View Full Version : 10-то провеждане на женското рали Благовещение в София
На 29.03 в събота ще се проведе за 10-ти път женското рали Благовещение. Начало на ралито 10.30 в СБА Младост, 11.20 скоростен етап картинг пистата на Красна поляна, стадион Септември; 12.15 майсторско шофиране пак в СБА Младост. Ако няма какво да правите в събота заповядайте да гледате, за да видите, че и ние жените можем да караме и то добре!!! :D :D :D
ти ще участваш ли?
да дойдем да викаме за теб
Жените могат какво??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
На 29.03 в събота ще се проведе за 10-ти път женското рали Благовещение. Начало на ралито 10.30 в СБА Младост, 11.20 скоростен етап картинг пистата на Красна поляна, стадион Септември; 12.15 майсторско шофиране пак в СБА Младост. Ако няма какво да правите в събота заповядайте да гледате, за да видите, че и ние жените можем да караме и то добре!!! :D :D :D
ооооооооо СЕИР голям ще падне :D :D :D
ееех Няма да мога да съм си в Бг да ви се порадвам тюю
Абе някой от форума да качи видеозапис след ралито ако може? :lol:
EvgeniiM
26-03-2008, 23:19
ооооооооо СЕИР голям ще падне :D :D :D
ееех Няма да мога да съм си в Бг да ви се порадвам тюю
Абе някой от форума да качи видеозапис след ралито ако може? :lol:
качи се на Нора на пежото да говорят после за твоя СЕИР
AlfaRomeo
26-03-2008, 23:31
Аиде нашите представителкие,да се пускат ;) да има дейно участие от тях,и да грабнем първото място ! :)
Има женки, който карат много по добре от някой маже :!: .....сигурно, ще е интересни :idea:
bobi_j_i
27-03-2008, 10:31
Работя в СБА и имам представа от ралито. Трябва да ви кажа колеги, че колежките, които участват там, могат да засрамят доста мъже, особено при майсторското шофиране. Успех на Maggy ако ще участва. :rosso_racers:
Дайте снимки после и успех ;)
Работя в СБА и имам представа от ралито. Трябва да ви кажа колеги, че колежките, които участват там, могат да засрамят доста мъже, особено при майсторското шофиране. Успех на Maggy ако ще участва. :rosso_racers: Мерси :D Между другото мисля, че и утре може да се записва, ако има желаещи от нежния пол, Младост 3 СБА Младост, търсете г-жа Бондаренко :D
Работя в СБА и имам представа от ралито. Трябва да ви кажа колеги, че колежките, които участват там, могат да засрамят доста мъже, особено при майсторското шофиране. Успех на Maggy ако ще участва. :rosso_racers: Мерси :D Между другото мисля, че и утре може да се записва, ако има желаещи от нежния пол, Младост 3 СБА Младост, търсете г-жа Бондаренко :D
звучи интересно, но нямам много опит в картинга (само 1 път съм карала)..... иначе съм ходила по off road ралита ;)
bobi_j_i
28-03-2008, 12:17
lyuli написа
звучи интересно, но нямам много опит в картинга (само 1 път съм карала)..... иначе съм ходила по off road ралитаНе е картинг. Участва се със собствен автомобил, като всички автомобили са разделени по класове. Има три кръга: Шофиране по зададен маршрут, скоростна отсечка и майсторско шофиране. Мисля, че трябва да имаш и навигатор.
А къде по дяволите е СБА Младост, на сайта им няма даден пълен адрес?
bobi_j_i
28-03-2008, 15:09
А къде по дяволите е СБА Младост, на сайта им няма даден пълен адрес?
На края на Младост 2, към полето. До тях е Електрото или ВиК.
Ако идваш по Цариградското, влизаш по Малинов и от там в ляво към Младост 2. После на първия или втория светофар пак в ляво и от там направо до полето.
Май не ми е много читаво обяснението ...ама.
bobi_j_i
28-03-2008, 15:18
Грешка МЛАДОСТ 3. Търсиш бл.352 и там..
http://metan-bg.com/
Ми успех на "наште" жени :waving:
И още 1 въпрос
10.30 в СБА Младост, 11.20 скоростен етап картинг пистата на Красна поляна, стадион Септември; 12.15 майсторско шофиране пак в СБА Младост.
Какво ще се прави в 10:30 в Младост, то за 50 мин, може да не можеш да стигнеш до Красна Поляна от там :)
Ми нали са съзтезателки :D :shock:
Е не съм чувал да са разрешили стрийт реисинга :lol:
Те неофициално, иначе не знам де, може да има грешка или да са отделни дисциплини, кой знае :shock:
Е да де - кой знае, нали за това питам :)
Работя в СБА и имам представа от ралито. Трябва да ви кажа колеги, че колежките, които участват там, могат да засрамят доста мъже, особено при майсторското шофиране. Успех на Maggy ако ще участва. :rosso_racers: прав си ! гледах малко- от 31 участнички мах 5 можеха да карат що годе(в т.ч. 2 които бяха на ниво). останалите бяха от туристическо дружество "еделвайс" Наистина мъжете и гаджетата на повечето могат да се срамуват ....
Ми успех на "наште" жени waving
Нямаше нито една Алфа между другото. Фиат ни сложиха в джоба си:(
Е Маги ни беше надеждата . :roll: ....явно се е отказала
AlfaRomeo
29-03-2008, 23:47
Маги е свършила 4-та ;) Надежда ни е спокс ;) Браво на нея :!: Поздрави.
браво! явно очаквах да видя алфа:)
Трябваше значи да отида, но не се престраших.... нищо - догодина ;))
AlfaRomeo
30-03-2008, 20:14
Трябвало е защо неси отишла.Имало е емоции,забавление :) Какво лошо.
еми и аз това се чудя....... :roll:
AlfaRomeo
30-03-2008, 22:06
еми и аз това се чудя....... :roll:
Ще те накажим заради това ;) Че неси подкрепила клуба :evil:
Много добре, поздрави, :bg:
AlfaRomeo
30-03-2008, 23:06
Много добре, поздрави, :bg:
И аз така смятам ! Пък тя се нерви ;) Максималистка момичето,не че има лошо.
Догодина може и по-вече, да не се нерви :waving:
Все пак жалко, че не е имало алфи...
аз тази год. бях навигатор маика ми караше, за това рали трябва да си с много малка кола, заради двете маисторски не е много за алфи, и стилото не е подходящо, но миналата год. бях с него :D
Ок, важното е че си участвала :wink: