ,то боксера си е достатачно шумен няма такъв звук божествен.А и музиката не е за пренебрегване,така е с по старите коли но за ALFA говорим все пак.