View Full Version : късокоса мадама с алфа 147 2.0
147 2.0 на Цар Симеон - караше я няква късокоса мацка ;)
за заинтересованите - мацката живее на входа на южния парк
па онаа там не е ли 1.6 твин спарк, или беха 2 алфи ?
и двете са там :big_love:
[quote=valjo]147 2.0 на Цар Симеон - караше я няква късокоса мацка ;)
и двете са там :big_love:[/quote:1l5ns80h]
довечера като се прибирам, ше я снимам и другата;)
ти мацките щракни
и двете са ноо вървежни - мое да задомим насо ;)
ти мацките щракни
и двете са ноо вървежни - мое да задомим насо ;)
е таа вчера си спре колата, отби, зяпа нешо отдолу
с разбиращ вид :bionic:
па пак тръгна....
та така аз през целото време се чудех как да я снимам без да ме види, и да слезе да ме увика едно хубаво :director:
e мч кво кат те види бре ше и цитираш вируса за комбинацията алфа росо + убава жена и... :sex:
e мч кво кат те види бре ше и цитираш вируса за комбинацията алфа росо + убава жена и... :sex:
+ мойта собствена жена ? :lsabre: :noooo: :boxing: :boxed: :ranting: :prison: :death: :rip:
А ък тази с 4ерната 147 2.0 С2772 или обратното живее до нас
Е та вчера тая същата Алфа я шофираше муж........
Имам и една молба към всички ....който види синьо ГТВ с чернокосо миньонче с перверзно сладка устичка и цайси 500 марки задължително да ми я снима.............вчера на Скобелев и Витошка тамън да свърша тая работа за Папарак и тя погледна към мен...............и направо се стаписах ебаси мацето :P
П.С. БатВас ако я види .........да не я изпуска
Kostadin
08-09-2005, 09:16
ми какво чакаш бе бате :dunno: лелелеееее аз ако имах такава комшиика досега вече да съм и обяснил какъв е принципа на работа на едно ДВГ :oops: :lol:
Имам и една молба към всички ....който види синьо ГТВ с чернокосо миньонче с перверзно сладка устичка и цайси 500 марки задължително да ми я снима.............вчера на Скобелев и Витошка тамън да свърша тая работа за Папарак и тя погледна към мен...............и направо се стаписах ебаси мацето :P
Ами понеже телефона ми прави гадни снимки - да взема да я доведа направо :hitbycupid: да ама може да има някой БАТ..... който и е купил ГТВ-то и да ми се карат :Suicide: - ама ще се оглеждам-може пък тя да ме снима :)
:D Споко бе Васе, 100 евро са си 100 евро.Даваш получаваш :wink:
Това е на моята жена бивша колежка...
Moni,
Ако искаш може да направим среща с мадамата :D
Moni,
Ако искаш може да направим среща с мадамата :D
Ама чакай сега.........ти за 147 ли ми говориш или за ГТВто шото ако е за тая с ГТВ си давам едната ръка за нея :wink:
Това е на моята жена бивша колежка...А тоя муж дето кара Алфата е брат и или мъжа и
За чернокосата мадама с ГТВто..Маги
Я си пусни ICQто да се разбереме :wink:
Я си пусни ICQто да се разбереме :wink:А ко стана с твойта любов бре Монка а :big_wink: :afro: :afro: :rotfl: :wow:
Я си пусни ICQто да се разбереме :wink:А ко стана с твойта любов бре Монка а :big_wink: :afro: :afro: :rotfl: :wow:
Като прочете форума и ще видиш:
1. :director:
2. :smackbum:
И накрая Мони :Suicide:
:rip:
в тая връзка, разправях аз на един тука виден форумец, за врабчето в ръката, било то сиво и/или рошаво ;) :grandpa:
Е пък вие какви сте - той Мони заради мене се интересува - понеже съм срамежлив :love_umbrella: Още малко и го обвинихте в изневяра :wink:
Е пък вие какви сте - той Мони заради мене се интересува - понеже съм срамежлив :love_umbrella: Още малко и го обвинихте в изневяра :wink:А не така това не е верно не сме го обвинили просто питаме па мое да са бутнали къщурката :wink: :wink: :wink:
Като прочете форума и ще видиш:
1. :director:
2. :smackbum:
И накрая Мони :Suicide:
:rip:
е тва ми хареса :rotfl: :rotfl: :rotfl: ....................ти мани ама верно ако го прочете ше се получи точно така та даже и по зле :laser: ........и за тва всички да си траят...........че тя нама да повярва че се интересувам за Васко...
Абе аз предлагам тази тема лекичко да се понасочи към кошчето. Ако някой смята че е жизнено важна да пише по нея бързичко.
А ако имате да се доуговаряте нещо - има си ЛС
Тамън става интересно...почваме с бартерите :lol:
Тамън става интересно...почваме с бартерите :lol:
Ама ае да е на лично........... :wink:
Е добре щом ви е толкова интересно няма да се трие още.
Но ми се струва проява на лош вкус да се коментират разни непознати хора.
Ама вие си знаете де
Ти си модератора ти решаваш 8)
Alfamaniak
11-09-2005, 21:18
Абе по добре я изтри та Монката да не изгори ако го прочете неговата любов :D
а тя както за пореден път се убедихме днес, е супер :firstprize:
а тя както за пореден път се убедихме днес, е супер :firstprize:
Е благодаря колега :notworthy: ....................и аз много си я обичам и харесвам:love: :big_love: и тва че отбелязах колежката с ГТВто беше просто мъжко питане :devil: , а не сигурна изневяра............. иначе Светльо за малко щеше да издъни положението. :oops:
П.С. Вале .........аз май и от преди имам доста бири да те черпя.........и сега пак............ та май скоро :tequilla:
E тий ако не е Светльо нема кой друг :wow: :wow: :wow:
Слагам снимки в папарак.............без коментар......вие се сещайте
Е колата си я хванал- сега остава да снимаш и мацката :D
Имах възможност, но не исках(няма да я показваме във форума)...............показал съм ти колата и номера......аз съм до тук.........идва твоя ред :wink:
Имах възможност, но не исках(няма да я показваме във форума)...............показал съм ти колата и номера......аз съм до тук.........идва твоя ред :wink:
Колега ти да не си я чакал там бре :lol:
Колега ти да не си я чакал там бре :lol:
Абе не ама точно оставих майка ми на работа на Скобелев и Витошка и тя профуча .....и после и аз така след нея 8)
П.С. Беше с приятелка също така........като нея.......................Васкоооооооо....Васкоооо ооо утре от 8.10 да си на Витошка :wink: