Log in

View Full Version : Проблем с Алфа 145 Боксер 1.6 :(

Slave
28-03-2008, 14:28
Здравейте!
От Бургас съм. Преди няколко дни по време на шофиране колата започна да се тресе и да гасне.. Добрах се до блока ми, но след това даже започна да отказва и да пали. Казаха ми че най вероятно са свещите така че отидох на сервиз и смених и свещи и кабели.. уви колата започна да пали, но продължаваше да се тресе цялата... гледаха я 2 дни и не можаха да разберат какво й е... казаха ми че са сменяли бубини и други всевъзможни неща и т.н. но не е от тях проблема, последното заключение което направиха е че най вероятно проблема е в двигателя щом не е другаде, че имам слаби цилиндри или че адренажния ремък е направил проблем... На всички места на които се обадих до момента вдигат ръце и казват че не искат да се занимават с Боксер..Моля ви кажете някой добър сервиз в Бургас, в който да ми помогнат! Предварително Благодаря!

ssveto
28-03-2008, 14:30
Що са сменяли безразборно? Закачат я, четат ЕКУ-то и решават какво да правят... бахти "майсторите" :evil:

Slave
28-03-2008, 14:34
Точно затова моля някой ако знае сервиз в Бургас, в който си знаят работата и могат да направят диагностика, не само да ми казват къде НЕ ми е проблема....

ALFA155Ts
28-03-2008, 19:05
Точно затова моля някой ако знае сервиз в Бургас, в който си знаят работата и могат да направят диагностика, не само да ми казват къде НЕ ми е проблема.... 0893 277 773- Търсиш Радослав обади му се това е човекът в Бургас които ще ти направи боксерчето да звъни !!! Обади му се не се притесняваи няма да те върне работи в автосервиз в поморие по принцип

peckata
31-03-2008, 17:38
kolega ot burgas,imam sashtiat problem s alfa 146.pishi mi kakvo se sluci s tvoita kola.na men mi kazaha da smeniam elektronikata.

Колега, първо добре дошъл!
Моля за в бъдеще да пишеш на кирилица, има правила на форума!

Slave
31-03-2008, 21:10
Благодаря за телефона свързах се с човека каза че ще я гледа, само че трябва да ме дръпнат до Поморие, което ще стане тези дни.. Когато имам резултат ще пиша веднага! още веднъж хиляди благодарности за телефона!

А на теб колега трябва да ти кажа че не е от електрониката, моята я качваха на ЕКУ и ми казаха че по електониката нямам забележки и че имам слаби цилиндри, съмнява ме че съм я карал на малко масло, което според мен не беше малко.. и затова е станало така.. но ше видим като я закарам на сервиза ще я погледнат и ще кажат...

А между другото някой има ли представа колко горе долу ще струва да ми отворят двигателя да го погледнат..?